Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

στις ρυθμισεις,αποθηκευτικο χωρο θα βρεις επιλογες,αφου το κουμπωσεις στον υπολογιστη

δεν το βρισκω αυτο που λες..

Εγώ μέσω odin 3.09
εκανεs tick στο Phone boot loader update ?edit με tick, μολις τα εβαλα ,δεν αντεξα:lol: Edited by menioseten

Όσοι την περάσατε είχε κανείς ολλανδικό τηλέφωνο; τσεκαρατε το csc; Άλλαξε;

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Καπου μεσα στο νήμα διάβασα για γρατζουνιές στην οθόνη απο κλειδιά! Είναι δυνατόν να συμβεί κάτι τέτοιο; Ρωτάω γιατί σε σύγκριση με άλλα κινητα που είχα και διέθεταν gorrilla glass δεν ειχα τέτοιο θεμα! Πχ έχω μια συσκευή Nokia X6 μάρτιος του 2010 που την χρησιμοποιώ σαν τηλέφωνο για τη δουλεια και GPS και μονο μπαλα δεν εχω παιξει με τη συσκευη! Ακομα και με μαχαίρι αιχμηρό δε χαράζεται! και μιλάμε για corning gorrilla glass! Θα έπρεπε να εχει θεματα με γρατζουνιες το note 3 που διαθέτει corning gorrilla 3; Επισης κινητο 2010 και διαθέτει άψογο gps offline και τεχνολογία σημερινή δε το υποστηρίζει;

Μη μπέρδεψες τι δεν υποστηρίζει η σημερινή τεχνολογία εννοείς offline gps για το note3?

@ Xαρίλαος

Ρε φίλε πλάκα μας κάνεις.......πάλι

Τι το ήθελες το Note? ε?

Άλλαξε συσκευή και άσε μας στην ησυχία μας.

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Μη μπέρδεψες τι δεν υποστηρίζει η σημερινή τεχνολογία εννοείς offline gps για το note3?

ναι αυτο εννοώ! Προεγκατεστημενο! όχι να πληρώσεις πχ το navigon κλπ!

Κι' οι πέτρες δεν την έχουνε τη τόση αμοναξιά μου,

γιατ΄είδα μια κι 'χε αγκαλιά τη ρίζα του ασφενδάμου!

Ψαραντώνης.

Α οκ έχεις δίκιο ανεπίτρεπτο.

Εγώ έχω το Sygic βλέπεις και δεν έχω θέμα του λέω χαριλαε πάνε με Αθήνα και αυτό με πάει χωρίς ίντερνετ.

καινουργιος κατοχος του νοτε 3. να πω την αληθεια οταν το ανοιξα περιμενα να ειναι πιο μεγαλο. οκ μεγαλο ειναι αν ηταν λιγο ακομα δε θα με χαλαγε. τεσπα ειναι απλα τελειο αλλα εχω ενα θεμα. κατι εκανα μαλλον και οταν κατεβαζω την notisfication bar η μπαρα με την φωτηνοτητα δεν υπαρχει πλεον. γινεται να την ξαναεμφανισω? ας μη μου πει καποιος το πως γινεται απλα αν γινεται.

Και γω καινουργιος στο note.Σημερα παρελαβα.Παιδια help,πως μπορω να δω απο ποια χωρα ειναι το τηλεφωνο μου?Το πηρα απ το Νικο και οι οδηγιες ηταν στα πορτογαλικα και τα αγγλικα οποτε υποθετω πως ειναι πορτογαλικο/Πως γινεται να το τσεκαρω πιο επισημα?Δοκιμασα μεσο kies αλλα δεν μου το εμφανιζει με το serial number.Κατι αλλο για να ηρεμισω οτι ειναι ολα οκ?

MacBook Pro 13.3'' retina

iPhone 6 gold

iPad Mini Retina space gray

iPod Nano white

Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow:

Καπου μεσα στο νήμα διάβασα για γρατζουνιές στην οθόνη απο κλειδιά! Είναι δυνατόν να συμβεί κάτι τέτοιο; Ρωτάω γιατί σε σύγκριση με άλλα κινητα που είχα και διέθεταν gorrilla glass δεν ειχα τέτοιο θεμα! Πχ έχω μια συσκευή Nokia X6 μάρτιος του 2010 που την χρησιμοποιώ σαν τηλέφωνο για τη δουλεια και GPS και μονο μπαλα δεν εχω παιξει με τη συσκευη! Ακομα και με μαχαίρι αιχμηρό δε χαράζεται! και μιλάμε για corning gorrilla glass! Θα έπρεπε να εχει θεματα με γρατζουνιες το note 3 που διαθέτει corning gorrilla 3;

Γρατζουνιά με γρατζουνιά διαφέρει. Υπάρχουν γρατσουνιές που δεν φαίνονται "με γυμνό μάτι". Για να δεις αν η οθόνη σου έχει γρατζουνιστεί, θα πρέπει αρχικά να την καθαρισεις με ένα καθαριστικό τύπου Άζαξ, να μην έχει δαχτυλιές και σκόνη καθόλου, και καθρεφτίζοντας μια λάμπα επάνω στην οθόνη, να κοιτάξεις αργά και προσεχτικά πόντο πόντο την οθόνη.

Ενδέχεται να υπάρχουν σημασία πιο λεπτά και από το πάχος τρίχας.

Και στο λέω εγώ που έχω αποκτήσει μια τέτοια "τρίχα" μισού εκατοστού ακριβώς στο κέντρο. Δεδομένου ότι δεν μου έχει πέσει ποτέ το κινητό από το χέρι (έχω TPU θήκη που έχει υποδοχή για περικάρπιο) θεωρώ σωστό αυτό που είπε ένας άλλος συμφορουμίτης, ότι ακόμα και η σκόνη μπορεί να χαράξει την οθόνη. Διότι δεν ξέρεις τι μπορεί να αιωρείται στην ατμόσφαιρα. Ακόμη μπορεί να είναι και βαρέα μέταλλα.

Παιδια συγνωμη λιγο για το ζαλισμα αλλα μαλλον δεν εχω καταλαβει κατι καλα. Βρηκα πως το csc μου ειναι OXX δηλαδη ανοιχτο για 5,6 χωρες οποτε ποια η προελευση του κινητου μου? Απ οτι ειδα μπορει να αλλαξει αυτο χειροκινητα οποτε υπαρχει πιθανοτητα να ειναι απο ασια και να μου περασουν μονοι τους ευρωπαικο csc?

iPhone 6 gold

iPod Nano white

Όσοι την περάσατε είχε κανείς ολλανδικό τηλέφωνο; τσεκαρατε το csc; Άλλαξε;

Με ενδιαφέρει και εμένα.

Στην 4.4.2, εκτός της μαμίσιας εφαρμογής file explorer, που μπορείς να δεις την κάρτα sd, και να αντιγράψεις σε αυτήν, στους αλλους file explorer δεν σου επιτρέπει να επέμβεις καθόλου σε αυτήν. Αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα αν δεν οφείλεται απλά σε μια αναβάθμιση των file explorer. Το παρατηρήσατε αυτό; Edited by apitsakis

Στην 4.4.2, εκτός της μαμίσιας εφαρμογής file explorer, που μπορείς να δεις την κάρτα sd, και να αντιγράψεις σε αυτήν, στους αλλους file explorer δεν σου επιτρέπει να επέμβεις καθόλου σε αυτήν. Αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα αν δεν οφείλεται απλά σε μια αναβάθμιση των file explorer. Το παρατηρήσατε αυτό;
Ναι. Ακριβώς το ίδιο και με την ρομ τις υπογραφής μου.

καινουργιος κατοχος του νοτε 3. να πω την αληθεια οταν το ανοιξα περιμενα να ειναι πιο μεγαλο. οκ μεγαλο ειναι αν ηταν λιγο ακομα δε θα με χαλαγε. τεσπα ειναι απλα τελειο αλλα εχω ενα θεμα. κατι εκανα μαλλον και οταν κατεβαζω την notisfication bar η μπαρα με την φωτηνοτητα δεν υπαρχει πλεον. γινεται να την ξαναεμφανισω? ας μη μου πει καποιος το πως γινεται απλα αν γινεται.

Πας ρυθμισεις-συσκευη-πινακας ειδοποιησεων και τικαρεις το κουτακι.

Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε

Καλημέρα χρησιμοποιεί κάνεις από εσάς το appops πιστεύω ότι κάνει δουλειά και μπορούμε να δούμε τι δεδομένα παίρνει κάθε εφαρμογή που κατεβάζουμε ακόμη και οι εφαρμογές του συστήματος

Α οκ έχεις δίκιο ανεπίτρεπτο.

Εγώ έχω το Sygic βλέπεις και δεν έχω θέμα του λέω χαριλαε πάνε με Αθήνα και αυτό με πάει χωρίς ίντερνετ.

Eχω το Νοκια Χ6 για Gps και πιστεψε με ειναι το ίδιο! όπως τα λες...:)

Ψαραντώνης.

Παιδια υπαρχει καποιος που ξερει για τα csc? Την ιδια μερα που πηρα το δικο μου (πορτογαλικο βιβλιαρακι οδηγιων oxx για csc) ο φιλος μου πηρε επισης απ τον Νικο γαλλικο note αλλα το csc του ειναι κ αυτου oxx. Mηπως ανοιχτηκε η συσκευασια και μας περασε δικα του firms? Θελουμε να μαθουμε οπωσδηποτε την προελευση του κινητου μας

iPhone 6 gold

iPod Nano white

Θελουμε να μαθουμε οπωσδηποτε την προελευση του κινητου μας
ετσι απλαhttp://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5100687#post5100687

Εχω εγκατεστημενο τον ΕS και απ το μενου του κινητου δεν μου εμφανιζει το system. Κανοντας το #*1234# μου βγαζει OXXDM οποτε open europe. Απο που ερχεται ομως?

iPhone 6 gold

iPod Nano white

Εχω εγκατεστημενο τον ΕS και απ το μενου του κινητου δεν μου εμφανιζει το system. Κανοντας το #*1234# μου βγαζει OXXDM οποτε open europe. Απο που ερχεται ομως?

Βάλτο στο kies και θα σου εμφανίσει το csc

Στο kies δε μου εμφανιζε οταν περνουσα το sn.Τελικα το βρηκα στο explorer και ειμαι tph.Πορτογαλικο λοιπον. Απ οτι ειδα στον οδηγο σας στο tph εχετε πορτογαλια και διπλα σε παρενθεση γραφετε tph αρα να υποθεσω πως ειναι/ηταν branded? Το oxx που εβλεπα πιο πριν τι ηταν?

iPhone 6 gold

iPod Nano white

Το δικο μου είναι ΧΕF οπότε γάλλος! Αλλα ρε παιδια ο φορτιστης πανω γράφει αγγλικά και ρώσικα! Μπορει καποιος που εχει γαλλικο να μου πει αν ο φορτιστής του γράφει πανω ρώσικα;

Ψαραντώνης.

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)