filippos_04 Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Ρε παιδια το κινητο αποσυνδέετε κ στη συνεχεια συνδεετε μονο του παλι στο wifi του σπιτιου μου μου το εκανε κ στο σ5 αυτο ειναι καποιο bug της κιτκατ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Ρε παιδια το κινητο αποσυνδέετε κ στη συνεχεια συνδεετε μονο του παλι στο wifi του σπιτιου μου μου το εκανε κ στο σ5 αυτο ειναι καποιο bug της κιτκατ? Μηπως το μοντεμ σου ειναι το zte H108ns του οτε; Αν ναι τοτε καλυτερα να το αλλαξεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Ειναι philips αλλα το εχω καμια 8 χρονια μαλλον γιαυτο, ευχαριστω.αφου δεν ειναι προβλημα του κινητου ολα οκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Και λεγαμε την lg καποτε για τα update. Εμενα ηδη με βλεπει μολης στρωσουν τα windows αντε γεια ... +1 .Το note3 ειναι και απο εμενα η τελευταια samsung συσκευη . Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiroslef88 Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 (edited) Παιδιά καλησπέρα!από εχθές αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την φόρτιση σε samsung galaxy note 3.μου δείχνει οτι φορτίζει κανονικά αλλά δεν φορτίζεται η μπαταρία.έχω δοκιμάσει και με άλλο φορτιστή αλλά τπτ.επίσης μπορεί η μπαταρία του να είναι στο 45% και μόλις το κλείσω και το ανοίξω μου δείχνει 15%γνωρίζει κανείς κάτι? Edited December 21, 2014 by Sofos_5 Συνένωση Θεμάτων και Μηνυμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisvas Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Ποιος σας κυνηγάει για τα updates;;; Εχετε προβλήματα με την 4.4;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Παιδιά καλησπέρα!από εχθές αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την φόρτιση σε samsung galaxy note 3.μου δείχνει οτι φορτίζει κανονικά αλλά δεν φορτίζεται η μπαταρία.έχω δοκιμάσει και με άλλο φορτιστή αλλά τπτ.επίσης μπορεί η μπαταρία του να είναι στο 45% και μόλις το κλείσω και το ανοίξω μου δείχνει 15%γνωρίζει κανείς κάτι? Μάλλον χρειάζεσαι αλλαγή μπαταρίας, τη προδίδει η απότομη πτώση της που αναφέρεις. Λογικά με το καιρό θα σου συμβαίνει σε όλο και υψηλότερα ποσοστά. Θα σου συνιστούσα παρ' όλα αυτά να δοκιμάσεις αν έχεις και με κάποιου γνωστού, για να σιγουρευτείς πριν προχωρήσεις σε αγορά καινούργιας. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazyio Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Ρε παιδια το κινητο αποσυνδέετε κ στη συνεχεια συνδεετε μονο του παλι στο wifi του σπιτιου μου μου το εκανε κ στο σ5 αυτο ειναι καποιο bug της κιτκατ? Δοκιμασε να αλλαξεις καναλι στο ασυρματο... Παράθεση Wise men talk because they have something to say; fools, because they have to say something. Ποτέ μην λογομαχείς με έναν βλάκα ... θα σε ρίξει στο επίπεδό του και θα σε νικήσει λόγο εμπειρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Ποιος σας κυνηγάει για τα updates;;; Εχετε προβλήματα με την 4.4;;; Την ίδια απορία έχω κι εγώ. Βέβαια επειδή μπαίνω στρατό μέσα στον Γενάρη, ίσως γι αυτό δεν με νοιάζει. :lol: Αλλά στα σοβαρά περίμενε κανένας οτι μέσα στον 1ο μήνα θα πάρει Lollipop; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mihalakis22 Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Αυτή είναι η ρύθμιση! Ουτε εγω εχω αυτην τη ρυθμιση παρολο που το κινητο γραφει lte στην πλατη. Μου εμφανιζει τις 2 μονο και ειναι αγορασμενο απο voda το Μαιο περιπου αλλα το δουλευω με wind Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Ουτε εγω εχω αυτην τη ρυθμιση παρολο που το κινητο γραφει lte στην πλατη. Μου εμφανιζει τις 2 μονο και ειναι αγορασμενο απο voda το Μαιο περιπου αλλα το δουλευω με wind H wind δεν εχει 4g γιαυτό δεν σου βγάζει την επιλογή.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Την ίδια απορία έχω κι εγώ. Βέβαια επειδή μπαίνω στρατό μέσα στον Γενάρη, ίσως γι αυτό δεν με νοιάζει. :lol: Αλλά στα σοβαρά περίμενε κανένας οτι μέσα στον 1ο μήνα θα πάρει Lollipop; Δε θα το παρεις μεσα μετα το κέντρο; ;;; Εγω μετα τον πρώτο μηνα τοτε, πηρα μαζι το S2 κι εβγαλα ολη τη θητεια μ αυτο. Οποτε το note με την οθοναρα θα σε βολέψει και μπαίνει ανετα στα ρουχα του στρατου που εχουν μεγαλες τσεπες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά ως νέος κάτοχος του Note 3; Πολύ ωραίο και βολικό το Quick Note που βγαίνει μόλις βγάλεις το πενάκι από την υποδοχή του, το μόνο που δεν έχω καταλάβει πώς δουλεύει (ή κάτι κάνω λάθος και δεν δουλεύει καλά) είναι όταν μαρκάρεις το χειρόγραφο κείμενο και πατάς την επιλογή για "πλοηγό". Εγώ φαντάστηκα (το προφανές υποθέτω) ότι με το που το πατάω θα πήγαινε στο google και θα έψαχνε για την συγκεκριμένη λέξη. Αλλά ενώ ανοίγει το Google (ή το Google Now, κάτι ανοίγει τέλος πάντων), συνήθως απλά έχει στο search bar απλά τον όρο που είχα ψάξει την τελευταία φορά που το είχα ανοίξει. Μόνο 1-2 φορές μου δούλεψε κανονικά. Κάνω κάτι λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 (edited) Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά ως νέος κάτοχος του Note 3; Πολύ ωραίο και βολικό το Quick Note που βγαίνει μόλις βγάλεις το πενάκι από την υποδοχή του, το μόνο που δεν έχω καταλάβει πώς δουλεύει (ή κάτι κάνω λάθος και δεν δουλεύει καλά) είναι όταν μαρκάρεις το χειρόγραφο κείμενο και πατάς την επιλογή για "πλοηγό". Εγώ φαντάστηκα (το προφανές υποθέτω) ότι με το που το πατάω θα πήγαινε στο google και θα έψαχνε για την συγκεκριμένη λέξη. Αλλά ενώ ανοίγει το Google (ή το Google Now, κάτι ανοίγει τέλος πάντων), συνήθως απλά έχει στο search bar απλά τον όρο που είχα ψάξει την τελευταία φορά που το είχα ανοίξει. Μόνο 1-2 φορές μου δούλεψε κανονικά. Κάνω κάτι λάθος; Μολις τωρα το δοκιμασα ..γραφεις,το επιλεγεις και σου ανοιγει με το google now και ηδη σου εχει βγαλει σελιδες με αυτο που εγραψες και το εβαλες να στο ψαξει με την επιλογη πλοηγος.δε νομιζω οτι υπαρχει προβλημα ουτε κανεις κατι λαθος. Edited December 23, 2014 by antriou23 Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Και στο κάνει έτσι κανονικά κάθε φορά; Γιατί εγώ μόλις τώρα άνοιξα ένα Quick note, έγραψα Rome και όντως έκανε αυτό που είπες. Το έκλεισα, το ξανάνοιξα και έγραψα Athens, και πάλι ανοίγει το Now, αλλά πάλι έδειχνε για το Rome... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antriou23 Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 (edited) Και στο κάνει έτσι κανονικά κάθε φορά; Γιατί εγώ μόλις τώρα άνοιξα ένα Quick note, έγραψα Rome και όντως έκανε αυτό που είπες. Το έκλεισα, το ξανάνοιξα και έγραψα Athens, και πάλι ανοίγει το Now, αλλά πάλι έδειχνε για το Rome... Ναι οσες φορες και να το ανοιγοκλεισω καθε φορα μου βγαζει οτι εχω γραψει.δοκιμασα τωρα μολις τουλαχιστον 10 φορες.μου κανει οτι σου ειπα.μου βγαζει οτι και να του γραψω.δοκιμασα και με ελληνικα.ολα κομπλε Edited December 23, 2014 by antriou23 Παράθεση T68 N95 i900 i8000 HTC HD2 GT-I9300 Note3 s6 s7edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
James Bond Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Και στο κάνει έτσι κανονικά κάθε φορά; Γιατί εγώ μόλις τώρα άνοιξα ένα Quick note, έγραψα Rome και όντως έκανε αυτό που είπες. Το έκλεισα, το ξανάνοιξα και έγραψα Athens, και πάλι ανοίγει το Now, αλλά πάλι έδειχνε για το Rome... Μήπως δεν κλείνεις και το Google Now ? Γιατί αν το έχεις αφήσει ανοιχτό και ξαναγράψεις κάτι στο Quick Note δεν ανανεώνεται το Google Now για να δείξει τη νέα αναζήτηση. Είναι ψιλοbug αλλά λύνεται αν το κλείνεις πρώτα και μετά κάνεις καινούργια αναζήτηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Αυτο το εχετε δει? http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/n9005xxugbnl8-5-0-lollipop-rom-t2982110 Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Αυτο το εχετε δει? http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/n9005xxugbnl8-5-0-lollipop-rom-t2982110 Φαντάζομαι ότι δεν θα είναι η πρώτη αλλά ούτε και η τελευταία beta. Εγώ δεν θα πάρω, θα περιμένω την επίσημη OTA. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante02004 Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Μήπως δεν κλείνεις και το Google Now ? Γιατί αν το έχεις αφήσει ανοιχτό και ξαναγράψεις κάτι στο Quick Note δεν ανανεώνεται το Google Now για να δείξει τη νέα αναζήτηση. Είναι ψιλοbug αλλά λύνεται αν το κλείνεις πρώτα και μετά κάνεις καινούργια αναζήτηση. Ναι, αυτό ήταν τελικά. Μου φάνηκε περίεργο, γιατί φαντάστηκα πως πατώντας το home button και κλείνοντας τα recent apps ότι θα καθάριζα. Τελικά όπως φαίνεται πρέπει να πατάω το back button μέσα από το Google Now για να βγαίνω, και μετά με επανάληψη της διαδικασίας βλέπω ότι όντως βγάζει την νέα αναζήτηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 (edited) Αυτο το εχετε δει? http://forum.xda-developers.com/galaxy-note-3/development/n9005xxugbnl8-5-0-lollipop-rom-t2982110 Χα,χα ήρθε και η Lolilop για μας λοιπόν (έστω και σε beta). Στο συγκεκριμένο thread γίνεται ένας απίστευτος χαμός. Το ένα post διαδέχεται το άλλο. Όσοι την δοκίμασαν (μέσω odin) και τους booταρε λένε τα καλύτερα. Δημιουργήθηκε και ένα νέο thread εδώ στο οποίο θα ανέβει το flashable zip της ρομ με aroma installer. Edited December 24, 2014 by kouros17 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savvas15 Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Ρε παιδιά συνάντησα το εξής πρόβλημα, με παίρνει ένα φίλος τηλ, τέλος πάντων μιλάμε και κλείνω το καπάκι,(το τηλ το έχω σε θήκη) μετά από καμια ώρα παω να κοιτάξω την ώρα και βλέπω την οθόνη ότι με καλούσε πάλι ο ίδιος φίλος, παω να το σηκώσω αλλα τίποτα η οθόνη δεν ανταποκρινόταν k αναγκαστικα να το κάνω επανεκκίνηση, παίρνω τον φίλο μου k μου λέει δεν σε πήρα ξανά, προφανώς κόλλησε η οθόνη από την πρώτη φορα που με πηρε. Ξερει κάποιος τι μπορεί να φταίει η είναι ένα τυχαίο κόλλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Λογικά τυχαίο θα είναι αν επαναληφθεί θα αρχίσεις να το ψάχνεις. Όλα κολλάνε, μια επανεκκίνηση αραιά και που κάλο κάνει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Βαζω μια επαφη μου στη λιστα απορριψης..δηλαδη να μη χτυπαει το κινητο μου απο το συγκεκριμενο νουμερο...γινετε η οχι? Και ρωταω γιατι εξακολουθουν να με ενοχλουν παρολο που εκανα την παραπανω ρυθμιση Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Βαζω μια επαφη μου στη λιστα απορριψης..δηλαδη να μη χτυπαει το κινητο μου απο το συγκεκριμενο νουμερο...γινετε η οχι? Και ρωταω γιατι εξακολουθουν να με ενοχλουν παρολο που εκανα την παραπανω ρυθμιση Στις ρυθμίσεις κλήσεων βρες την απόρριψη κλήση. Στη λίστα αυτόματης απόρριψης βρες τον αριθμό που έχεις βάλει, πάτησε πάνω και στην αντιστόχιση κριτηρίων άλλαξε το ακριβώς ίδιο με το περιέχει. Δοκίμασε και κάνε ένα κόπο να πεις αν δούλεψε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts