ggazas Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Ξανά διάβασε τι ρωτάει πιο πάνω ο φίλος και θα καταλάβεις γιατί είναι άτοπη η απάντηση σου. Πάμε άλλη μία, μπας και καταλάβεις. παιδιά είμαι κάτοχος note 3.Το 4αρι έχει κάμμια ιδιαίτερη διαφορά πρακτικά;Λέω πρακτικά μην μου πείτε ότι έχει λίγο πιο γρήγορο επεξεργαστή και λίγο καλύτερη κάμερα... Δε ρωτάει αυτό ο άνθρωπος.... Ρωτάει αν υπάρχει διάφορα στην καθημερινή χρήση. Δηλαδή αν το YouTube, το Facebook, το browsing, το Viber, το Spotify, και όλες οι πιο κοινές εφαρμογές θα παίζουν το ίδιο η καλύτερα στο 4 απ ότι στο 3. Προφανώς γνωρίζετε την απάντηση... Ρωτάει πουθενά για facebook; Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Με τρώει το χέρι μου να περάσω Lollipop στο Note... Θα πρέπει να γίνω unroot πριν αρχίσω τη διαδικασία; Να ακολουθήσω αυτό τον τρόπο; Δεν έχω ξαναφλασάρει αλλά δεν μου φαίνεται και δύσκολο. Ξέρω οτι θα χάσω το root αλλά δεν με πειράζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 (edited) Με τρώει το χέρι μου να περάσω Lollipop στο Note... Θα πρέπει να γίνω unroot πριν αρχίσω τη διαδικασία; Να ακολουθήσω αυτό τον τρόπο; Δεν έχω ξαναφλασάρει αλλά δεν μου φαίνεται και δύσκολο. Ξέρω οτι θα χάσω το root αλλά δεν με πειράζει. Δεν υπάρχει πιο απλό πράγμα από το φλασάρισμα (είτε μέσω odin, είτε μέσω recovery) και από το ρουτάρισμα, αρκεί να τα κάνεις μία φορά (μετά βέβαια διατρέχεις τον κίνδυνο να μην έχεις σταματημό :p). Ο τρόπος που βρήκες είναι σωστός. Κοίτα εδώ και εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες. Όποια stock rom φλασάρεις μέσω odin, δεν μετράει ο KNOX και δεν χάνεις την εγγύηση. Έτσι μπορείς να δοκιμάσεις αν θες την stock lolipop, χωρίς να γίνεις root και χωρίς να χάσεις την εγγύηση. Αν είσαι ήδη root με το φλασάρισμα της stock rom γίνεσαι αυτόματα unroot (επομένως δεν χρειάζεται να κάνεις εσύ κάτι γι'αυτό). Αν τέλος σε ενδιαφέρει οπωσδήποτε να γίνεις root στην lolipop, κοίτα εδώ για την διαδικασία. ;) Edited January 9, 2015 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. January 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2015 Καλησπέρα σε όλους και καλή χρόνια!!! Ήθελα να ρωτήσω είναι σταθερή η lolipop αξίζει το update και ξανά το στήσιμο από την αρχή?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tiffany Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Καλησπέρα σε όλους και καλή χρόνια!!! Ήθελα να ρωτήσω είναι σταθερή η lolipop αξίζει το update και ξανά το στήσιμο από την αρχή?? Την τρέχω εδώ και 3 μέρες. Κανένα πρόβλημα. Ταχύτατη και καλύτερη μπαταρία από πριν. Όλες οι εφαρμογές τρέχουν κανονικά. Το μόνο προσωπικό μείον είναι ότι δεν έχει root με knox 0. Πρέπει αναγκαστικά να χάσεις το knox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Σημαντικό επίσης σε Lollipop είναι ότι έχει βελτιωθεί η κάμερα. Πραγματικά πλέον εστιάζει σε δευτερόλεπτα.. Και αυτό πάει στα + Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 (edited) Καλημέρα!! Είναι εύκολη η εγκατάσταση της? Να μας δώσετε και ένα λινκ με οδηγίες!! Με συγχωρείτε έχει δώσει πιο πάνω ο kouros.. Edited January 10, 2015 by adricla Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soctap Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Παιδιά καλησπέρα. Μήπως γνωρίζει κάποιος το βιβλίο αποκομμάτων της συσκευής αν μπορούμε να το δούμε και με κάποιο τρόπο εκτός συσκευής. Αν αλλάξουμε συσκευή πχ πως μπορούμε να δούμε αυτά που έχουμε αποθηκεύσει. Δυστυχώς εγώ έχω πάρα πολλά αποθηκευμένα στο βιβλίο αποκομμάτων πολλά άρθρα και αρκετά γιά την δουλεία μου. Μέχρι στιγμής ούτε με το samsung kies εχω βρει τρόπο.THANKS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Παιδιά καλησπέρα. Μήπως γνωρίζει κάποιος το βιβλίο αποκομμάτων της συσκευής αν μπορούμε να το δούμε και με κάποιο τρόπο εκτός συσκευής. Αν αλλάξουμε συσκευή πχ πως μπορούμε να δούμε αυτά που έχουμε αποθηκεύσει. Δυστυχώς εγώ έχω πάρα πολλά αποθηκευμένα στο βιβλίο αποκομμάτων πολλά άρθρα και αρκετά γιά την δουλεία μου. Μέχρι στιγμής ούτε με το samsung kies εχω βρει τρόπο.THANKS Νομιζω με το smart switch mobile μπορεις να τα μεταφερεις σε άλλη συσκευή ή να τα κατεβάσεις στο pc ή αλλου μεσω samsung link Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Αν περασω τη lolipop μετα πως γυριζω πισω για να περασω την επισημη της χωρας του κινητου μου; Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amwn_ra Δημ. January 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2015 Να ρωτήσω κάτι για όσους ξέρουν αν κάνουμε την αναβάθμιση μετά θα μπορούμε να περάσουμε το κανονικό όταν βγει η αν βγαίνουν update έως να βγει η κανονικη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soctap Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Νομιζω με το smart switch mobile μπορεις να τα μεταφερεις σε άλλη συσκευή ή να τα κατεβάσεις στο pc ή αλλου μεσω samsung link Ευχαριστώ μάλλον πρέπει να υποστηρίζει συγκεκριμένες συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Αν περασω τη lolipop μετα πως γυριζω πισω για να περασω την επισημη της χωρας του κινητου μου; Είτε κρατώντας κάποιο backup μέσω recovery στην εξωτερική κάρτα, που θα το κάνεις restore μετά, είτε μέσω odin. Να ρωτήσω κάτι για όσους ξέρουν αν κάνουμε την αναβάθμιση μετά θα μπορούμε να περάσουμε το κανονικό όταν βγει η αν βγαίνουν update έως να βγει η κανονικη; Αν καταλαβαίνω καλά τι εννοείς, η απάντηση είναι ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amwn_ra Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Το γράψω και εγώ λες και είναι γρίφος. Κάνω την αναβάθμιση που κυκλοφορεί στο ίντερνετ για lolipop λογικά αυτή είναι beta , όταν βγει η κανονικη θα μπορέσω να το κάνω update μέσα από το τηλ η πρέπει να το κάνω με odin; Λογικά έως να κυκλοφορήσει η κανονικη έκδοση θα βγαίνουν μικρό αναβαθμίσεις αυτές τις περνουμε μέσα από το τηλ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sdaoulas Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Την πέρασα την 5.0 Lollipop. Έχω βρει 2 bug. 1) φώτο που τραβήχτηκαν με το κινητό ως φόντο οθόνης κλειδώματος είναι πάρα μορφωμένος. 1) το watch on δεν μπαίνει μόνο στον πίνακα ειδοποιήσεων αλλά και στην οθόνη κλειδώματος . Παράθεση TCe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 Την πέρασα την 5.0 Lollipop. Έχω βρει 2 bug. 1) φώτο που τραβήχτηκαν με το κινητό ως φόντο οθόνης κλειδώματος είναι πάρα μορφωμένος. 1) το watch on δεν μπαίνει μόνο στον πίνακα ειδοποιήσεων αλλά και στην οθόνη κλειδώματος . Καλύτερα οι ερωτήσεις τέτοιου είδους,εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=373965 Παράθεση Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 (edited) Το γράψω και εγώ λες και είναι γρίφος. Κάνω την αναβάθμιση που κυκλοφορεί στο ίντερνετ για lolipop λογικά αυτή είναι beta , όταν βγει η κανονικη θα μπορέσω να το κάνω update μέσα από το τηλ η πρέπει να το κάνω με odin; Λογικά έως να κυκλοφορήσει η κανονικη έκδοση θα βγαίνουν μικρό αναβαθμίσεις αυτές τις περνουμε μέσα από το τηλ; Τώρα είσαι εντελώς σαφής. :) H λολιποπ για την οποία μιλάμε, δεν είναι ακριβώς μία beta έκδοση, που παρουσίασε επίσημα η samsung. Είναι leak, δηλαδή μία δοκιμαστική ρομ της samsung που με κάποιον τρόπο διέρρευσε (μην ρωτάς πως :p). Κάτι σαν beta δηλαδή, απλώς επειδή δεν την παρουσίασε επίσημα η samsung δεν θα υπάρχουν και updates (μικροαναβαθμίσεις) από OTA γι'αυτήν. Κάποια πράγματα μπορεί να προστεθούν, κάποια ίσως να αφαιρεθούν, κανείς δεν ξέρει αν αυτήν θα είναι και η τελική μορφή της official. Όταν βγει η κανονική (official) και εσύ έχεις αυτό το leak, λογικά δεν θα σου έρθει ενημέρωση μέσω τηλεφώνου. Θα πρέπει να έχεις την τελευταία official που είναι η 4.4.2, για να σου έρθει μήνυμα για αναβάθμιση. Απ'όσα ξέρω δηλαδή. Αν καπου κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος. :) Edited January 12, 2015 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jakira72 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 καλησπερα και χρονια πολλα.περασα και εγω την lolipop ολα καλα αλλα δεν μου ανοιγει τα αρχεια μου,μου πεταει το μηνυμα 'τα αρχεια μου διακοπηκε'.ξερετε καποια λυση η ειναι bug? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. January 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2015 καλησπερα και χρονια πολλα.περασα και εγω την lolipop ολα καλα αλλα δεν μου ανοιγει τα αρχεια μου,μου πεταει το μηνυμα 'τα αρχεια μου διακοπηκε'.ξερετε καποια λυση η ειναι bug? Το έχεις κάνει root;Για την official μιλάς;Αν είναι root,καλύτερα ρώτα εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=373965 Δοκίμασε πάντως να τη ξαναπεράσεις, αφού πρώτα κάνεις foul wipe Παράθεση Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 καλησπερα και χρονια πολλα.περασα και εγω την lolipop ολα καλα αλλα δεν μου ανοιγει τα αρχεια μου,μου πεταει το μηνυμα 'τα αρχεια μου διακοπηκε'.ξερετε καποια λυση η ειναι bug? Δοκίμασε να μπεις σε recovery για να κάνεις wipe cache και wipe dalvik cache μήπως και διορθωθεί, διαφορετικά θα σου πρότεινα και εγώ να κάνεις full wipe και να εγκαταστήσεις ξανά την ρομ ακολουθώντας τις οδηγίες από εδώ και εδώ. Πιο πριν τοποθέτησε ότι πιο σημαντικό έχεις (φωτό βίντεο κλπ) στην εξωτερική σου κάρτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel1 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 αρχίζει και μου αρέσει πολύ το γλυφιτζούρι! :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jakira72 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Δοκίμασε να μπεις σε recovery για να κάνεις wipe cache και wipe dalvik cache μήπως και διορθωθεί, διαφορετικά θα σου πρότεινα και εγώ να κάνεις full wipe και να εγκαταστήσεις ξανά την ρομ ακολουθώντας τις οδηγίες από εδώ και εδώ. Πιο πριν τοποθέτησε ότι πιο σημαντικό έχεις (φωτό βίντεο κλπ) στην εξωτερική σου κάρτα. root ειμαι και ολα τα wipe τα εκανα πριν και μετα την εγκατασταση.μαλλον δεν το γλυτωνω το ξαναπερασμα,σας ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 root ειμαι και ολα τα wipe τα εκανα πριν και μετα την εγκατασταση.μαλλον δεν το γλυτωνω το ξαναπερασμα,σας ευχαριστω. Δοκίμασε και μια να πας ρυθμίσεις, Διαχείριση Εφαρμογών, στη τέρμα δεξιά καρτέλα Όλα και να ψάξεις την εφαρμογή Τα Αρχεία μου. Κάνε εκκαθάριση δεδομένων. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jakira72 Δημ. January 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2015 Δοκίμασε και μια να πας ρυθμίσεις, Διαχείριση Εφαρμογών, στη τέρμα δεξιά καρτέλα Όλα και να ψάξεις την εφαρμογή Τα Αρχεία μου. Κάνε εκκαθάριση δεδομένων. την εκανα το παραξενω ειναιι οτι το κανει μονο οταν κανεις ταξινομηση ανα αλφαφητηκη σειρα.κατα τα αλλα δουλευει.ευχαριστω παντος για το ενδιαφερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teo14 Δημ. January 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2015 καλησπέρα μια ζωή η Samsung στις αναβαθμίσεις κάτι κόβει τώρα έκοψε το blocking mode με το Lollipop πολύ σημαντικό και απορώ γιατί δεν ουρλιάζουν μια και αυτό της Google νομίζω είναι πολύ χειρότερο και ποιο δύσχρηστο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts