Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συμβαίνουν περίεργα πράγματα...

Στέλνω φώτο όπως μου ζήτησες. Στην πρώτη φαίνονται τα ανοιχτά app

https://www.dropbox.com/sc/cj2q0e6qayzifne/wrG90decdZ

Ακολούθως κάνω διακοπή όλων των εφαρμογών και εκκαθάριση ram και πέρνω τη δεύτερη φώτο

https://www.dropbox.com/sc/j2l7o8alf9ehguy/nPr030qmEB

Πατάω εκκαθάριση ram ακόμα μία φορά πάει στο 1.5 GB, και μετά την τρίτη φορά παίρνω αυτό

https://www.dropbox.com/sc/f5yk6kh1vodercr/XuiVVUCwLk

Το τελευταίο μου φαίνεται φυσιολογικό, έτσι. Πάντως τις τελευταίες δύο ημέρες το είχα κάνει συχνά και πάντα γύρω στο 1.5-1.6 GB ram μουι έδειχνε ότι κατέβαινε η ram...

γιατι στην πρώτη φώτο έχεις τόσες εφαρμογές ανοιχτές?? καλύτερα να τις κλείνεις με το κάτω δεξιά κουμπί και οχι με το μεσαίο.

η ραμ σου για μη ρουτ κινητό είναι οκ.

Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις συνέχεια εκκαθάριση. Όπως σου γράφει στο κείμενο, το σύστημα κάνει μόνο του όταν χρειάζεται...

πάρα πολύ σωστά

Καλημερα.Ξερει καποιος στη 4.4.2 πως βαζουμε -βγαζουμε εφαρμογές στο pen window;[ATTACH]39974[/ATTACH]

μόνο αν είσαι ρουτ μπορείς

@kapapa

Καλημέρα. Το εικονίδιο που έχεις επάνω αριστερά στη status bar (μάλλον μέτρηση ταχύτητας σύνδεσης υποπτεύομαι), ποια εφαρμογή είναι pls? Ευχαριστώ ;)

internet spead meter από το play store η στείλε μου με πμ το g mail σου να στην στείλω εγώ ;);)

@kapapa

Καλημέρα. Το εικονίδιο που έχεις επάνω αριστερά στη status bar (μάλλον μέτρηση ταχύτητας σύνδεσης υποπτεύομαι), ποια εφαρμογή είναι pls? Ευχαριστώ ;)

Με προλαβε ο arabitsas.

Εχουμε καποιο λινκ για το Odin 3.09;

Ευχαριστω

Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3

Εχουμε καποιο λινκ για το Odin 3.09;

Ευχαριστω

εδω εισαι http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&ved=0CEoQFjAC&url=http%3A%2F%2Fatsgadgets.com%2Fdownload-odin-latest-version-v3-09%2F&ei=VZHXUoiXLomgyQOT-YHwDw&usg=AFQjCNHimeWUTzKzQeJiDrub4aRGGRjS0w&sig2=khIxpK6mWxgH0jCEkOTRyg&bvm=bv.59568121,d.bGQ&cad=rja EDIT το ειδα μετα εχουν βγαλει τα λινκ. Edited by menioseten

δεν σε προλαβα εδω http://ul.to/o2xcp01n

Δεν μπορω.Μου βγαζει συνεχεια ενα Market να κατεβασω.

Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3

καλησπερα παιδια, θελω να μου πειτε αυτη τη στιγμη αν το Note 3 n 9005 ειναι το ταχυτερο απο ολα για gaming γιατι ακουω οτι κατι παιζει και με το n900...ακουω γνωμες

Είναι ... αλλά καλύτερα περίμενε να βγει το PS4 Ελλάδα να το χαρείς καλύτερα.

There's no substitute for Experience

Admin CorollaClub.com

@R.I.P.

Ίσως έχεις δίκιο σε αυτά που λες αλλά δεν έγραψα να το κάνει μόνος του :wink:

Απλα έβαλα τo link γιατί μου φάνηκε περίεργο που πουλάνε τα bezel σκέτα

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

παιδια υπάρχει κανενα βιντεο με τις νεες λειτουργιες του browser? γτ ειμαι στην εξερεύνηση... εννοω λειτουργιες χωρις να αγγιζεις την οθονη...
Samsung Galaxy S8 plus.....

λοιπον παιδια θελω τα φωτα σας!!!χαθηκαν ολεσ οι φωτογραφιες που ειχα στο φακελο καμερα...ολεσ οι υπολοιπες απο instagram k what s up bluetooth k λοιπα ειναι οκ...τι μπορει να συμβαινει???μπορω να τις ανακτήσω???να διευκρινίσω οτι το κινητο δεν φοραει micro sd.....

λοιπον παιδια θελω τα φωτα σας!!!χαθηκαν ολεσ οι φωτογραφιες που ειχα στο φακελο καμερα...ολεσ οι υπολοιπες απο instagram k what s up bluetooth k λοιπα ειναι οκ...τι μπορει να συμβαινει???μπορω να τις ανακτήσω???να διευκρινίσω οτι το κινητο δεν φοραει micro sd.....

Αλμπουμ->Ρυθμίσεις->Περιεχόμενο για εμφάνιση και τίκαρε το όλα! Δε μου ερχεται κατι άλλο...

Κι' οι πέτρες δεν την έχουνε τη τόση αμοναξιά μου,

γιατ΄είδα μια κι 'χε αγκαλιά τη ρίζα του ασφενδάμου!

Ψαραντώνης.

Αλμπουμ->Ρυθμίσεις->Περιεχόμενο για εμφάνιση και τίκαρε το όλα! Δε μου ερχεται κατι άλλο...

το εκανα κ δεν εγινε τιποτα...υπαρχει καπου κάδος ανακυκλωσης ωστε να τις ανακτησω απο εκει??

Καπου μεσα στο νήμα διάβασα για γρατζουνιές στην οθόνη απο κλειδιά! Είναι δυνατόν να συμβεί κάτι τέτοιο; Ρωτάω γιατί σε σύγκριση με άλλα κινητα που είχα και διέθεταν gorrilla glass δεν ειχα τέτοιο θεμα! Πχ έχω μια συσκευή Nokia X6 μάρτιος του 2010 που την χρησιμοποιώ σαν τηλέφωνο για τη δουλεια και GPS και μονο μπαλα δεν εχω παιξει με τη συσκευη! Ακομα και με μαχαίρι αιχμηρό δε χαράζεται! και μιλάμε για corning gorrilla glass! Θα έπρεπε να εχει θεματα με γρατζουνιες το note 3 που διαθέτει corning gorrilla 3; Επισης κινητο 2010 και διαθέτει άψογο gps offline και τεχνολογία σημερινή δε το υποστηρίζει;

Κι' οι πέτρες δεν την έχουνε τη τόση αμοναξιά μου,

γιατ΄είδα μια κι 'χε αγκαλιά τη ρίζα του ασφενδάμου!

Ψαραντώνης.

Τι λαθος??Επεξεργαζομουν μια φωτογραφια και καθως γυρισα στην καμερα ειχαν σβηστει ολα!!

ειναι δυνατον να μην υπαρχει στο τηλεφωνο καδος ανακυκλωσης???

Τι λαθος??Επεξεργαζομουν μια φωτογραφια και καθως γυρισα στην καμερα ειχαν σβηστει ολα!!

ειναι δυνατον να μην υπαρχει στο τηλεφωνο καδος ανακυκλωσης???

δεν ειναι pc για να το κανει αυτο! παντως οι φωτογραφιες δεν σβυστηκαν μονες τους! ισως με καποιον τροπο δεν μπορεις να τις δεις. Αλλα να σβυστηκαν απο μονες τους αδυνατον. Παντως αν ειχαν σβυστει απο micro sd, υπηρχε τροπος να τις επαναφερεις. τωρα αν δουλεψει και στην μνημη τηλεφωνου δεν ξερω.!

googlare, power data recovery

Edited by stallone

:!:Ενημέρωση

Τα μηνύματα που αφορούσαν ανταλλακτικά για το Note 3 μεταφέρθηκαν στο κατάλληλο θέμα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

δεν εχω dropbox...προσπαθω ακομα..δοκίμασα καποια προγραμματα αλλα τιποτα...

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

πως μπορω να κανω το κινητο να το βλεπει το pc σαν σκληρο δισκο κ οχι σαν συσκευη αναπαραγωγής??

Όσοι περάσετε την4.4.2 το κάνατε ΟΤΑ?

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)