baxy Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Κάτοχος πλέον ενός ΝΟΤΕ 3 και είπα να καταθέσω και γώ την άποψή μου με τα θετικά και τα αρνητικά της συσκευής κατά τα δικά μου κριτίρια πάντα. Ας αρχίσουμε με τα αρνητικά: 1) Έλλειψη Ραδιόφωνου FM. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η απόφαση της Sammy να καταργήσει αυτή τη δυνατότητα από τις high end συσκευές της. Δεν έχει κανένα νόημα. Μιλάμε φίλος με έκανε ρόμπα με ένα κινέζικο των 32ευρώ που είχε και ραδιόφωνο χωρίς ακουστικά/κεραία. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και η δικαιολογία ότι πλέον υπάρχει πληθώρα ιντερνετικών ραδιο apps. Εμένα μου κάνει σχεδιαστική και τεχνολογική ανικανότητα να το χωρέσουν. Σαφώς και δεν έχει ο καθένας μας data plan, άσε και που η κατανάλωση μπαταρίας και πόρων είναι μεγαλύτερη με 3G. Ευτυχώς που δεν είναι αυτοκινητοβιομηχανία. Θα έβγαζε τα αυτοκίνητα χωρίς τιμόνι επειδή υπάρχουν τα GPS. Θεωρώ ότι η Samsung θα πρέεπει να μας κάνει όλους δώρο ένα portable ψηφιακό ραδιοφωνάκι FM για να εξιλεωθεί. Για να μη πώ να μας αντικαταστήσει όλες τις συσκευές με νέα μοντέλα με FM. Ας μήν είμαι υπερβολικός. 2) Προεξοχή Camera. Δεν αισθάνομαι καθόλου άνετα που το κινητό αναγκάζεται να ακουμπάει στο κρύσταλο της camera όταν το αφήνω κάπου. Αυτός ο ηλήθιος πόλεμος των εταιριών για το ποια θα κατασκευάσει το λεπτότερο κινητό λες και θέλουμε συσκευές στο πάχος μιάς πιστωτικής, καταντάει επικίνδυνος για τις ίδιες τις συσκευές. Θα μπορύσαν άνετα να το κάνουν ένα mm πιο παχύ και να έχει ίδιο επίπεδο με το καπάκαι και όχι να είναι έτσι εκτεθιμένο. Και μη μου πείτε ότι δε θα ήξεραν πως να γεμίσουν αυτό το1 έξτρα χιλιοστό. Ας έβαζαν FM radio. 3) Φρεσκο - φρέσκο το κινητό και σφραγισμένο και δεν δούλευε το hand writting. Βέβαι το πρόβλημα λύθηκε πολύ γρήγορα με ένα update 30MB αλλά και πάλι: Απαράδεκτο για καινούργια συσκευή. 4) Νόμιζα ότι το νέο μοντέλο έχει (πώς το λένε τώρα) zero shot time για τις φωτογραφίες. Παρ' ολα αυτά το βλέπω να καθυστερεί αρκετά να κάνει focus και έίανι ίσως και πιο αργό από το ΝΟΤΕ 1. Ασε που έβγαλαν τη λειτουργία macro (ή εγώ δε τη βρίσκω), άσε που άλλαξαν και το menu και τώρα χρειάζεται 2 πατήματα γα να μπείς μέσα. Και επιτέλους, σε λειτουργίες που έιναι 2 καταστάσεων. (π.χ λειτουργεία συνεχούς λήψης: ενεργοποιημένη/απενεργοποιημένη) ποιος ο λόγος να ανοίγει submenu για να επιλέγεις. Ας αλλάζει κατάσταση με το που το πατάς. 4) Διαχέιρηση μνήμης. Μουφα τα 3 GB. Δίνει μόνο 2.38GB από τα οποία μόνιμα κατειλλημένα τουλάχιστον τα 1.32GB. Προχθές το clean master μου έβγαλε μύνημα ότι χρησιμοποιέιται πάνω από το 90% της μνήμης μου. Οταν έκανα εκαθάριση μου έσβησε 50 εφαρμογές. Εγώ είχα ανοίξει μόνο 3. Δε ξέρω αν φταίει το android ή η Samsung. Ας το δούνε αυτό το θέμα εκέι στι google επιτέλους. Και έχω μόνο 3 σελίδες εφαρμογές. Και όλοι εσείς με τα NOTE γνωρίζετε πολύ καλά τι σημαίνει ΜΟΝΟ 3 σελίδες. Νομίζω αρκετή μνήμη τρώνε οι stock apps. Γιαυτό και γώ πέταξα έξω το strory album. Ελπίζω να μη χρειαστεί να διώξω και άλλο. 5) S Pen: καλό, χρυσό (θα πάει στα θετικα μετά) αλλά για τα δικά μου χέρια είναι λίγο άβολο. Συνηθισμένος με το στρόγγυλο του ΝΟΤΕ 1 δε με βολεύει και πολύ το οβάλ σχήμα του αλλά και το ύψος του κουμπιού. Ελπίζω να το συνηθίσω γρήγορα γιατί είναι το κάτι άλλο. Και κάτι που θα ήθελα την δική σας εμπειρία γιατί πραγματικά είναι πού σοβαρό. Έχει διαπιστώσει κανένας κάποιο θέμα με τη λήψη του. Ειμαι σε kartoWIND και μου έχει μπεί η ιδέα ότι στα ίδια σημεία το ΝΟΤΕ 1 είχε καλύτερο σήμα από το ΝΟΤΕ 3. Παρακαλώ πολύ την άποψή σας. ΘΕΤΙΚΑ τώρα Τι να πρωτοπώ. Ερχόμενος από το ΝΟΤΕ 1 η διαφορά είναι ασύγκριτη. (είδικά έτσι όπως είχε βαρύνει τελευταία) Και επειδή δε ξέρω από που να αρχίσω θα αναφέρω γενικά ότι πλέον έχεις στα χέρια σου κάτι που ξέρεις ότι μπορείς να βασιστείς. Ταχύτητα, λειτουργικότητα, αντοχή μπαταρίας, οθόνη (μεγάλη και κρύσταλο), camera, multitasking, συνδεσιμότητα, λήψη σήματος GPS, εφαρμογές που κάνουν χρήση τους extra αισθητήρες, zero lag, 32GB ... Ακόμα και η πίσω "δερμάτινη" όψη μου άρεσε. Και όχι μόνο σε μένα. Και βέβαια αυτό το S Pen. Η εμπειρία χρήσης που σου προσφέρει δεν υπάρχει σε άλλες συσκευές. Τρομερή βελτίωση σε όλα. Εννοείται ότι το συνηστώ ανεπιφύλακτα και όλα τα παραπάνω αρνητικά που τα έγραψα και αναλυτικάπουι είναι μόνο και μόνο μια ελπίδα να διορθωθούν, τουλάχιστον βάση των δικών μου απαιτήσεων. Ευχαριστώ για την υπομονή σας. Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 (edited) Το κάθε τηλέφωνο, όσο άριστο και αν είναι, έχει τα ελαττώματα του. Θα σταθώ στην κάμερα που προεξέχει και φοβάμαι αυτό το κρύσταλλο μια μέρα μην ραγίσει, η ραμ, μπορεί να είναι 2.3 ελεύθερη αλλά όντως δίνει άλλη ενέργεια στο κινητό και δεν λαγκάρει επιτέλους πουθενά. Επίσης μη ξεχνάμε ότι είναι LTE όλα τα κινητά με 32GB μνήμη. Αρνητικό είναι ότι θα μπορούσε η Samsung να προσέξει την θερμοκρασία που ανεβάζει το κινητό, ίσως με μια αναβάθμιση να στρώσει, αυτό που με έχει ξενερώσει εντελώς και δεν ξέρω αν οφείλεται στο λειτουργικό ή στην Samsung είναι η απουσία της λειτουργίας οδήγησης, που αντικατέστησε η λειτουργία hands free. Καμία σχέση όμως. Δεν θέλω να ανοίγει το μεγάφωνο κατευθείαν. Όσον αφορά για την απουσία του ραδιοφώνου... τεράστιο φάουλ και ας μην το χρησιμοποίησα ποτέ μου. Όσον αφορά το καπάκι μου αρέσει διότι δεν γλιστράει το κινητό από τα χέρια μου. Edited October 16, 2013 by apitsakis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
illuminatus Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Καλησπέρα σε όλη την ομάδα του Note 3. Κάτοχος κι εγώ δεύτερης συσκευής. Απλά τα σπάει. Το κινητό πετάει πραγματικά. Παρατήρησα κάτι στην τελευταία συσκευή (και έχω εμπειρία απο όλα τα Note και τις λειτουργίες SPen) Όταν πρωτοάνοιξα το κινητό (συσκευασία) και κλειστό που ήταν η αίσθηση που άφινε το πενάκι καθώς γλιστρούσε στην οθόνη ήταν πολύ άγρια και χρειάζονταν λίγο ζόρι ή πίεση για να γράψεις κάτι... Σαν να ήταν η μύτη στο πενάκι απο γόμα και γλίστραγε με δυσκολία στην οθόνη (σε αντίθεση με όποιοδήποτε άλλο Note όπου η αίσθηση της πένας στην οθόνη είναι πολύ smooth... Σε κάποιο σημείο της οθόνης που μπορεί να είχε δαχτυλιές (αρκετές) εκεί rollαρε μια χαρά το πενάκι... Οταν το σκουπίζαμε και η οθόνη γίνονταν κρύσταλο υπήρχε θέμα... Δυσκολα κύλαγε στην οθόνη. Πέρασα απο το servise (στην Πάτρα) και πράγματι αφού τους έβαλα να το χειριστούν λίγο το κατάλαβαν και οι ίδιοι χωρίς να μπορέσουν να μου δώσουν κάποια λύση και θα έπαιρναν τηλ την Samsung ίσως και για αλλάγη οθόνης. Γυρίζοντας σπίτι τσέκαρα τα πενάκια ένα ένα να δω τί γίνεται και προς εντύπωσή μου διεπίστωσα το εξής... Τα 4/6 πενάκια λειτουργούσαν με τον ίδιο (άσχημο) τρόπο, ενώ το άλλα 2 ήταν τέλεια και η επαφή με την οθόνη έγινε super... Έτσι λοιπόν ρωτάω: Έχει παρουσιαστεί κάτι ανάλογο σε κάποιον άλλον? Έχω 4 χαλασμένα-ελλατωματικά μυτάκια? ή τα 4 αυτά πενάκια μήπως χρισημεύουν σε κάποια άλλη λειτουργία? Εμένα πάλι μου κάνει εντύπωση που κανεις εδώ μέσα δεν αναρωτήθηκε .. Χρειαζόμαστε τόσα πολλά πενακια ;:blink: Τι παθαίνουν δηλαδή ..φθειρονται ? :) Παράθεση τα ΨΑΡΙΑ δεν ΞΕΡΟΥΝ οτι ΒΡΕΧΕΙ ...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Τι παθαίνουν δηλαδή ..φθειρονται ? :) Ξέρω γω? Προφανώς!!! :) Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 16, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Κάτοχος πλέον ενός ΝΟΤΕ 3 και είπα να καταθέσω και γώ την άποψή μου με τα θετικά και τα αρνητικά της συσκευής κατά τα δικά μου κριτίρια πάντα. Ας αρχίσουμε με τα αρνητικά: 1) Έλλειψη Ραδιόφωνου 2) Προεξοχή Camera. 3) Φρεσκο - φρέσκο το κινητό και σφραγισμένο και δεν δούλευε το hand writting. Βέβαι το πρόβλημα λύθηκε πολύ γρήγορα με ένα update 30MB αλλά και πάλι: Απαράδεκτο για καινούργια συσκευή. 4) Νόμιζα ότι το νέο μοντέλο έχει (πώς το λένε τώρα) zero shot time για τις φωτογραφίες. Παρ' ολα αυτά το βλέπω να καθυστερεί αρκετά να κάνει focus και έίανι ίσως και πιο αργό από το ΝΟΤΕ 1. Ασε που έβγαλαν τη λειτουργία macro (ή εγώ δε τη βρίσκω), άσε που άλλαξαν και το menu και τώρα χρειάζεται 2 πατήματα γα να μπείς μέσα. Και επιτέλους, σε λειτουργίες που έιναι 2 καταστάσεων. (π.χ λειτουργεία συνεχούς λήψης: ενεργοποιημένη/απενεργοποιημένη) ποιος ο λόγος να ανοίγει submenu για να επιλέγεις. Ας αλλάζει κατάσταση με το που το πατάς. 4) Διαχέιρηση μνήμης. Μουφα τα 3 GB. Δίνει μόνο 2.38GB από τα οποία μόνιμα κατειλλημένα τουλάχιστον τα 1.32GB. Προχθές το clean master μου έβγαλε μύνημα ότι χρησιμοποιέιται πάνω από το 90% της μνήμης μου. Οταν έκανα εκαθάριση μου έσβησε 50 εφαρμογές. Εγώ είχα ανοίξει μόνο 3. Δε ξέρω αν φταίει το android ή η Samsung. Ας το δούνε αυτό το θέμα εκέι στι google επιτέλους. Και έχω μόνο 3 σελίδες εφαρμογές. Και όλοι εσείς με τα NOTE γνωρίζετε πολύ καλά τι σημαίνει ΜΟΝΟ 3 σελίδες. Νομίζω αρκετή μνήμη τρώνε οι stock apps. Γιαυτό και γώ πέταξα έξω το strory album. Ελπίζω να μη χρειαστεί να διώξω και άλλο. 5) S Pen: καλό, χρυσό (θα πάει στα θετικα μετά) αλλά για τα δικά μου χέρια είναι λίγο άβολο. Συνηθισμένος με το στρόγγυλο του ΝΟΤΕ 1 δε με βολεύει και πολύ το οβάλ σχήμα του αλλά και το ύψος του κουμπιού. Ελπίζω να το συνηθίσω γρήγορα γιατί είναι το κάτι άλλο. 6). Και κάτι που θα ήθελα την δική σας εμπειρία γιατί πραγματικά είναι πού σοβαρό. Έχει διαπιστώσει κανένας κάποιο θέμα με τη λήψη του. Ειμαι σε kartoWIND και μου έχει μπεί η ιδέα ότι στα ίδια σημεία το ΝΟΤΕ 1 είχε καλύτερο σήμα από το ΝΟΤΕ 3. Παρακαλώ πολύ την άποψή σας. Ευχαριστώ για την υπομονή σας. 1. Για κάποιους είναι έλλειψη, για άλλους όχι. Όμως τό 'ξερες, τό 'παιξες. :p Δε μπορείς μετά να ζητάς αποζημείωση! 2,3,4 Μαζί σου! 5. Είναι πάντα θέμα συνήθειας η κάθε αλλαγή. 6. Ιδέα σου είναι νομίζω. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baxy Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 1. Για κάποιους είναι έλλειψη, για άλλους όχι. Όμως τό 'ξερες, τό 'παιξες. :p Δε μπορείς μετά να ζητάς αποζημείωση! 2,3,4 Μαζί σου! 5. Είναι πάντα θέμα συνήθειας η κάθε αλλαγή. 6. Ιδέα σου είναι νομίζω. :) 1. Σωστά. Αλά ήλπιζα lol. 2,3,4 TNX 5. Συμφωνώ 6. Ευχομαι φίλε μου εύχομαι. Παράθεση Νοτάκιας από τα γενοφάσκια του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
illuminatus Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Κάτοχος πλέον ενός ΝΟΤΕ 3 και είπα να καταθέσω και γώ την άποψή μου με τα θετικά και τα αρνητικά της συσκευής κατά τα δικά μου κριτίρια πάντα. Ας αρχίσουμε με τα αρνητικά: 1) Έλλειψη Ραδιόφωνου FM. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ η απόφαση της Sammy να καταργήσει αυτή τη δυνατότητα από τις high end συσκευές της. Δεν έχει κανένα νόημα. Μιλάμε φίλος με έκανε ρόμπα με ένα κινέζικο των 32ευρώ που είχε και ραδιόφωνο χωρίς ακουστικά/κεραία. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ και η δικαιολογία ότι πλέον υπάρχει πληθώρα ιντερνετικών ραδιο apps. Εμένα μου κάνει σχεδιαστική και τεχνολογική ανικανότητα να το χωρέσουν. Σαφώς και δεν έχει ο καθένας μας data plan, άσε και που η κατανάλωση μπαταρίας και πόρων είναι μεγαλύτερη με 3G. Ευτυχώς που δεν είναι αυτοκινητοβιομηχανία. Θα έβγαζε τα αυτοκίνητα χωρίς τιμόνι επειδή υπάρχουν τα GPS. Θεωρώ ότι η Samsung θα πρέεπει να μας κάνει όλους δώρο ένα portable ψηφιακό ραδιοφωνάκι FM για να εξιλεωθεί. Για να μη πώ να μας αντικαταστήσει όλες τις συσκευές με νέα μοντέλα με FM. Ας μήν είμαι υπερβολικός. 2) Προεξοχή Camera. Δεν αισθάνομαι καθόλου άνετα που το κινητό αναγκάζεται να ακουμπάει στο κρύσταλο της camera όταν το αφήνω κάπου. Αυτός ο ηλήθιος πόλεμος των εταιριών για το ποια θα κατασκευάσει το λεπτότερο κινητό λες και θέλουμε συσκευές στο πάχος μιάς πιστωτικής, καταντάει επικίνδυνος για τις ίδιες τις συσκευές. Θα μπορύσαν άνετα να το κάνουν ένα mm πιο παχύ και να έχει ίδιο επίπεδο με το καπάκαι και όχι να είναι έτσι εκτεθιμένο. Και μη μου πείτε ότι δε θα ήξεραν πως να γεμίσουν αυτό το1 έξτρα χιλιοστό. Ας έβαζαν FM radio. 3) Φρεσκο - φρέσκο το κινητό και σφραγισμένο και δεν δούλευε το hand writting. Βέβαι το πρόβλημα λύθηκε πολύ γρήγορα με ένα update 30MB αλλά και πάλι: Απαράδεκτο για καινούργια συσκευή. 4) Νόμιζα ότι το νέο μοντέλο έχει (πώς το λένε τώρα) zero shot time για τις φωτογραφίες. Παρ' ολα αυτά το βλέπω να καθυστερεί αρκετά να κάνει focus και έίανι ίσως και πιο αργό από το ΝΟΤΕ 1. Ασε που έβγαλαν τη λειτουργία macro (ή εγώ δε τη βρίσκω), άσε που άλλαξαν και το menu και τώρα χρειάζεται 2 πατήματα γα να μπείς μέσα. Και επιτέλους, σε λειτουργίες που έιναι 2 καταστάσεων. (π.χ λειτουργεία συνεχούς λήψης: ενεργοποιημένη/απενεργοποιημένη) ποιος ο λόγος να ανοίγει submenu για να επιλέγεις. Ας αλλάζει κατάσταση με το που το πατάς. 4) Διαχέιρηση μνήμης. Μουφα τα 3 GB. Δίνει μόνο 2.38GB από τα οποία μόνιμα κατειλλημένα τουλάχιστον τα 1.32GB. Προχθές το clean master μου έβγαλε μύνημα ότι χρησιμοποιέιται πάνω από το 90% της μνήμης μου. Οταν έκανα εκαθάριση μου έσβησε 50 εφαρμογές. Εγώ είχα ανοίξει μόνο 3. Δε ξέρω αν φταίει το android ή η Samsung. Ας το δούνε αυτό το θέμα εκέι στι google επιτέλους. Και έχω μόνο 3 σελίδες εφαρμογές. Και όλοι εσείς με τα NOTE γνωρίζετε πολύ καλά τι σημαίνει ΜΟΝΟ 3 σελίδες. Νομίζω αρκετή μνήμη τρώνε οι stock apps. Γιαυτό και γώ πέταξα έξω το strory album. Ελπίζω να μη χρειαστεί να διώξω και άλλο. 5) S Pen: καλό, χρυσό (θα πάει στα θετικα μετά) αλλά για τα δικά μου χέρια είναι λίγο άβολο. Συνηθισμένος με το στρόγγυλο του ΝΟΤΕ 1 δε με βολεύει και πολύ το οβάλ σχήμα του αλλά και το ύψος του κουμπιού. Ελπίζω να το συνηθίσω γρήγορα γιατί είναι το κάτι άλλο. Και κάτι που θα ήθελα την δική σας εμπειρία γιατί πραγματικά είναι πού σοβαρό. Έχει διαπιστώσει κανένας κάποιο θέμα με τη λήψη του. Ειμαι σε kartoWIND και μου έχει μπεί η ιδέα ότι στα ίδια σημεία το ΝΟΤΕ 1 είχε καλύτερο σήμα από το ΝΟΤΕ 3. Παρακαλώ πολύ την άποψή σας. ΘΕΤΙΚΑ τώρα Τι να πρωτοπώ. Ερχόμενος από το ΝΟΤΕ 1 η διαφορά είναι ασύγκριτη. (είδικά έτσι όπως είχε βαρύνει τελευταία) Και επειδή δε ξέρω από που να αρχίσω θα αναφέρω γενικά ότι πλέον έχεις στα χέρια σου κάτι που ξέρεις ότι μπορείς να βασιστείς. Ταχύτητα, λειτουργικότητα, αντοχή μπαταρίας, οθόνη (μεγάλη και κρύσταλο), camera, multitasking, συνδεσιμότητα, λήψη σήματος GPS, εφαρμογές που κάνουν χρήση τους extra αισθητήρες, zero lag, 32GB ... Ακόμα και η πίσω "δερμάτινη" όψη μου άρεσε. Και όχι μόνο σε μένα. Και βέβαια αυτό το S Pen. Η εμπειρία χρήσης που σου προσφέρει δεν υπάρχει σε άλλες συσκευές. Τρομερή βελτίωση σε όλα. Εννοείται ότι το συνηστώ ανεπιφύλακτα και όλα τα παραπάνω αρνητικά που τα έγραψα και αναλυτικάπουι είναι μόνο και μόνο μια ελπίδα να διορθωθούν, τουλάχιστον βάση των δικών μου απαιτήσεων. Ευχαριστώ για την υπομονή σας. Φίλε μου εγώ το "πραγματικά " προβλημα με το κρυσταλλο το ελυσα ..τοποθετώντας δυο ημισφαιρια σιλικονης (διαφανή αυτοκόλλητα) αγορασμενα απο το Bauhaus. Ειναι αυτά που χρησιμοποιούν στα ντουλάπια για να κλείνουν χωρίς να χτυπάνε !! Υπάρχουν σε διάφορα μεγέθη ... Αν θέλεις φωτο... στείλε μου pm ! Παράθεση τα ΨΑΡΙΑ δεν ΞΕΡΟΥΝ οτι ΒΡΕΧΕΙ ...;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Εγώ νομίζω ότι αν του βάλεις μια θήκη το επίπεδο της κάμερας θα έρθει στα ίσα του και δε θα ακουμπάει με το κρύσταλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kapapa Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Εγώ νομίζω ότι αν του βάλεις μια θήκη το επίπεδο της κάμερας θα έρθει στα ίσα του και δε θα ακουμπάει με το κρύσταλλο. Οντως στην original s view που έβαλα χτες, η κάμερα είναι πιο μέσα. Παράθεση Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnkgr Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 (edited) Αγορασμενο απο Πλαισιο με στοιχεια XXUBMI7 και βασικο φασμα XXUBMI6 μολις μου ηρθε μια αναβαβαθμιση..... Ενημερωνω αμεσα για το αποτελεσμα. Edit. Πλεον μετα τη αναβαθμιση εχουμε: XXUBMJ1 και βασικο φασμα XXUBMJ1....... Edited October 16, 2013 by gnkgr Παράθεση Γιωργος και..... [sIGPIC][/sIGPIC] φυσικα.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 (edited) Νομιζω οτι πρεπει να ανοιξει ενα θεμα μονο για μετρησεις να τελειωνουμε με αυτο η να μεταφερθουν εδω Υπερθέρμανση στο Galaxy Note 3 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374740 Από τι βλέπω θα συνεχίσει αυτό το βιολί με τα νούμερα και οταν τους το λεω με παρεξηγούν κιόλας χάχα. MODERATORS κάντε κάτι σβήστε τα μεταφέρετε τα κάντε κάτι Jig γουστάρεις να κάνουμε καμία απεργία διαμαρτυρίας χαχαχαχ Αγορασμενο απο Πλαισιο με στοιχεια XXUBMI7 και βασικο φασμα XXUBMI6 μολις μου ηρθε μια αναβαβαθμιση..... Ενημερωνω αμεσα για το αποτελεσμα. Edit. Πλεον μετα τη αναβαθμιση εχουμε: XXUBMJ1 και βασικο φασμα XXUBMJ1....... Ωχ καλός την αναβάθμιση και σε μένα ήρθε. Edited October 16, 2013 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_g Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Ρε παιδιά τι εφαρμογή να βάλω για να δω ποιες εφαρμογές τρώνε πολύ μπαταριά? Παράθεση Samsung Note 8 Microsoft Surface Pro 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Παιδια αξιζει η μετάβαση απο το Note 2???? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 (edited) Ρε παιδιά τι εφαρμογή να βάλω για να δω ποιες εφαρμογές τρώνε πολύ μπαταριά? Κατέβα στην σελίδα και κατέβασε την τελευταία έκδοση 1.1.4 νομίζω. από εδώ είναι δωρεάν από πλαυστορ 2ευρω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1179809 Παιδια αξιζει η μετάβαση απο το Note 2???? Ρητορική ερώτηση? Έχεις δει ποτέ κάτι πιο καινούριο να είναι χειρότερο? Και βέβαια αξίζει. Αν και πιο πάνω θα δεις ότι υπάρχει ιδικός χώρος στο φορούν για επιλογή συσκευής κάνε μια αναζήτηση η αν θες να ρωτήσεις κάτι συγκεκριμένη στείλε πμ για να μην ενοχλουμ εδώ. Edited October 16, 2013 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Παιδια αξιζει η μετάβαση απο το Note 2???? Όσοι έχουν το 2 θα σου πουν οχι/να περιμένεις. Όσοι έχουν το 3 θα σου πούνε παρτο. Γνώμη μου παρτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valentinosael Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Αγορασμενο απο Πλαισιο με στοιχεια XXUBMI7 και βασικο φασμα XXUBMI6 μολις μου ηρθε μια αναβαβαθμιση..... Ενημερωνω αμεσα για το αποτελεσμα. Edit. Πλεον μετα τη αναβαθμιση εχουμε: XXUBMJ1 και βασικο φασμα XXUBMJ1....... Και εμένα κυπριακό μολις μου ήρθε. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxtherapy Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Καλημέρα μπορούμε να δούμε απο καπου τθ διορθώνει το update που βγήκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Αυτό που είδα είναι ότι τώρα παίζουν τα βίντεο YouTube στο βιβλίο αποκομμάτων. Έχω χαμηλότερες θερμοκρασίες αλλά μάλλον οφείλετε στην πτώση θερμοκρασίας στην Αθήνα λόγο βροχής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menioseten Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 . Έχω χαμηλότερες θερμοκρασίες αλλά μάλλον οφείλετε στην πτώση θερμοκρασίας στην Αθήνα λόγο βροχής.Πιστεύω να κάνεις πλάκα σε αυτό που λες, γιατί αν περιμένουμε τι καιρό θα κάνει καήκαμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qwerty_zkz Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Να ρωτησω επειδη δεν γνωριζω εαν μπορω. Στο παραθυρο pen window που ειναι τρομερο νεο future του Spen μπορω νσ προσθεσω και αλλες εφαρμογες απο αυτες που μου δινει μονο του? Παράθεση Galaxy Nexus 4.1.2 JB Galaxy Note 4 910F Asus Eee Pad Transformer TF101 with Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Πιστεύω να κάνεις πλάκα σε αυτό που λες, γιατί αν περιμένουμε τι καιρό θα κάνει καήκαμε. Δεν κάνω καθόλου πλάκα φίλε μου δλδ εσύ έχεις τις ίδιες θερμοκρασίες το καλοκαίρι ? Αυτό υπήρχε από πάντα σε όλα τα κινητά. Βέβαια όχι τρελές αλλαγές αλλά εδώ που ψαχνόμαστε μιλάμε για τις λεπτομέρειες Να ρωτησω επειδη δεν γνωριζω εαν μπορω. Στο παραθυρο pen window που ειναι τρομερο νεο future του Spen μπορω νσ προσθεσω και αλλες εφαρμογες απο αυτες που μου δινει μονο του? Δυστυχώς μόνο με ρουτ μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 παιδια τελικα ποια μοντελα υπαρχουν???τα οχταπυρηνα η τα τετραπυρηνα?? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. October 16, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 παιδια τελικα ποια μοντελα υπαρχουν???τα οχταπυρηνα η τα τετραπυρηνα?? Το τετραπύρηνο είναι αυτό που μας-σε ενδιαφέρει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alepapas Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Έχουμε κάποιο νέο από τις αναβαθμίσεις? Πείτε τίποτα αισιόδοξο ρε σεις για τις υπερθερμάνσεις Παράθεση Όποιος φέρνει την μπάλα, παίζει έστω και τερματοφύλακας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 για ποιο λογο σας ενοχλει η υπερθερμανση???εχει καποιο λεθτουργικο λογο?? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts