m7ixalis Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Τα μηνύματά που αφορούσαν την διαθεσιμότητά της συσκευής μεταφερθήκαν στο σωστό μέρος. :!: Προσπαθήστε να γράφετε τις ερωτήσεις σας στο σωστό θέμα ,ώστε να ενημερώνονται/απαντάνε οι χρήστες χωρίς να μπερδεύονται από τα off topic . Ευχαριστώ . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Αν αλλαξω firm και περασω το γερμανικο πχ με odin τι πρεπει να κανω για να μην γραψει το knox ? Μετα παιρνει αναβαθμισεις κανονικα,? Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpanos33 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Κανονικα το παιρνας το official firmware εγω περασα το αγγλικο mj7 σε ισπανικο note και δεν εγραψε το know καντο αφοβα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Μετά όμως πρέπει να κάνεις format το κινητό για να αλλάξει το CSC σε Γερμανικό. Αλλιώς δεν θα μπορείς να παίρνεις αναβαθμίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Μετά όμως πρέπει να κάνεις format το κινητό για να αλλάξει το CSC σε Γερμανικό. Αλλιώς δεν θα μπορείς να παίρνεις αναβαθμίσεις Format δηλαδη? Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Μετά όμως πρέπει να κάνεις format το κινητό για να αλλάξει το CSC σε Γερμανικό. Αλλιώς δεν θα μπορείς να παίρνεις αναβαθμίσεις Θα σας έλεγα να μη το κάνετε γιατί στο σ4 δεν μπορείς να γυρίσεις στο κανονικό CSC:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 (edited) Κανονικα το παιρνας το official firmware εγω περασα το αγγλικο mj7 σε ισπανικο note και δεν εγραψε το know καντο αφοβα :) Με την mj7 ειδες διαφορα στην ποιοτητα του ηχου κλησεων ? Γιατι ειναι ο λογος που θελω να αλλαξω την mj3 που εχει... το knox πως το ελεγχεις αν εγραψε? Edited November 12, 2013 by anergos13 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Format δηλαδη? Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Θα σας έλεγα να μη το κάνετε γιατί στο σ4 δεν μπορείς να γυρίσεις στο κανονικό CSC:) Με αυτη την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.manniakk.cscselector δεν γινεται δουλεια? Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Με αυτη την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.manniakk.cscselector δεν γινεται δουλεια? Πρέπει να είσαι root . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpanos33 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Το knox μπαινεις download mode και βλεπεις τον μετρητη ,διαφορα ειδα στο σημα να σ πω την αληθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 (edited) Το knox μπαινεις download mode και βλεπεις τον μετρητη ,διαφορα ειδα στο σημα να σ πω την αληθεια Και με το csc που λέει φίλοs παραπάνω τι παίζει? Αλλαξε με επαναφορά.,? Ή υπαρχει θεμα οπως λεει για το s4? Edited November 12, 2013 by anergos13 Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Ποιο μόντεμ έχεις; Ποιο απ ολα ειναι το modem? Ποια ειναι η αποψη σου για το προβλημα ληψης? Πως το αλλαζω? Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Ποιο απ ολα ειναι το modem? Ποια ειναι η αποψη σου για το προβλημα ληψης? Πως το αλλαζω? Το ίδιο έχω φίλε ....έχεις παρατηρήσει και θεματακια στην ποιότητα του ήχου .? και στην λήψη να πω την μαύρη αλήθεια δεν είναι και τέλεια τα πράγματα.... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Παιδιά έχετε το mj2 modem που είναι τραγικό χωρίς πλάκα. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Παιδιά έχετε το mj2 modem που είναι τραγικό χωρίς πλάκα. Κατι ειναι και αυτο. Να ξερουμε τουλαχιστον οτι κατι φταει. Πως το αλλαζουμε; Δωσε οδηγιες. ΥΓ. Μολις τελειωσουμε με το θεμα της ληψης θα πιασουμε το θεμα της camera. LOL Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Και με το csc που λέει φίλοs παραπάνω τι παίζει? Αλλαξε με επαναφορά.,? Ή υπαρχει θεμα οπως λεει για το s4? Επιβεβαιωνω και εγω οτι στο s4 (το δικο μου) δεν γυρνουσε το csc.Δεν μπορω βεβαια να το επιβεβαιωσω και στο note 3 και γενικα αποφευγω τους πειραματισμους γιατι η samsung τα εχει κανει σαλατα Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Ο exynos, υπαρχει περιπτωση να κυκλοφορησει ποτε και για LTE συσκευες, ή αυτος ειναι ο περιορισμος του, πως θα υποστηριζει μεχρι 3G? Δεν ξερω αν αξιζει να περιμενω για αυτον, ή να παιξω τον υπαρχον snapdragon. Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. November 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 12, 2013 Κατι ειναι και αυτο. Να ξερουμε τουλαχιστον οτι κατι φταει. Πως το αλλαζουμε; Δωσε οδηγιες. ΥΓ. Μολις τελειωσουμε με το θεμα της ληψης θα πιασουμε το θεμα της camera. LOL Δεν έχεις πάρει την αναβάθμιση για την mj7; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Δεν έχεις πάρει την αναβάθμιση για την mj7; Ούτε εγώ έχω πάρει την αναβάθμιση. Ολλανδικό το τηλέφωνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Ούτε εγώ έχω πάρει την αναβάθμιση. Ολλανδικό το τηλέφωνο. Παρομοίως σε Ισπανικό... Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Απ οτι βλεπω στο sammobile εχει βγει για τα ισπανικα. Εγω ιταλικο και περιμενω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Ρε παιδιά, τελικά τη χώρα για την οποία προορίζεται η συσκευή πώς στο καλό τη βρίσκουμε?? Το δικό μου από τον κωδικό *#1234# στον dialer μου βγάζει αυτά τα στοιχεία : AP: N9005XXUBMJ3 CP: N9005XXUBMJ2 CSC: N9005OXXBMJ3 και έχω την αίσθηση ότι μόλις το πρωτοάνοιξα με τη sim μέσα μου έβγαλε Ισπανική γλώσσα (χωρίς να παρίρνω και όρκο όμως..) :) Μπορεί κάποιος να μου πει τί παίζει? Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlueChris Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Ελληνικό έχεις. Το βρίσκεις στο kies, δες αν σου γράφει EUR στο τέλος. Παράθεση There's no substitute for Experience Admin CorollaClub.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. November 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2013 Ελληνικό έχεις. Το βρίσκεις στο kies, δες αν σου γράφει EUR στο τέλος. Αν είχα Ελληνικό φίλε Χρήστο (?) δε θα μου είχε κάνει την αναβάθμιση σε mj7? Για Ουγγρικό το κόβω.. το απόγευμα πάντως θα το δοκιμάσω και στο kies να δω τί γράφει γιατί δεν το έχω προσέξει.. Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts