hic_et_nunc Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Ρε παιδιά τι λέει με το sar? Πονάει υπερβολικά το κεφάλι μου και το αφτί μου. Μόλις περάσει ένα πεντάλεπτο υπάρχει πρόβλημα. Στη δουλειά δυστυχώς δεν μπορώ να έχω Bluetooth. Το Note 3 εχει υπερβολικά μικρο sar και σίγουρα δεν ειναι αυτο το πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioa_pap Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Μόνο το nokia e55 θυμάμαι να ήταν έτσι. Και έχουν περάσει κάμποσα από τα χέρια μου. Προσωπικά επιλέγω samsung μόνο και μόνο για το sar. Βασικά το note έχει την κεραία κάτω από το home button οπότε είναι όσο πιο μακριά από το κεφάλι γίνεται. Και ως γνωστόν η ακτινοβολία είναι αντιστρόφως ανάλογη με το τετράγωνο της απόστασης. Το nokia e55 έχει sar 1.19 και το note 0.29!! Είναι χαοτικά μικρότερο. Μήπως φταίει κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Προσωπικά επιλέγω samsung μόνο και μόνο για το sar. Βασικά το note έχει την κεραία κάτω από το home button οπότε είναι όσο πιο μακριά από το κεφάλι γίνεται. Και ως γνωστόν η ακτινοβολία είναι αντιστρόφως ανάλογη με το τετράγωνο της απόστασης. Το nokia e55 έχει sar 1.19 και το note 0.29!! Είναι χαοτικά μικρότερο. Μήπως φταίει κάτι άλλο; Δεν ξέρω. Σήμερα άναψε το κεφάλι μου. Μίλησα κοντά στο πεντάλεπτο και πόναγε και το αφτί μου λες και το πατούσα και το κεφάλι μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Σίγουρα, παίζει ρόλο και η ποιότητα του σήματος, του πομποδέκτη του κινητού, το αν ακουγες καλά τον άλλο, αν αναγκαστικες να κολλήσεις τη συσκευή στο αυτί σου... Γενικά το note δεν έχει τέτοια θέματα, με blackberry να δεις τι γίνεται.... Η αλήθεια ειναι ότι το sar ειναι και λίγο σχετικό, η κοπέλα μου με την ψησταριά t650 δεν παραπονέθηκε ποτε, ενώ με ενα lg που της πήρα μετά, συνέχεια έκανε παράπονο μετά απο κάποια συνομιλία. Και γνωρίζετε πόσο μιλούν οι γυναίκες. Αλήθεια, αν περάσω τη lollipop δεν γράφει ο Knox? τρώγομαι για project Σαββατοκύριακου... Περιμένω απαντήσεις! Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Δεν ξέρω. Σήμερα άναψε το κεφάλι μου. Μίλησα κοντά στο πεντάλεπτο και πόναγε και το αφτί μου λες και το πατούσα και το κεφάλι μου. Με τπτ δεν έφταιγε το σαρ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Δεν ξέρω. Σήμερα άναψε το κεφάλι μου. Μίλησα κοντά στο πεντάλεπτο και πόναγε και το αφτί μου λες και το πατούσα και το κεφάλι μου. Aν το έχεις 4g και δεν έχεις καλό σήμα τοτε επιβαρύνεσαι αρκετά. Αλλά το sar της samsung όπως αναφέρθηκε είναι από τα μικρότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 (edited) Κοιτάξτε τι γίνεται : κανένα κινητό δεν εκπέμπει με σταθέρη ισχύ.Η ισχύς εκπομπής μεταβάλεται ανάλογα την απόσταση της συσκευής απο τον κοντινότερη κεραία του παρόχου,κοντινότερη απόσταση=μικρότερη ισχύ εκπομπής,ενώ μεγαλύτερη απόσταση= μεγαλύτερη ισχύ.Οταν βρισκόμαστε σε σημείο πού το σήμα λήψης είναι σε οριακά σημεία (μἐσω της ἐντασης λήψης γίνεται η ανίχνευση,σας το λέω χοντρικά),εκεί πλέον ο πομπός του κινητού εκπἐμπει "πάσα δύναμη".Αν παραμένουμε λοιπόν για ώρα στο συγκεκριμένο σημείο μιλώντας στο κινητό με τον πομπό να εκπέμπει στο φούλ,τότε και τήν συσκευή θα νιώσουμε να ζεσταίνεται αλλά και διάφορες ενοχλήσεις (οι οποίες ποικίλουν απο άνθρωπο σε άνθρωπο),θα νιώσουμε.Το φαινόμενο είναι πιο έντονο όταν έχουμε επιλέξει την κατάσταση λειτουργίας της συσκευής στο αυτόματο. Edited January 23, 2015 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Κοιτάξτε τι γίνεται : κανένα κινητό δεν εκπέμπει με σταθέρη ισχύ.Η ισχύς εκπομπής μεταβάλεται ανάλογα την απόσταση της συσκευής απο τον κοντινότερη κεραία του παρόχου,κοντινότερη απόσταση=μικρότερη ισχύ εκπομπής,ενώ μεγαλύτερη απόσταση= μεγαλύτερη ισχύ.Οταν βρισκόμαστε σε σημείο πού το σήμα λήψης είναι σε οριακά σημεία (μἐσω της ἐντασης λήψης γίνεται η ανίχνευση,σας το λέω χοντρικά),εκεί πλέον ο πομπός του κινητού εκπἐμπει "πάσα δύναμη".Αν παραμένουμε λοιπόν για ώρα στο συγκεκριμένο σημείο μιλώντας στο κινητό με τον πομπό να εκπέμπει στο φούλ,τότε και τήν συσκευή θα νιώσουμε να ζεσταίνεται αλλά και διάφορες ενοχλήσεις (οι οποίες ποικίλουν απο άνθρωπο σε άνθρωπο),θα νιώσουμε.Το φαινόμενο είναι πιο έντονο όταν έχουμε επιλέξει την κατάσταση λειτουργίας της συσκευής στο αυτόματο. Αν βρίσκεται σε περιοχή όπου ο Δήμαρχος έχει ξηλώσει τις κεραίες,τότε το σήμα είναι πολύ δυνατό.Ούτως ή άλλως,πάρε ΒΤ με καλώδια.Θα κοπούν μαχαίρι όλες οι ενοχλήσεις. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Αν βρίσκεται σε περιοχή όπου ο Δήμαρχος έχει ξηλώσει τις κεραίες,τότε το σήμα είναι πολύ δυνατό.Ούτως ή άλλως,πάρε ΒΤ με καλώδια.Θα κοπούν μαχαίρι όλες οι ενοχλήσεις.Πολύ σωστά Θόδωρε :) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Αλήθεια, αν περάσω τη lollipop δεν γράφει ο Knox? τρώγομαι για project Σαββατοκύριακου... Περιμένω απαντήσεις! Όχι δεν γράφει. Μιλάμε βέβαια για την stock lolipop και για εγκατάσταση μέσω odin. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Όχι δεν γράφει. Μιλάμε βέβαια για την stock lolipop και για εγκατάσταση μέσω odin. Για να βάλω την καρτα στο άλλο κινητό, να κρατήσω backup τα αρχεία μου και πάμε. Ευχαριστώ! Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Οι περισσοτεροι εχουμε προβλημα ληψης με τα Samsung λογο χαμηλου sar σε περιοχες με ασθενες σημα. Οποτε θεωρω απιθανο το προβλημα να προερχεται απο εκει. Πολλες φορες αναλογως τον τροπο που κραταμε την εκαστοτε συσκευη στο αυτι μας ειδικα οταν δεν ακουμε καλα και την πιεζουμε στο αυτι μας δημιουργει μια αισθηση πονοκεφαλου. Δοκιμαστε το και χωρις να μιλατε. Επισης ειναι μεγαλη η συσκευη κ δεν μπορω να μιλησω ποτε χωρις bt. Ισως συνηθεια αλλα βολευει αφανταστα. Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Επειδή θα το δώσω το κινητό, πως σώζουμε εφαρμογές όπως παιχνίδια, για να μην χαθεί η πρόοδος κατά την μεταφορά σε άλλη συσκευή, συγκεκριμένα σε ταμπλέτα samsung που θα το μεταφέρω. Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Επειδή θα το δώσω το κινητό, πως σώζουμε εφαρμογές όπως παιχνίδια, για να μην χαθεί η πρόοδος κατά την μεταφορά σε άλλη συσκευή, συγκεκριμένα σε ταμπλέτα samsung που θα το μεταφέρω.Μόνο αν είσαι root με TB αντιγράφεις τον φάκελο από την μία συσκευή στην άλλη και είσαι έτοιμος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Μόνο αν είσαι root με TB αντιγράφεις τον φάκελο από την μία συσκευή στην άλλη και είσαι έτοιμος. Αν υποθέσουμε ότι κάνω ρουτ με towelroot για να βάλω το titanium, πρέπει να είναι ρουτ και η νέα συσκευή(Tab S10.5) η οποία είναι με exynos και δεν μπαίνει το towelroot; Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Αν υποθέσουμε ότι κάνω ρουτ με towelroot για να βάλω το titanium, πρέπει να είναι ρουτ και η νέα συσκευή(Tab S10.5) η οποία είναι με exynos και δεν μπαίνει το towelroot; Το Towelroot δε λειτουργεί πλέον... Την έκλεισαν την τρύπα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Το Towelroot δε λειτουργεί πλέον... Την έκλεισαν την τρύπα. Το towelroot δουλεύει με παλιότερους kernel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Το Towelroot δε λειτουργεί πλέον... Την έκλεισαν την τρύπα.Μια χαρά δουλεύει σε N3 με 4.4.2 αν κάνεις την διαδικασία με τους kernel. Το θέμα είναι για την άλλη συσκευή που δεν θέλει να γράψει ο Knox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. January 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2015 Δεν είμαι πλήρως αναβαθμισμένος και το towelroot θα μου δουλέψει, με την άλλη συσκευή τι γίνεται... Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deadp Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Πέρασα τη lollipop, μου έδωσε μια ιδέα ότι όλα δουλεύουν πιο Γρήγορα Έχει εδώ και λίγη ώρα που δε δουλεύουν οι φάκελοι που έχω φτιάξει σε οθόνη και μενού... Και το κακό είναι ότι επειδή εμένα μου αρέσει η τακτοποίηση, τα πάντα ήταν σε φακέλους. Τώρα, πάλι από την αρχή; Παράθεση Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Καλημερα σας. Προσωπικά αυτο που εχω να παρατηρήσω γενικως για την samsung γενικοτερα ειναι το απαραδεκτο suport οσον αφορα τις ενημερωσεις των ναυαρχίδων τις. Ειναι απαράδεκτο το android να ειναι στην 5.0.2 και εγω με γαλλικο εχω τελευται αναβαθμιση τον Αύγουστο. Αν δεν χρησιμοποιουσα το πενάκι σίγουρα δεν θα ξανά αγόραζα samsung. Συμφωνω απολυτα. Που θα παει, δε θα βγαλουν ενα νεξους με πενακι ? :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 (edited) Πέρασα τη lollipop, μου έδωσε μια ιδέα ότι όλα δουλεύουν πιο Γρήγορα Έχει εδώ και λίγη ώρα που δε δουλεύουν οι φάκελοι που έχω φτιάξει σε οθόνη και μενού... Και το κακό είναι ότι επειδή εμένα μου αρέσει η τακτοποίηση, τα πάντα ήταν σε φακέλους. Τώρα, πάλι από την αρχή; Τι εννοείς ότι δεν σου δουλεύουν οι φάκελοι; Δεν ανοίγουν; 'Η μήπως έχει χαθεί η σειρά τους και κάποιοι δεν υπάρχουν; Αν συμβαίνει το δεύτερο πρέπει να πας στο backup των εφαρμογών σου, να βρεις τον launcher που χρησιμοποιείς και να κάνεις επαναφορά δεδομένων. Ή αν είχες κρατήσει backup των δεδομένων του launcher σου μπες μέσα στις ρυθμίσεις του και κάνε restore. Edited January 24, 2015 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Ένα σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι όταν κάνω μια κλήση, δεν με ακούει ο συνομιλητής, αλλά όταν με καλούν, μιλάω κανονικά..με το bluetooth δεν έχω κανένα πρόβλημα..έκανα επανεκκίνηση, λύθηκε προσωρινά, αλλά επανήλθε..έβαλα τον ex dialer αλλά τα ίδια.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Ένα σημαντικό πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι όταν κάνω μια κλήση, δεν με ακούει ο συνομιλητής, αλλά όταν με καλούν, μιλάω κανονικά..με το bluetooth δεν έχω κανένα πρόβλημα..έκανα επανεκκίνηση, λύθηκε προσωρινά, αλλά επανήλθε..έβαλα τον ex dialer αλλά τα ίδια.. Ποια ρομ έχεις; Την Lolipop; Αν ναι, έχεις επιβεβαιώσει ότι έχεις το πιο πρόσφατο modem και bootloader; Μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή Phone info και να πας στην κατηγορία "Firmware version", για να δεις τι σου αναφέρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 (edited) Όχι, έχω την 4.4.2 την επίσημη, Ελβετικό Μου έκανε και το εξής :κατά την αναπαραγωγή μουσικής ή ακόμη και ο ήχος Κλειδώματος, ακουγόταν από το ακουστικό και όχι από το ηχείο!!! Όπως και το πρόβλημα με την κληση.. Έκανα επανεκκίνηση και έστρωσε, ελπίζω να μην είναι προσωρινό.. Edited January 24, 2015 by Dr_House Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts