unitrax Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 (edited) Και όμως! :D Η εγκατάσταση έγινε χωρίς πρόβλημα και η συσκευή "πετάει". Δεν χρειάστηκε να κάνω reset, wipe κλπ και δεν χάθηκε απολύτως τίποτα στις ρυθμίσεις. Με την 4.3 όταν μπούταρε η συσκευή, το widget με τον καιρό που είχα καθυστερούσε αρκετά να φορτώσει ενώ τώρα με το που βάλω το pin και πατήσω οκ, είναι στη θέση του άμεσα! :) Edited February 5, 2014 by unitrax Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jrgr Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Καλησπέρα!! Η συσκευή μου είναι από Γαλλία ,θα μπορέσω να κάνω update στο ελληνικό 4.4 (όταν γίνει διαθέσιμο) η θα πρέπει να περιμένω να μου έρθει ota (αν μου έρθει) . Είμαι σε Vodafone αλλά την συσκευή την αγόρασα ξεχωριστα αν παίζει σημασία. Ευχαριστώ πολύ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 συν Jetpack:) Με την κιτ κατ, και χωρίς jet pack πάει jet Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Εχουμε νεο firmware ENA7 στο sammobile Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Κάποιο διορθωτικό update της kit kat 4.4.2 ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Λογικα ναι. Κανεις δε ξερει ομως αν θα δωθει σε ολα τα CSC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Και όμως! :D Η εγκατάσταση έγινε χωρίς πρόβλημα και η συσκευή "πετάει". Δεν χρειάστηκε να κάνω reset, wipe κλπ και δεν χάθηκε απολύτως τίποτα στις ρυθμίσεις. Με την 4.3 όταν μπούταρε η συσκευή, το widget με τον καιρό που είχα καθυστερούσε αρκετά να φορτώσει ενώ τώρα με το που βάλω το pin και πατήσω οκ, είναι στη θέση του άμεσα! :) Τελικά τι update ήταν? Είσαι σε 4.4.2 ή ήταν κάτι άλλο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unitrax Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Τελικά τι update ήταν? Είσαι σε 4.4.2 ή ήταν κάτι άλλο? Το έγραψα πριν: 4.4.2 :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Το έγραψα πριν: 4.4.2 :) Συγνώμη, δε το πρόσεξα! Πάω για update και εγώ!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pharmex Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 (edited) Για όποιους δε το γνωρίζουν, από την ακόλουθη σελίδα μπορούν να δουν το csc της συσκευής τους σε ποια χώρα αντιστοιχεί. Προσοχή, είναι 3 σελίδες (αλφαβητικά, ανάλογα τη χώρα επιλέγεις από την πάνω σειρά) και όχι μία. http://ykkfive.blogspot.gr/2011/11/samsung-csc-code-reference.html#.UvKN-NySzZG Η ΕΝΑ7 που αναφέρετε παραπάνω που είναι; Στο sammobile δεν υπάρχει... Edited February 5, 2014 by Pharmex Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickMrg Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Για όποιους δε το γνωρίζουν, από την ακόλουθη σελίδα μπορούν να δουν το csc της συσκευής τους σε ποια χώρα αντιστοιχεί. Προσοχή, είναι 3 σελίδες (αλφαβητικά, ανάλογα τη χώρα επιλέγεις από την πάνω σειρά) και όχι μία. http://ykkfive.blogspot.gr/2011/11/samsung-csc-code-reference.html#.UvKN-NySzZG Ή πολύ απλά μπορείς να κατεβάσεις το Phone info. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothrhsgr Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Εχουμε νεο firmware ENA7 στο sammobile Ρε παιδια γιατι στο sammobile δεν βρισκω την ENA7;;Εσεις την βλεπετε...;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Μπορειτε να βλέπετε και απο δω για ποιες χωρες υπαρχει αναβαθμιση. http:// http://live.samsung-updates.com/index.php?device=SM-N9005 Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothrhsgr Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 (edited) Ευχαριστω πολυ...Αλλα πως καταλαβαινουμε ποια εκδοση δεν ειναι branded απο καποια εταιρια;;; Εχω απορειες ο ατιμος....:D Edit.Ενταξει το βρηκα απο μονος μου.... Edited February 5, 2014 by sothrhsgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Παιδια αυτο το jet pack για τον dolfin τι ειναι το κατεβαζω ξεχωριστα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 Παιδια αυτο το jet pack για τον dolfin τι ειναι το κατεβαζω ξεχωριστα ? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dolphin.browser.engine&hl=el Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. February 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2014 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dolphin.browser.engine&hl=el Ευχαριστω πολυ .......το δοκιμαζω ηδη οντως πολυ καλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sothrhsgr Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Καλημερα..Τελικα περασε κανενας την ENA7....;;;Γιατι την κατεβαζα οοολο το βραδυ και δεν εχω προλαβει λογο δουλειας...Και αν την περασε κανενας αντιμετωπισε κανενα προβλημα...;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Παιδιά η λειτουργία ανάγνωσης που χρησιμεύει ..... την ενεργοποίησα επέλεξα κάποιες εφαρμογές για να την δοκιμάσω αλλά δεν βλέπω κάποια διαφορά ... τι ακριβώς κάνει αυτή η λειτουργία ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Παιδιά η λειτουργία ανάγνωσης που χρησιμεύει ..... την ενεργοποίησα επέλεξα κάποιες εφαρμογές για να την δοκιμάσω αλλά δεν βλέπω κάποια διαφορά ... τι ακριβώς κάνει αυτή η λειτουργία ... Κοιτα για παραδειγμα τα παρακατω screenshoot[ATTACH]40984[/ATTACH][ATTACH]40986[/ATTACH] Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jrgr Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Απορία!!!! Έχω 4.3 (XEF ). Μόνο 4.4 XEF μπορώ να περάσω η και κάποια άλλη και αν ναι θα έχω κάνα πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
epica1977 Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 διαβασα οτι το νοτε εχει region sim lock ξερει κανεισ τιν γινετε με αυτο για συσκευες που εχουν αγοραστη απο σκρουτζ?εχει αγορασει κανεισ απο σκρουτζ?ειχε προβλημα με αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaulosChania Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 διαβασα οτι το νοτε εχει region sim lock ξερει κανεισ τιν γινετε με αυτο για συσκευες που εχουν αγοραστη απο σκρουτζ?εχει αγορασει κανεισ απο σκρουτζ?ειχε προβλημα με αυτο? Οι περισσότεροι από skroutz έχουμε πάρει! Από ότι έχω καταλάβει αν η συσκευή σου είναι ευρωπαϊκή δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα! Έχει να κάνει με ηπείρους το region lock όχι με χώρες! Παράθεση Κι' οι πέτρες δεν την έχουνε τη τόση αμοναξιά μου, γιατ΄είδα μια κι 'χε αγκαλιά τη ρίζα του ασφενδάμου! Ψαραντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pa_la_vos Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Κοιτα για παραδειγμα τα παρακατω screenshoot[ATTACH]40984[/ATTACH][ATTACH]40986[/ATTACH] Συνεχιζω να μην καταλαβαινω διαφορα στο δικο μου στον ντολφιν ενω τον εχω επιλεξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. February 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2014 Απορία!!!! Έχω 4.3 (XEF ). Μόνο 4.4 XEF μπορώ να περάσω η και κάποια άλλη και αν ναι θα έχω κάνα πρόβλημα? Όποια θελεις ,αλλά αν αλλάξει το csc μετά θα πρέπει να κάνεις root για να βάλεις το σωστό . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts