nnik_1969 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 (edited) Kαλημερα Νote 3 με Ζ1 launcher/feel και ξεμπερδεψες :p:p:p:p https://www.dropbox.com/s/jfny5cdq59rrrl5/Screenshot_2014-03-08-09-13-28.png https://www.dropbox.com/s/nqsh4s1iz3g3nf3/Screenshot_2014-03-08-09-16-49.png Που τον βρήκες τον launcher; Το widget του καιρού έχει και την κίνηση; Edit Τον βρήκα στο Xda αλλά το widget του καιρού δεν δουλεύει με άλλο launcher. Υπάρχει τρόπος να δουλεύει με άλλον; Edited March 8, 2014 by nnik_1969 Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Δείτε λίγο και την εικόνα για να καταλάβετε καλύτερα http://imageshack.com/a/img545/2518/2bqj.jpg :cry: Αν ανοίξω το φλας ολα είναι μια χαρά. Έχει πρόβλημα ο φακός σου. Το ίδιο είχε παρατηρηθεί σε πολλά LG g2. Αν έχεις την εγγύηση Παντο για διόρθωση Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Που τον βρήκες τον launcher; Το widget του καιρού έχει και την κίνηση; Nαι βεβαια εχει την κινηση και ο Launcher ειναι αρκετα γρηγορος. εδω εισαι : https://www.dropbox.com/s/vcckc00sn1ebd5b/Z1kitkat.zip Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Nαι βεβαια εχει την κινηση και ο Launcher ειναι αρκετα γρηγορος. εδω εισαι : https://www.dropbox.com/s/vcckc00sn1ebd5b/Z1kitkat.zip Ευχαριστώ, Υπάρχει τρόπος να δουλεύει το widget καιρου σε άλλον launcher; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Παιδια για launcher δείτε τον tsf.. Είναι πολύ καλό... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIKMAN Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Καλημερα εχει κανεις προβλημα με echo κατα τη διαρκεια της κλησης;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arish Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Τις τελευταίες 3-4 μέρες το τηλέφωνο ξαφνικά κολλάει σημαντικά σε άσχετα σημεία με αποτέλεσμα να μην είναι responsive η οθόνη. Έχει τύχει σε κανέναν ή να δοκιμάσω hard reset? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Τις τελευταίες 3-4 μέρες το τηλέφωνο ξαφνικά κολλάει σημαντικά σε άσχετα σημεία με αποτέλεσμα να μην είναι responsive η οθόνη. Έχει τύχει σε κανέναν ή να δοκιμάσω hard reset? Κι εμενα το εκανε αυτο μια φορα. Restart και θα στρωσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Κι εμενα το εκανε αυτο μια φορα. Restart και θα στρωσει. καλημερα παιδια τη γινεται με το σημα εχω προβλημα οταν το αφινο στο τραπεζι γεμιζη η μπαρα οταν το παρο στο χερι μου πεφτη το σημα τελειως τη γινεται υπαρχη αυτο και σε αλους τι πρεπει να κανο υπαρχη κατι που πρεπη να κοιταξο ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 καλημερα παιδια τη γινεται με το σημα εχω προβλημα οταν το αφινο στο τραπεζι γεμιζη η μπαρα οταν το παρο στο χερι μου πεφτη το σημα τελειως τη γινεται υπαρχη αυτο και σε αλους τι πρεπει να κανο υπαρχη κατι που πρεπη να κοιταξο ευχαριστωδοκίμασε να το βάλεις μόνο GSM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzakisx Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Τις τελευταίες 3-4 μέρες το τηλέφωνο ξαφνικά κολλάει σημαντικά σε άσχετα σημεία με αποτέλεσμα να μην είναι responsive η οθόνη. Έχει τύχει σε κανέναν ή να δοκιμάσω hard reset? και εγω το παθαινω αυτο μερικες μερες τωρα...αλλα δεν θυμαμαι να εχω κανει update καποια εφαρμογη για να το στηριξω καπου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Τις τελευταίες 3-4 μέρες το τηλέφωνο ξαφνικά κολλάει σημαντικά σε άσχετα σημεία με αποτέλεσμα να μην είναι responsive η οθόνη. Έχει τύχει σε κανέναν ή να δοκιμάσω hard reset? Κι εμενα το εκανε αυτο μια φορα. Restart και θα στρωσει. και εγω το παθαινω αυτο μερικες μερες τωρα...αλλα δεν θυμαμαι να εχω κανει update καποια εφαρμογη για να το στηριξω καπου...KK έχετε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hatzakisx Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 KK έχετε ? οχι JB εχω εγω..για τα αλλα παιδια δεν ξερω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 sto GSM εχω και παλι τα ιδια τι πρεπη να κανο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 οχι JB εχω εγω..για τα αλλα παιδια δεν ξερω..πόσες μέρες το είχες σερί ανοικτό ? sto GSM εχω και παλι τα ιδια τι πρεπη να κανοσου το κάνει μόνο στο σπίτι ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telis62 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Αφορά την οθόνη ή την φωτογραφία; Για light bleed μου φαίνεται. Αφορα τη φωτογραφια. Μόνο στην καμερα παρουσιαζεται αυτο το χρωμα και οχι σε ολοκληρη την εικόνα. Χρειαζεται αντικατασταση; και αν ναι που πρεπει να απευθυνθω; στο μαγαζι που το πήρα ή στη Samsung; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 πόσες μέρες το είχες σερί ανοικτό ? σου το κάνει μόνο στο σπίτι ? οταν λεμε σπιτι το παραθυρο του δωματιου ειναι στο δρομο και εξω απο το παραθυρο που το βγαζω δεν αλαζη κατι στην μπαρα σηματος διακρινης μια τελιτσια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 ρε παλιοσειρα αραδιτσα για να σε ρωτησω κατι ρε θηρίο!:lol:(σε θυμαμαι απο τον καιρο του φλασαραμε τα πρωτα μας θηρια απο το πρωι μεχρι το βραδυ :lol: ) θελω να παρω το Note3 (βασικα μπορω να το παρω λογο μεγαλης επιδοτησης αλλα κρατιεμαι με το ολο θεμα του κνοξ!) για μενα δεν νοείται android χωιρς ροοτ η custom rom! αλλα και να χασω την εγγύηση σε ενα τοσο ακριβο κινητο δεν λεει! πραγματικα ειμαι σε μεγαλο δίλημμα μονο και μονο για αυτο! εσυ εισαι οκ με το ολο θεμα κνοξ και εγγύηση ? γενικα ρωταω και ολα τα παιδια που "εχασαν" την εγγύηση τους για αυτο το λογο... ναιαι ρε φίλε και βέβαια σε θυμάμαι . λοιπών το κινητό και χωρίς ρουτ είναι πραγματικός πύραυλος . αλλά όπως λες δεν υπάρχει λόγος α το έχεις χωρίς ρουτ για εμάς τα αρροστακια δυστυχώς ο μόνος δρόμος είναι να χάσεις την εγγύηση το πηρα την 3 μερα κυκλοφορίας του το κράτησα 1 μήνα και αφου είδα ότι δουλεύουν όλα καλά πήρα το ρίσκο και τώρα δεν έχω εγγύηση. αν χρειαστεί βλέπω τι θα κάνω αλλά χωρίς ρουτ ας είχα κανένα νοκια 6600 χαχα. το ξέρω ότι δεν σε βοήθησα αλλά δυστυχώς έτσι ειναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Καλημερα εχει κανεις προβλημα με echo κατα τη διαρκεια της κλησης;; Κι εμένα μου το κάνει κάποιες φορές. Πιθανόν να είναι θέμα δικτύου . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agriniopk Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Κι εμένα μου το κάνει κάποιες φορές. Πιθανόν να είναι θέμα δικτύου . Έχει ειπωθεί αρκετές φορές...κάνει λουπ η φωνή από το ακουστικό στο μικρόφωνο του συνομιλητή σου. Αν ο άλλος χαμηλώσει λίγο την ένταση στο ακουστικό του, εσύ δεν θα έχεις αυτό το πρόβλημα που λες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 ναιαι ρε φίλε και βέβαια σε θυμάμαι . λοιπών το κινητό και χωρίς ρουτ είναι πραγματικός πύραυλος . αλλά όπως λες δεν υπάρχει λόγος α το έχεις χωρίς ρουτ για εμάς τα αρροστακια δυστυχώς ο μόνος δρόμος είναι να χάσεις την εγγύηση το πηρα την 3 μερα κυκλοφορίας του το κράτησα 1 μήνα και αφου είδα ότι δουλεύουν όλα καλά πήρα το ρίσκο και τώρα δεν έχω εγγύηση. αν χρειαστεί βλέπω τι θα κάνω αλλά χωρίς ρουτ ας είχα κανένα νοκια 6600 χαχα. το ξέρω ότι δεν σε βοήθησα αλλά δυστυχώς έτσι ειναι. εγινε παλιοσειρα ευχαριστω για την απαντηση! θα το σκεφτω το θεμα και θα δω τι θα κανω! ελπιζω να τα λεμε και απο δω! (παντως για μενα η εγγύηση μετράει!.και δεν ειναι μονο αυτο διαβασα για περιπτώσεις που εσπασε πχ η οθονη πηγε ο αλλος να ΠΛΗΡΩΣΕΙ για να την αλλαξει και η samsung επειδη εγραψε το knox ΔΕΝ ΔΕΧΟΤΑΝ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ..για αυτο λεω ειναι σοβαρο το θεμα! ..) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Αμα θελω να σβυσω το chaton,δεν μπορω;Γιατι προσπαθησα και δε γινεται τιποτα. Και μαλιστα,στην προσπαθεια αυτη,εμφανιστηκε και δευτερο εικονιδιο που γραφει chaton.:confused: Τι να κανω,τουλαχιστον να σβυσω το ενα απο τα δυο; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moyro Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Αμα θελω να σβυσω το chaton,δεν μπορω;Γιατι προσπαθησα και δε γινεται τιποτα. Και μαλιστα,στην προσπαθεια αυτη,εμφανιστηκε και δευτερο εικονιδιο που γραφει chaton.:confused: Τι να κανω,τουλαχιστον να σβυσω το ενα απο τα δυο; καλησπερα παιδια απο που βρισκομε την χωρα προελευσης του κινητου μας το εχω παρη απο kaizer αλλα δεν αναφερη την χωρα στα μυνηματα εχω 160 χαρακτηρες χωρις να εχω περαση καπια εφαρμογη μηπως μου βγηκε ελληνικο περιμενο τα σχολιασας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 Αμα θελω να σβυσω το chaton,δεν μπορω;Γιατι προσπαθησα και δε γινεται τιποτα. Και μαλιστα,στην προσπαθεια αυτη,εμφανιστηκε και δευτερο εικονιδιο που γραφει chaton.:confused: Τι να κανω,τουλαχιστον να σβυσω το ενα απο τα δυο;μην συνεχίζεις γιατί θα βγει και τρίτο:lol:Μόνο με root φεύγει η εφαρμογή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 καλησπερα παιδια απο που βρισκομε την χωρα προελευσης του κινητου μας το εχω παρη απο kaizer αλλα δεν αναφερη την χωρα στα μυνηματα εχω 160 χαρακτηρες χωρις να εχω περαση καπια εφαρμογη μηπως μου βγηκε ελληνικο περιμενο τα σχολιασας Δες με το phone info απο το play και για ποιο σιγουριά επικοινώνησε με την samsung hellas και θα σου πουν . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts