Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

για ποιο λογο σας ενοχλει η υπερθερμανση???εχει καποιο λεθτουργικο λογο??

επηρεάζει τη φωτεινότητα, εξαντλεί την μπαταρία κ.α. που έχουν ήδη αναφερθεί

Όποιος φέρνει την μπάλα, παίζει έστω και τερματοφύλακας...

Φίλε μου εγώ το "πραγματικά " προβλημα με το κρυσταλλο το ελυσα ..τοποθετώντας δυο ημισφαιρια σιλικονης (διαφανή αυτοκόλλητα) αγορασμενα απο το Bauhaus.

Ειναι αυτά που χρησιμοποιούν στα ντουλάπια για να κλείνουν χωρίς να χτυπάνε !!

Υπάρχουν σε διάφορα μεγέθη ...

Αν θέλεις φωτο... στείλε μου pm !

Και σιγουρα εχεις δημιουργησει σοβαρο θεμα στην ποιοτητα της τελικης φωτογραφιας.

Παιδια, βαλτε μια θηκη (ιδανικα flip cover) για να ησυχασετε με το θεμα της εκτεθειμενης καμερας.

Επισης, βλεπω ενα σωρο μηνυματα για απανωτες δοκιμες metroapps , τυπου antutu (4 φορες συνεχομενα !!!) και "προβληματικες" συσκευες.

Εγω θα σας πω να κανετε το ιδιο πραγμα σε ολες τις snap600/800 συσκευες που κυκλοφορουν στο εμποριο και να καταθεσουμε και παλι τις αποψεις μας στο νημα αυτο για τις θερμοκρασιες.

Προσωπικη γνωμη: Χαλαρωστε και απολαυστε τη συσκευη σας...

Το θέμα με την υπερθέρμανση του Note 3 μου θυμίζει ένα θέμα που είχαν κάποιες μητρικές της ASUS (οι Rampage Formula για όσους γνωρίζουν). Μιλάμε για μια κορυφαία μητρική που κόστιζε ~200 € στην εποχή της. Μια τέτοια έχω κι εγώ από το 2008 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, αλλά δεν θα ξαναγοράσω ASUS για τον παρακάτω λόγο:

Το πρόβλημα με αυτές τις μητρικές ήταν στο σύστημα ψύξης του chipset. Οι ψύκτρες που έβαζε η ASUS στα ICs δεν κάθονταν καλά επάνω τους, με αποτέλεσμα κάποιες παρτίδες μητρικών να ανεβάζουν υψηλές θερμοκρασίες στο chipset ενώ άλλες να είναι μια χαρά. Η λύση ήταν να αφαιρεθούν οι ψύκτρες από τον χρήστη και να επανατοποθετηθούν σωστά, αφού πρώτα λειανθούν και χρησιμοποιηθεί θερμοαγώγιμη πάστα με τον σωστό τρόπο.

Μήπως συμβαίνει κάτι αντίστοιχο και στο Note 3; Μήπως σε κάποιες παρτίδες η CPU δεν πατάει καλά επάνω στη μεταλλική επιφάνεια που φαντάζομαι ότι θα έχει για ψύξη; Ο μόνος τρόπος να διαπιστωθεί αν πράγματι υπάρχει πρόβλημα είναι να δοκιμαστούν τουλάχιστον 2 συσκευές δίπλα-δίπλα με ίδια ROM και s/w. Αν οι θερμικές συμπεριφορές τους είναι πολύ διαφορετικές τότε υπάρχει θέμα.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Την κατεβάζω και εγώ τώρα. Για να δούμε. ...

Υ.Γ.

Ελληνική συσκευή αγορασμένη από Cosmote

[sIGPIC][/sIGPIC]

||||||||||||||[be the change you want to see in the world]|||||||||||||||

Γιατί να μας δουλεύουν; Κάποιες βελτιώσεις θα τις έχει. Θα φανεί, πάντως εμένα από θερμοκρασία κανένα πρόβλημα με ότι ζόρι του έκανα και η μπαταρία κρατά όσο κανένα άλλο.

Και σιγουρα εχεις δημιουργησει σοβαρο θεμα στην ποιοτητα της τελικης φωτογραφιας.

Παιδια, βαλτε μια θηκη (ιδανικα flip cover) για να ησυχασετε με το θεμα της εκτεθειμενης καμερας.

Επισης, βλεπω ενα σωρο μηνυματα για απανωτες δοκιμες metroapps , τυπου antutu (4 φορες συνεχομενα !!!) και "προβληματικες" συσκευες.

Εγω θα σας πω να κανετε το ιδιο πραγμα σε ολες τις snap600/800 συσκευες που κυκλοφορουν στο εμποριο και να καταθεσουμε και παλι τις αποψεις μας στο νημα αυτο για τις θερμοκρασιες.

Προσωπικη γνωμη: Χαλαρωστε και απολαυστε τη συσκευη σας...

Δεν έχω δημιουργήσει κανένα προβλημα στην ποιότητα της φωτογραφίας γιατι τα δυο ημισφαιρια τα έχω σχεδόν στις γωνίες ...

Ασε που με την γωνία που δημιουργείται όταν το ακουμπας στο τραπέζι .."στήνεται" καλυτερα !!

Και φυσικά γλιστράει λιγότερο ...

Την σκέφτηκα για προσωρινή λύση ...γιατι δεν υπήρχαν θήκες τότε ...αλλα με βλέπω να μένω !!

τα ΨΑΡΙΑ δεν ΞΕΡΟΥΝ οτι ΒΡΕΧΕΙ ...;)

Μια από τις αλλαγές που βρήκα είναι ότι στο Scrapbook(βιβλίο αποκομμάτων) μπορείς πια να προσθέσεις βίντεο από το Youtube.

Σίγουρα έχει και άλλες που δεν βλέπουμε. Κάτι διάβασα για καλυτέρευση στους χρόνους της μπαταρίας που θα το δούμε στην πορεία.

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Μια από τις αλλαγές που βρήκα είναι ότι στο Scrapbook(βιβλίο αποκομμάτων) μπορείς πια να προσθέσεις βίντεο από το Youtube.

Σίγουρα έχει και άλλες που δεν βλέπουμε. Κάτι διάβασα για καλυτέρευση στους χρόνους της μπαταρίας που θα το δούμε στην πορεία.

Θέλει ψάξιμο η δουλειά. ..

[sIGPIC][/sIGPIC]

||||||||||||||[be the change you want to see in the world]|||||||||||||||

απο την ωρα που την κατεβασα την JM1 μου εκανε δυο επανεκκινησεις και εγραψε χαμηλη μπαταρια θελει φορτιση .η μπαταρια ηταν στο 7% .μπορει να μην ειναι τιποτα .ας εχουμε τον νου μας .

απο την ωρα που την κατεβασα την JM1 μου εκανε δυο επανεκκινησεις και εγραψε χαμηλη μπαταρια θελει φορτιση .η μπαταρια ηταν στο 7% .μπορει να μην ειναι τιποτα .ας εχουμε τον νου μας .

λάθος σου, έπρεπε να το βάλεις να φορτίζει μπορούσε να σου μείνει στα χέρια έτσι και μετά να τρέχεις...

λάθος σου, έπρεπε να το βάλεις να φορτίζει μπορούσε να σου μείνει στα χέρια έτσι και μετά να τρέχεις...

Αν έμενες από μπαταρία πάνω στην αναβάθμιση ,θα το είχες τουβλιάσει.

Ποτέ αναβάθμιση με χαμηλή μπαταρία.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Παρακαλώ μπορεί κάποιος να δει εάν όσο είναι σε κλήση μπορεί πατώντας το home button να πάει στο κεντρικό μενου; και αν κατα τη διαρκεια της κλησης δουλευει το κουμπι επιστροφης και το αλλο του μενου; θελω να δω αν ειναι software bug ή εχω προβλημα hardware.επισης το πρωί μου κόλλησε ο proximity sensor αλλά μετά από restart δεν είχα ξανά πρόβλημα με αυτόν. Τα άλλα συνεχίζονται. ..
To Know the Cause Of Things!

την αναβαθμιση την εκανα με 30 και βαλε .τις επανεκκινησεις εκανε με 7% .την εφαγε σε λιγες ωρες την μπαταρια ( μεχρι το 7%) αο συνεχη untutu για να δω υπερθερμανση κλπ .σαφως δεν κανω αναβαθμιση με χαμηλη μπαταρια.

Παρακαλώ μπορεί κάποιος να δει εάν όσο είναι σε κλήση μπορεί πατώντας το home button να πάει στο κεντρικό μενου; και αν κατα τη διαρκεια της κλησης δουλευει το κουμπι επιστροφης και το αλλο του μενου; θελω να δω αν ειναι software bug ή εχω προβλημα hardware.επισης το πρωί μου κόλλησε ο proximity sensor αλλά μετά από restart δεν είχα ξανά πρόβλημα με αυτόν. Τα άλλα συνεχίζονται. ..

Δουλευουν κανονικα ολα αν κανεις αυτο που λες την ωρα της κλησης.

Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε

παιδια εχει και τη λειτουργια οταν κοιτας ενα κειμενο προσ τα κατω να κινειται η οθονη??
Samsung Galaxy S8 plus.....

παιδια εχει και τη λειτουργια οταν κοιτας ενα κειμενο προσ τα κατω να κινειται η οθονη??

Ναι, το έχει..... και άλλα πολλά.

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Δουλευουν κανονικα ολα αν κανεις αυτο που λες την ωρα της κλησης.

Ευχαριστώ πολύ για τον κόπο και την απάντηση. Εμένα μια δουλεύουν και μια όχι. ..λέτε να ναι hardware; δε θέλω να το επιστρέψω. Είναι αγορασμένο από expansys.

To Know the Cause Of Things!

Ευχαριστώ πολύ για τον κόπο και την απάντηση. Εμένα μια δουλεύουν και μια όχι. ..λέτε να ναι hardware; δε θέλω να το επιστρέψω. Είναι αγορασμένο από expansys.

Αν υπάρχει σωστός φωτισμός δουλεύουν, αν όχι κάνει ότι νάναι

There's no substitute for Experience

Admin CorollaClub.com

Ναι εχει ολες αυτες τις λειτουργιες που πρωτοπαρουσιαστηκαν με το s4

Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)