Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια εμενα που ειναι ελληνικο για να μη περημενω μεχρι το καλοκαιρι..μπορω να την περασω μεσω κισκ?κ ας ειναι αλλης χωρας?

Παιδια εμενα που ειναι ελληνικο για να μη περημενω μεχρι το καλοκαιρι..μπορω να την περασω μεσω κισκ?κ ας ειναι αλλης χωρας?

Μπορείς να την περάσεις αλλά μέσω odin.

Οδηγίες υπάρχουν εδώ.

O κατάλογος των Χωρών, που παίρνουν την νέα εκδοση Android.

http://www.sammobile.com/firmwares/database/SM-N9005/

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Παιδια αν περασουμε official αλλησ χωρας δν χανουμε την εγγύηση μας;;
Την χάνεις

Την χάνεις

Οι μισοι λενε πως δεν γράφει ο knox εχοντας δοκιμάσει και περάσει official rom αλλων χωρών χωρις να γράψει κι άλλοι λενε οτι γράφει. Στα θέματα των note/s η ίδια κουβέντα. Τελικά τι ισχύει; ;; Κι αν γράφει, πως καταφέρνουν αλλοι και το περνανε χωρις πρόβλημα; ;;

Οι μισοι λενε πως δεν γράφει ο knox εχοντας δοκιμάσει και περάσει official rom αλλων χωρών χωρις να γράψει κι άλλοι λενε οτι γράφει. Στα θέματα των note/s η ίδια κουβέντα. Τελικά τι ισχύει; ;; Κι αν γράφει, πως καταφέρνουν αλλοι και το περνανε χωρις πρόβλημα; ;;
Να σου πω,μιά και το δικό μου είναι απο τις περιπτώσεις που έγραψε με official : κατά κανόνα και κατά ενα ποσοστό του 90% δεν θα γράψει με o knox φλασάροντας μιά official.Όμως,υπάρχει και το 10% το οποίο δεν ξέρεις πότε θα χτυπήσει και την δική σου πόρτα μιἀ και κάνεις δεν γνωρίζει ακόμη γιατί γράφει ο knox σε αυτές τις περιπτώσεις.Το θέμα είναι (αποδεδειγμένα) οτι φλασάροντας μια official δεν υπάρχει 100% βεβαιότητα οτι δεν θα σου γράψει.

Να σου πω,μιά και το δικό μου είναι απο τις περιπτώσεις που έγραψε με official : κατά κανόνα και κατά ενα ποσοστό του 90% δεν θα γράψει με o knox φλασάροντας μιά official.Όμως,υπάρχει και το 10% το οποίο δεν ξέρεις πότε θα χτυπήσει και την δική σου πόρτα μιἀ και κάνεις δεν γνωρίζει ακόμη γιατί γράφει ο knox σε αυτές τις περιπτώσεις.Το θέμα είναι (αποδεδειγμένα) οτι φλασάροντας μια official δεν υπάρχει 100% βεβαιότητα οτι δεν θα σου γράψει.

Ωραία, το λύσαμε :)

To θέμα έχει να κάνει με το CSC και πως αλληλεπιδρά αυτό και όχι τόσο με το αν είναι official. ΠΧ σε ένα 9005 εκτός ΕΕ είναι πολύ πιθανόν να "γράψει" ο Knox σε σχέση πχ με ένα Ιταλικό (το δικό μου) που του πέρασα την Αγγλική Leaked 5.0 χωρίς να "γράψει".

Το θέμα ποια περνάμε τώρα; :D Ή περιμένουμε; Στο XDa απο το Link που δόθηκε παραπάνω δείχνουν την πολωνική που όμως λόγω παρελθόντος με το S3 δεν την εμπιστεύομαι.

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Άρα Πάρη, καθόμαστε στα αυγά μας και περιμένουμε.

Έτσι και αλλιώς είμαστε πολύ κοντά.:D

Φιλικά Γιώργος

Άρα Πάρη, καθόμαστε στα αυγά μας και περιμένουμε.

Έτσι και αλλιώς είμαστε πολύ κοντά.:D

Νομίζω Γιώργο οτι αυτό είναι το καλύτερο για κάποιον που τον ενδιαφέρει η εγγύηση (είναι πολλά τα κρούσματα,δυστυχώς και δεν ξέρουμε τι το προκαλεί για να φυλαχτούμε).Οπότε,λίγο υπομονή :)

@aliengoa

Δεν έχει να κάνει με το csc,όλα τα έχουμε ψάξει...τέλος πάντων,για την ρομ που ρώτησες,εχω ηδη φορτώσει την Πολωνική,μια χαρά είναι ;)

Edited by truckman

Επειδή με τρώει ο απαυτός μου. Αν βάλω την Αγγλική Vodafone θα είναι branded? Δεν θέλω κάτι τέτοιο. Τώρα τρέχω την lollipop leaked rom εντελώς stock.

Επειδή με τρώει ο απαυτός μου. Αν βάλω την Αγγλική Vodafone θα είναι branded? Δεν θέλω κάτι τέτοιο. Τώρα τρέχω την lollipop leaked rom εντελώς stock.

Δίνεις μόνος σου την απάντηση, ναι θα γίνει branded της Voda με ότι αυτό συνεπάγεται.

καλησπερα σε ολους, κατεβασα απο sammobile την αυστριακη version την εβαλα με odin και στο τελος μου βγαζει μυνημα volume size is too big 61440<204800 invalid ext4 image. το εχω προσπαθησει 2 φορες και μου βγαζει το ιδιο, κατι δεν πηγε καλα στο download?

καλησπερα σε ολους, κατεβασα απο sammobile την αυστριακη version την εβαλα με odin και στο τελος μου βγαζει μυνημα volume size is too big 61440<204800 invalid ext4 image. το εχω προσπαθησει 2 φορες και μου βγαζει το ιδιο, κατι δεν πηγε καλα στο download?
Καλημέρα. Θα σου πρότεινα κι εγώ να βάλεις την Πολωνική,δουλεύει υποδειγματικά. Edited by truckman

Καλημέρα. Θα σου πρότεινα κι εγώ να βάλεις την Πολωνική,δουλεύει υποδειγματικά.

Αυτήν κατέβασα και έβαλα τελικά και από χθες το βράδυ λειτουργεί άψογα!

Αυτήν κατέβασα και έβαλα τελικά και από χθες το βράδυ λειτουργεί άψογα!

Έγραψε 1 ο κνοχ ή οχι

Αν έχετε ευρωπαϊκό (που λογικά θα έχετε) προτιματε την Πολωνική... είχα την "διαρροή" πέρασα από πάνω την πολωνέζα και όλα κομπλε. ΔΕΝ γράφει το knox...

Αν έχετε ευρωπαϊκό (που λογικά θα έχετε) προτιματε την Πολωνική... είχα την "διαρροή" πέρασα από πάνω την πολωνέζα και όλα κομπλε. ΔΕΝ γράφει το knox...

Η Διαδιακασία που το πέρασες ? με odid? με τις οδιγήες που έχουν παραπάνω?

Έχω την NG1 Λογικά είναι η Ισπανική έτσι?

Την πολονική απο που την κατέβασες (Αν θες δωσε link και link τις οδηγίες που ακολούθισες για τσεκάρισμα έτσι να το συγουρέψω πριν κάνω καμια πατάτα)

Το ίδιο έκανα και εγώ. Στο μεταξύ την λειτουργία για το πραγματικά Αθόρυβο δεν την έχει. Παρέμεινε η Δόνηση και Ηχος!

Ουσιαστικά είναι παρόμοια με την Leaked προφανώς πιο ραφιναρισμένη - βελτιωμένη

Θέλω να δω πως θα τα πάει με το Moto 360 μου γιατί με την leaked όπως πολλοί αναφέρουν στο XDA (και με διαφορετικά smartwatches) είχα συνέχεια αποσυνδέσεις!

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)