filippos_04 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Παιδια εμενα που ειναι ελληνικο για να μη περημενω μεχρι το καλοκαιρι..μπορω να την περασω μεσω κισκ?κ ας ειναι αλλης χωρας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Παιδια εμενα που ειναι ελληνικο για να μη περημενω μεχρι το καλοκαιρι..μπορω να την περασω μεσω κισκ?κ ας ειναι αλλης χωρας? Μπορείς να την περάσεις αλλά μέσω odin. Οδηγίες υπάρχουν εδώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 O κατάλογος των Χωρών, που παίρνουν την νέα εκδοση Android. http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-N9005/ Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Ευχαριστω για την αμεση απαντηση,την περασε κανεις να μας πει εντυπωσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Παιδια αν περασουμε official αλλησ χωρας δν χανουμε την εγγύηση μας;; Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Παιδια αν περασουμε official αλλησ χωρας δν χανουμε την εγγύηση μας;;Την χάνεις Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Την χάνεις Οι μισοι λενε πως δεν γράφει ο knox εχοντας δοκιμάσει και περάσει official rom αλλων χωρών χωρις να γράψει κι άλλοι λενε οτι γράφει. Στα θέματα των note/s η ίδια κουβέντα. Τελικά τι ισχύει; ;; Κι αν γράφει, πως καταφέρνουν αλλοι και το περνανε χωρις πρόβλημα; ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Οι μισοι λενε πως δεν γράφει ο knox εχοντας δοκιμάσει και περάσει official rom αλλων χωρών χωρις να γράψει κι άλλοι λενε οτι γράφει. Στα θέματα των note/s η ίδια κουβέντα. Τελικά τι ισχύει; ;; Κι αν γράφει, πως καταφέρνουν αλλοι και το περνανε χωρις πρόβλημα; ;;Να σου πω,μιά και το δικό μου είναι απο τις περιπτώσεις που έγραψε με official : κατά κανόνα και κατά ενα ποσοστό του 90% δεν θα γράψει με o knox φλασάροντας μιά official.Όμως,υπάρχει και το 10% το οποίο δεν ξέρεις πότε θα χτυπήσει και την δική σου πόρτα μιἀ και κάνεις δεν γνωρίζει ακόμη γιατί γράφει ο knox σε αυτές τις περιπτώσεις.Το θέμα είναι (αποδεδειγμένα) οτι φλασάροντας μια official δεν υπάρχει 100% βεβαιότητα οτι δεν θα σου γράψει. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Να σου πω,μιά και το δικό μου είναι απο τις περιπτώσεις που έγραψε με official : κατά κανόνα και κατά ενα ποσοστό του 90% δεν θα γράψει με o knox φλασάροντας μιά official.Όμως,υπάρχει και το 10% το οποίο δεν ξέρεις πότε θα χτυπήσει και την δική σου πόρτα μιἀ και κάνεις δεν γνωρίζει ακόμη γιατί γράφει ο knox σε αυτές τις περιπτώσεις.Το θέμα είναι (αποδεδειγμένα) οτι φλασάροντας μια official δεν υπάρχει 100% βεβαιότητα οτι δεν θα σου γράψει. Ωραία, το λύσαμε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 To θέμα έχει να κάνει με το CSC και πως αλληλεπιδρά αυτό και όχι τόσο με το αν είναι official. ΠΧ σε ένα 9005 εκτός ΕΕ είναι πολύ πιθανόν να "γράψει" ο Knox σε σχέση πχ με ένα Ιταλικό (το δικό μου) που του πέρασα την Αγγλική Leaked 5.0 χωρίς να "γράψει". Το θέμα ποια περνάμε τώρα; :D Ή περιμένουμε; Στο XDa απο το Link που δόθηκε παραπάνω δείχνουν την πολωνική που όμως λόγω παρελθόντος με το S3 δεν την εμπιστεύομαι. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Να σου πω,μιά και το δικό μου είναι απο τις περιπτώσεις που έγραψε με official : κατά κανόνα και κατά ενα ποσοστό του 90% δεν θα γράψει με o knox φλασάροντας μιά official.Όμως,υπάρχει και το 10% το οποίο δεν ξέρεις πότε θα χτυπήσει και την δική σου πόρτα μιἀ και κάνεις δεν γνωρίζει ακόμη γιατί γράφει ο knox σε αυτές τις περιπτώσεις.Το θέμα είναι (αποδεδειγμένα) οτι φλασάροντας μια official δεν υπάρχει 100% βεβαιότητα οτι δεν θα σου γράψει. Άρα Πάρη, καθόμαστε στα αυγά μας και περιμένουμε. Έτσι και αλλιώς είμαστε πολύ κοντά.:D Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 (edited) Άρα Πάρη, καθόμαστε στα αυγά μας και περιμένουμε. Έτσι και αλλιώς είμαστε πολύ κοντά.:DΝομίζω Γιώργο οτι αυτό είναι το καλύτερο για κάποιον που τον ενδιαφέρει η εγγύηση (είναι πολλά τα κρούσματα,δυστυχώς και δεν ξέρουμε τι το προκαλεί για να φυλαχτούμε).Οπότε,λίγο υπομονή :) @aliengoa Δεν έχει να κάνει με το csc,όλα τα έχουμε ψάξει...τέλος πάντων,για την ρομ που ρώτησες,εχω ηδη φορτώσει την Πολωνική,μια χαρά είναι ;) Edited February 13, 2015 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Επειδή με τρώει ο απαυτός μου. Αν βάλω την Αγγλική Vodafone θα είναι branded? Δεν θέλω κάτι τέτοιο. Τώρα τρέχω την lollipop leaked rom εντελώς stock. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 Επειδή με τρώει ο απαυτός μου. Αν βάλω την Αγγλική Vodafone θα είναι branded? Δεν θέλω κάτι τέτοιο. Τώρα τρέχω την lollipop leaked rom εντελώς stock. Δίνεις μόνος σου την απάντηση, ναι θα γίνει branded της Voda με ότι αυτό συνεπάγεται. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimGalaxyS Δημ. February 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2015 καλησπερα σε ολους, κατεβασα απο sammobile την αυστριακη version την εβαλα με odin και στο τελος μου βγαζει μυνημα volume size is too big 61440<204800 invalid ext4 image. το εχω προσπαθησει 2 φορες και μου βγαζει το ιδιο, κατι δεν πηγε καλα στο download? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amwn_ra Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Η austria Α1 που κατέβασες είναι brand κατέβασε την Poland που δεν είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 (edited) καλησπερα σε ολους, κατεβασα απο sammobile την αυστριακη version την εβαλα με odin και στο τελος μου βγαζει μυνημα volume size is too big 61440<204800 invalid ext4 image. το εχω προσπαθησει 2 φορες και μου βγαζει το ιδιο, κατι δεν πηγε καλα στο download?Καλημέρα. Θα σου πρότεινα κι εγώ να βάλεις την Πολωνική,δουλεύει υποδειγματικά. Edited February 14, 2015 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artant Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Παιδιά πείτε εντυπώσεις για lollipop. Τι θα Μ προσφέρει περισσότερα από 4.4.2;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimGalaxyS Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Καλημέρα. Θα σου πρότεινα κι εγώ να βάλεις την Πολωνική,δουλεύει υποδειγματικά. Αυτήν κατέβασα και έβαλα τελικά και από χθες το βράδυ λειτουργεί άψογα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Αυτήν κατέβασα και έβαλα τελικά και από χθες το βράδυ λειτουργεί άψογα! Έγραψε 1 ο κνοχ ή οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Αν έχετε ευρωπαϊκό (που λογικά θα έχετε) προτιματε την Πολωνική... είχα την "διαρροή" πέρασα από πάνω την πολωνέζα και όλα κομπλε. ΔΕΝ γράφει το knox... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Αν έχετε ευρωπαϊκό (που λογικά θα έχετε) προτιματε την Πολωνική... είχα την "διαρροή" πέρασα από πάνω την πολωνέζα και όλα κομπλε. ΔΕΝ γράφει το knox... Η Διαδιακασία που το πέρασες ? με odid? με τις οδιγήες που έχουν παραπάνω? Έχω την NG1 Λογικά είναι η Ισπανική έτσι? Την πολονική απο που την κατέβασες (Αν θες δωσε link και link τις οδηγίες που ακολούθισες για τσεκάρισμα έτσι να το συγουρέψω πριν κάνω καμια πατάτα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimGalaxyS Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Έγραψε 1 ο κνοχ ή οχι Όχι φίλε δεν έγραψε, την πέρασα με Odin και όλα καλά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Αν έχετε ευρωπαϊκό (που λογικά θα έχετε) προτιματε την Πολωνική... είχα την "διαρροή" πέρασα από πάνω την πολωνέζα και όλα κομπλε. ΔΕΝ γράφει το knox... Το ίδιο έκανα και εγώ. Στο μεταξύ την λειτουργία για το πραγματικά Αθόρυβο δεν την έχει. Παρέμεινε η Δόνηση και Ηχος! Ουσιαστικά είναι παρόμοια με την Leaked προφανώς πιο ραφιναρισμένη - βελτιωμένη Θέλω να δω πως θα τα πάει με το Moto 360 μου γιατί με την leaked όπως πολλοί αναφέρουν στο XDA (και με διαφορετικά smartwatches) είχα συνέχεια αποσυνδέσεις! Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. February 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2015 Odin το αρχείο στο ap και φλασαρισμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts