Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στις γερμανικες συσκευες δεν εμφανιζει την καμερα αλλα απενεργοποιειται ο ηχος κλειστρου στην καμερα. Στις γαλλικες συσκευες εμφανιζει την καμερα αλλα δεν απενεργοποιειται ο ηχος κλειστρου στην καμερα. Οτι να ναι.
Και που να δεις και αλλο εντελως κουφο,σε γερμανικο s3 που πηρα του γιου μου για δευτερο κινητο,υπαρχουν μεν συντομευσεις στην lock screen αλλα δεν υπαρχει επιλογη να τις βγαλεις ενω στα υπολοιπα regions υπαρχει...προσπαθουν να ακολουθησουν τις τοπικες νομοθεσιες (γιατι αυτος ειναι ο λογος των διαφορων) και εχουν χασει την μπαλα.Τελος παντων,θεωρω οτι ολα αυτα ειναι ψυλλοι στα αχυρα και δεν υπαρχει λογος να ασχολουμαστε με τετοιες μικροκαταστασεις.

Ένας φίλος πήρε ένα note 3 το οποίο έχει ένα περίεργο csc ETL/CYO και λέει ότι τώρα ενεργοποιήθηκε το CYO το οποίο είναι Κύπρος , αλλά η έκδοση λογισμικού γράφει ETL που είναι Τσεχική. Το κακό είναι ότι είναι στην 4.3 και δεν βγάζει αναβάθμιση μέσω OTA, ενώ η τσεχική έχει πάρει την 4.4.2 ενώ η Κύπρος δεν έχει λάβει ακόμη την J7 με την οποία έχει έρθει το τηλ.... λίγο μπέρδεμα δεν είναι? Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
noikia 5130-nokia3210-ericsson T28-ericsson T39m-nokia7210-Eten m500-MioA701-Omnia i900-HTC Diamond2-HTCDesire-HtcDesireHD-HtcSensation-Iphone4-Samsung GalaxyS2-Samsung Galaxy S3-Samsung Galaxy Note 2-Samsung Galaxy Note3-Meizu pro 5-Samsung Galaxy Note 4

Ένας φίλος πήρε ένα note 3 το οποίο έχει ένα περίεργο csc ETL/CYO και λέει ότι τώρα ενεργοποιήθηκε το CYO το οποίο είναι Κύπρος , αλλά η έκδοση λογισμικού γράφει ETL που είναι Τσεχική. Το κακό είναι ότι είναι στην 4.3 και δεν βγάζει αναβάθμιση μέσω OTA, ενώ η τσεχική έχει πάρει την 4.4.2 ενώ η Κύπρος δεν έχει λάβει ακόμη την J7 με την οποία έχει έρθει το τηλ.... λίγο μπέρδεμα δεν είναι? Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

Καλημερα.Μεταχειρισμενο το πηρε?

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Παιδιά σήμερα πήγα στο Antutu και ενώ ποτέ δεν μου είχε εμφανίσει πρόβλημα. Ενώ το έβαλα να τρέξει το τεστ μόλις πήγαν να εμφανιστούν τα αποτελέσματα, και ενώ ήταν καλά 36040 ( χώρις ροοτ κτλ), δεν εμφανίστηκαν καλά καλά και μαύρισε η οθόνη με κάτι άσπρες γραμμές και αμέσως έκανε επανεκκίνηση. Ξέρει κανείς γιατί έγινε αυτό;

Δοκιμασε με το Antutu X...

Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg

Σταθερο FTTH 200Mbps

Κατοχος κ εγω του νοτε 3 επιτελους..ερωτηση υπαρχει καποιο γκατζετακι σαν προτζεκτορας που θα κουμπωνει πανω στο κινητο,κ θα διχνει φωτο κτλ?μου χρειαζεται αν υπαρχει γιαυτο ρωταω..επισης ποια εφαρμογη ηταν αυτη που ετρεχε στο παρασχοινιο με αποτελεσμα να ανεωαζει θερμοκρασια το νοτε?εγινε κατι με αυτη την εφαρμοφη λυθηκε το προβλημα?

Παιδιά καλημέρα

δεν ξέρω άμα έχει απαντηθεί οποιος θελει ας βοηθήσει.....σήμερα έκανα την αναβάθμιση για το gear και έχει κολλήσει στο update......είμαι root στο Xnote.....

Τι στο καλό να κάνω? :mad:

[/color]

Καλημερα.Μεταχειρισμενο το πηρε?

Όχι σφραγισμένο μαζί το ανοίξαμε!

noikia 5130-nokia3210-ericsson T28-ericsson T39m-nokia7210-Eten m500-MioA701-Omnia i900-HTC Diamond2-HTCDesire-HtcDesireHD-HtcSensation-Iphone4-Samsung GalaxyS2-Samsung Galaxy S3-Samsung Galaxy Note 2-Samsung Galaxy Note3-Meizu pro 5-Samsung Galaxy Note 4

Κατοχος κ εγω του νοτε 3 επιτελους.
Καλοριζικο,καινουριο το πηρες?Αν ναι,μπορεις να τσεκαρεις με το phone info την ημερομηνια κατασκευης?

[/color]

Στο κινητο σου εχουν αλλαξει ρομ 100%,αλλη φορουσε και αλλη του εβαλαν.Βγαλε-βαλε μπαταρια και ανοιξε το παλι,λογικα θα μεινει πλεον με το ενα csc Edited by truckman

[/color]

Οπως στο λεει και ο truckman.Εχει αλλαχθει ρομ.

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Δεν είναι de facto ότι έχει αλλαχτεί rom παιδιά . Κάτι παρόμοιο ειχε συμβεί και σε κατόχους ελληνικών note 2 αγορασμένα από Ελληνικα επίσημα καταστήματα και είχαν ινδική rom για κάποιο λόγο.

Δεν είναι de facto ότι έχει αλλαχτεί rom παιδιά . Κάτι παρόμοιο ειχε συμβεί και σε κατόχους ελληνικών note 2 αγορασμένα από Ελληνικα επίσημα καταστήματα και είχαν ινδική rom για κάποιο λόγο.

Εχει csc διαφορετικο απο τη version της rom.Μηπως δεν ειναι το ιδιο με αυτο που λες?

Αλλο αυτο που λες και αλλο αυτο με το διαφορετικο csc που αναφερει ο φιλος πιο πανω.Οπως εγραψα εχει αλλαχθει η ρομ 100% και η αλλαγη εγινε στο "ποδι".

Το ιδιο σου απαντησε και ο @ afilopou

Edited by truckman

Δειτε και μενα τι εμφανιζει. Βεβαια ειμαι με custom. Η ρομ του civato ειναι φτιαγμενη απο την official ΧΕΟ και στην εγκατασταση επελεξα csc ελληνικο

Δειτε και μενα τι εμφανιζει. Βεβαια ειμαι με custom. Η ρομ του civato ειναι φτιαγμενη απο την official ΧΕΟ και στην εγκατασταση επελεξα csc ελληνικο
Δύο μέρες διάφορα:lol::lol:

Τελικά αφού κάναμε αυτό που είπε ο φίλος truckman έμεινε μόνο το CYO csc και χώρα greece το ζήτημα όμως είναι ότι το τηλ είναι τσεχικο μιας και τα βιβλία μέσα σα κάποια τέτοια γλώσσα με παραπέμπουν και σίγουρα όχι στα ελληνικά. Λέτε μήπως να περάσω με Odin την etl μιας και η CYO δεν έχει πάρει εδώ και μήνες αναβάθμιση ; δεν θα έχει πρόβλημα φαντάζομαι το Knox μιας και θα βάλουμε stock Rom τώρα;

Αυτές είναι από το phone info τώρα.

Edited by m7ixalis
συνενωση συνεχόμενων μυνηματων

Εχω Mac book pro εχω κανει install το kies τελευταία εκδοση . Οταν κανω back up φτανει στο 94% και κολλάει για ωρες στο miscelisious αν το γραφω καλα. Τι ειναι αυτο ; αλλες φορες προχωραει καλα

Παιδιά σήμερα πήγα στο Antutu και ενώ ποτέ δεν μου είχε εμφανίσει πρόβλημα. Ενώ το έβαλα να τρέξει το τεστ μόλις πήγαν να εμφανιστούν τα αποτελέσματα, και ενώ ήταν καλά 36040 ( χώρις ροοτ κτλ), δεν εμφανίστηκαν καλά καλά και μαύρισε η οθόνη με κάτι άσπρες γραμμές και αμέσως έκανε επανεκκίνηση. Ξέρει κανείς γιατί έγινε αυτό;

Το antutu προκάλεσε και σε μένα επανεκκίνηση. Με το Antutu X όμως δεν είχα κανένα πρόβλημα. 35200+ έβγαλα εν τέλει. Μην αγχώνεσαι, το κινητό είναι κομπλέ.

Edit: Τώρα είδα οτι είχες πρόβλημα και σε παιχνίδι.

καλημέρα παιδες..μολις τωρα κανω μια αναβαθμιση που μου ηρθε μεσω kies! πατησα αναβαθμιση μεσω κινητου και μου εβγαλε να ελενξω το kies για τυχον αναβαθμίσεις..αφου το εκανα μου εβγαλε μια αναβαθμιση την οποια εκανα αμεσως ελπιζοντας να λυθει και το θεμα με τους κωδικούς του wi-fi. δεν θυμαμαι τι εκδοση ειχα αλλα τα εχω γραμμενα καπου.θα τα δω και θα σας ενημερωσω για αλλαγες..Γαλλικο note εχω για τους ενδιαφερομενους..

Και γω γαλλικο έχω αλλά δεν έχω θέμα με τους κωδικους

Ρέ παιδιά κάντε και ένα τεστακι αν μπορείτε. Πηγαίνετε στην σελίδα πχ greek-parea.net μπείτε στις ταινίες και κάντε σκρολ στην σελιδα. Δεν είναι ομαλό και βγάζει μαυρίλες και μετά εμφανίζονται οι εικόνες. Είναι θέμα της samsung η έχω θεμα;;

Edited by geornirv
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Mαλλον η sammy μας εφτιαξε επιτελους με τους κωδικους wifi !!!

Μάλλον δεν έφταιγε η Samsung αλλά η Google.:p

Φιλικά Γιώργος

Με πόσα Mbps συνδέεστε με το τηλέφωνο στο δίκτυο wifi

Ρωτάω διότι το note 3 υποστηρίζει ταχύτητα πάνω από 150 Mbps και εγώ πάνω από 65Mbps δεν έχω δει ποτέ παρόλο που το router μου είναι σε n mode μέχρι 300 mbps

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)