thodorischr Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Vagelis μήπως αν κάνεις την δουλειά σου με άλλη εφαρμογή για μειλ θα είσαι οκ. Εγώ ποτέ μου δεν χρησιμοποίησα την μαμά εφαρμογή γιατί υπάρχουν καλύτερες Οπως πχ φιλε μου τι χρησιμοποιεις/προτεινεις;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Καλημέρα σε όλους. Από εχτές πάω να ανοίξω την κάμερα και μου γράφει σφάλμα κάμερας και κλείνει, έχει κάνεις κάποια ιδέα τι είναι αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonady Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Καλημέρα σε όλους. Από εχτές πάω να ανοίξω την κάμερα και μου γράφει σφάλμα κάμερας και κλείνει, έχει κάνεις κάποια ιδέα τι είναι αυτό; Έκανες Hard reset μήπως στρώσει? Παράθεση 1. Nokia 6600, 2. Nokia N96, 3. Nokia E72, 4. iPhone 3GS, 5. iPhone 4, 6. iPhone 4S, 7. galaxy s2, 8. galaxy s3, 9. galaxy s4, Samsung Note 3, Sony Xperia Z5, Xiaomi mi5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djchristakis Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Παιδια καλημερα....να ρωτησω πως κανουμε εγραφη σε βιντεο την οθονη του κινητου μας...δηλαδη οπως για παραδειγμα σε κατι βιντεο στο youtube που κανουν παρουσιαση του μενου του κινητου χωρις να φενονται τα δαχτυλα...πιστευω να καταλαβατε τι θελω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Παιδια καλημερα....να ρωτησω πως κανουμε εγραφη σε βιντεο την οθονη του κινητου μας...δηλαδη οπως για παραδειγμα σε κατι βιντεο στο youtube που κανουν παρουσιαση του μενου του κινητου χωρις να φενονται τα δαχτυλα...πιστευω να καταλαβατε τι θελω Δοκίμασε να γράψεις στο μάρκετ "screen recorder". Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iganiats Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Υπήρχε κανείς που πηγε στο σέρβις τη συσκευή λόγω των γνωστών γραμμών στην κάμερα και αν ναι του την άλλαξαν (είτε συσκευή είτε το module της κάμερας) χωρίς τσιριμόνιες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Myoxygen Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Έκανες Hard reset μήπως στρώσει? Αυτό προσπαθώ να αποφύγω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unemployed_ghost Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Υπήρχε κανείς που πηγε στο σέρβις τη συσκευή λόγω των γνωστών γραμμών στην κάμερα και αν ναι του την άλλαξαν (είτε συσκευή είτε το module της κάμερας) χωρίς τσιριμόνιες? Εγώ και μου έγινε αντικατάσταση συσκευής με σφραγισμένη του κουτιού Ελληνική. Το δικό μου ήταν Ουγγρικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KM24 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Οπως πχ φιλε μου τι χρησιμοποιεις/προτεινεις;; CLOUDMAGIC φιλε μου ειναι μαλλον το καλυτερο για εμενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Οπως πχ φιλε μου τι χρησιμοποιεις/προτεινεις;; Εγώ δουλεύω αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.onegravity.k10.pro2&hl=el Έκανες Hard reset μήπως στρώσει? Αυτό προσπαθώ να αποφύγω. Μπες διαχείριση εφαρμογών και κανε μια εκκαθάριση δεδομένων και κασέ στην κάμερα μπας και το γλυτώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gateas13von Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 καλησπέρα σας να ρωτήσω αν έχει αναφερθεί ξανά κάποιο θέμα σχετικά με τους κωδικούς wifi στο note3 δηλαδή ενώ βάζω τους κωδικούς από διάφορα wifi κατά διαστήματα μου τους ζητάει ξανά υπάρχει κάποια λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Εγώ και μου έγινε αντικατάσταση συσκευής με σφραγισμένη του κουτιού Ελληνική. Το δικό μου ήταν Ουγγρικό. μου το κανει εντονα οταν υπαρχει το wifi ανοιχτο .αυτο το προβλημα λετε?να το παω στο service?? Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unemployed_ghost Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 μου το κανει εντονα οταν υπαρχει το wifi ανοιχτο .αυτο το προβλημα λετε?να το παω στο service?? πήγαινέ το να το κοιτάξουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 πήγαινέ το να το κοιτάξουν. Ας το πάει να το αλλάξουν, αφού είναι γνωστό το πρόβλημα. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 καλησπέρα σας να ρωτήσω αν έχει αναφερθεί ξανά κάποιο θέμα σχετικά με τους κωδικούς wifi στο note3 δηλαδή ενώ βάζω τους κωδικούς από διάφορα wifi κατά διαστήματα μου τους ζητάει ξανά υπάρχει κάποια λύση? Νάι σχεδόν σε όλους διάβασε λίγο πιο πίσω το νήμα και θα δεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SuperBilly16V Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Το πρόβλημα με την κάμερα και τις γραμμές προκαλείται μόνο όταν είναι ανοικτό το wifi και τραβάμε φωτογραφίες ταυτόχρονα? ή γίνεται και στο βίντεο. Ρωτάω επειδή και το δικό μου είναι απο Ουγγαρία, αλλα μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tryf3 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 (edited) Το πρόβλημα με την κάμερα και τις γραμμές προκαλείται μόνο όταν είναι ανοικτό το wifi και τραβάμε φωτογραφίες ταυτόχρονα? ή γίνεται και στο βίντεο. Ρωτάω επειδή και το δικό μου είναι απο Ουγγαρία, αλλα μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάτι. Πιο πολύ φαίνεται όταν τραβάς βίντεο σε μέτριο φωτισμό και με ανοιχτό wifi. Και σε εμένα το κάνει αλλά στα περισσότερα όχι. Να δω ποτέ θα ευκαιρεσω να το πάω και εγώ στο service.. Edited May 28, 2014 by tryf3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterhere Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Παιδιά για να βοηθάτε περισσότερο, όσοι δεν έχετε θέμα με το wifi να αναφέρετε αν είναι εύκολο και αν έχετε απενεργοποιημένα τα αντίγραφα ασφαλείας google. Σε Γαλλικό δεν μου έχει χάσει ποτέ τους κωδικούς. Επίσης δεν έχω ενεργοποιήσει τα αντίγραφα ασφάλειάς στο Google και δεν το έχω αφήσει για ώρα να σκανάρει για δίκτυα σε wi-fi. Ελπίζω να βοήθησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Το πρόβλημα με την κάμερα και τις γραμμές προκαλείται μόνο όταν είναι ανοικτό το wifi και τραβάμε φωτογραφίες ταυτόχρονα? ή γίνεται και στο βίντεο. Ρωτάω επειδή και το δικό μου είναι απο Ουγγαρία, αλλα μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάτι.Μόνο στα βίντεο με χαμηλό φωτισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karn Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Παιδια να ρωτησω.. Μετα την αναβαθμιση σε 4.4.2 (σε ελληνικο note) οταν κατεβαζω την notification bar και την ξανανεβαζω παρατηρω οτι παραμενει για κανα δευτερολεπτο μαυρη μεχρι να παρει το χρωμα του wallpaper που εχω απο πισω. Συμβαινει σε ολους? Με την προηγουμενη εκδοση δεν το ειχα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Σε Γαλλικό δεν μου έχει χάσει ποτέ τους κωδικούς. Επίσης δεν έχω ενεργοποιήσει τα αντίγραφα ασφάλειάς στο Google και δεν το έχω αφήσει για ώρα να σκανάρει για δίκτυα σε wi-fi. Ελπίζω να βοήθησα. Αν ενεργοποιήσεις τα αντίγραφα ασφαλείας θα τους χάσεις ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TLG Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Αν ενεργοποιήσεις τα αντίγραφα ασφαλείας θα τους χάσεις ;) Γαλλικο και εγω με ενεργοποιημενα τα αντιγραφα ασφαλειας απο την πρωτη στιγμη και δεν εχω χασει ποτε κωδικους wifi. Παράθεση Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Γαλλικο και εγω με ενεργοποιημενα τα αντιγραφα ασφαλειας απο την πρωτη στιγμη και δεν εχω χασει ποτε κωδικους wifi. Και το δικό μου γαλλικό κ τους έχασε. 3 φορές στο 5μηνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Ας το πάει να το αλλάξουν, αφού είναι γνωστό το πρόβλημα. Εγώ πάντως που το πήγα στην smartec στο Χαϊδάρι δεν μου είπαν τίποτα για αντικατάσταση! Είναι θέμα software και περιμένουν να λυθεί με κάποια αναβάθμιση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Και το δικό μου γαλλικό κ τους έχασε. 3 φορές στο 5μηνο. Σε μενα εχει καταντησει αηδια.....τους χανει 1 φορα την εβδομαδα! Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts