araditsas Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Συμβαίνουν περίεργα πράγματα... Στέλνω φώτο όπως μου ζήτησες. Στην πρώτη φαίνονται τα ανοιχτά app https://www.dropbox.com/sc/cj2q0e6qayzifne/wrG90decdZ Ακολούθως κάνω διακοπή όλων των εφαρμογών και εκκαθάριση ram και πέρνω τη δεύτερη φώτο https://www.dropbox.com/sc/j2l7o8alf9ehguy/nPr030qmEB Πατάω εκκαθάριση ram ακόμα μία φορά πάει στο 1.5 GB, και μετά την τρίτη φορά παίρνω αυτό https://www.dropbox.com/sc/f5yk6kh1vodercr/XuiVVUCwLk Το τελευταίο μου φαίνεται φυσιολογικό, έτσι. Πάντως τις τελευταίες δύο ημέρες το είχα κάνει συχνά και πάντα γύρω στο 1.5-1.6 GB ram μουι έδειχνε ότι κατέβαινε η ram... γιατι στην πρώτη φώτο έχεις τόσες εφαρμογές ανοιχτές?? καλύτερα να τις κλείνεις με το κάτω δεξιά κουμπί και οχι με το μεσαίο. η ραμ σου για μη ρουτ κινητό είναι οκ. Δεν υπάρχει λόγος να κάνεις συνέχεια εκκαθάριση. Όπως σου γράφει στο κείμενο, το σύστημα κάνει μόνο του όταν χρειάζεται... πάρα πολύ σωστά Καλημερα.Ξερει καποιος στη 4.4.2 πως βαζουμε -βγαζουμε εφαρμογές στο pen window;[ATTACH]39974[/ATTACH] μόνο αν είσαι ρουτ μπορείς @kapapa Καλημέρα. Το εικονίδιο που έχεις επάνω αριστερά στη status bar (μάλλον μέτρηση ταχύτητας σύνδεσης υποπτεύομαι), ποια εφαρμογή είναι pls? Ευχαριστώ ;) internet spead meter από το play store η στείλε μου με πμ το g mail σου να στην στείλω εγώ ;);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 @kapapa Καλημέρα. Το εικονίδιο που έχεις επάνω αριστερά στη status bar (μάλλον μέτρηση ταχύτητας σύνδεσης υποπτεύομαι), ποια εφαρμογή είναι pls? Ευχαριστώ ;) Με προλαβε ο arabitsas. Εχουμε καποιο λινκ για το Odin 3.09; Ευχαριστω Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 (edited) Εχουμε καποιο λινκ για το Odin 3.09; Ευχαριστωεδω εισαι http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&ved=0CEoQFjAC&url=http%3A%2F%2Fatsgadgets.com%2Fdownload-odin-latest-version-v3-09%2F&ei=VZHXUoiXLomgyQOT-YHwDw&usg=AFQjCNHimeWUTzKzQeJiDrub4aRGGRjS0w&sig2=khIxpK6mWxgH0jCEkOTRyg&bvm=bv.59568121,d.bGQ&cad=rja EDIT το ειδα μετα εχουν βγαλει τα λινκ. Edited January 16, 2014 by menioseten Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 εδω εισαι http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&ved=0CEoQFjAC&url=http%3A%2F%2Fatsgadgets.com%2Fdownload-odin-latest-version-v3-09%2F&ei=VZHXUoiXLomgyQOT-YHwDw&usg=AFQjCNHimeWUTzKzQeJiDrub4aRGGRjS0w&sig2=khIxpK6mWxgH0jCEkOTRyg&bvm=bv.59568121,d.bGQ&cad=rja Ευχαριστω.Νασαι καλά! Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Ευχαριστω.Νασαι καλά!δεν σε προλαβα εδω http://ul.to/o2xcp01n Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 δεν σε προλαβα εδω http://ul.to/o2xcp01n Δεν μπορω.Μου βγαζει συνεχεια ενα Market να κατεβασω. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 καλησπερα παιδια, θελω να μου πειτε αυτη τη στιγμη αν το Note 3 n 9005 ειναι το ταχυτερο απο ολα για gaming γιατι ακουω οτι κατι παιζει και με το n900...ακουω γνωμες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Είναι ... αλλά καλύτερα περίμενε να βγει το PS4 Ελλάδα να το χαρείς καλύτερα. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 @R.I.P. Ίσως έχεις δίκιο σε αυτά που λες αλλά δεν έγραψα να το κάνει μόνος του :wink: Απλα έβαλα τo link γιατί μου φάνηκε περίεργο που πουλάνε τα bezel σκέτα Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apsogos Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Ποιο απο τα 2?εχω μεινει χωρις κινητο ειχα το s3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 παιδια υπάρχει κανενα βιντεο με τις νεες λειτουργιες του browser? γτ ειμαι στην εξερεύνηση... εννοω λειτουργιες χωρις να αγγιζεις την οθονη... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrios87 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 λοιπον παιδια θελω τα φωτα σας!!!χαθηκαν ολεσ οι φωτογραφιες που ειχα στο φακελο καμερα...ολεσ οι υπολοιπες απο instagram k what s up bluetooth k λοιπα ειναι οκ...τι μπορει να συμβαινει???μπορω να τις ανακτήσω???να διευκρινίσω οτι το κινητο δεν φοραει micro sd..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaulosChania Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 λοιπον παιδια θελω τα φωτα σας!!!χαθηκαν ολεσ οι φωτογραφιες που ειχα στο φακελο καμερα...ολεσ οι υπολοιπες απο instagram k what s up bluetooth k λοιπα ειναι οκ...τι μπορει να συμβαινει???μπορω να τις ανακτήσω???να διευκρινίσω οτι το κινητο δεν φοραει micro sd..... Αλμπουμ->Ρυθμίσεις->Περιεχόμενο για εμφάνιση και τίκαρε το όλα! Δε μου ερχεται κατι άλλο... Παράθεση Κι' οι πέτρες δεν την έχουνε τη τόση αμοναξιά μου, γιατ΄είδα μια κι 'χε αγκαλιά τη ρίζα του ασφενδάμου! Ψαραντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiorgitis Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 δες αν υπάρχουν με έναν file explorer Παράθεση http://arcadia.ceid.upatras.gr/arkadia/thumbs/places/agiorgit/agiorg5p.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrios87 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Αλμπουμ->Ρυθμίσεις->Περιεχόμενο για εμφάνιση και τίκαρε το όλα! Δε μου ερχεται κατι άλλο... το εκανα κ δεν εγινε τιποτα...υπαρχει καπου κάδος ανακυκλωσης ωστε να τις ανακτησω απο εκει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PaulosChania Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Καπου μεσα στο νήμα διάβασα για γρατζουνιές στην οθόνη απο κλειδιά! Είναι δυνατόν να συμβεί κάτι τέτοιο; Ρωτάω γιατί σε σύγκριση με άλλα κινητα που είχα και διέθεταν gorrilla glass δεν ειχα τέτοιο θεμα! Πχ έχω μια συσκευή Nokia X6 μάρτιος του 2010 που την χρησιμοποιώ σαν τηλέφωνο για τη δουλεια και GPS και μονο μπαλα δεν εχω παιξει με τη συσκευη! Ακομα και με μαχαίρι αιχμηρό δε χαράζεται! και μιλάμε για corning gorrilla glass! Θα έπρεπε να εχει θεματα με γρατζουνιες το note 3 που διαθέτει corning gorrilla 3; Επισης κινητο 2010 και διαθέτει άψογο gps offline και τεχνολογία σημερινή δε το υποστηρίζει; Παράθεση Κι' οι πέτρες δεν την έχουνε τη τόση αμοναξιά μου, γιατ΄είδα μια κι 'χε αγκαλιά τη ρίζα του ασφενδάμου! Ψαραντώνης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfast Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Μάλλον σβήστηκαν από λάθος dropbox έχεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrios87 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Τι λαθος??Επεξεργαζομουν μια φωτογραφια και καθως γυρισα στην καμερα ειχαν σβηστει ολα!! ειναι δυνατον να μην υπαρχει στο τηλεφωνο καδος ανακυκλωσης??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bossgs3 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Καλησπέρα..αύριο δίνω το g2 και παίρνω το note 3 white... έκανα Καλή επιλογή.? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stallone Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 (edited) Τι λαθος??Επεξεργαζομουν μια φωτογραφια και καθως γυρισα στην καμερα ειχαν σβηστει ολα!! ειναι δυνατον να μην υπαρχει στο τηλεφωνο καδος ανακυκλωσης??? δεν ειναι pc για να το κανει αυτο! παντως οι φωτογραφιες δεν σβυστηκαν μονες τους! ισως με καποιον τροπο δεν μπορεις να τις δεις. Αλλα να σβυστηκαν απο μονες τους αδυνατον. Παντως αν ειχαν σβυστει απο micro sd, υπηρχε τροπος να τις επαναφερεις. τωρα αν δουλεψει και στην μνημη τηλεφωνου δεν ξερω.! googlare, power data recovery Edited January 16, 2014 by stallone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 :!:Ενημέρωση Τα μηνύματα που αφορούσαν ανταλλακτικά για το Note 3 μεταφέρθηκαν στο κατάλληλο θέμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfast Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Τελικά έβγαλες άκρη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrios87 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 δεν εχω dropbox...προσπαθω ακομα..δοκίμασα καποια προγραμματα αλλα τιποτα... ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- πως μπορω να κανω το κινητο να το βλεπει το pc σαν σκληρο δισκο κ οχι σαν συσκευη αναπαραγωγής?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros772000 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 στις ρυθμισεις,αποθηκευτικο χωρο θα βρεις επιλογες,αφου το κουμπωσεις στον υπολογιστη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. January 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2014 Όσοι περάσετε την4.4.2 το κάνατε ΟΤΑ? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts