Theodore41 Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Χαιρετω. Μου εβγαλε μια ειδοποιηση το προγραμμα με τη σκουπα που εχω,οτι τρεις εφαρμογες,οι fightstats, quick search,Shazam,φρεναρουν το κινητο,επειδη ανοιγουν μονες τους συχνα και μου συνιστα να κανω διακοπη,αλλα μολις παω να πατησω διακοπη,μου βγαζει οτι αυτο,θα μου δημιουργησει προβλημα, Τι γινεται εδω,και τι κανω; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Καλημερα παιδια αντιμετωπίζει κανεις πρόβλημα με την sd card ? μου βγάζει αποσύνδεση και κάνει επανασύνδεση μεσα σε λίγα δευτερόλεπτα!Η κάρτα μου γράφει micro sd HC class 4 την έχω απο οταν ειχα το s3.αυτο μου το κάνει τον τελευταίο μήνα την εχω βάλει από τότε που πήρα το note και δεν είχε θέμα Κράτα μπακαπ. Μου το είχε κάνει κι εμένα κάποια στιγμή και μετά από ένα σημείο πέθανε η κάρτα. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Νέος στην παρέα. Κληρονόμησα το Note3 της κόρης μου που πέρασε στο 4.:) Βλέπω το ''δίκτυο'' καλά κρατεί στην οικογένεια, σε κανα χρόνο θα πλασαριστείς με 4άρι, μεγειά! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Χαιρετω. Μου εβγαλε μια ειδοποιηση το προγραμμα με τη σκουπα που εχω,οτι τρεις εφαρμογες,οι fightstats, quick search,Shazam,φρεναρουν το κινητο,επειδη ανοιγουν μονες τους συχνα και μου συνιστα να κανω διακοπη,αλλα μολις παω να πατησω διακοπη,μου βγαζει οτι αυτο,θα μου δημιουργησει προβλημα, Τι γινεται εδω,και τι κανω;Τίποτα ,απλά βγάζεις το πρόγραμμα με την σκούπα, όλες αυτές οι εφαρμογές είναι σαβούρες και δεν χρειάζονται στα android. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιησω την επιλογή κατά την οποία όταν συνδέω τα ακουστικά, να ξεκινάει η μουσική;; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sserhat Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Παιδιά έχει κανείς θέμα με την εμφάνιση του mm-qcamera-daemon ? Υπάρχει κάποια λύση?:( Και εγώ το είχα. Όταν άνοιγα insatgram μου το έβγαζε συνέχεια έκανα απεγκατάσταση τώρα δεν μου το βγάζει. Έβαλα πάλι το instagram, δεν ξέρω μπορεί και να φταίει κάτι άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 (edited) Καλημερα παιδια αντιμετωπίζει κανεις πρόβλημα με την sd card ? μου βγάζει αποσύνδεση και κάνει επανασύνδεση μεσα σε λίγα δευτερόλεπτα!Η κάρτα μου γράφει micro sd HC class 4 την έχω απο οταν ειχα το s3.αυτο μου το κάνει τον τελευταίο μήνα την εχω βάλει από τότε που πήρα το note και δεν είχε θέμα Κράτα μπακαπ. Μου το είχε κάνει κι εμένα κάποια στιγμή και μετά από ένα σημείο πέθανε η κάρτα. Το ιδιο και σε μενα...παρε μπακ-απ γιατι σε λιγο θα ψοφησει η καρτα σου:rolleyes: EDIT: Επισης μπορει να παρατηρησεις καθυστερησεις στο κινητο σου ή αυξημενη καταναλωση μπαταριας που θα οφειλονται στην καρτα σου Edited November 21, 2014 by Manossef Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosxristos Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Ενδιαφερομαι για την αγορα του συγκεκριμενου τηλεφωνου αλλα στις κριτικες βλεπω οτι πολλοι αναφερουν πως εχει ενα θεμα με τις φωτογραφιες σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου και νυχτερινες.Ισχυει? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Ενδιαφερομαι για την αγορα του συγκεκριμενου τηλεφωνου αλλα στις κριτικες βλεπω οτι πολλοι αναφερουν πως εχει ενα θεμα με τις φωτογραφιες σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου και νυχτερινες.Ισχυει? Ευχαριστω. Ελάχιστα είναι αυτά που δεν έχουν. Πάντως οι φωτογραφικές δυνατότητες του κινητού είναι από τις καλύτερες. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Ενδιαφερομαι για την αγορα του συγκεκριμενου τηλεφωνου αλλα στις κριτικες βλεπω οτι πολλοι αναφερουν πως εχει ενα θεμα με τις φωτογραφιες σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου και νυχτερινες.Ισχυει? Ευχαριστω. Δε θα βρεις κινητό που να μην έχει θέμα με τις νυχτερινές φωτογραφίες χωρίς φλας. Και αν βρεις δε θα είναι Note... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 (edited) Ενεργοποίησα το Knox και θέλω να το απενεργοποιήσω. Καμμιά βοήθεια. Άκυρο το βρήκα. Edited November 22, 2014 by ggazas Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sserhat Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Παιδιά έχει κανείς θέμα με την εμφάνιση του mm-qcamera-daemon ? Υπάρχει κάποια λύση?:( Και εγώ το είχα. Όταν άνοιγα insatgram μου το έβγαζε συνέχεια έκανα απεγκατάσταση τώρα δεν μου το βγάζει. Έβαλα πάλι το instagram, δεν ξέρω μπορεί και να φταίει κάτι άλλο. σήμερα πάλι μου το έβγαλε :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Να μαι κι εγώ, χτες το πήρα, του έριξα και ένα ρουτ κι ας έγραψε ο ΚΝΟΞ, και το χαίρομαι. Θέλω την άποψη σας για ένα πράγμα, ποιο πρόγραμμα για Ir remote χρησιμοποιείτε; Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Να μαι κι εγώ, χτες το πήρα, του έριξα και ένα ρουτ κι ας έγραψε ο ΚΝΟΞ, και το χαίρομαι. Θέλω την άποψη σας για ένα πράγμα, ποιο πρόγραμμα για Ir remote χρησιμοποιείτε; Kαλώς τον! Εντάξει, τώρα πουλάει πιο πολύ και απο όταν βγήκε λέμε :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 Kαλώς τον! Εντάξει, τώρα πουλάει πιο πολύ και απο όταν βγήκε λέμε :p Λογικό είναι, πέρσι τον Δεκέμβριο πήρα το note2 φέτος χτύπησα το 3 του χρόνου πάμε για 4άρι και πάει λέγοντας ;) ας τα πληρώνουν οι άλλοι κι ας τα χαιρόμαστε εμείς... Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FJ_12 Δημ. November 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2014 (edited) Λογικό είναι, πέρσι τον Δεκέμβριο πήρα το note2 φέτος χτύπησα το 3 του χρόνου πάμε για 4άρι και πάει λέγοντας ;) ας τα πληρώνουν οι άλλοι κι ας τα χαιρόμαστε εμείς... Έτσι ;) Και εγώ πρίν 20 μέρες περίπου το πήρα το 3 :cool: Edited November 24, 2014 by FJ_12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djhoulio Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Γνωρίζει κανένας πώς προσθέτουμε επιπλέον εφαρμογές στο μενού που μας βγάζει όταν πατήσουμε την επιλογή "Κοινή χρήση" μέσα από κάποια εφαρμογή ? Παράθεση gf768 ->s25 -> sl45 ->T68i ->sx1 ->N72 ->N81 ->OMNIA2 ->SGS3 ->note3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. November 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2014 Να μαι κι εγώ, χτες το πήρα, του έριξα και ένα ρουτ κι ας έγραψε ο ΚΝΟΞ, και το χαίρομαι. Θέλω την άποψη σας για ένα πράγμα, ποιο πρόγραμμα για Ir remote χρησιμοποιείτε; Galaxy universal remote. Απίστευτο.... Κάνει παπάδες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipapado27 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 γεια σας.εχω το νοτε 3 και σημερα το ελαβα απο την samsung.το ειχα στειλει για σερβις γιατι δεν λειτουργουσε η οθονη.μου αλλαξανε την πλακετα και μου το εστειλαν,οποτε λειτουργει η οθονη αλλα εχω αλλα προβληματα,μου κολλαει συνεχεια(οταν ανοιγω καμερα,οταν κανω κατι στο ιντερνευ και γενικα κολαει ασχημα(βγαζει μηνυμα οτι σταματησε να λειτουργει π.χ. android.sys,google και διαφορα αλλα)οποτε αναγκαζομαι να το κλεινω και να το ανοιγω.τι να κανω τωρα?να το ξαναστειλω για σερβις?μηπως υπαρχει αλλη λυση?(εχω κανει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα τιποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Αφού έκανες factory reset και δεν έφτιαξε στείλε το πίσω στο service . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouros17 Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 γεια σας.εχω το νοτε 3 και σημερα το ελαβα απο την samsung.το ειχα στειλει για σερβις γιατι δεν λειτουργουσε η οθονη.μου αλλαξανε την πλακετα και μου το εστειλαν,οποτε λειτουργει η οθονη αλλα εχω αλλα προβληματα,μου κολλαει συνεχεια(οταν ανοιγω καμερα,οταν κανω κατι στο ιντερνευ και γενικα κολαει ασχημα(βγαζει μηνυμα οτι σταματησε να λειτουργει π.χ. android.sys,google και διαφορα αλλα)οποτε αναγκαζομαι να το κλεινω και να το ανοιγω.τι να κανω τωρα?να το ξαναστειλω για σερβις?μηπως υπαρχει αλλη λυση?(εχω κανει επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα τιποτα... Ούτε δεύτερη σκέψη δεν θα έκανα. Εννοείται ξανά για σερβις, μέχρι όλα να λειτουργούν τέλεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Έχει εμφανίσει στο ημερολόγιο καμιά 50αρία καταχωρίσεις γενεθλίων από το ίδιο άτομο. Βλέπω ότι είναι στο - Local calendar - Birthdays (read-only) Που είναι αυτό το ημερολόγιο και πώς μπήκαν εκεί αυτές οι καταχωρίσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Galaxy universal remote. Απίστευτο.... Κάνει παπάδες!!! +1 Πολύ καλό και αν έχεις κάποιο πρόβλημα οι απαντήσεις από την εταιρεία, μέσω e-mail, άμεσες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Παιδιά η εφαρμογη phone info, μου βγάζει ότι να ναι νούμερα για το πενακι.. Ισχύει και σε εσας;; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. November 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2014 Τόσες φορές έχεις βγάλει το πενάκι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts