truckman Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 (edited) Αφού την εγκατέστησω τί είδους μετατροπή πρέπει να κάνω; Δες το screenshot με τις ρυθμισεις Edited January 5, 2014 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Είσαι αρχηγός. Σε ευχαριστώ. Μόλις πάω σπίτι θα το δοκιμάσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gataros Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Μετα απο 2 βδομαδες συμβιωσης μαζι του μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος στα παντα εκτος απο μια λειτουργια. Η καμερα του σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου ειναι τραγικη. Δεν εστιαζει με τιποτα και οταν το κανει ειναι πλεον αργα γιατι εχω χασει ηδη την καλη στιγμη για να βγαλω τη φωτογραφια. Ακομα και το 4s της κοπελας μου βγαζει καλυτερες φωτογραφιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Ο λογος ειναι η τιμη. Εδω κοστιζει περιπου 615 ευρω, δλδ 20% πανω απο την Ελληνικη τιμη Αρα ισχύει οτι και στην Αίγυπτο. Τότε αξίζει να πάρεις το ευρωπαϊκό. Συμφέρει μόνο τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας του που είναι φθηνότερο απ ότι στην Ελλάδα. Μετα απο 2 βδομαδες συμβιωσης μαζι του μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος στα παντα εκτος απο μια λειτουργια. Η καμερα του σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου ειναι τραγικη. Δεν εστιαζει με τιποτα και οταν το κανει ειναι πλεον αργα γιατι εχω χασει ηδη την καλη στιγμη για να βγαλω τη φωτογραφια. Ακομα και το 4s της κοπελας μου βγαζει καλυτερες φωτογραφιες. Δοκίμασε το εξής. Πάτα με το δάχτυλο σου σε κάποιο σημείο της οθόνης με περισσότερο φως η ανοιχτόχρωμο φόντο και μόλις πρασινίσει πάτα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 (edited) Μετα απο 2 βδομαδες συμβιωσης μαζι του μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ευχαριστημενος στα παντα εκτος απο μια λειτουργια. Η καμερα του σε συνθηκες χαμηλου φωτισμου ειναι τραγικη. Δεν εστιαζει με τιποτα και οταν το κανει ειναι πλεον αργα γιατι εχω χασει ηδη την καλη στιγμη για να βγαλω τη φωτογραφια. Ακομα και το 4s της κοπελας μου βγαζει καλυτερες φωτογραφιες. Δοκίμασε το εξής. Πάτα με το δάχτυλο σου σε κάποιο σημείο της οθόνης με περισσότερο φως η ανοιχτόχρωμο φόντο και μόλις πρασινίσει πάτα. Κωστα η καμερα του,γενικα εχει θεμα,δυστυxως.Εχθες πηγα απο την voda στην περιοχη μου να το ξαναδω γιατι το ζαχαρωνε ο γιος μου.Καναμε αμαν να βγαλουμε σταθερη φωτο σε ενα ταμπελακι που ειχε εκει με τα χαρακτηριστικα του (μεγαλουτσικο και ευδιακριτο).Για να το κατορθωσω επρεπε να μεινω στο τελος εντελως αγαλμα και να μην παιρνω ουτε αναπνοη.Αντιθετα,τραβηξαμε το ιδιο πλανο με το iphone 5s και το s4 που ειχαν κοντα του και τραβηξαν καθαρες και σταθερες φωτο και τα 2 στο τσακ μπαμ (οπως και το δικο μου note).Να πω οτι δεν πηγα βραδυ,αλλα μεσημερι και με ολα τα φωτα του μαγαζιου αναμενα.Οσο για τις βραδυνες,τα πραγματα ειναι λιγο πιο ασχημα εκει.Το δοκιμαζα πριν 2 εβδομαδες στο mall στο stand της samsung και παρ ολο που υπηρχε φωτισμος (ηταν βραδυ ομως),εβλεπες οτι η φωτο του ειχαν θεμα.Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν κανει κατι η samsung για αυτο (εκτος αν ειναι θεμα hardware) γιατι το προβλημα ειναι πραγματι υπαρκτο και το διαβαζω και σε πολλα φορουμ του εξωτερικου Edited January 5, 2014 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Αρα ισχύει οτι και στην Αίγυπτο. Τότε αξίζει να πάρεις το ευρωπαϊκό. Συμφέρει μόνο τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας του που είναι φθηνότερο απ ότι στην Ελλάδα. Δοκίμασε το εξής. Πάτα με το δάχτυλο σου σε κάποιο σημείο της οθόνης με περισσότερο φως η ανοιχτόχρωμο φόντο και μόλις πρασινίσει πάτα. Ρε παιδιά μια ερώτηση. Αυτο δεν είναι καθαρά θέμα software??? Υπάρχει περίπτωση ποτε να διορθωθει με update? Δεν μπορεί να εχουμε ιδιο φακο με.το s4 και να εχουμε πολυ χειροτερη καμερα!! Ελεος sammy ελεος... Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους. Μήπως ξέρει κανείς πως ενεργοποιώ τον ήχο όταν βάζω το τηλ να φορτίσει? (Στο s4 που είχα μόλις έβαζα το καλώδιο έκανε ένα ήχο ) όσο κι αν το έψαξα δεν βρήκα κάτι... Έχεις custom rom ?Αν ναι μάλλον έχουν αφαιρέσει τον ήχο σύνδεσης και χρειάζεται να το flasareis με Cwm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Καλησπέρα. Οσες φορές έχω ανοίξει τη σύνδεση lte μόνο μια φορά μου έβγαλε ότι είχα δίκτυο. Όλες τις άλλες μου βγάζει h+ σταθερά. Κινουμε στα νότια προάστια και περισσότερο στη νέα σμυρνη. Αν κάποιος πιάνει lte σε αυτές τις περιοχές ας μου πει και εμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Ρε παιδιά μια ερώτηση. Αυτο δεν είναι καθαρά θέμα software??? Υπάρχει περίπτωση ποτε να διορθωθει με update? Δεν μπορεί να εχουμε ιδιο φακο με.το s4 και να εχουμε πολυ χειροτερη καμερα!! Ελεος sammy ελεος... Κώστα και Πάρη με την πρώτη ευκαιρία θα πάω να δοκιμάσω το Note3 Octa να δούμε αν έχει κι αυτό το ίδιο πρόβλημα. Με εντυπωσίασε σε όλα αλλά δεν σκέφτηκα να δοκιμάσω την κάμερα. Έχω καταντήσει γραφικός να λέω συνεχώς πόσο ευχαριστημενος είμαι από το S4 Octa. Ειλικρινά φοβάμαι να πάω σε κάτι άλλο βλέποντας τέτοια περίεργα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Αρα ισχύει οτι και στην Αίγυπτο. Τότε αξίζει να πάρεις το ευρωπαϊκό. Συμφέρει μόνο τον πρώτο μήνα κυκλοφορίας του που είναι φθηνότερο απ ότι στην Ελλάδα. Δοκίμασε το εξής. Πάτα με το δάχτυλο σου σε κάποιο σημείο της οθόνης με περισσότερο φως η ανοιχτόχρωμο φόντο και μόλις πρασινίσει πάτα. Αυτό το λέω και το ξαναλέω Κώστα. Όταν δυσκολεύεται να εστιάσει πατήστε με το δάκτυλο εκεί που θέλετε. Μην το αφήνετε να προσπαθεί. Μόλις τράβηξα μια φωτογραφία σε απόλυτο σκοτάδι και να φαίνεται στο βάθος το Βατικανό, ειμαι Ρώμη βλέπετε. Μόλις πατησα επάνω εστίασε σχεδόν άμεσα. Μόλις φτάσω Ελλάδα θα την ανεβάσω. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. January 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2014 Αυτό το λέω και το ξαναλέω Κώστα. Όταν δυσκολεύεται να εστιάσει πατήστε με το δάκτυλο εκεί που θέλετε. Μην το αφήνετε να προσπαθεί. Μόλις τράβηξα μια φωτογραφία σε απόλυτο σκοτάδι και να φαίνεται στο βάθος το Βατικανό, ειμαι Ρώμη βλέπετε. Μόλις πατησα επάνω εστίασε σχεδόν άμεσα. Μόλις φτάσω Ελλάδα θα την ανεβάσω. Καλά να περνάς. Για πες μας ποιες ναυαρχίδες κυκλοφορούν περισσότερο στην Ρώμη; Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Αυτό το λέω και το ξαναλέω Κώστα. Όταν δυσκολεύεται να εστιάσει πατήστε με το δάκτυλο εκεί που θέλετε. Μην το αφήνετε να προσπαθεί. Μόλις τράβηξα μια φωτογραφία σε απόλυτο σκοτάδι και να φαίνεται στο βάθος το Βατικανό, ειμαι Ρώμη βλέπετε. Μόλις πατησα επάνω εστίασε σχεδόν άμεσα. Μόλις φτάσω Ελλάδα θα την ανεβάσω. Και εγώ δεν έχω Κανένα σχεδόν πρόβλημα να εστιάσω με το δικό μου νότε 3. Τι να πει κανείς και για το G2 που είχα πριν λίγο καιρό που το είχα πει και το ξαναλέω ήθελε υπομονή γαιδαρου για να εστιάσει ώρες ώρες στα εσωτερικά ή σε χαμηλο φωτισμό! Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giotamike Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Νυχτερινή χωρίς εστίαση και χωρίς υπομονή. https://www.dropbox.com/s/tmyqilktmyjm59b/2013-12-29%2018.33.29.jpg Παράθεση ZRX1200S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Καλησπέρα. Οσες φορές έχω ανοίξει τη σύνδεση lte μόνο μια φορά μου έβγαλε ότι είχα δίκτυο. Όλες τις άλλες μου βγάζει h+ σταθερά. Κινουμε στα νότια προάστια και περισσότερο στη νέα σμυρνη. Αν κάποιος πιάνει lte σε αυτές τις περιοχές ας μου πει και εμενα H+ και εμενα βγαζει στη νεα σμυρνη στο σπιτι. στην πλατεια δεν εχω δοκιμασει να σου πω. lte εχω δει μονο στην ομονοια στη δουλεια μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Αυτό το λέω και το ξαναλέω Κώστα. Όταν δυσκολεύεται να εστιάσει πατήστε με το δάκτυλο εκεί που θέλετε. Μην το αφήνετε να προσπαθεί. Μόλις τράβηξα μια φωτογραφία σε απόλυτο σκοτάδι και να φαίνεται στο βάθος το Βατικανό, ειμαι Ρώμη βλέπετε. Μόλις πατησα επάνω εστίασε σχεδόν άμεσα. Μόλις φτάσω Ελλάδα θα την ανεβάσω. Αυτό με το δάχτυλο το κανω και εγώ αλλα έχει πολυ θόρυβο. Καμια σχεση με το note 2. Εκει έβαζες μια αυτοματη αντιθεση και ισιωνε. Εσυ εχεις ενεργοποιημενο και το image stab? Με το s4 σε night mode δεν ειχα τετοια θέματα! Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Αυτό με το δάχτυλο το κανω και εγώ αλλα έχει πολυ θόρυβο. Καμια σχεση με το note 2. Εκει έβαζες μια αυτοματη αντιθεση και ισιωνε. Εσυ εχεις ενεργοποιημενο και το image stab? Με το s4 σε night mode δεν ειχα τετοια θέματα! H νυχτερινή ρύθμιση για το νοτε 3 είναι to image stab. Aν και δεν είχα χρησιμοποιήσει το κινητό με προηγούμενη ρομ, διαβάζω ότι η τελευταία ρομ (DMK2) βελτιώνει τα πράγματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 H+ και εμενα βγαζει στη νεα σμυρνη στο σπιτι. στην πλατεια δεν εχω δοκιμασει να σου πω. lte εχω δει μονο στην ομονοια στη δουλεια μου. Και στην πλατεία h+ τελικά μουφα το lte της κοσμοτε. Με Vodafone 2 φίλοι μου με iphone 5 k 5s πιάνουν αρκετά συχνότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas_pro Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 H νυχτερινή ρύθμιση για το νοτε 3 είναι to image stab. Aν και δεν είχα χρησιμοποιήσει το κινητό με προηγούμενη ρομ, διαβάζω ότι η τελευταία ρομ (DMK2) βελτιώνει τα πράγματα. Εγω εχω ακομα την DMJ2. Εχει βγει και καινουργιο update? το ξερω πτι το image stab ειναι η νυχτερινη ληψη αλλα δεν εχει καμια σχεση με το s4! Παράθεση Cell phone: iPhone Xs Max 256GB Tablet: iPad 2017 Gold 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yaris1_0 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Ρε παιδιά μια ερώτηση???όταν πρώτο πήρα το κινητό μου έβγαζε παντού στην οθόνη αριστερά μια μπάρα που είχε κάποιες εφαρμογές...Άσπρη μπάρα...τον τελευταίο καιρό την έχω χασει. Θα με βοηθήσει κανείς να την ξαναβρώ????ευχαριστώ πολύ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasgr Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Πανε στις ρυθμισεις συσκευης και ενεργοποιησε το multi window Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yaris1_0 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Πανε στις ρυθμισεις συσκευης και ενεργοποιησε το multi window Ευχαριστώ..................................:):):):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasg Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Και στην πλατεία h+ τελικά μουφα το lte της κοσμοτε. Με Vodafone 2 φίλοι μου με iphone 5 k 5s πιάνουν αρκετά συχνότερα. κι εμένα με voda στην πλατεία πιάνει lte αλλά μια γραμμή με το ζόρι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baltziak Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Νυχτερινή χωρίς εστίαση και χωρίς υπομονή. https://www.dropbox.com/s/tmyqilktmyjm59b/2013-12-29%2018.33.29.jpg Πάρα πολύ καλή. Τόσο καλή δεν βγάζει πάντως το νοτε 2 νύχτα όσο και να το παιδέψεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Παρατηρώ ότι μερικά νοτε3 έχουν το 4g χτυπημένο στο καπάκι και άλλα όχι.εκ κατασκευής όλα τα νοτε3 δεν ειναι 4g? Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. January 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2014 Παρατηρώ ότι μερικά νοτε3 έχουν το 4g χτυπημένο στο καπάκι και άλλα όχι.εκ κατασκευής όλα τα νοτε3 δεν ειναι 4g?μονο τα octa δεν ειναι 4g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts