deadp Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Τι εννοείς ότι δεν σου δουλεύουν οι φάκελοι; Δεν ανοίγουν; 'Η μήπως έχει χαθεί η σειρά τους και κάποιοι δεν υπάρχουν; Αν συμβαίνει το δεύτερο πρέπει να πας στο backup των εφαρμογών σου, να βρεις τον launcher που χρησιμοποιείς και να κάνεις επαναφορά δεδομένων. Ή αν είχες κρατήσει backup των δεδομένων του launcher σου μπες μέσα στις ρυθμίσεις του και κάνε restore. Μετά απο 3-4 επανεκκινήσεις έστρωσε. Άνοιγα ενα φάκελο, μα γινόταν σκουρη η οθόνη και κολλούσε το σύμπαν. Εκτός απο εφαρμογή τηλεφώνου και μηνυμάτων, όλες οι άλλες ηταν μεσα σε φακέλους, Τώρα το έβαλα να φορτίσει κλειστό. Ελπίζω όταν ξανανοίξει να ειναι οκ πάλι. Δεν έχω όρεξη να το στήνω ξανά. Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Καλημερα !! Θελουμε να κάνουμε επαναφορά στην συσκευη και μετά να περάσουμε ξανά ότι είχαμε μέσα μέσω kies. Τι βήματα ακολουθούμε ; Και είναι κάτι που πρέπει να προσέξουμε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Καλημερα !! Θελουμε να κάνουμε επαναφορά στην συσκευη και μετά να περάσουμε ξανά ότι είχαμε μέσα μέσω kies. Τι βήματα ακολουθούμε ; Και είναι κάτι που πρέπει να προσέξουμε ;Ο καλύτερος τρόπος είναι να μπείτε στο recovery και να κάνετε από εκεί Hard reset, τώρα όσο για την επαναφορά τον εφαρμογών σας το μόνο πρόγραμμα που τις επαναφέρει ατοφιες είναι το TB αλλά δεν είστε root οπότε μια μια από την αρχή για να δουλέψουν όλα ρολόι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artant Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Παιδιά έχω θέμα με την εφαρμογή YouTube. Μετά από κάποια δευτερόλεπτα η εικόνα παγώνει και ο ήχος παίζει κανονικά. Λίγο που έψαξα είναι γνωστό πρόβλημα, όμως απάντηση δεν βρήκα. Απεγκαταστησα την εφαρμογή και την έκανα ξανά update, αλλά το πρόβλημα εξακολουθεί και υπάρχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. January 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2015 Παιδιά έχω θέμα με την εφαρμογή YouTube. Μετά από κάποια δευτερόλεπτα η εικόνα παγώνει και ο ήχος παίζει κανονικά. Λίγο που έψαξα είναι γνωστό πρόβλημα, όμως απάντηση δεν βρήκα. Απεγκαταστησα την εφαρμογή και την έκανα ξανά update, αλλά το πρόβλημα εξακολουθεί και υπάρχει Αν δεν είσαι root, κανε απεγκατάσταση της εφαρμογής. Θα απεγκαταστηθούν μόνο οι ενημερώσεις και θα έχεις την παλιά έκδοση που δεν έχει πρόβλημα. Κάποια στιγμή θα το φτιάξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artant Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 Αν δεν είσαι root, κανε απεγκατάσταση της εφαρμογής. Θα απεγκαταστηθούν μόνο οι ενημερώσεις και θα έχεις την παλιά έκδοση που δεν έχει πρόβλημα. Κάποια στιγμή θα το φτιάξουν. ...Ευχαριστώ. και αν είμαι ρουτ; μπορώ να κάνω κάτι αλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. January 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2015 ...Ευχαριστώ. και αν είμαι ρουτ; μπορώ να κάνω κάτι αλλο; Μάλλον δεν με κατάλαβες καθόλου. Εγώ ρώτησα αν είσαι root για να μην πας και απεγκαταστήσεις ολόκληρη την εφαρμογή. Θέλουμε να βγάλεις μόνο τις ενημερώσεις. Το χουμε τώρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Έσπασε η οθόνη ενός φίλου. Το τηλέφωνο ανοίγει αλλά δεν φαίνεται τίποτα. Πώς μπορεί να κάνει εκκαθάριση δεδομένων πριν το δώσει για φτιάξιμο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Έσπασε η οθόνη ενός φίλου. Το τηλέφωνο ανοίγει αλλά δεν φαίνεται τίποτα. Πώς μπορεί να κάνει εκκαθάριση δεδομένων πριν το δώσει για φτιάξιμο; Θα το κάνει το ίδιο το Service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Δεν θα το πάει στο επίσημο service Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 (edited) Έσπασε η οθόνη ενός φίλου. Το τηλέφωνο ανοίγει αλλά δεν φαίνεται τίποτα. Πώς μπορεί να κάνει εκκαθάριση δεδομένων πριν το δώσει για φτιάξιμο; Δεν γίνεται.Η μόνη περίπτωση για κάτι τέτοιο , να έχετε κι άλλο note δίπλα, να βγάλετε μπαταρίες και βάζοντας να μπείτε ταυτόχρονα σε recovery ακολουθώντας τους χρόνους και τις κινήσεις σε αυτό που λειτουργεί η οθόνη για να κάνετε wipe data...θέλει χειρουργικές κινήσεις ακριβείας όμως, είναι αρκετά δύσκολο χωρίς να ξέρεις αν τελικά έγινε... Edited January 28, 2015 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j0hnn1e Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Όχι δεν γράφει. Μιλάμε βέβαια για την stock lolipop και για εγκατάσταση μέσω odin. Σε OsX γνωρίζει κανείς ποιο προγραμμα χρησιμοποιώ για να μην γράψει ο counter? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Έσπασε η οθόνη ενός φίλου. Το τηλέφωνο ανοίγει αλλά δεν φαίνεται τίποτα. Πώς μπορεί να κάνει εκκαθάριση δεδομένων πριν το δώσει για φτιάξιμο; Ας δοκιμάσει στον υπολογιστή με το kies αν δίνει αυτή την δυνατότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipapado27 Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Καλημέρα. ..Έχω το νότε 3 και εδώ και λίγες μέρες όταν ανοίγω την οθόνη μου βγάζει ειδοποίηση σε παράθυρακι ότι το sns διακόπηκε. Αλλά δεν επηρεάζει την λειτουργία του κινητού από ότι βλέπω. Τι είναι αυτο;είναι κάτι ανησυχητικό; τι πρέπει να κάνω για να μην τα ξανά βγάλει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Ξεκίνησε η 5.0 για τα Note 3 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Επίσημα; Για ποια χώρα; Έχω γαλλική stock... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Επίσημα; Για ποια χώρα; Έχω γαλλική stock... Επίσημα ναι. Με αρχη σημερα το πρωι απο Ρωσία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Παιδιά, κανένα επίσημο update σε lollipop δεν πήρε το note 3.Κάποιος μπερδεύτηκε και πόσταρε το update για το n900.Έχω ήδη σβήσει το ποστ για να αποφευχθεί ακριβώς αυτό το σούσουρο και γεμίσει το νήμα με άσκοπα μυνήματα. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Παιδια ειμαι με crash 4.4.2 πως γραφουμε 160 χαρακτηρες στο μυνημα?δεν δουλευω συχνα μυνηματα γι αυτο και δεν το εχω παρει χαμπαρει το κουφο με τους 70.Πως το διορθωνουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djhoulio Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Έσπασε η οθόνη ενός φίλου. Το τηλέφωνο ανοίγει αλλά δεν φαίνεται τίποτα. Πώς μπορεί να κάνει εκκαθάριση δεδομένων πριν το δώσει για φτιάξιμο; Αν o φίλος σου είχε λογαριασμό SAMSUNG, δοκιμάστε αφού ανοίξετε το τηλ. να μπείτε από τον H/Y στο http://findmymobile.samsung.com 'Εχει εκεί επιλογή με την προϋπόθεση το τηλ. να είναι συνδεμένο στο internet. Παράθεση gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ιδέες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 (edited) Παιδιά, κανένα επίσημο update σε lollipop δεν πήρε το note 3.Κάποιος μπερδεύτηκε και πόσταρε το update για το n900.Έχω ήδη σβήσει το ποστ για να αποφευχθεί ακριβώς αυτό το σούσουρο και γεμίσει το νήμα με άσκοπα μυνήματα. Κι αυτο εδω τι είναι; ;;; [ATTACH]56119[/ATTACH] Εχεις δίκιο. Ειναι για την exynos version. Οπως και να χει θα αφου ξεκινησε για το exynos τις επόμενες μερες θα βγει και για τα άλλα Edited January 28, 2015 by hic_et_nunc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
notarius Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Παιδια ειμαι με crash 4.4.2 πως γραφουμε 160 χαρακτηρες στο μυνημα?δεν δουλευω συχνα μυνηματα γι αυτο και δεν το εχω παρει χαμπαρει το κουφο με τους 70.Πως το διορθωνουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HULK Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Σήμερα άξαφνα δεν μπορω να αλλάξω γλώσσα στο πληκτρολόγιο βγάζει τα βελάκια στο space αλλα δεν αλλάξει γλώσσα.το εχει πάθει κάποιος άλλος διορθώνεται κάπως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Σήμερα άξαφνα δεν μπορω να αλλάξω γλώσσα στο πληκτρολόγιο βγάζει τα βελάκια στο space αλλα δεν αλλάξει γλώσσα.το εχει πάθει κάποιος άλλος διορθώνεται κάπως? Εχεις την εφαρμογή greenify; ;;; Αν ναι, την βγάζεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts