akishellas Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 (edited) Μηπως εχει ερθει για το γαλλικο η 4.4 ? Να ρωτησω κατι η εμενα μου φαινεται ,ημουν κατοχος νοτε 2 κ τωρα νοτε 3 ,...η μνημη σχεδον παντα γεματη χωρις να εχω περασει προγραμματα ... μας εχει φαει η καταναλωμανια στον εγκεφαλο μου φαινεται κ δεν αξιζε η αλλαγη φετος...ολα τα αλλα που εχει air παπα.ιες κτλ τσαμπα ειναι τα εχω απενργοποησει μιας που μου σπανε τα νευρα ... Α η μονη διαφορα ειναι στην φωτογραφικη ...παλι καλα :lol: . Το νοτε το χρησιμοποιω για σερφαρισμα κ τηλεφωνα ... Η ερωτηση μου οσοι εχετε παει απο note 2 σε note 3 για βασικα πραγματακια οπως εγω ειστε ευχαρηστημενοι απο την αλλαγη ? Edited February 24, 2014 by akishellas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 @akishellas Δεν εχει δοθεί ακόμα η 4.4 για τα Γαλλικά (XEF) . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unitrax Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 To USB 3 έχει να κάνει με την ταχύτητα στην μεταφορά δεδομένων και όχι με την φόρτιση Με το usb 3 καλώδιο η συσκευή φορτίζει σε 2 περίπου ώρες. Με απλό Micro usb φορτιζει πιο αργα. Το γράφει και στο manual. Αναφέρομαι στη φορτιση σε μπριζα και όχι σε pc κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Γνωρίζετε ΠΟΤΕ με το καλο Ερχεται η XXUENB3 Που διόρθωνει κάποια Θέματα της 4. 4.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Την περιμένουμε με ανυπομονησία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michkal91 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Παιδιά για το θέμα τελικά με την καμερα και τις γραμμές στο wifi θέλει να το πάμε στο service? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unemployed_ghost Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Παιδιά για το θέμα τελικά με την καμερα και τις γραμμές στο wifi θέλει να το πάμε στο service? Εμένα πάντως μου έγινε αντικατάσταση συσκευής με Ελληνική (σφραγισμένη). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 καλησπερα.εδω και λιγες μερες οταν μιλαω στο τηλεφωνο ακουω την φωνη μου διπλη,αλλα οχι σε ολες τις κλεισεις,καμια ιδεα καποιος?ευχαριστω. Να πεις στον συνομιλητή σου να χαμηλώσει την ένταση του ακουστικού του.... Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Πριν από λίγες ώρες έγινε διαθέσιμη η 4.4.2 στις unbranded Γερμανικές συσκευές(DBT) οπότε είμαστε πολύ κοντά και για τις Ελληνικές(EUR) http://live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-N9005 Λες το ελληνικό πάρει την 4.4.2 πριν τα γαλλικά???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Λες το ελληνικό πάρει την 4.4.2 πριν τα γαλλικά???? Δεν νομίζω αλλά το εύχομαι! Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michkal91 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Εμένα πάντως μου έγινε αντικατάσταση συσκευής με Ελληνική (σφραγισμένη). Δηλαδή λες να το πάω στη smartec? το θέμα είναι ότι έχω να πάω ταξίδι και δε θέλω να διακινδυνεύω να μείνει όπως το δικό σου 8 μέρες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unitrax Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Επίσης μόνο σε μένα έχει σπάσει τα νεύρα η πυξίδα του Note 3? Τις περισσότερες φορές δείχνει όπου θέλει και θέλει αρκετό ταρακούνημα μέχρι να πάρει μπρος! Σε σημείο που αν θέλω να με οδηγήσει σε μια διεύθυνση ενώ είμαι πεζός, να μην ξέρω προς τα που να πάω... Γενικώς σε όλες τις android συσκευές μου το είχα αυτό σε αντίθεση με το iphone! Ακόμη και η original εφαρμογή gmaps δεν λειτουργεί πάντα σωστά (ειδικά σε portrait mode) και δεν αναφέρομαι στον εντοπισμό του στίγματος αλλά στην κατεύθυνση! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Αγαπητοί φίλοι πόσο τυχεροί πρέπει να αισθανόμαστε που τελικά κρατάμε εδώ και δύο χρόνια την ναυαρχίδα της σαμμυ. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epica1977 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 δεν θα αλλαζα το νοτε με τιποτα με το s5....το νοτε 3 ειναι πολυ μπροστα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_m Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Μηπως εχει ερθει για το γαλλικο η 4.4 ? Να ρωτησω κατι η εμενα μου φαινεται ,ημουν κατοχος νοτε 2 κ τωρα νοτε 3 ,...η μνημη σχεδον παντα γεματη χωρις να εχω περασει προγραμματα ... μας εχει φαει η καταναλωμανια στον εγκεφαλο μου φαινεται κ δεν αξιζε η αλλαγη φετος...ολα τα αλλα που εχει air παπα.ιες κτλ τσαμπα ειναι τα εχω απενργοποησει μιας που μου σπανε τα νευρα ... Α η μονη διαφορα ειναι στην φωτογραφικη ...παλι καλα :lol: . Το νοτε το χρησιμοποιω για σερφαρισμα κ τηλεφωνα ... Η ερωτηση μου οσοι εχετε παει απο note 2 σε note 3 για βασικα πραγματακια οπως εγω ειστε ευχαρηστημενοι απο την αλλαγη ? Εγώ θα ομολογήσω ότι αν δεν μου έδινε η εταιρεία τη δυνατότητα να αλλάξω τσε note 3 από 2 δε θα την έκανα την αλλαγή. Μετά βέβαια από 1 μήνα χρήση χαίρομαι που επιβεβαιώνομαι και όντως δε βλέπω καμία διαφορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcexpert Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 παιδια εχω αλλαξει ολα τα τοπ κινητα της εποχης.s4,g2 nexus 5 κλπ. τωρα εχω το νοτε3 και ειμαι απιστευτα ευχαριστημενος.οτι εψαχνα απο ενα κινητο το βρηκα.αν και ειχα ενδιασμους για την οθονη που ειναι μεγαλη μετα απο 1-2 μερες οχι απλως τη συνηθησα αλλα ειμαι εντυποσιασμενος.εβαλα και το tempered glass μου και την sview μου και ειμαι κομπλεδουρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 παιδια εχω αλλαξει ολα τα τοπ κινητα της εποχης.s4,g2 nexus 5 κλπ. τωρα εχω το νοτε3 και ειμαι απιστευτα ευχαριστημενος.οτι εψαχνα απο ενα κινητο το βρηκα.αν και ειχα ενδιασμους για την οθονη που ειναι μεγαλη μετα απο 1-2 μερες οχι απλως τη συνηθησα αλλα ειμαι εντυποσιασμενος.εβαλα και το tempered glass μου και την sview μου και ειμαι κομπλεδουρα... Πράγματι ,είναι το καλύτερο κινητό αυτή τη στιγμή. Μην τσιμπάτε για το LG g2.Τα είδα και τα σύγκρινα μαζί .Το Νοτε 3 είναι σαφέστατα μπροστά. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcexpert Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 δε λεω ειναι τελειο κινητο και το g2.αλλα για μενα κατωτερο απο το s4 και πολυ κατωτερο αποτο νοτε3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michkal91 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Παιδιά να ρωτήσω κάτι. Υπάρχει κανένα προγράμμα που να κάνει το κινητό να νομίζει ότι είμαστε συνδεδεμένοι σε wifi αντί για 3G? θέλω να βλέπω nova go και θέλει μόνο wifi... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Καλησπέρα. Πρώτη φορά γράφω σε αυτό το θέμα! Λοιπόν μια ερώτηση και ειδικά σε αυτούς που είχαν κάποτε s4. Μετά από την χθεσινή απογοήτευση του s5,σκέφτομαι να αλλάξω το s4 από το οποίο είμαι πολύ Ευχαριστημενος με note 3. Και το g2 μ αρέσει αλλά μετά απόττόσα χρόνια Samsung δύσκολα αλλάζεις φίρμα. Λοιπόνθθέλω ναρρωτήσω αν αξίζει αυτή η αλλαγή. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcexpert Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 εγω φιλε μου πριν παρω το νοτε3 ειχα το s4.πιο πριν ειχα και το g2.αξιζει η αλλαγη απο σ4 σε νοτε3.ειναι απιστευτο κινητο.μεγαλυτερη ραμ 3gb μεγαλη οθονη που θα σε εντυποσιασει.δεν μου κολλησε ουτε στιγμη.το χρησιμοποιω και σαν gps τελεια.εχει και το πενακι που ειναι ωραια φαση. κατα τη γνωμη μου αν το s4 ειναι στο 80% το g2 ειναι στο 75% και το νοτε3 στο 100%.... παρτο και θα εντυπωσιαστεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 εγω φιλε μου πριν παρω το νοτε3 ειχα το s4.πιο πριν ειχα και το g2.αξιζει η αλλαγη απο σ4 σε νοτε3.ειναι απιστευτο κινητο.μεγαλυτερη ραμ 3gb μεγαλη οθονη που θα σε εντυποσιασει.δεν μου κολλησε ουτε στιγμη.το χρησιμοποιω και σαν gps τελεια.εχει και το πενακι που ειναι ωραια φαση. κατα τη γνωμη μου αν το s4 ειναι στο 80% το g2 ειναι στο 75% και το νοτε3 στο 100%.... παρτο και θα εντυπωσιαστεις Σημαντική η απάντηση σου για μένα αφού είχες και τα 3. Ευχαριστώ να σαι καλά. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pcexpert Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 παρτο και δεν θα χασεις.... καλη επιλογη να εχεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Καλησπέρα. Πρώτη φορά γράφω σε αυτό το θέμα! Λοιπόν μια ερώτηση και ειδικά σε αυτούς που είχαν κάποτε s4. Μετά από την χθεσινή απογοήτευση του s5,σκέφτομαι να αλλάξω το s4 από το οποίο είμαι πολύ Ευχαριστημενος με note 3. Και το g2 μ αρέσει αλλά μετά απόττόσα χρόνια Samsung δύσκολα αλλάζεις φίρμα. Λοιπόνθθέλω ναρρωτήσω αν αξίζει αυτή η αλλαγή. Μιλάμε για εντελώς διαφορετικό τηλέφωνο. Ακόμα και το concept του είναι διαφορετικό. Και φυσικά αξίζει. Και ειδικά με την κυκλοφορία του νέου S5 θα αξίζει το Note3 μέχρι να βγει το Note4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AirPanagiotis Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Καλησπέρα. Ξέρει κάποιος πως μεταφέρω αρχεία (έγραφα, εικόνες κ.λπ.) στο knox από το βασικό χρήστη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts