Spyros86 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Είμαι root με knox 0x0. Όλο αυτό τον καιρό όταν πάταγα για ενημερώσεις μου έλεγε ότι δεν μπορώ πλέον. Ξαφνικά προχθές μου εμφάνισε νέα ενημέρωση και αν θέλω να την κάνω. Εννοείται πάτησα όχι. Η συσκευή είναι αγγλική. Πως και έγινε αυτο; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Πότε πρόσεξες ότι συμβαίνει? Από την αρχή είχε το πρόβλημα? Εγκατέστησες καμιά εφαρμογή για παραμετροποίηση? Πέρα από την μπάρα των ρυθμίσεων ξέρεις ότι άμα κρατάς το return έχει εμφάνιση/απόκρυψη? Δεν ειναι δικο μου το τηλέφωνο μιας φίλης ειναι .. Απλά χάζευα προχτές και ηθελα να της δείξω κάτι και το είδα πάντως και χτες που το κοίταξα παλι τα ίδια .. Δεν πατιεται καθόλου η επιλογή να ανοίξει .. Αυτό με το πλήκτρο δεν το δοκίμασα .. Θα το δώ σήμερα και θα σας πω .. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Δεν ειναι δικο μου το τηλέφωνο μιας φίλης ειναι .. Απλά χάζευα προχτές και ηθελα να της δείξω κάτι και το είδα πάντως και χτες που το κοίταξα παλι τα ίδια .. Δεν πατιεται καθόλου η επιλογή να ανοίξει .. Αυτό με το πλήκτρο δεν το δοκίμασα .. Θα το δώ σήμερα και θα σας πω .. :O Άνοιξε το διακοπτακι αυτο και θα παιξει :) [ATTACH]47091[/ATTACH] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 αν θελω να βαλω ενα ραντεβου γιατρου και να με ειδοποιησει με ηχο 3-4 ωρες πριν, το καταχωρω στο splanner? η σε καποια αλλη εφαρμογη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Στο splanner δουλεύει μια χαρα παντως.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Τα έχω ξαναγράψει και δε θέλω να ξεφύγουμε γιατί είμαστε ήδη οφ τοπικ... Σκέψου μόνο ότι το πενάκι ένα ελάχιστο ποσοστό το χρησιμοποιεί πραγματικά και μετά σκέψου ποιες συσκευές υπάρχουν από άλλες εταιρείες χωρίς πενάκι(oppo find 7, LG g3, LG g flex και αλλες) και τι έχουν να ζηλέψουν από το note.. Πραγματικά το note χωρίς το gimmick πενάκι(γιατί gimmick είναι, στις 5.7 ίντσες δεν χρησιμεύει σε κάτι το πενάκι) , σε τι θεωρείτε ότι υπερέχει από ανάλογες προτάσεις; Μπορούμε να συμφωνούμε στη διαφωνία μας -αλλά σίγουρα δεν είναι gimmic. Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Άνοιξε το διακοπτακι αυτο και θα παιξει :) [ATTACH]47091[/ATTACH] Το πατάμε αλλά δεν κάνει τίποτα ! Δείχνει σαν να μην δουλεύει αυτή η επιλογή .. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 (edited) Το πατάμε αλλά δεν κάνει τίποτα ! Δείχνει σαν να μην δουλεύει αυτή η επιλογή .. :( Ξαναρωτώ, Έχει περάσει καμιά εφαρμογή παραμετροποίησης η φίλη σου? Ήξερε για αυτή τη λειτουργία? Να δούμε αν δούλευε πιο πριν! Ξέρετε πώς λειτουργεί? Το να λες απλά ότι δε δουλεύει δε βοηθά και πολύ! Δώσε μερικά στοιχεία παραπάνω για να βρεθεί το πρόβλημα! Edited July 8, 2014 by konstantinos7 Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos_l Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 καλημέρα σας. Σήμερα αντάλλαξα το ΝΟΤΕ 2 με ενα ΝΟΤΕ 3 οκτώ ημερών. Δυστυχώς όμως αντιμετοπίζω 2 προβλήματα. Το ένα είναι οτι το πληκτρολίο της samsung μου λεει συνεχως ότι δεν ανταποκρίνεται (λύθηκε με εγκατάσταση άλλου πληκτρολογιου και ορισμού του ώς προεπιλεγμένου) και το δευτερο είναι ότι οι γρήγορες σημειώσεις δεν ανταποκρίνονται. Το κινητό είναι ιταλικό μου είπε το παιδί. Ενα τσεκ που έκανα είδα ότι ο Knox γραφει 0x1(με τις υγείες μου). Μπορείτε να μου πειτε ποια ROM να περάσω απο πάνω μέσω ODIN για να το κάνω να λειτουργεί σωστά. Του έχω κάνει άπειρα hard reset και απο την αρχη έχει αυτά τα δυο θέματα. Παράθεση My Phone Samsung Note 9 My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 καλημέρα σας. Σήμερα αντάλλαξα το ΝΟΤΕ 2 με ενα ΝΟΤΕ 3 οκτώ ημερών. Δυστυχώς όμως αντιμετοπίζω 2 προβλήματα. Το ένα είναι οτι το πληκτρολίο της samsung μου λεει συνεχως ότι δεν ανταποκρίνεται (λύθηκε με εγκατάσταση άλλου πληκτρολογιου και ορισμού του ώς προεπιλεγμένου) και το δευτερο είναι ότι οι γρήγορες σημειώσεις δεν ανταποκρίνονται. Το κινητό είναι ιταλικό μου είπε το παιδί. Ενα τσεκ που έκανα είδα ότι ο Knox γραφει 0x1(με τις υγείες μου). Μπορείτε να μου πειτε ποια ROM να περάσω απο πάνω μέσω ODIN για να το κάνω να λειτουργεί σωστά. Του έχω κάνει άπειρα hard reset και απο την αρχη έχει αυτά τα δυο θέματα. δες λογικα πρεπει να εχεις custom recovery αν ναι μπορεις να περασεις οποια rom και kernel θελεις και θα στρωσουν ολα τα προβληματα.αν δεν εχεις πρεπει να εγκαταστισεις μια εφοσον εχεις γραμμενο knox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 καλημέρα σας. Σήμερα αντάλλαξα το ΝΟΤΕ 2 με ενα ΝΟΤΕ 3 οκτώ ημερών. Δυστυχώς όμως αντιμετοπίζω 2 προβλήματα. Το ένα είναι οτι το πληκτρολίο της samsung μου λεει συνεχως ότι δεν ανταποκρίνεται (λύθηκε με εγκατάσταση άλλου πληκτρολογιου και ορισμού του ώς προεπιλεγμένου) και το δευτερο είναι ότι οι γρήγορες σημειώσεις δεν ανταποκρίνονται. Το κινητό είναι ιταλικό μου είπε το παιδί. Ενα τσεκ που έκανα είδα ότι ο Knox γραφει 0x1(με τις υγείες μου). Μπορείτε να μου πειτε ποια ROM να περάσω απο πάνω μέσω ODIN για να το κάνω να λειτουργεί σωστά. Του έχω κάνει άπειρα hard reset και απο την αρχη έχει αυτά τα δυο θέματα. Εσύ έχεις βγει και από το δίλημμα για το κνοξ αφού έχει γράψει ξεκινά φασαρία που σου λέει και ο φίλος και θα χαρείς το κινητό σου μια χαρά. .. αν και μου φάνηκε περίεργη η ανταλλαγή γιατί κάποιος να δώσει το 3 και να πάρει το 2 . :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos_l Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Εσύ έχεις βγει και από το δίλημμα για το κνοξ αφού έχει γράψει ξεκινά φασαρία που σου λέει και ο φίλος και θα χαρείς το κινητό σου μια χαρά. .. αν και μου φάνηκε περίεργη η ανταλλαγή γιατί κάποιος να δώσει το 3 και να πάρει το 2 . :confused: Ευχαριστω για τις απαντήσεις. ήθελε τη διαφορά που του έδωσα. εγω το note 2 το είχα απο το Νοεμβριο του 12. Λοιπον και τα δυο προβλήματα λύθηκαν αφου με odin 3.7 πέρασα αυτό το firmware N9005XXUEND3_N9005EUREND1_N9005XXUENC2_HOME.tar Αμέσως και το πληκτρολόγιο και οι γρήγορες σημειώσεις δούλεψαν. ευχαριστώ για τις απαντήσεις και το ενδιαφέρον. Παράθεση My Phone Samsung Note 9 My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akism Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Ευχαριστω για τις απαντήσεις. ήθελε τη διαφορά που του έδωσα. εγω το note 2 το είχα απο το Νοεμβριο του 12. Λοιπον και τα δυο προβλήματα λύθηκαν αφου με odin 3.7 πέρασα αυτό το firmware N9005XXUEND3_N9005EUREND1_N9005XXUENC2_HOME.tar Αμέσως και το πληκτρολόγιο και οι γρήγορες σημειώσεις δούλεψαν. ευχαριστώ για τις απαντήσεις και το ενδιαφέρον. Δεν σε πρόλαβα. Μια ενημέρωση στα security settings θα σου έλυνε το πρόβλημα. Παράθεση Akism :wacko: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 δυστυχως χθες το βραδυ μου επεσε απο την τσεπη το κινητο και εχει κανει σημαδια στο πλαι στο ασημι πλαισιο!! αυτο αλλαζει η παει ολο το μπροστα μερος? υπαρχει καποιο service που ξερουν την δουλεια τους σωστα? ευχαριστω και sorry το ζαλισμα!! Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calexako Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Δεν αλλάζει. Πρέπει να κάνεις όλο το digitizer Παράθεση Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια. http://buddymovienight.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos_l Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Δεν σε πρόλαβα. Μια ενημέρωση στα security settings θα σου έλυνε το πρόβλημα. Δηλαδή; Για πες μου για να το έχω υπόψιν στο μέλλον. Ευχαριστώ πάντως για το ενδιαφέρον Παράθεση My Phone Samsung Note 9 My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Ξαναρωτώ, Έχει περάσει καμιά εφαρμογή παραμετροποίησης η φίλη σου? Ήξερε για αυτή τη λειτουργία? Να δούμε αν δούλευε πιο πριν! Ξέρετε πώς λειτουργεί? Το να λες απλά ότι δε δουλεύει δε βοηθά και πολύ! Δώσε μερικά στοιχεία παραπάνω για να βρεθεί το πρόβλημα! Εντάξει όλα καλά !!! Είχε ενεργοποιήσει την εύκολη λειτουργία για αυτό υπήρχε αυτό το πρόβλημα !! Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Δεν εχει ερθει ακομα η τελευτεα αναβαθμιση.πρεπει να κανω κατι εγω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bourbou9 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Παιδιά τι εφαρμογές υπάρχουν για να αξιοποιήσουμε πληρως τους αισθητήρες του τηλεφώνου ? (βαρόμετρο,θερμομετρο, humidity) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Παιδιά τι εφαρμογές υπάρχουν για να αξιοποιήσουμε πληρως τους αισθητήρες του τηλεφώνου ? (βαρόμετρο,θερμομετρο, humidity) Πολυ καλη ερωτηση...για να δουμε...:beer: Παράθεση S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Παιδιά τι εφαρμογές υπάρχουν για να αξιοποιήσουμε πληρως τους αισθητήρες του τηλεφώνου ? (βαρόμετρο,θερμομετρο, humidity) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.opensignal.weathersignal Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 δυστυχως χθες το βραδυ μου επεσε απο την τσεπη το κινητο και εχει κανει σημαδια στο πλαι στο ασημι πλαισιο!! αυτο αλλαζει η παει ολο το μπροστα μερος? υπαρχει καποιο service που ξερουν την δουλεια τους σωστα? ευχαριστω και sorry το ζαλισμα!! Ένας φίλος που έχει το sd είχε παρόμοιο πρόβλημα και του είπαν στην αντιπροσωπία ότι πάει πάλι με οθόνη ολόκληρο. Στο ebay που έψαξα όντως το πούλαγα σχεδόν όλοι όλο μαζί. Αλλά βρήκα και κάποιους που πούλαγα και μόνο του το πλαστικό που είναι πίσω από την οθόνη και έχει και το ασημένιο frame. Αλλά φαντάζομαι για να δοκιμάσεις να το αλλάξεις μόνος σου θέλει τεράστια προσοχή. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos7 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Παιδιά τι εφαρμογές υπάρχουν για να αξιοποιήσουμε πληρως τους αισθητήρες του τηλεφώνου ? (βαρόμετρο,θερμομετρο, humidity) https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sensirion.ambientsensing Εγώ αυτό έχω βάλει απλό και ακριβές! Μπορείς βέβαια να τσεκάρεις και από το s health το επίπεδο άνεσης! Παράθεση Xiaomi Mi Air 13.3 W10 Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Παιδιά τι εφαρμογές υπάρχουν για να αξιοποιήσουμε πληρως τους αισθητήρες του τηλεφώνου ? (βαρόμετρο,θερμομετρο, humidity) https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.komur.android.galaxys4sensors Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serkos Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 Δεν αλλάζει. Πρέπει να κάνεις όλο το digitizer σε ευχαριστω!!ρωτησα και μου ειπαν 85 ευρω!! Παράθεση Samsung S 2/Samsung Note 3/Samsung Note 9/Samsung S24 Ultra Samsung Tab pro 8.4/Samsung Tab 3 7" Samsung Tab A 2019 10.1'' Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts