Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μετά την εγκατάσταση της KitKat οι εφαρμογές δεν μπορούν να διαγραφούν απευθείας από τις καρτέλες?πρέπει αναγκαστικά να πας από τις ρυθμίσεις?

Μέσα σε ένα μήνα μου έχει χάσει 2 φορές τους κωδικούς του wifi. Τι μπορεί να φταίει?

Φίλε μου είναι γνωστό μπαγκ αν διαβάσεις 2 σελίδες πίσω θα δεις ότι το έχουν πολλοί περιμένετε αναβάθμιση για να λυθεί το θέμα.

Επειδή διαβάζω όλο και πιο πολλούς χρήστες με το πρόβλημα της απώλειας κωδικών Wi-Fi καταρχήν να ενημερώσω πως πρόκειται και πάλι για "πατάτα" στο κώδικα της Google. Η οποία σύντομα με mini update διόρθωσε το πρόβλημα σε Nexus5 (υπάρχουν αναφορές με το ίδιο πρόβλημα) σε αντίθεση με τη Samsung που ως γνωστών λόγω πληθώρας συσκευών καθυστερεί "λιγάκι" παραπάνω.

Σε rooted συσκευές δεν θα αντιμετωπίσετε τέτοιο πρόβλημα γιατί οι devs το έχουν διορθώσει χειροκίνητα.

Όσοι δεν είστε rooted δοκιμάστε να ξετικάρετε την επιλογή για backup/επαναφορά της Google στις ρυθμίσεις σας (με ότι αυτό συνεπάγεται) και παρακολουθήστε το (και φυσικά ενημερώστε και εδώ εάν όντως σας δούλεψε αυτή η προσωρινή λύση).

Edited by Sofos_5

μετά την εγκατάσταση της KitKat οι εφαρμογές δεν μπορούν να διαγραφούν απευθείας από τις καρτέλες?πρέπει αναγκαστικά να πας από τις ρυθμίσεις?

Όχι αν πατησεις το αριστερό πλήκτρο όταν είσαι στις εφαρμογές σου λέει απεγκατασταση εφαρμογής.. Την επιλέγεις και τέλος

Πέρασα την 4.4.2 σε ελληνικό note. Το μονο "προβλημα" που εχω μέχρι τώρα είναι ότι όταν πατάω σε ένα εικονίδιο και το μεταφέρω πάνω στην επιλογή για κατάργηση δεν μου κάνει απεγκατάσταση εφαρμογής απλά με πετάει στην αρχική οθόνη.Ειναι κανα bug ;το έχει κανείς άλλος;

My PreciousSs!!!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/5079Image_1_.jpg

GwgosSs...

Χαιρετω.

Εμενα,μου εχει κατσικωθει μια εφαρμογη ACR,που γραφει τις συνομιλιες,και δε φευγει απο τη μπαρα ψηλα.

Τι κανω για να τη διωξω;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Χαιρετω.

Εμενα,μου εχει κατσικωθει μια εφαρμογη ACR,που γραφει τις συνομιλιες,και δε φευγει απο τη μπαρα ψηλα.

Τι κανω για να τη διωξω;

Πατάς πολύ ώρα πάνω στο notification αφού κάνεις drop down το notification panel και θα σου ανοίξει πληροφορίες / ρυθμίσεις εφαρμογής. Ξετσεκάρεις την ειδοποίηση.

Αυτό γίνεται με τις ενεργοβόρες εφαρμογές, για να σου δείξει ότι τρέχουν συνεχώς στο άμεσα παρασκήνιο.

Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t

Πατάς πολύ ώρα πάνω στο notification αφού κάνεις drop down το notification panel και θα σου ανοίξει πληροφορίες / ρυθμίσεις εφαρμογής. Ξετσεκάρεις την ειδοποίηση.

Αυτό γίνεται με τις ενεργοβόρες εφαρμογές, για να σου δείξει ότι τρέχουν συνεχώς στο άμεσα παρασκήνιο.

Επειδη δεν το βρηκα αυτο που λες,την απεγκατεστησα εντελως και ησυχασα.:confused:

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Επειδή διαβάζω όλο και πιο πολλούς χρήστες με το πρόβλημα της απώλειας κωδικών Wi-Fi καταρχήν να ενημερώσω πως πρόκειται και πάλι για "πατάτα" στο κώδικα της Google. Η οποία σύντομα με mini update διόρθωσε το πρόβλημα σε Nexus5 (υπάρχουν αναφορές με το ίδιο πρόβλημα) σε αντίθεση με τη Samsung που ως γνωστών λόγω πληθώρας συσκευών καθυστερεί "λιγάκι" παραπάνω.

Σε rooted συσκευές δεν θα αντιμετωπίσετε τέτοιο πρόβλημα γιατί οι devs το έχουν διορθώσει χειροκίνητα.

Όσοι δεν είστε rooted δοκιμάστε να ξετικάρετε την επιλογή για backup/επαναφορά της Google στις ρυθμίσεις σας (με ότι αυτό συνεπάγεται) και παρακολουθήστε το (και φυσικά ενημερώστε και εδώ εάν όντως σας δούλεψε αυτή η προσωρινή λύση).

Το έκανα προχτές.........άντε να δούμε τι θα δούμε

Επειδη δεν το βρηκα αυτο που λες,την απεγκατεστησα εντελως και ησυχασα.:confused:

Περίεργο μου φαίνεται....

Εμένα μου το έκαναν δύο εφαρμογές: Dwcontacts και το Handsent sms....

Στην ουσία από όσο κατάλαβα το κάνουν οι ενεργοβόρες και το σύστημα στις βγάζει συνεχώς στο Notification panel για να σου δείξει ότι δεσμεύουν πόρους του.

Η συσκευή που χρησιμοποιώ είναι S3 rooted, omega v58 έκδοση android 4.3

Κανονικά έπρεπε να στο βγάζει. Εναλλακτικά* πρέπει να πας:

>μενού >ρυθμίσεις > εφαρμογές > όλες (όχι "σε εκτέλεση" γιατί σου ανοίγει διαφορετικό submenu) και εκεί έχει επιλογή "Εμφάνιση ειδοποιήσεων" που το ξετσεκάρεις....

*στην ουσία εκεί σε "πάει" όταν πατήσεις παρατεταμένα στο notification

Nokia 6110 - 6310 - HTC 9100 - HTC Desire - S3 rooted - Note 3 rooted - 1+5t

Πέρασα την 4.4.2 σε ελληνικό note. Το μονο "προβλημα" που εχω μέχρι τώρα είναι ότι όταν πατάω σε ένα εικονίδιο και το μεταφέρω πάνω στην επιλογή για κατάργηση δεν μου κάνει απεγκατάσταση εφαρμογής απλά με πετάει στην αρχική οθόνη.Ειναι κανα bug ;το έχει κανείς άλλος;

Όταν θα είσαι στηv αρχική οθόνη θα μεταφέρεις το εικονίδιο στις πληροφορίες εφαρμογών και όχι στην κατάργηση. Με την κατάργηση απλώς τo αφαιρείς από την αρχική οθόνη.

Χμ, για αυτό δεν μου το κάνει πια. Το εχω μόνιμα απενεργοποιημενο.

Για οποιον το ψαχνει ειναι στο Γενικά / ρυθμίσεις αντιγράφων ασφαλείας.

Αλέξανδρος,

Galaxy S20+, Galaxy Tab S7 LTE, (Galaxy S9 plus)

Δεν μου έχει χάσει μέχρι στιγμής τους κωδικούς από τα wi-fi. Ίσως παίζει ρόλο το ότι δεν έχω ενεργοποιημένο τον συγχρονισμό με τον Google account.

Σήμερα το απόγευμα που γύρισα σπίτι κατάφερε κ ξέχασε ακόμη και του σπιτιού. Τζίφος με την ενεργοποίηση /απενεργοποίηση του Google account

Λυπάμαι παιδιά, εάν δεν σας δουλέψει ούτε αυτό μετά είτε τους κρατάτε σε backup μέσω KIES (..), είτε περιμένετε για διόρθωση μέσω κάποιου update ή προχωράτε σε root.. κατανοώ τον εκνευρισμό μερικών πάντως είναι από τα πραγματικά ενοχλητικά bugs.

Εχεις βάλει skype; ή κάποιο άλλο πρόγραμμα για voip κλήσεις; Εμένα το έκανε το S3 μια εποχή. Ξηλώνοντας το skype σταμάτησε το πρόβλημα. Στο Note 3 δεν το έχω βάλει ακόμα (μάλλον ποτέ δεν θα το βάλω)

Εχω βαλει skype αλλα ποτε δεν ειχα προβλημα. Ολα ξεκινησαν μετα την αναβαθμιση. Τωρα ξετικαρα μια επιλογη του viber "χρηση των ηχων του συστηματος". Για να δουμε μηπως εφταιγε αυτο.

Χμ, για αυτό δεν μου το κάνει πια. Το εχω μόνιμα απενεργοποιημενο.

Για οποιον το ψαχνει ειναι στο Γενικά / ρυθμίσεις αντιγράφων ασφαλείας.

Σήμερα το απόγευμα που γύρισα σπίτι κατάφερε κ ξέχασε ακόμη και του σπιτιού. Τζίφος με την ενεργοποίηση /απενεργοποίηση του Google account

Επειδή γράφεις για google account, η ρύθμιση αυτή δεν είναι στους "λογαριασμούς" αλλά εκεί που γράφω πιο πάνω. (για την μικρή περίπτωση να έγινε μπέρδεμα)

Αλέξανδρος,

Παιδιά ρίξτε μια ματιά εδώ κάτω προς την μέση τις μαύρες εικόνες έχετε και εσείς μωβιλες; μου το είπε ένας φίλος για το s4 του αλλά αποτι φαίνεται το έχω και εγώ αλλά μόνο στο πάνω μέρος της οθόνης δεξιά και λίγο κεντρικα..παρακαλώ πείτε μου γιατί άρχισα να αγχώνομαι

angrygadgets.com/samsung-galaxy-s4-display-smearing-problems-solutions/

Edited by Mariosddd

Παιδιά ξέρει κανείςπώς λειτουργεί το gps?

Φόρωσα ταυτόχρονα 4 gps apps : τα ιχνη μου, trimble outdoors, trimble sports, garmin fit και κατέγραψα την ίδια ακριβώς διαδρομή.

Εκτός που το καθένα έβγαλε ότι έκανα διαφορετικη αποσταση με πιο ,ικρή σιδρομή στα ιχνη μου και με πιο μεγάλη στο garmin fit (διαφορα ~700 μέτρων σε 6 χιλόμετρα σε περπάτημα - θα πρεπει να το δοκιμάσω και με αυτοκίνητο-) ακόμα και η γραμμή της πορείας ήταν διαφορετική με κάποιες "μύτες" και κάποιυς κύκλους που φυσικλά δεν έκανα τα οποία προφανώς ήταν και ο λόγος της διαφοράς στην απόσταση.

Προφανώς η κάθε εφαρμογή έχει δικούς της αλγόρυθμους επεξεργασίας των δεδομένων από το gps και υπολογίζει ανάλογα τις αποστάσεις και τη πορεία αλλά δεν είναι πιο λογικό εφ΄όσον έαν είναι το gps module στο ΝΟΤΕ 3 να δίνει τα ίδια data σε οποιαδήποτε εφαρμογή και η εφαρμογή απλά να τα αποτυπώνει στο δικό της inteface?

Επίσης μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι με φορτωμένες 4 εφαρμογές να τραβάνε data από το gps η μπαταρία στεγνωσε πολύ πιο γρήγορα από το να έχω μια εφαρμογή gps και 3 άλλες εφαρμογές ανοιχτές, πράγμα που επίσης μου φαίνεται περίεργο.

Ποιά είναι η άποψή σας? Είναι γενικά έτσι η λειτουργία του Android? ή μια ιδιοτροπία του ΝΟΤΕ 3?

ΤΝΧ

Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του.

και εμενα ελληνικο, κανενα προβλημα με τους κωδικους.

Μια από τα ίδια.

----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

με custom rom δεν υπάρχει θέμα το πρόβλημα είναι στις στοκ αλλά νομίζω λύνεται με ένα μικρό update.

Σε stock είμαι. ..

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison

Φόρωσα ταυτόχρονα 4 gps apps : τα ιχνη μου, trimble outdoors, trimble sports, garmin fit και κατέγραψα την ίδια ακριβώς διαδρομή.

Εκτός που το καθένα έβγαλε ότι έκανα διαφορετικη αποσταση με πιο ,ικρή σιδρομή στα ιχνη μου και με πιο μεγάλη στο garmin fit (διαφορα ~700 μέτρων σε 6 χιλόμετρα σε περπάτημα - θα πρεπει να το δοκιμάσω και με αυτοκίνητο-) ακόμα και η γραμμή της πορείας ήταν διαφορετική με κάποιες "μύτες" και κάποιυς κύκλους που φυσικλά δεν έκανα τα οποία προφανώς ήταν και ο λόγος της διαφοράς στην απόσταση.

Προφανώς η κάθε εφαρμογή έχει δικούς της αλγόρυθμους επεξεργασίας των δεδομένων από το gps και υπολογίζει ανάλογα τις αποστάσεις και τη πορεία αλλά δεν είναι πιο λογικό εφ΄όσον έαν είναι το gps module στο ΝΟΤΕ 3 να δίνει τα ίδια data σε οποιαδήποτε εφαρμογή και η εφαρμογή απλά να τα αποτυπώνει στο δικό της inteface?

Επίσης μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι με φορτωμένες 4 εφαρμογές να τραβάνε data από το gps η μπαταρία στεγνωσε πολύ πιο γρήγορα από το να έχω μια εφαρμογή gps και 3 άλλες εφαρμογές ανοιχτές, πράγμα που επίσης μου φαίνεται περίεργο.

Ποιά είναι η άποψή σας? Είναι γενικά έτσι η λειτουργία του Android? ή μια ιδιοτροπία του ΝΟΤΕ 3?

ΤΝΧ

Τα δεδομένα είναι τα ίδια. Παίζει ο ρυθμός με τον οποίο τροφοδοτούνται στην εφαρμογή (πόσο συχνα τα ζητά) αλλά κυρίως οι αλγόριθμοι επεξεργασίας από κάθε πρόγραμμα. Τα gps δεδομένα δεν είναι "βράχος", στο ίδιο σημείο να είσαι αυτά "παίζουν" μερικά μέτρα μεταξύ των μετρήσεων. Το κάθε πρόγραμμα προσπαθεί να ομαλοποιήσει αυτό το θέμα. Αλλα πιο επιθετικά και άλλα λιγότερο.

Πχ τα gps σε οδήγηση προσπαθούν με κάθε τρόπο να σε βάλουν σε δρόμο. Αν πας σε διαδρομή που δεν έχει ο χάρτης "τρελαίνονται"

Σε αυτοκίνητο όμως οι ταχύτητες είναι μεγάλες, και οι το λάθος σε ποσοστό είναι μικρό. Πεζός όμως, ειδικά σε πεζοπορία και όχι τρέξιμο, είναι λογικό να υπάρχουν διαφορές.

Τώρα όταν τρέχεις τέσσερα προγράμματα που ζητούν επεξεργαστική ισχύ, υποθέτω ότι είναι λογικό είναι να αδειάζει η μπαταρία πιο γρήγορα.

Αλέξανδρος,

ΤΝΧ

Το κάθε πρόγραμμα υπολογίζει την διαδρομμή με βάση την χάραξη των δρόμων που έχει το καθένα. Δηλαδή αν το ένα έχει πιο ανοιχτή τη στροφή σε κάποιο σημείο θα υπολογίσει μεγαλύτερη απόσταση. Αυτό είναι εύκολο να το καταλάβεις όταν σε ένα πρόγραμμα navigation βάζεις στην αρχή την διαδρομή και σου βγάζει την απόσταση (χωρίς να την έχεις πραγματοποιήσεις ώστε να την έχει μετρήσει επακριβώς). Αν και δεν χρησιμοποιώ τα προγράμματα που ανέφερες είναι προφανές ότι μετρούν την διαδρομή με βάση το αρχικό και το τελικό σημείο και ως εκ τούτου η μέτρηση γίνεται ουσιαστικά όπως στα προγράμματα navigation.

Ως προς το θέμα της μπαταρίας, η κατανάλωση είναι κάτι που έχει σχέση με το κάθε πρόγραμμα και το αν πραγματικά λειτουργεί στο παρασκήνιο (όταν τρέχουν και άλλα προγράμματα ταυτόχρονα) ή βρίσκεται σε μια κατάσταση "αδρανοποίησης". Προφανώς τα προγράμματα αυτά λειτουργούν κανονικά στο παρασκήνιο όταν τρέχουν ταυτόχρονα με κάποιο άλλο, καθώς συνεχίζουν να υπολογίζουν την διαδρομή και άλλους παράγοντες (π.χ. τα βήματα, την κατανάλωση θερμίδων, τους σφυγμούς - αν έχεις το gear για παράδειγμα - την ταχύτητα, το υψόμετρο κλπ) διότι από τη φύση τους πρέπει να μπορούν να δείχνουν σε real time όλες αυτές τις μετρήσεις. Αν όμως επρόκειτο για ένα πρόγραμμα που θα κατέγραφε μία φορά το σημείο έναρξης και μετά άλλη μία το σημείο τερματισμού (όταν θα πάταγες ένα κουμπί για παράδειγμα) και με βάση την απόσταση που θα υπολόγιζε εκείνη τη στιγμή (δηλαδή μία μόνο φορά και όχι συνεχώς) και το χρόνο που θα έχει περάσει (και κάποια άλλα στοιχεία που θα του έχεις ήδη δώσει, όπως βάρος, ηλικία, φυσική κατάσταση κλπ) σου έβγαζε την κατανάλωση θερμίδων, τα βήματα (κατά προσέγγιση) που έκανες κλπ τότε όπως αντιλαμβάνεσαι η κατανάλωση της μπαταρίας θα ήταν ελάχιστη.

Ελπίζω να είναι κατανοητό το κείμενο με τόσες παρενθέσεις :lol:

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)