kosnear Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Καλησπέρα σε όλους. Θέλω λίγο τη βοήθειά σας. Ένας φίλος ενδιαφέρεται να αγοράσει το Note3. Το βρήκε λοιπόν στο MOBILE PHONES DIRECT LIMITED στην τιμή των 300€ με δώρο το GEAR και αν θα παραγείλει 2 τηλέφωνα του κάνουν και ένα τρίτο δώρο. Επειδή μου ακούγεται λίγο περίεργο όλο αυτό ξέρει κανείς για αυτό το site; Μπορούν να ισχύουν όλα τα παραπάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Καλησπέρα σε όλους. Θέλω λίγο τη βοήθειά σας. Ένας φίλος ενδιαφέρεται να αγοράσει το Note3. Το βρήκε λοιπόν στο MOBILE PHONES DIRECT LIMITED στην τιμή των 300€ με δώρο το GEAR και αν θα παραγείλει 2 τηλέφωνα του κάνουν και ένα τρίτο δώρο. Επειδή μου ακούγεται λίγο περίεργο όλο αυτό ξέρει κανείς για αυτό το site; Μπορούν να ισχύουν όλα τα παραπάνω; Δεν ηξερα οτι βγαίνει και το gear σε κινεζια... Μα καλα φιλε ρωτας κιολας? Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosnear Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Δηλαδή είναι κινέζικο και το τηλέφωνο; Αυτοί σε mail που μας έστειλαν λένε ότι είναι και καλά original. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hackfree Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 (edited) Λες να πουλανε note 3 και gear μαζι 300 ευρω? Το gear κανει 200 περιπου και το note 500. Λες να κανουν ψυχικο και να τα χαρίζουν? Ειδικά εκείνο το στα 2 αλλο ενα δωρο ειναι τραγικο.... Μα καλα υπαρχουν τοσο ευκολοπιστα θύματα? Να παρουμε αν είναι καμια 20αρια να τα πουλαμε να γίνουμε πλουσιοι Edited February 9, 2014 by hackfree Παράθεση technoholic maniac reviewer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
optostyle Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Αυτο με το google services 4.2.40 ειναι μoνo για ΝΟΤΕ3?Να το βαλω στο s4?..:) Παράθεση Εχω κινητο Motorola....αυτο με την κεραια το καπακι και τα πρασινα γραμματα.Ναι αυτο που ζυγιζει 24Κg Σταθερο FTTH 200Mbps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 9, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Αυτο με το google services 4.2.40 ειναι μoνo για ΝΟΤΕ3?Να το βαλω στο s4?..:) Βάλε . Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Εγώ δεν μπορώ να το εγκαταστήσω. Μου το βγάζει torrent file και δεν μπορεί να το ανοίξει. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Καλησπέρα σε όλους. Θέλω λίγο τη βοήθειά σας. Ένας φίλος ενδιαφέρεται να αγοράσει το Note3. Το βρήκε λοιπόν στο MOBILE PHONES DIRECT LIMITED στην τιμή των 300€ με δώρο το GEAR και αν θα παραγείλει 2 τηλέφωνα του κάνουν και ένα τρίτο δώρο. Επειδή μου ακούγεται λίγο περίεργο όλο αυτό ξέρει κανείς για αυτό το site; Μπορούν να ισχύουν όλα τα παραπάνω; Τυχερέ, θα πάρεις και δωράκι το τρίτο Note Το θέμα όμως είναι θα δώσουν και το Gear με το τρίτο δώρο? :lol::lol::lol: Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bxtrm Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 http://www.mobilephonesdirect.co.uk/phone/galaxy-note-3#sim-free 564 λιρες το εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. February 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2014 Καλησπέρα σε όλους. Θέλω λίγο τη βοήθειά σας. Ένας φίλος ενδιαφέρεται να αγοράσει το Note3. Το βρήκε λοιπόν στο MOBILE PHONES DIRECT LIMITED στην τιμή των 300€ με δώρο το GEAR και αν θα παραγείλει 2 τηλέφωνα του κάνουν και ένα τρίτο δώρο. Επειδή μου ακούγεται λίγο περίεργο όλο αυτό ξέρει κανείς για αυτό το site; Μπορούν να ισχύουν όλα τα παραπάνω; Σαν πίτσα ακούγεται στις 2 μια δώρο ............ ακραίο μου ακούγεται η μούσα είναι το κινητό ή δεν θα λάβεις πότε κινητό .... με τι τρόπο πληρωμής έχει ώστε να το παραγγείλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Δωσε και μια επανεκιννηση Το σκεφτηκα και το εκανα,αλλα παλι 12 λεει. ----- προσθήκη μηνύματος 88 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://www.mobilephonesdirect.co.uk/phone/galaxy-note-3#sim-free 564 λιρες το εχει Ειναι οι κινεζικες μαιμουδες,που μοιαζουν καπως με το 3,αλλα δεν ειναι 3. too good to be true. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Μην αγχωνεσαι καλα ειναι. Παιζουν πολλα ρολο στο τι καταλανωνουν τα google play services ☺ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MHTSOSMAN Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Παιδια, εχω ενα προβλημα με το νοτε 3 . Πολλες φορες δεν πιανει το air gesture κεινο που οταν ειναι σβηστο και οριζοντιο βαζεις το χερι απο πανω και σου δειχνει αν εχεις κατι. Μολις παω και το απενεργοποιησω και το ενεργοποιησω δουλευει κανονικα. Τι φταιει; Μηπως εχει οριο να κλεινει μονο του μετα απο ωρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unemployed_ghost Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 8η ημέρα στο σέρβις. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ!!!!!! κατ'αλλα διαφημίζουν 1 ώρα σέρβις...... http://www.samsung.com/gr/experience/1hourmobile/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Μην αγχωνεσαι καλα ειναι. Παιζουν πολλα ρολο στο τι καταλανωνουν τα google play services ☺ Αμα θελω να δω αν υπαρχει η 4.2.40 που εβαλα,που πρεπει να κοιταξω; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paschalism Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Settings>General>Application Manager>All και πατάς πάνω στο Google Play Services. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 8η ημέρα στο σέρβις. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ!!!!!! κατ'αλλα διαφημίζουν 1 ώρα σέρβις...... http://www.samsung.com/gr/experience/1hourmobile/Γιατί δεν τους παίρνεις τηλέφωνο να δεις σε τη στάδιο βρίσκεσαι.Και οθόνη να άλλαζαν τόσες μέρες δε παίρνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unemployed_ghost Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Έχω καλέσει..... ουκ ολίγες φορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 (edited) Settings>General>Application Manager>All και πατάς πάνω στο Google Play Services. ΟΚ,υπαρχει. Ευχαριστω. Edit. Οταν πατε να ανοιξετε τη λιστα με τις κλησεις που εχουν γινει,εχετε υπολογισει ποσο χρονο κανει;Γαιτι νομιζω οτι τελευταια,αργει πολυ το δικο μου. Αμα το κανω βεβαια μια φορα,και συντομα το ξανακανω,ανοιγει αμεσως,αλλα λεω αν εχει περασει πολυς χρονος,απο τοτε που το ανοιξατε την τελευταια φορα,τοτε αργει. Edited February 10, 2014 by Theodore41 Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Εμένα πάντως δεν κάνει εγκατάσταση.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
General_lee Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 ναι οι κλήσεις και οι επαφες καποιες φορες όταν πρώτο ανοίγουν κανουν ενα κλικ παραπάνω χρονο. δεν είναι τραγικος χρόνος αλλα ειναι μεγαλη ντροπη της σαμσουνγκ να μη το εχει λυσει ουτε αυτο απο εποχες s3 που θυμαμαι εγω που κολλαγε στις επαφες. Σε κινητο τετοιων χαρακτηριστικων δεν μπορεσαν να κανουν τη γκαλερι και τη λιστα επαφων η τον dialer να ειναι αστραπη. πραγματικο κατορθωμα. Προφανως ποτε δεν ασχοληθηκαν να τα φτιαξουν και απλα πρόσθεταν άχρηστες βλακειες με gestures και λοιπα. Αν θες εντελως αστραπη βαλε αλλον dialer. Αλλιως υπομονη..(οχι οτι θα αλλάξει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 ΟΚ,υπαρχει. Ευχαριστω. Edit. Οταν πατε να ανοιξετε τη λιστα με τις κλησεις που εχουν γινει,εχετε υπολογισει ποσο χρονο κανει;Γαιτι νομιζω οτι τελευταια,αργει πολυ το δικο μου. Αμα το κανω βεβαια μια φορα,και συντομα το ξανακανω,ανοιγει αμεσως,αλλα λεω αν εχει περασει πολυς χρονος,απο τοτε που το ανοιξατε την τελευταια φορα,τοτε αργει. Εγώ έχω το s4 μου το έκανε και εμένα αυτό με τη λίστα κλήσεων και έκανα το εξής δεν ξανά έσβησα τη εφαρμογή απο την μνήμη ram εκεί που μπαίνουμε πατώντας παρατεταμένα το home button και δεν ξανά κατεβάσει πρόγραμμα για task killer. Είμαι σίγουρος ότι κάποιες εφαρμογές τις αφήνει ανοιχτές επίτηδες η μνημη ram για να τρέχει πιο γρήγορα το τηλ.απο τοτε παει σφαίρα ο dialer. Δοκιμάστε το καθε βράδυ παντως τις σβήνω ολες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Εγώ έχω το s4 μου το έκανε και εμένα αυτό με τη λίστα κλήσεων και έκανα το εξής δεν ξανά έσβησα τη εφαρμογή απο την μνήμη ram εκεί που μπαίνουμε πατώντας παρατεταμένα το home button και δεν ξανά κατεβάσει πρόγραμμα για task killer. Είμαι σίγουρος ότι κάποιες εφαρμογές τις αφήνει ανοιχτές επίτηδες η μνημη ram για να τρέχει πιο γρήγορα το τηλ.απο τοτε παει σφαίρα ο dialer. Δοκιμάστε το καθε βράδυ παντως τις σβήνω ολες. έτσι ακριβώς πολύ σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Εμένα πάντως δεν κάνει εγκατάσταση..αυτο το εκανες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5202642#post5202642 κατεβασες απο εδω http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CCkQFjAA&url=http%3A%2F%2Fapk-up.blogspot.com%2F2014%2F02%2Fgoogle-play-services-4240-1004787-030.html&ei=CmX3UoKhKoGXtQayxIHgCw&usg=AFQjCNH3M2hwlLC7PwA0L83rYfwgnBxsoA&bvm=bv.60983673,d.Yms&cad=rja Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 αυτο το εκανες http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5202642#post5202642 κατεβασες απο εδω http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CCkQFjAA&url=http%3A%2F%2Fapk-up.blogspot.com%2F2014%2F02%2Fgoogle-play-services-4240-1004787-030.html&ei=CmX3UoKhKoGXtQayxIHgCw&usg=AFQjCNH3M2hwlLC7PwA0L83rYfwgnBxsoA&bvm=bv.60983673,d.Yms&cad=rja Ναι βέβαια. Σου παραθέτω και το αρχείο. Είναι σωστό σαν ονομασία? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts