kapapa Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Όταν λες οτι έφτασες στο 50% με 5μιση ώρες οθόνη... σε τί ρύθμιση έχεις τη φωτεινότητα; Λιγο πιο κατω απο τη μεση. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Ορίστε... Ετσι πρέπει να είναι...Δηλαδή μέσα στην ρομ που κατεβάσαμε υπάρχουν τα αρχεία CBL CP CSC η δεν χρειάζονται ? μετά δεν υπάρχει γυρισμός σε 4.3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Λοιπόν, μόλις έκλεισα ένα 24ωρο με το καινούριο μου τηλέφωνο/παιχνιδάκι/εργαλείο. Ερχόμενος από iphone (και πιο πριν από Galaxy S), έχω τις εξής παρατηρήσεις: - το μέγεθος δεν ενοχλεί, αν και μερικές φορές το θεωρώ ανοικονόμητο καθώς οι web σελίδες δεν είναι optimized και έτσι τα γράμματα μοιάζουν να απευθύνονται σε στραβούς. Τις περισσότερες φορές πάντως την απολαμβάνεις - η οθόνη είναι εξαιρετική, ο αισθητήρας πάντως που ρυθμίζει αυτόματα τη φωτεινότητα δε λειτουργεί πάντα σωστά/μερικές φορές καθυστερεί - η μπαταρία μοιάζει ικανοποιητικότατη, χθες το έλιωσα και την έβγαλε με μία φόρτιση! - το πενάκι κάνει καλή δουλειά στην αναγνώριση κειμένου (καλύτερα πάντως στα αγγλικά από ότι στα ελληνικά - αναμενόμενο) - η απόκριση της οθόνης αφής είναι εφάμιλλη του iphone - πολλά συν για τον ............ Τα ίδια θα αντιμετωπίσει κάποιος που θα πάει σε ios μετά από πολύ καιρό. Το ξέρω γιατί το έκανα το καλοκαίρι που επέστρεψα για λίγο σε iPhone. Επίσης υπάρχουν πολλές εφαρμογές που χρησιμοποιώ και οι αντίστοιχες εκδόσεις στο ios κάνουν τα μισά απ ότι στο android. Για να σκαναρεις business card και να μεταφερθούν στις επαφές, υπάρχουν πολλές εφαρμογές που λειτουργούν άψογα. Στις σημειώσεις είχα πάντα πρόβλημα γιατί οι samsung notes δεν συγρονιζουν με το macbook μου, αλλά και οι notes του mac os δεν συγρονιζουν με άλλες συσκευές. Οπότε έχω επιλέξει τρίτη εφαρμογή όπως το Evernote για να κάνω την δουλειά μου παντού. Για tasks το ίδιο. Υπάρχουν ωραίες εφαρμογές που συγρονιζουν παντού και έχουν ωραία widgets ώστε να τις βλέπεις με μια ματιά. Για χειρογραφες σημειώσεις έχεις δίκιο. Οριακά μπορώ να το κάνω στο tablet μου Note8. Στο Note 2 χρησιμοποιουσα το S-Note μόνο για έκτακτες περιπτώσεις. Εκεί που με βολεύει πάρα πολύ είναι στην δημιουργία σημειώσεων που χρειάζεται να εισάγω φώτο, γεωμετρικά σχήματα, γραφήματα κλπ. Εκεί το s-pen και οι λειτουργίες του είναι άπαιχτες. Οι φωτογραφίες την πρώτη φορά χρειάζονται χρόνο. Δεν κουβαλάω όλη την ζωή μου στο κινητό μου αλλά έχω περίπου 2000 φωτογραφίες σε πραγματική ανάλυση. Στο ios αν δεν κάνω λάθος όταν τις βάζεις μέσω itunes προσαρμοζουν την ανάλυση για να μην πιάνουν πολύ χώρο. Δεν ξέρω με το Picasa τι παίζει γιατί έχω σχετικά λίγα φωτογραφίες σ αυτό,. Συγχρονιζω όμως το Dropbox με πάρα πολλές φώτο και προπαντός βίντεο τεράστιων διατάσεων τα οποία εμφανίζονται στην Συλλογή χωρίς κανένα πρόβλημα στο scrolling. Όταν βρω χρόνο θα σου ανεβάσω σχετικό βίντεο. Τέλος Ναι εμπιστεύομαι το ενσωματωμένο πρόγραμμα μέτρησης data γιατί το έχω τσεκάρει με άλλη εφαρμογή. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Δηλαδή μέσα στην ρομ που κατεβάσαμε υπάρχουν τα αρχεία CBL CP CSC η δεν χρειάζονται ? μετά δεν υπάρχει γυρισμός σε 4.3. Η πολωνικη έχει μόνο ένα αρχείο... 4 είχε η πρώτη που κυκλοφόρησε... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 H επίσημη 4.4.2 πολωνική έχει ένα αρχείο tar τo οποίο το βάζετε στο PDA στο odin 3.09. Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο. μη μπερδεύεστε με το leak. Επίσης θα τικάρετε το Autoreboot και reset time και το phone bootloader update. το CSC τελικά αλλάζει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 H επίσημη 4.4.2 πολωνική έχει ένα αρχείο tar τo οποίο το βάζετε στο PDA στο odin 3.09. Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο. μη μπερδεύεστε με το leak. Επίσης θα τικάρετε το Autoreboot και reset time και το phone bootloader update. το CSC τελικά αλλάζει ? Ναι αλλαζει το csc. Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Ναι αλλαζει το csc. Σίγουρα; Γιατί κάποιοι φίλοι πριν κατάλαβα ότι τους κρατήθηκε το ίδιο που είχαν. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. January 14, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Σίγουρα; Γιατί κάποιοι φίλοι πριν κατάλαβα ότι τους κρατήθηκε το ίδιο που είχαν. Αν έχεις csc που περιλαμβάνεται σε αυτά που έχει μέσα η ρομ, θα παραμείνει το ίδιο. Αν όχι, θα πάρεις το default που έχει μέσα η ρομ. Αυτό ίσχυε πάντα και αυτό ισχύει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikiapo Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Παίδες το έκανα και εγώ όλα μια χαρά μέσω odin 3.09 δεν έκανε φόρματ αλλά θα κάνω ένα μόνος μου αργότερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Αν έχεις csc που περιλαμβάνεται σε αυτά που έχει μέσα η ρομ, θα παραμείνει το ίδιο. Αν όχι, θα πάρεις το default που έχει μέσα η ρομ. Αυτό ίσχυε πάντα και αυτό ισχύει. Μπορεί κάποιος να μας πει ποια περιλαμβάνει η ρομ μέσα; Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Δεν μπορω να βαλω widget του yahoo weather και της απευθειας κλησης απο την ωρα που περασα την 4.4.2.ο καιρος παντως σαν εφαρμογη δουλευη κανονικα. Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 υπαρχει κανενα link με την 4.4.2 ρε παιδια να την κατεβασω? Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 υπαρχει κανενα link με την 4.4.2 ρε παιδια να την κατεβασω?εδώ https://mega.co.nz/#!jZYkyY5a!HfiJlXRgp_ZGWoQncFNWeEn5FnY_0i9iFb23EGfg2Nk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Αφού η ρομ δεν είναι wipe.Πώς γίνετε το CSC να αλλάζει;. Βασικά τι εννοούν με το CSC;. Μπήκανε στο recovery και είδαν XEO;.Και προσωπικά δεν έκανα τικ στο Phone boot loader update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Εγώ λέω να κάνουμε λίγο υπομονή , μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Στο xda γίνεται χαμός ,με αποκορύφωμα γνωστός development πήγε να περάσει κάποιο recovery πού πρότεινε άλλος development με αποτέλεσμα να σπάσει η συσκευή του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ximikos_fil Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 εδώ https://mega.co.nz/#!jZYkyY5a!HfiJlXRgp_ZGWoQncFNWeEn5FnY_0i9iFb23EGfg2Nk ευχαριστω πολυ φιλε μου... Παράθεση http://youtu.be/kTgViRSVQ_I Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_House Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Εγώ προσωπικά θα περιμένω λίγο να ακούσω εντυπώσεις από την 4.4.2 και μετά θα εγκαταστήσω. Είμαι παθών με την 4.3 στο S3 και το πάθημα γίνεται μάθημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Εμενα παλι μου εκανε προβλημα στο συγχρονισμο του mama email app. Μου βγαζει μυνημα οτι ο " συγχρονισμος email απενεργοποιηθηκε " και πλεον δε κατεβαζει τα email μου. Επειδη δε το εχω δει αλλου πιστευω οτι απλα εχει χτυπησει η εφαρμογη. Σε αλλα e-mail apps δεν εβγαλε προβλημα. Το μονο κακο ειναι οτι δε μπορω να απεγκαταστησω την εφαρμογη αφου ειμαι μαμισια. Ξερετε που μπορω να βρω το apk της για να τη ξαναεγκαταστησω? Tnx baxy Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
illuminatus Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Για να σκαναρεις business card και να μεταφερθούν στις επαφές, υπάρχουν πολλές εφαρμογές που λειτουργούν άψογα. Μπορείς σε παρακαλώ να αναφέρεις ποια θεωρείς καλύτερη ; Παράθεση τα ΨΑΡΙΑ δεν ΞΕΡΟΥΝ οτι ΒΡΕΧΕΙ ...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2014 Για να σκαναρεις business card και να μεταφερθούν στις επαφές, υπάρχουν πολλές εφαρμογές που λειτουργούν άψογα. Μπορείς σε παρακαλώ να αναφέρεις ποια θεωρείς καλύτερη ; Εγω έχω την κλασσική πια Business card reader γνωστή απο το app store. Επειδή όμως ζω στο εξωτερικό δουλεύω τα πάντα στα αγγλικά. Δεν υην εχω δοκιμάσει σε κάρτες με ελληνικά. Καλό θα ήταν να τεσταρεις τις free εκδόσεις και να επιλέξεις να αγοράσεις την καλύτερη. Δοκίμασε αρχίζοντας απο την CamCard free business card R. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Εγω έχω την κλασσική πια Business card reader γνωστή απο το app store. Επειδή όμως ζω στο εξωτερικό δουλεύω τα πάντα στα αγγλικά. Δεν υην εχω δοκιμάσει σε κάρτες με ελληνικά. Καλό θα ήταν να τεσταρεις τις free εκδόσεις και να επιλέξεις να αγοράσεις την καλύτερη. Δοκίμασε αρχίζοντας απο την CamCard free business card R. Όταν παλιότερα είχα δοκιμάσει την Business card, θυμάμαι ότι δεν υποστήριζε ελληνικά. Δεν ξέρω αν έχει αλλάξει αυτή η δυνατότητα με κάποιο πρόσφατο update. Η εφαρμογή abbyy, όμως, τα υποστηρίζει κανονικά. Μάλιστα κατά καιρούς, την βγάζουν σε προσφορά. Εγώ την αγόρασα στα €0.99 και μπορώ να πω κατόπιν εορτής, ότι είναι από τις καλές αγορές που έχω κάνει, όσον αφορά το play store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 παιδια μ επεσε κ χτυπησε το bezel. ποσο κανει η αλλαγή ? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 παιδια μ επεσε κ χτυπησε το bezel. ποσο κανει η αλλαγή ? 55-60 περιπου Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 Εμενα παλι μου εκανε προβλημα στο συγχρονισμο του mama email app. Μου βγαζει μυνημα οτι ο " συγχρονισμος email απενεργοποιηθηκε " και πλεον δε κατεβαζει τα email μου. Επειδη δε το εχω δει αλλου πιστευω οτι απλα εχει χτυπησει η εφαρμογη. Σε αλλα e-mail apps δεν εβγαλε προβλημα. Το μονο κακο ειναι οτι δε μπορω να απεγκαταστησω την εφαρμογη αφου ειμαι μαμισια. Ξερετε που μπορω να βρω το apk της για να τη ξαναεγκαταστησω? Tnx baxy πια ρομ έχεις και αν είσαι ρουτ για να μπορείς να κάνεις την αλλαγή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hatebreedgr Δημ. January 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2014 (edited) Καλημέρες, εάν φλασάρω την 4.4.2 πάνω από stock Ελληνική, το Knox θα γράψει..? Edited January 15, 2014 by Hatebreedgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts