baxy Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Παιδια με το θεμα που το ΝΟΤΕ 3 χανει τους κωδικους των wifi που εχει ηδη αποθηκευσει τι κανουμε? ΤΝΧ Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 Παιδια με το θεμα που το ΝΟΤΕ 3 χανει τους κωδικους των wifi που εχει ηδη αποθηκευσει τι κανουμε? ΤΝΧ Το έχουμε ξαναπεί... Instabridge. Από το Play Store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
malcolmthe4 Δημ. December 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2014 (edited) Παιδιά, έχω ένα πρόβλημα τελευταια με το νοτελι. Όταν είμαι έξω και προσπαθώ να ξεκλειδώσω το κινητό, κολλάει για μερικά δευτερόλεπτα και δεν αποκρίνεται η οθόνη. Πχ περνάω το δακτυλό μου πανω στην οθόνη για να το ξεκλειδώσω και βλέπω πως αργεί να αντιδράσει το κινητό ( το εφέ στο ξεκλειδωμα που φαίνεται σαν κάμβας με χρώματα αργέι να αποκριθεί). Το ίδιο ισχύει εάν προσπαθήσω να κατεβάσω το πάνελ για να δώ κάποια ειδοποόηση ή εάν θέλω να απαντήσω σε εισερχόμενη κλήση (στο Viber συνήθως). Κολλάει κ μετά απο 2 δευτερόλεπτα πχ ξεκολλάει. Εάν το κλειδώσω κ προσπαθησω ξανα στο καπάκι δουλευει καλά, αλλά εάν δοκιμάσω μετά απο ώρα, ξανά εμφανίζεται. Τα παραπάνω τα διαπίστωσα ενώ ήμουν εκτός σπιτιού (και είχε έξω κάποιο σχετικό κρυο 8 - 12 βαθμους). Το έχει πάθει κ κανένας άλλος ; Τι λέτε να φταίει ; Σχετικά με αυτό; Ξέρει κανείς τι παίζει; :( 'Εβαλα κ μια εφαρμογή που δοκιμαζει την οθονη κ το multitouch. Δέν είδα κάποιο πρόβλημα (έβαλα 6 δακτυλα επάνω κ τα αναγνώριζε καθώς τα κουνούσα.) Είναι περίεργο, γιατί όταν πάω να απαντήσω σε κλήσει, κολλάει κ το κινητό εξακολουθεί να χτυπάει. Edited December 2, 2014 by malcolmthe4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Σχετικά με αυτό; Ξέρει κανείς τι παίζει; :( 'Εβαλα κ μια εφαρμογή που δοκιμαζει την οθονη κ το multitouch. Δέν είδα κάποιο πρόβλημα (έβαλα 6 δακτυλα επάνω κ τα αναγνώριζε καθώς τα κουνούσα.) Είναι περίεργο, γιατί όταν πάω να απαντήσω σε κλήσει, κολλάει κ το κινητό εξακολουθεί να χτυπάει. Γιατί δεν το πηγαίνεις μια βόλτα από το service να το ρίξουν μια ματιά. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris_1386 Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Για το s pen δοκίμασε να αλλάξεις τη μύτη του με κάποια από τις άλλες που έχει μέσα, οι μισές είναι πλαστικές και οι υπόλοιπες πιο λαστιχενιες Με 240 ευρώ το είδες ότι δεν είναι κανένας κλώνος σωστά? Όχι αυθεντικό είναι.Έχω και την απόδειξη(αγορασμένο από skroutzομάγαζο).Απλά ήταν πολύ φιλική η τιμή :). Πας ρυθμίσεις>>> εργαλεία >>>>γλώσσα και εισαγωγή >>>>γλώσσα. Βάλε αγγλικά και με κλειστό καπάκι πατά το σημείωμα. Εκεί θα σου βγάλει το οκ και είσαι έτοιμος. Σε ευχαριστώ πολύ.Δεν θα το έβρισκα με τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaglis Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Παιδια με το θεμα που το ΝΟΤΕ 3 χανει τους κωδικους των wifi που εχει ηδη αποθηκευσει τι κανουμε? ΤΝΧ Με τις τελευταίες αναβαθμίσεις, το πρόβλημα έχει ληθεί. Σε μένα τουλάχιστον δεν το έχει ξανακάνει από τότε. Παράθεση Αλέξανδρος, Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one2377 Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Με τις τελευταίες αναβαθμίσεις, το πρόβλημα έχει ληθεί. Σε μένα τουλάχιστον δεν το έχει ξανακάνει από τότε. Ούτε και σε μένα το κάνει πλέον. (ευτυχώς) Παλιότερα το έκανε συνέχεια.... πλέον έχει κανένα δίμηνο ή τρίμηνο που είναι οκ! Παράθεση Περίεργο πράγμα τα όνειρα.... Για να τα δεις πρέπει να κοιμηθείς. Για να τα ζήσεις, πρέπει να ξυπνήσεις.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2014 Ούτε και σε μένα το κάνει πλέον. (ευτυχώς) Παλιότερα το έκανε συνέχεια.... πλέον έχει κανένα δίμηνο ή τρίμηνο που είναι οκ! Το δικό μου, γερμανικό, δεν το είχε ποτέ. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aggelis13 Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Παιδια εχω ενα θεμα. Σε μια μικρη γωνιτσα πανω δεξια διπλα απο την μπροστινη καμερα, σαν να εχει πιασει μια μικρη θαμπαδα ειναι σε στυλ δαχτυλιας.... Μηπως ειναι κολλα απο ενα screen protector που ειχα αφαιρεσει; Κανενας τροπος να το καθαρισω η να το απομακρυνω; Αυτο φαινεται μονο οταν κραταω το κινητο σε ορισμενες γωνιες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Παιδια εχω ενα θεμα. Σε μια μικρη γωνιτσα πανω δεξια διπλα απο την μπροστινη καμερα, σαν να εχει πιασει μια μικρη θαμπαδα ειναι σε στυλ δαχτυλιας.... Μηπως ειναι κολλα απο ενα screen protector που ειχα αφαιρεσει; Κανενας τροπος να το καθαρισω η να το απομακρυνω; Αυτο φαινεται μονο οταν κραταω το κινητο σε ορισμενες γωνιες.. Ενοχλεί αυτή η θαμπάδα την φωτογραφία, ή είναι εκτός οπτικού πεδίου. Πάντως ξεκίνα με νωπό πανάκι. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aggelis13 Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Ειναι εκτος οπτικου πεδιου της καμερας.. λιγακι πιο δεξια και προς τη γωνια.. οταν λες νωπο πανακι; μηπως εχει παρει καμια υγρασια απο μεσα; υπαρχει τετοια περιπτωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Ειναι εκτος οπτικου πεδιου της καμερας.. λιγακι πιο δεξια και προς τη γωνια.. οταν λες νωπο πανακι; μηπως εχει παρει καμια υγρασια απο μεσα; υπαρχει τετοια περιπτωση; Ένα πανάκι που να το έχεις νοτίσει. Δεν θα πάρει νερό, μη φοβάσαι. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Ποια εφαρμογή υπάρχει ώστε να αποθηκευεις κάρτες επαγγελματίκες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Ποια εφαρμογή υπάρχει ώστε να αποθηκευεις κάρτες επαγγελματίκες; Εγώ πάντως όσες έχω δοκιμάσει δεν δούλεψε καλά στα ελληνικά. Ψάξε για business cards. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Kατι ψιλοασχετο, βγηκε για το πολωνικο S5 η Lollipop official..... Λετε και μεις να το παρουμε μεχρι τελος του χρονου ή εστω μεσα Ιανουαριου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 (edited) Kατι ψιλοασχετο, βγηκε για το πολωνικο S5 η Lollipop official..... Λετε και μεις να το παρουμε μεχρι τελος του χρονου ή εστω μεσα Ιανουαριου ? Ναι βγήκε. Μετά από το Note 4 πιστεύω ότι έχουμε και εμείς σειρά.:) Edited December 4, 2014 by ggazas Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 To ξερω οτι βγηκε, γι'αυτο το εγραψα αλλωστε, δεν ηταν η ερωτηση μου πανω σε αυτο..... Η ερωτηση ειναι αν θα το παρουμε εντος του ετους ή στο πρωτο 15νθημερο του επομενου.....:D Παντως περιεργο που δεν το πηρε το Ν4 πρωτα, και το πηρε το s5.....:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 To ξερω οτι βγηκε, γι'αυτο το εγραψα αλλωστε, δεν ηταν η ερωτηση μου πανω σε αυτο..... Η ερωτηση ειναι αν θα το παρουμε εντος του ετους ή στο πρωτο 15νθημερο του επομενου.....:D Παντως περιεργο που δεν το πηρε το Ν4 πρωτα, και το πηρε το s5.....:X Μάλλον οι Πολωνικές συσκευές είναι το πειραματόζωο. Μετά θα δώσουν υπόλοιπη Ευρώπη. Μάλλον ακολουθεί το Note 4 και μετά είμαστε και εμείς. Εκτίμησή μου για τέλος Ιανουαρίου και ίσως και πιο αργά. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ippotas Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Ποια εφαρμογή υπάρχει ώστε να αποθηκευεις κάρτες επαγγελματίκες; Εγώ πάντως όσες έχω δοκιμάσει δεν δούλεψε καλά στα ελληνικά. Ψάξε για business cards. ΔΕΣ ΤΟ ABBYY BCR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Μάλλον οι Πολωνικές συσκευές είναι το πειραματόζωο. Μετά θα δώσουν υπόλοιπη Ευρώπη. Μάλλον ακολουθεί το Note 4 και μετά είμαστε και εμείς. Εκτίμησή μου για τέλος Ιανουαρίου και ίσως και πιο αργά. Σημερινο http://techblog.gr/software/samsung-galaxy-s5-lollipop-update-5871/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Σημερινο http://techblog.gr/software/samsung-galaxy-s5-lollipop-update-5871/ Επιβεβαιώνεται επίσημα αυτό που ξέραμε. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Εν αναμονη των εξελιξεων λοιπον….. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 (edited) Επιβεβαιώνεται επίσημα αυτό που ξέραμε. Ναι,το lolipop θα το εδινε,αυτό ήταν σίγουρο ,μόνο που η "αρχή του 2015"μπορει να ειναι και ο Μάης (και αισιοδοξο με βρισκω μπορω να πω,μια και το εχουμε δει απειρες φορες αυτο το όνειρο ).Δεδομένου μαλιστα του οτι εχουν "άλλοι" προτεραιοτητα εναντι του note 3 και αναλογιζομενοι και την ταχυτητα που δινει η samsung τα updates = φεξε μου και γλυστρησα!!! Edited December 5, 2014 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Υποτιθεται οτι το 5.0 λογικα θα το επαιρνε πρωτο το Ν4 (ως η τελευταια ναυαρχιδα της) …… Αλλα μας βγηκε στην στροφη το S5…… Οποτε δεν θα μου κανει εντυπωση να παρουμε lollipop καμια εβδομαδα μετα το Ν4 στα μεσα Ιανουαριου…..:ninja: Μην ξεχναμε οτι τελευταια ειχε πολυ χασουρα η Sammy και εχουν γινει σημαντικες ανακαταταξεις στα εσωτερικα της μπας και τα διορθωσουνε….. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Αυτή η διατύπωση ''αρχές του 2015'' δεν είναι και ότι καλύτερο. Τόσο μεγάλες εταιρίες με τόσο πολυ προσωπικό, εμπειρία και οργάνωση, θα έπρεπε να μιλάνε με 15νθήμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts