HIEND Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Καλημέρα σέ ολους.Μήπως γνωρίζεται πώς μπορώ νά αυξήσω ακόμη περισσότερο τήν ενταση τού ηχου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Καλημέρα σέ ολους.Μήπως γνωρίζεται πώς μπορώ νά αυξήσω ακόμη περισσότερο τήν ενταση τού ηχου?Καλημέρα. Μόνο αν είσαι root ότι κυκλοφορεί στο play είναι παπάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Επειδη πιστευω οτι ο ανηψιος μου θα την περασει αυτη την Κβαντομηχανικη II, στις 12 Σ/βριου,,και θα παρει το χαρτι,νομιζω οτι ηλθε η ωρα να του δωσω το Note 2 ,που του εχω υποσχεθει. Γι αυτο,ρωταω,πως θα μεταφερω στο Note 3, κατι μουσικες ,κυριως για rings,που εχω στο 2,μαζι με τις φωτογραφιες; Το μονο που εχω περασει,ειναι οι επαφες. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Επειδη πιστευω οτι ο ανηψιος μου θα την περασει αυτη την Κβαντομηχανικη II, στις 12 Σ/βριου,,και θα παρει το χαρτι,νομιζω οτι ηλθε η ωρα να του δωσω το Note 2 ,που του εχω υποσχεθει. Γι αυτο,ρωταω,πως θα μεταφερω στο Note 3, κατι μουσικες ,κυριως για rings,που εχω στο 2,μαζι με τις φωτογραφιες; Το μονο που εχω περασει,ειναι οι επαφες. Με υπολογιστη: συνδέετε το Note 2 πρωτα, πηγαινετε στο "Ο υπολογιστής μου", βρίσκετε το GT-N7100 και μεταφερετε σε ενα φάκελο στην επιφάνεια εργασιας οτι θέλετε να κρατήσετε. Η μουσική συνηθως είναι στο music, οι φωτογραφίες στο DCIM. Κατόπιν συνδεετε το Note 3 και κάνετε την ίδια διαδικασία ανάποδα. Χωρίς υπολογιστη: κατεβάσετε το es file explorer αππ το market και στα δύο και το τρεχετε και στα δυο. Στο Note 2 διαλεγετε τους φακέλους που θέλετε να περάσετε (με παρατεταμένο άγγιγμα πανω σε ενα φακελο διαλεγετε πολλαπλά αντικειμενα) και πατάτε κάτω δεξια το κουμπί More και κατόπιν Send. Αν έχετε ανοιχτό το es στο Note 3 θα το βρει. Πατάτε πανω του και αυτο θα αρχίσει να στέλνει. Εκπιζω να βοηθησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Επειδη πιστευω οτι ο ανηψιος μου θα την περασει αυτη την Κβαντομηχανικη II, στις 12 Σ/βριου,,και θα παρει το χαρτι,νομιζω οτι ηλθε η ωρα να του δωσω το Note 2 ,που του εχω υποσχεθει. Γι αυτο,ρωταω,πως θα μεταφερω στο Note 3, κατι μουσικες ,κυριως για rings,που εχω στο 2,μαζι με τις φωτογραφιες; Το μονο που εχω περασει,ειναι οι επαφες. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το Samsung Smart Switch Mobile https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sec.android.easyMover Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Με υπολογιστη: συνδέετε το Note 2 πρωτα, πηγαινετε στο "Ο υπολογιστής μου", βρίσκετε το GT-N7100 και μεταφερετε σε ενα φάκελο στην επιφάνεια εργασιας οτι θέλετε να κρατήσετε. Η μουσική συνηθως είναι στο music, οι φωτογραφίες στο DCIM. Κατόπιν συνδεετε το Note 3 και κάνετε την ίδια διαδικασία ανάποδα. Χωρίς υπολογιστη: κατεβάσετε το es file explorer αππ το market και στα δύο και το τρεχετε και στα δυο. Στο Note 2 διαλεγετε τους φακέλους που θέλετε να περάσετε (με παρατεταμένο άγγιγμα πανω σε ενα φακελο διαλεγετε πολλαπλά αντικειμενα) και πατάτε κάτω δεξια το κουμπί More και κατόπιν Send. Αν έχετε ανοιχτό το es στο Note 3 θα το βρει. Πατάτε πανω του και αυτο θα αρχίσει να στέλνει. Εκπιζω να βοηθησα. Σε ευχαριστω παρα πολυ.:) Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmakris Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Από χθες έχει αρχίσει να μου πετάει "η τάδε εφαρμογή διακόπηκε" τι παιζει? Και σε εφαρμογες παρασκηνίου, και εφαρμογή που τρεχω εκείνη τη στιγμή, και εφαρμογη που πήγα να ανοίξω! Οχι παντα αλλα πυκνα συχνά. Τελευταίο πρόγραμμα έκανα αναβάθμιση στον nova launcher prime. Να παιζει ρολο? Ή η εξοικονόμηση ενέργειας? Κι εμένα το ίδιο κάνει. . Μετά την τελευταία μικρή αναβάθμιση. . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Κι εμένα το ίδιο κάνει. . Μετά την τελευταία μικρή αναβάθμιση. . Κι εμενα,μετα την αναβαθμιση,ειδα οτι ενω λεει οτι εχει ενημερωσεις,τελικα δεν τις κανει.Γυριζει ενα κυκλακι γυρω γυρω και τιποτ'αλλο.:confused: Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Οσοι εχετε ρουταρει με towelroot σας εγκαθιστα τις ενημερώσεις η σας τις πεταει εξω? ( Ρωταω εδω γιατι στο νημα με τις τροποποιησεις δεν νομιζω να ειναι κανενας με στοκ :lol: ) Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Οσοι εχετε ρουταρει με towelroot σας εγκαθιστα τις ενημερώσεις η σας τις πεταει εξω? ( Ρωταω εδω γιατι στο νημα με τις τροποποιησεις δεν νομιζω να ειναι κανενας με στοκ :lol: )Όχι βέβαια η συσκευή είναι τροποποίημενη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artant Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Μια χαρά γίνονται ενημερώσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το Samsung Smart Switch Mobile https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sec.android.easyMover Πράγματι, εξαιρετική εφαρμογή Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Οσοι εχετε ρουταρει με towelroot σας εγκαθιστα τις ενημερώσεις η σας τις πεταει εξω? ( Ρωταω εδω γιατι στο νημα με τις τροποποιησεις δεν νομιζω να ειναι κανενας με στοκ :lol: ) ναι.. εγω ήμουν ρουτ και έκανα την αναβάθμιση των 180mb που περνάει το kids mode.. και έχασα το ρουτ.. παίζει γι'αυτό να κολλάνε όλα τώρα.. πρέπει να περάσω πάλι firmware.. έχει μια μέθοδο ο alexndr στο xda αλλά δεν έχω windows για να τρεξω odin... και δε μου έχει απαντήσει κανείς πώς να δουλέψω με το mac το heimdal... και στο άλλο thread το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να το γεμίζουν με "σαβούρα"! Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriskoy Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Eγραψα και στο άλλο thread αλλα μαλλον θα αργησει η απαντηση... :p Το τηλεφωνο θα το παραγγειλω σε μερικες μερες. Να το αφήσω να κανει οποιες ενημερώσεις και μετα να το ρουταρω με towelroot η να το ρουταρω κατευθείαν?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 (edited) ναι.. εγω ήμουν ρουτ και έκανα την αναβάθμιση των 180mb που περνάει το kids mode.. και έχασα το ρουτ.. παίζει γι'αυτό να κολλάνε όλα τώρα.. πρέπει να περάσω πάλι firmware.. έχει μια μέθοδο ο alexndr στο xda αλλά δεν έχω windows για να τρεξω odin... και δε μου έχει απαντήσει κανείς πώς να δουλέψω με το mac το heimdal... και στο άλλο thread το μόνο που ξέρουν να κάνουν είναι να το γεμίζουν με "σαβούρα"! Σε ευχαριστω.Αποφευγω πλεον να ρουταρω μιας και το note δουλευει μια χαρα αλλα μαζι με το τελευταίο update περασαν και την δεύτερη (και πιο φαρμακερή) άδεια της google για access των τριτων εφαρμογών στην extsd με την οποία ξανακοπηκε παλι οποιαδήποτε προσβαση στην εξωτερικη κάρτα απο εφαρμογες που το ειχαν ξεπερασει αυτο το θεμα και μου την εχει δώσει στα νεύρα :mad:. (οπως το πανε σιγουρα καποια στιγμη θα μας κοψουν και την ληψη-αποστολη με bt...like apple) Edited September 1, 2014 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Σε ευχαριστω.Αποφευγω πλεον να ρουταρω μιας και το note δουλευει μια χαρα αλλα μαζι με το τελευταίο update περασαν και την δεύτερη (και πιο φαρμακερή) άδεια της google για access των τριτων εφαρμογών στην extsd με την οποία ξανακοπηκε παλι οποιαδήποτε προσβαση στην εξωτερικη κάρτα απο εφαρμογες που το ειχαν ξεπερασει αυτο το θεμα και μου την εχει δώσει στα νεύρα. Το επισημάνω οπου σταθω κι οπου βρεθώ οτι η google εχει αρχισει να γίνεται χειρότερη απ την apple. Ως κάτοχος Samsung κατηγορουμαι βεβαια οτι θελω να τρεξω στο tizen μολις βγει και λοιπα. Συνεχίστε ν αδιαφορειτε γι αυτα που λεω και θα ρθει η μερα που θα κλάψετε μ αυτα που θα κάνει η google. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FIRESTARTER1975 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 αυτη η φορτιση του νοτε3 τελευταια δε μας τα λεει καλα.εγω πεδαιυομαι μια βδομαδα.μια φορτιζει μια οχι.δοκιμασα αλλους φορτιστες τιποτα τι να πω Αυτό είναι προάγγελος κατεστραμμένης πλακέτας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Καλησπέρα στην παρέα. Μετά απο την περιπέτεια με το nexus 5 ( κάηκε η πλακέτα ) , λέω να αγοράσω το Note 3 . Ακόμα η τιμή του είναι υψηλή θα έλεγα, θα πέσει σε λίγο καιρό λόγω έλευσης του note 4 , έτσι; Επίσης Root χωρίς να γράψει ο Knox γίνεται;; Ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tresor_jim Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Καλησπέρα στην παρέα. Μετά απο την περιπέτεια με το nexus 5 ( κάηκε η πλακέτα ) , λέω να αγοράσω το Note 3 . Ακόμα η τιμή του είναι υψηλή θα έλεγα, θα πέσει σε λίγο καιρό λόγω έλευσης του note 4 , έτσι; Επίσης Root χωρίς να γράψει ο Knox γίνεται;; Ευχαριστώ πολύ :) Ναι για ροουτ χωρις να γραψει γινεται αλλα αυτα στο καταλληλο θεμα ρωτησε τα καλυτερα. Ισως πεσει λιγο κ το 3 αλλα νομιζω οτι κ τωρα ειναι σε καλη τιμη για αγορα! Δεν ξερω αν αξιζει να περιμενεις κανα μηνα για 15 ευρω Παράθεση S10+ <3 Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330 Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Παιδια εχω αρκςτο καιρο να διαβασω..θελω να ρωτησω αν τελικα υπαρχει τροπος να ηχογραφουμε κλησεις σε 4,4,2 χωρις ρουτ;;;και αν ναι πως; Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Παιδια εχω αρκςτο καιρο να διαβασω..θελω να ρωτησω αν τελικα υπαρχει τροπος να ηχογραφουμε κλησεις σε 4,4,2 χωρις ρουτ;;;και αν ναι πως; Απ οσο γνωρίζω δεν γίνεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. September 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2014 Καλησπέρα στην παρέα. Μετά απο την περιπέτεια με το nexus 5 ( κάηκε η πλακέτα ) , λέω να αγοράσω το Note 3 . Ακόμα η τιμή του είναι υψηλή θα έλεγα, θα πέσει σε λίγο καιρό λόγω έλευσης του note 4 , έτσι; Επίσης Root χωρίς να γράψει ο Knox γίνεται;; Ευχαριστώ πολύ :) Οταν βγει το 4 θα γλιτωσεις σιγουρα 50αρι.. Αλλα υπολογιζε μέσα προς τελη σεπτεμβρη... Για ρουτ το towelroot. Κατεβαζεις στη συσκευη, τρεχεις και ετοιμος! Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Απ οσο γνωρίζω δεν γίνεται Πλέον με ACR (από το play) γίνεται. Ηχογραφώ κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 H Αυτόματη φωτεινότητα, σας δουλεύει σωστά; Ξαφνικά μου δουλεύει πάρα πολύ χαμηλά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. September 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2014 Πλέον με ACR (από το play) γίνεται. Ηχογραφώ κανονικά. Λειτουργει!!ευχαριστω παρα πολυ!! Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts