Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν υπάρχει σωστός φωτισμός δουλεύουν, αν όχι κάνει ότι νάναι

Τελικα επειδη θα εσκαγα αν δεν το δοκίμαζα , έκανα ενα ωραίο hard reset και ολα οκ. Απλα τώρα ξαναστείνω...

To Know the Cause Of Things!

Παιδιά έχει κανείς θέμα με τη λήψη του?

Εγώ βλέπω ότι σε ίδια σημεία με την ίδια σύνδεση μου λένε ότι πλεον με ακούνε με διακοπές ενώ δεν έιχα πρόβλημα με το ΝΟΤΕ 1.

Και διαπίστωσα ότι σε δίκτυο WCDMA/GSM έχω 1 γραμμή ενώ μόνο σε GSM πάει full σημα από το ίδιο σημείο.

Χρειάζεται να το έχουμε σε WCDMA/GSM?

Ποια η διαφορά μόνο GSM και WCDMA/GSM?

Αν είναι μόνο GSM θα έχει 4G? (άμα φέρει ποτέ 4G η WIND στη Ξάνθη)

ΤΝΧ

Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του.

Παιδιά έχει κανείς θέμα με τη λήψη του?

Εγώ βλέπω ότι σε ίδια σημεία με την ίδια σύνδεση μου λένε ότι πλεον με ακούνε με διακοπές ενώ δεν έιχα πρόβλημα με το ΝΟΤΕ 1.

Και διαπίστωσα ότι σε δίκτυο WCDMA/GSM έχω 1 γραμμή ενώ μόνο σε GSM πάει full σημα από το ίδιο σημείο.

Χρειάζεται να το έχουμε σε WCDMA/GSM?

Ποια η διαφορά μόνο GSM και WCDMA/GSM?

Αν είναι μόνο GSM θα έχει 4G? (άμα φέρει ποτέ 4G η WIND στη Ξάνθη)

ΤΝΧ

Γύρνα το σε GSM μόνο ασυζητητί, όσο για την λήψη ελάχιστα καλύτερο είναι το mj1 μόντεμ, σου έχει έρθει αυτόματη αναβάθμιση;

There's no substitute for Experience

Admin CorollaClub.com

Καλημέρα στην παρέα, πρωινή αναβάθμιση 1.11mb σε Αγγλική συσκευή με description "Firmware update".

Πλέον είναι έτσι...

Edited by bill_viper

129026.png?1640591734

Εγώ με την αναβάθμιση την χθεσινή, παρατήρησα ότι το σήμα του παρόχου έπεσε κατά μια ή και 2 μπάρες.... (μόνο με GSM)

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

Μολις μου ήρθε Και η δεύτερη αναβάθμιση MJ3. Αγορασμενο από Κύπρο άρα πρέπει να ήρθε και στα ελληνικά. Edited by valentinosael
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Καλημέρα στην παρέα, πρωινή αναβάθμιση 1.11mb σε Αγγλική συσκευή με description "Firmware update".

Πλέον είναι έτσι...

Βλέπω διάφορα στο csc σε σχέση με το δικό μου αγγλικό.

Το περίεργο είναι ότι εμένα σήμερα μου βγάζει device modified και δεν μπορώ να κάνω την αναβάθμιση. Συσκευή stock, χωρίς root, όλες τις εφαρμογές που είχα κάνει disable τις έκανα enable ξανά. Wtf?

Μολις μου ήρθε Και η δεύτερη αναβάθμιση MJ3. Αγορασμενο από Κύπρο άρα πρέπει να ήρθε και στα ελληνικά.

ήρθε και στο δικό μου απο πλαίσιο αλλά περιμένω πριν την κάνω να δω τι θα γίνει με το ρουτ.

ξέρουμε τι παραπάνω προσφέρει η MJ3

Καλησπέρα δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί κάπου (δεν πρόλαβα να διαβάσω όλες τις σελίδες). Με την 4.3 έκδοση android οι εφαρμογές αποθηκεύονται και στην εξωτερική κάρτα μνήμης; Εσείς που έχετε το Note 3 υπάρχει αυτή η δυνατότητα;

Καλησπέρα δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί κάπου (δεν πρόλαβα να διαβάσω όλες τις σελίδες). Με την 4.3 έκδοση android οι εφαρμογές αποθηκεύονται και στην εξωτερική κάρτα μνήμης; Εσείς που έχετε το Note 3 υπάρχει αυτή η δυνατότητα;

Ναι υπάρχει η δυνατότητα για ορισμένες εφαρμογές

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes.

Εγώ με την αναβάθμιση την χθεσινή, παρατήρησα ότι το σήμα του παρόχου έπεσε κατά μια ή και 2 μπάρες.... (μόνο με GSM)

Γεια σου πατρίδα... Varadero

Admin CorollaClub.com

Πριν από λίγο ......... update.

Και εμένα με ελληνική συσκευή το ίδιο. Το κακό είναι ότι την έχει κατεβάσει και τώρα μου σπάει τα νεύρα κάθε τρεις και λίγο για να την εγκαταστήσω .Αντε πάλι από την αρχή ρουτ. ...

Και εμένα με ελληνική συσκευή το ίδιο. Το κακό είναι ότι την έχει κατεβάσει και τώρα μου σπάει τα νεύρα κάθε τρεις και λίγο για να την εγκαταστήσω .Αντε πάλι από την αρχή ρουτ. ...

δυστυχώς και εμένα τα ίδια πρόσεχε όμως υπάρχει πρόβλημα για ρουτ στην MJ3

Βλέπω διάφορα στο csc σε σχέση με το δικό μου αγγλικό.

Το περίεργο είναι ότι εμένα σήμερα μου βγάζει device modified και δεν μπορώ να κάνω την αναβάθμιση. Συσκευή stock, χωρίς root, όλες τις εφαρμογές που είχα κάνει disable τις έκανα enable ξανά. Wtf?

Έκανα επανεκκίνηση τη συσκευή χωρίς την κάρτα μνήμης μέσα κι όλα καλά, έγινε n αναβάθμιση.

http://i124.photobucket.com/albums/p39/drdino1985/tempFileForShare.jpg

Έκανα επανεκκίνηση τη συσκευή χωρίς την κάρτα μνήμης μέσα κι όλα καλά, έγινε n αναβάθμιση.

και ,είδες καμία διαφορά? ξέρουμε κάτι για αυτήν την αναβάθμιση?

Πριν λίγο ήρθε και σε εμένα και την εγκατέστησα. Ξέρουμε το changelog αυτής της ενημερωσης?

Ελληνική συσκευή αγορασμένη από Cosmote

[sIGPIC][/sIGPIC]

||||||||||||||[be the change you want to see in the world]|||||||||||||||

Δεν υπάρχει αλλαγή στο changelog με την MJ1 και εκεί είναι η πονηριά.. απλά έκλεισε η τρύπα του root.

Επίσης παιδιά στο νήμα του root ο @SuperUser είπε τι πρέπει να γίνει για να φύγει στους ρουταρισμένους το εικονίδιο της αναβάθμισης.

Admin CorollaClub.com

Μόλις μου ήρθε και σε εμένα η MJ3 ... θα δω τι θα γίνει με το σήμα της κινητής τηλεφωνίας ....

Δεν υπάρχει αλλαγή στο changelog με την MJ1 και εκεί είναι η πονηριά.. απλά έκλεισε η τρύπα του root.

Επίσης παιδιά στο νήμα του root ο @SuperUser είπε τι πρέπει να γίνει για να φύγει στους ρουταρισμένους το εικονίδιο της αναβάθμισης.

Γειά σου ρε Χρηστάρα...

Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire

Samsung GEAR S

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813

Κάποιος που πήρε το OTA σε MJ3 με ελληνικό τηλέφωνο μπορεί να κάνει *#1234# να μου πει τα 3 στοιχεία τι βγάζει?

Admin CorollaClub.com

Κάποιος που πήρε το OTA σε MJ3 με ελληνικό τηλέφωνο μπορεί να κάνει *#1234# να μου πει τα 3 στοιχεία τι βγάζει?

AP: N9005XXUBMJ3

CP: N9005XXUBMJ2

CSC: N9005OXXBMJ3

Aγορασμένο από Vodafone

Samsung Galaxy Note 3, Samsung Galaxy Note 10.1 (2014 Edition) LTE, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Galaxy Note 8

Από Πλαίσιο

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4956017#post4956017

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Και μένα απο πλαίσιο. Βγάζει κατα σειρά. Jm3. Jm2. Και. Jm3. Αλλά μετά την επαννεκινηση. Έβγαλε πάλι ενημέρωση και λέει παρακαλώ περιμένετε να συνδεθείτε με τον διακομιστή ????

Και μένα απο πλαίσιο. Βγάζει κατα σειρά. Jm3. Jm2. Και. Jm3. Αλλά μετά την επαννεκινηση. Έβγαλε πάλι ενημέρωση και λέει παρακαλώ περιμένετε να συνδεθείτε με τον διακομιστή ????

Ρε παιδια μονο σε εμενα μου φενεται οτι η μπαταρια ειναι χειροτερη μετα απο το χθεσινο update?

Cell phone: iPhone Xs Max 256GB

Tablet: iPad 2017 Gold 32GB

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)