truckman Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Μίσο να βρώ την φωτογραφία που έχω κρατήσει απο το επίσημο chat που έχω με την samsung hellas και αν δεν με πιστέψεις οταν γυρίσω απο την δουλεία postarw και την απόδειξη επισκευης του s4 μου απο το επισημο service της samsung χωρις βεβαια να πληρωσω τιποτα.Μην λέτε κάτι χωρίς να το γνωρίζετε και τρομαζετε τον κοσμο. Εχω μεγαλη περιεργεια να δω οτι σου ειπε η samsung οτι δεν τρεχει τιποτα με γραμμενο knox γιατι οι περισσότεροι που πηγαν με κατι τετοιο εφαγαν πορτα. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 ίσως δεν το είδαν ίσως στο έφτιαξαν χατηρικα αλλά κανονικά με γραμμένο κνοξ χάνεις εγγύηση αυτός είναι ο κανονας. τουλάχιστον αυτή είναι η ενημέρωση στην πολιτική της σαμσουνγκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbanoglou Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 ίσως δεν το είδαν ίσως στο έφτιαξαν χατηρικα αλλά κανονικά με γραμμένο κνοξ χάνεις εγγύηση αυτός είναι ο κανονας. Παιδιά εγώ ξέρω ότι εφτιαξα s4 με χαλασμένη mobo και κnox πάνω σε επίσημο service.Και μίλησα με τεχνικό εκεί και του το είπα.Η απάντηση του είναι οτι δεν έχουν ενημέρωση απο την Samsung για να μην δέχονται knox συσκευες αλλα το αντίθετο.Επίσης αν ψάξετε στο xda θα δείτε οτι αυτο ισχύει σε πολλές χώρες της Ευρώπης γιατί έχουμε διαφορετική νομοθεσία απο την αμερικη σε θέμα εγγύησης και οτι οι γαλουφιες περι knox δεν περνάνε στην Ευρώπη.Επίσης δεν έχετε να χάσετε τίποτα από το να πάτε στο επισημο site της sammy hellas και να κάνετε chat με έναν υπάλληλο για να δείτε τι θα σας πούν. Παράθεση Samsung Galaxy Note 3 N9005 32 GB + 32 Gb class 10 SD X-Note 13.0 Rooted + leanKernel 2.2 with S5 Look Arctic Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Ναι αλλα γιατι μονο στα γερμανικά; θα φτιάξει με καποιο update μελλοντικά; ; Βάλε το widgetlocker lockscreen ή κάποιο πα΄ρομοιο και θα έχεις ότι συντόμευση θέλεις στη lockscreen. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzakisx Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Νεο playstore 4.6.17 με μουσικη επιτελους. Googlarete Για να δούμε πότε θα βάλουν και συσκευές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsiv74 Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Ερώτηση αν συμβαίνει και σε άλλον. ..το άνοιγμα των multi window ενώ δουλεύει κανονικά σε αγγλική btu έκδοση κολλάει το resizing. Εκείνο το στρογγυλό κουμπάκι που σου επιτρέπει να αυξομειώσεις το παράθυρο δεν εμφανίζεται πάντα και πρέπει να το ανοιγοκλείσω για να δουλέψει. Συμβαίνει σε άλλον ή κάτι δε μου έκατσε καλα; Παράθεση To Know the Cause Of Things! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Ερώτηση αν συμβαίνει και σε άλλον. ..το άνοιγμα των multi window ενώ δουλεύει κανονικά σε αγγλική btu έκδοση κολλάει το resizing. Εκείνο το στρογγυλό κουμπάκι που σου επιτρέπει να αυξομειώσεις το παράθυρο δεν εμφανίζεται πάντα και πρέπει να το ανοιγοκλείσω για να δουλέψει. Συμβαίνει σε άλλον ή κάτι δε μου έκατσε καλα; Για να εχεις την αγγλική υποθέτω ότι είσαι με κιτ κατ, σωστά? Έκανες επαναφορά όταν την πέρασες? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Ενώ είμαι 4-5 μέρες με την KitKat σε UK απείραχτη συσκευή, σήμερα μου έσβησε όλα τα στοιχεία των Wi-Fi που είχα συνδεθεί τόσους μήνες. Τη συσκευή την είχα πάνω στο γραφείο ακουμπημένη... Ωραία πράγματα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbanoglou Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Ερώτηση αν συμβαίνει και σε άλλον. ..το άνοιγμα των multi window ενώ δουλεύει κανονικά σε αγγλική btu έκδοση κολλάει το resizing. Εκείνο το στρογγυλό κουμπάκι που σου επιτρέπει να αυξομειώσεις το παράθυρο δεν εμφανίζεται πάντα και πρέπει να το ανοιγοκλείσω για να δουλέψει. Συμβαίνει σε άλλον ή κάτι δε μου έκατσε καλα; Όσο είχα την BTU stock δεν συνάντησα το πρόβλημα που αναφέρεις φίλε μου. Παράθεση Samsung Galaxy Note 3 N9005 32 GB + 32 Gb class 10 SD X-Note 13.0 Rooted + leanKernel 2.2 with S5 Look Arctic Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salinas Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Παιδιά ξαναποστάρω το συγκεκριμένο πρόβλημα, το έχει και κανείς άλλος; Φιλε μου εχω το ιδιο πρόβλημα με το Sfinder βρήκες καποια λυση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asbanoglou Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Φιλε μου εχω το ιδιο πρόβλημα με το Sfinder βρήκες καποια λυση; Το οποίο είναι ? Παράθεση Samsung Galaxy Note 3 N9005 32 GB + 32 Gb class 10 SD X-Note 13.0 Rooted + leanKernel 2.2 with S5 Look Arctic Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Και εγώ το είχα όταν πέρασα την κιτκάτ έκανα factory reset και έφτιαξε ευχαριστω!!!!Οντως διορθωθηκε το προβλημα με το action note!!!Προβληματα του "μπισκοτου"!!!!!! Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsiv74 Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Για να εχεις την αγγλική υποθέτω ότι είσαι με κιτ κατ, σωστά? Έκανες επαναφορά όταν την πέρασες? Ναι έκανα. Πριν που είχα την πολωνική γιατί η αγγλική καθυστερούσε δεν είχα θέμα. Ίσως φταίει κάποιο πρόγραμμα που πέρασα. Ίσως πάλι δεν έκατσε καλά. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Θα ξεκινήσω να αφαιρώ και βλέπουμε. .. Παράθεση To Know the Cause Of Things! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 πως μπορω να βρω την εθνικοτητα της συσκευης μου???? Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salinas Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Το οποίο είναι ? Το SFinder λειτουργει μόνο οταν κανω επανεκίνηση το κινητο και αυτο μια φορα. μετα χρειαζεται νεα επανεκινηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telis62 Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Υπάρχει κάποιος τρόπος να συνδέσω το Note Με τον υπολογιστη και να το λειτουργώ σαν ταμπλέτα σχεδίασης μέσω του Sketchbook? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 πως μπορω να βρω την εθνικοτητα της συσκευης μου???? phone info εγω θελω να ρωτησω,πως μπορω να μεταονομασω την καρτα μνημης? Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 παιδια καλησπερα,θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιο προγραμμα που να ''πεταει'' υποτιτλους ελληνικους πανω στις ταινιες(οπως π.χ στο bs pplayer στον υπολογιστη).Ευχαριστω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 παιδια καλησπερα,θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιο προγραμμα που να ''πεταει'' υποτιτλους ελληνικους πανω στις ταινιες(οπως π.χ στο bs pplayer στον υπολογιστη).Ευχαριστω.. τ bs player και στο note 3.. Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
General_lee Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Υπάρχει κάποιος τρόπος να συνδέσω το Note Με τον υπολογιστη και να το λειτουργώ σαν ταμπλέτα σχεδίασης μέσω του Sketchbook? Αν κανεις screen mirroring και βλεπεις την οθονη του κινητου στο λαπτοπ λογικα θα γινεται. Αλλα αμφιβαλω οτι με τοσο μικρες διαστασεις θα βολευει να κοιτας την οθονη υπολογιστη την ωρα που σχεδιαζεις αντι αυτη του κινητου. Εδω οι επαγγελματικες wacom ταμπλετες (εχω μια intuos) και θελουν πολλη εξοικειωση και παλι δεν βολευεσαι τελεια. Με τοσο μικρη επιφανεια θα ειναι δραμα να μην βλεπεις την οθονη που σχεδιαζεις. Πιο ευκολο να σχεδιασεις στο note και να το περασεις για editing στο laptop. Εκτος αν εχεις note 10ινσο που ειναι αλλιως η κατασταση. Βεβαια εκει ειναι που ειναι ακομα πιο ευχαριστη η σχεδιαση στην οθονη τοθ αντι του υπολογιστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 phone info εγω θελω να ρωτησω,πως μπορω να μεταονομασω την καρτα μνημης? phone info τι???Τι πρεπει να δω??? Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telis62 Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 Δοκίμασα ένα που λέγεται virtual tablet λειτουργησε ικανοποιητικά αλλά παρ'ολα αυτα δεν το συνιστώ. Παρατήρησα ότι το κινητο ζεσσταθηκε και το ποσοστό της μπαταρίας κατέβαινε πολύ γρήγορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 phone info τι???Τι πρεπει να δω??? CSC country Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KONSTANTIN_KARAB Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 CSC country αυτο δεν υπαρχει στο about device!!!μηπως το βρισκω καπου αλλου?? Παράθεση Κωνσταντινος.. -nokia 8800 special edition-XDA Flame-htc shift-nokia 8910i-htc touch HD-Blackberry Bold-Htc touch Pro 2-Qtek 9000-Nokia N900-BB Bold 9700-Htc Desire-Htc Desire HD-iphone 4 32gb...4s 64GB..Samsung Note 3-4-9-10+..iPhone 7 Plus..iPhone X 256..iPhone XS Max 512..iPhone 11 Pro Max 512 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. March 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2014 αυτο δεν υπαρχει στο about device!!!μηπως το βρισκω καπου αλλου?? Θα κατεβασεις απο play store την εφαρμογη phone info και μετα εκει θα δεις το csc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts