Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ολα ενταξει; Ακομα και το gesture που μικραινει την οθονη για χειρισμο με το ενα χερι;
t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2

Ολα ενταξει; Ακομα και το gesture που μικραινει την οθονη για χειρισμο με το ενα χερι;

Ναι, όλα ok.

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Ευτυχως γιατι αυτο ειναι το μονο που θα με εκανε να κρατησω τον TW χωρις να τον θελω..
t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2

Θοδωρή, μιλάμε ότι είσαι μεγάλος ερωτιάρης. :p

Όσο για το battery cover και έμενα μου αρέσει πολύ, όπως και στους περισσότερους.

Με Nova Prime όλα εντάξει.

Μου κρύβει την πάνω μπάρα σιμά μπαταρία κτλ υπάρχει καμία ρύθμιση για να την δω πρέπει να ακούμπησω το δάχτυλο και δεν βολεύει.

Επίσης δεν δουλεύει το γουιτζετ του καιρού

Edited by araditsas

Ρυθμίσεις Nova> Εμφάνιση και αίσθηση> Εμφάνιση μπάρας ειδοποιήσεων.

Εδώ φυσικά το θέμα δεν είναι για τέτοιες συζητήσεις οπότε η συνέχεια για οτιδήποτε παρόμοιο στην ενότητα Android.

Με τους Custom Launchers δεν δουλεύουν τα Widgets της Samsung.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

παιδια σοσ εχει το εχει αγορασει κανεις απο πλαισιο να μου πει τι του βγαζει το kies για το λογισμικο ? χωρα? στο σ4 στο ελληνικο ηταν eur τωρα στο note3?

παιδια σοσ εχει το εχει αγορασει κανεις απο πλαισιο να μου πει τι του βγαζει το kies για το λογισμικο ? χωρα? στο σ4 στο ελληνικο ηταν eur τωρα στο note3?

EUR και στο ΙΙΙ

Μπορεί να έχει γίνει ενοποίηση για όλη την Ευρώπη ώστε να παίρνουν οι συσκευές πιο γρήγορα τα updates. :p

Edited by Jig

Επίσης περάστε το πρόγραμμα system tuner το οποίο δείχνει την θερμοκρασία της cpu και όχι της μπαταρίας όπως κάνουν αλλά προγράμματα. το δικό μου αφού έτρεξα AnTuTu χτύπησε 60+ βαθμούς θερμοκρασία στο cpu , και όπως είναι φυσικό κατά την διάρκεια του benchmark έπεφτε η φωτεινότητα

Για να έχετε μια εικόνα συγκρίσιμη, το S4 μου (i9500) μετά από 4 συνεχόμενα antutu έφτασε στους 51°. Ξεκίνησε με 28° και ολοκλήρωσε το πρώτο στους 39° μετά καθέ νεο τρέξιμο ανέβαζε 4°.

Οι μεταβολές στο σκορ ηταν της τάξης 200-300 βαθμών.

Πιστεύω οτι η Samsung δουλεύει το θέμα αυτό γιατί έτσι δεν βγάζει καλοκαίρι το Note3 snapdragon.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

EUR και στο ΙΙΙ

Μπορεί να έχει γίνει ενοποίηση για όλη την Ευρώπη ώστε να παίρνουν οι συσκευές πιο γρήγορα τα updates.

στο samfirmware εχει μονο 2 για ελλαδα κοσμοτε κ βονταφον. eur πουθενα οπως στο ς4

Για να έχετε μια εικόνα συγκρίσιμη, το S4 μου (i9500) μετά από 4 συνεχόμενα antutu έφτασε στους 51°. Ξεκίνησε με 28° και ολοκλήρωσε το πρώτο στους 39° μετά καθέ νεο τρέξιμο ανέβαζε 4°.

Οι μεταβολές στο σκορ ηταν της τάξης 200-300 βαθμών.

Πιστεύω οτι η Samsung δουλεύει το θέμα αυτό γιατί έτσι δεν βγάζει καλοκαίρι το Note3 snapdragon.

κι εγώ είχα s4 και το έδωσα γιατί είχε θέμα με την υπερθέρμανση και εκείνο, αλλα όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό όπως το Note 3. Στο s4 είχε τύχει να μου ρίξει την φωτεινότητα με το γνωστό μήνυμα αλλα ύστερα απο gaming και μες το καλοκαιρι. Ποτέ όμως δεν είχε πρόβλημα με απλό σερφαρισμα και την φωτεινότητα στο τέρμα. Από οτι βλέπω πάντως πάρα πολλοί έχουν τελικά πρόβλημα με υπερθέρμανση και στο xda που διάβασα. Ελπίζω η samsung να δώσει κάποιο update Και να το στρώσει!

στο samfirmware εχει μονο 2 για ελλαδα κοσμοτε κ βονταφον. eur πουθενα οπως στο ς4

Δηλαδή, τι σημαίνει αυτό? που βλέπεις το πρόβλημα?

καλησπερα εχω στα χερια μου το κινητο ενος φιλου το οποιο πηγε να του περασει μεσω του odin αλλο fermware και του εβγαλε error στο τελος.

το τηλεφωνο ηταν root.

καμια βοηθεια ;ευχαριστω

καλησπερα εχω στα χερια μου το κινητο ενος φιλου το οποιο πηγε να του περασει μεσω του odin αλλο fermware και του εβγαλε error στο τελος.

το τηλεφωνο ηταν root.

καμια βοηθεια ;ευχαριστω

κι εμενα μου το ειχα βγαλει αυτο το error. Και λυθυκε μόνο περνοντας την ίδια ακριβως rom που είχε. Πρεπει δηλαδή να έχει ακριβώς τον ίδιο κωδικό περιοχής. Μαλλον λογω ολων αυτων των κλειδωματων που εχει βαλει η samsung τωρα δεν αφήνει και rom από αλλο region να περαστουν.

κι εμενα μου το ειχα βγαλει αυτο το error. Και λυθυκε μόνο περνοντας την ίδια ακριβως rom που είχε. Πρεπει δηλαδή να έχει ακριβώς τον ίδιο κωδικό περιοχής. Μαλλον λογω ολων αυτων των κλειδωματων που εχει βαλει η samsung τωρα δεν αφήνει και rom από αλλο region να περαστουν.

Αυτή είναι η χειρότερη συνέπεια του region lock και δεν το είχαμε σκεφτεί καν.

Ελπίζω τουλάχιστον να μπορεί να περαστεί ίδιας region.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Παιδια συγνωμη εχει η δεν εχει gorilla glass ; Μπορει καποιος να δωσει σαφη απαντηση; Με gorilla glass δεν γραντζουνιεται με κλειδια σε καμμια περιπτωση δοκιμασμενο σε s3 s4 απο πολλους!!!!

Έχει Gorilla Glass 3 . Μόνο η άμμος το χαράζει εύκολα. Αλλά πολλά μπορεί να συμβούν ανάλογα τη περίπτωση. Προσοχή χρειάζεται πάντως για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο !

Καλημέρα δεν νομίζω να έχει καθόλου Gorilla Glass όπως και το Note 2. Αν δείτε και στο site της http://www.corninggorillaglass.com/products-with-gorilla/samsung δεν υπάρχουν τα Note 2 και 3.

Όντως δεν αναγράφεται ΠΟΥΘΕΝΑ αν έχει Gorilla Glass 3 ή όχι! Ακόμα και στο user manual δε λέει τίποτα!

Είναι γεγονός πως το Galaxy S4 έχει GG3 κάτι που αφήνει ελάχιστα περιθώρια η Samsung να επέλεξε διαφορετικό υλικό για την οθόνη του Note 3.

Επίσης, το Galaxy Gear έχει Saphirre Glass που συγκριτικά έχει ανάλογες προδιαγραφές και προσφέρει κορυφαία προστασία, όπως και το GG3.

Ότι και από τα δύο να ισχύει, νομίζω είμαστε καλυμμένοι, αλλά όπως έχω αναφέρει, έχω ήδη παραγγείλει Screen Protector της Spigen!

Παντως μαλλον υπαρχει θεμα.. Σαφως αλλη εμπειρια ευχαριστησης χωρις screen protector ,παρα με.. Πραγματικα δεν εχει καμμια εξηγηση η επιλογη της samsung να μην χρησιμοποιηση GC3 στην ναυαρχιδα της. 799ευρω ειναι αυτα τελικα!!!!!!

Δεν παίζει να μην έχει gg3.. Mη τρελαθούμε....

Καλημέρα,

ψάχνω από εχθές πληροφορίες σχετικά με το αν έχει ή όχι GG3. Ελάχιστα αναφέρονται σχετικά με αυτό και σίγουρα καμία από τις ανακοινώσεις που βρήκα δεν είναι 100% επίσημη!

Site 1

Site 2

Για να μιλάμε όμως λογικά, δεν υπάρχει περίπτωση μοντέλο της γραμμής Galaxy να μην έχει GG και φυσικά μιας και το Note 3 είναι μία νέα, απόλυτα βελτιωμένη έκδοση του S4 (το οποίο έχει GG3), αποκλείεται να μην έχει τουλάχιστον την ίδια αν όχι πιο νέα τεχνολογία και στο θέμα προστασίας της οθόνης! (....ΟΘΟΝΑΡΑΣ για την ακρίβεια! :X)

[sIGPIC][/sIGPIC]

||||||||||||||[be the change you want to see in the world]|||||||||||||||

Καλημέρα,

ψάχνω από εχθές πληροφορίες σχετικά με το αν έχει ή όχι GG3. Ελάχιστα αναφέρονται σχετικά με αυτό και σίγουρα καμία από τις ανακοινώσεις που βρήκα δεν είναι 100% επίσημη!

Site 1

Site 2

Για να μιλάμε όμως λογικά, δεν υπάρχει περίπτωση μοντέλο της γραμμής Galaxy να μην έχει GG και φυσικά μιας και το Note 3 είναι μία νέα, απόλυτα βελτιωμένη έκδοση του S4 (το οποίο έχει GG3), αποκλείεται να μην έχει τουλάχιστον την ίδια αν όχι πιο νέα τεχνολογία και στο θέμα προστασίας της οθόνης! (....ΟΘΟΝΑΡΑΣ για την ακρίβεια! :X)

ΚΑΛΑ τα λες αλλά έχει λίγο πλάκα να θέλουμε να μιλήσουμε λογικά μετά από όλα αυτά που έχουν δει τα μάτια μας με αυτήν την συσκευή :X

Καλήμερα, σήμερα καθώς έκανα μια σύγκριση κινητών στο GsmArena, παρατήρησα το εξής ενώ το Z1 & G2 έχουν τον ίδιο επεξεργαστή έχουν ραδιόφωνο ενώ το Galaxy Note 3 δεν έχει, και καλά λόγω επεξεργαστή ξέρουμε γιατί γίνεται αυτό ?
Galaxy Note 3 + Moto 360 - HTC One S - iPhone 4 32GB (μας άφησε νωρίς θύμα ρακομελου-> αναστήθηκε w00t?)

Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο? Το έχουν επισημάνει και άλλοι στο συγκεκριμένο thread αλλά δεν έχει γίνει κάτι. Γιατί ο τίτλος τόσο του κεντρικού thread όσο και αυτού αναφερει ότι αφορά στο SM-N9000 ενώ αυτό που κυκλοφορεί στην Ελλάδα είναι το SM-N9005? Είναι λάθος το πιο έγκυρο site να μπερδεύει έτσι όσους μπαίνουν ίσως και για πρώτη φορά εδώ για να διαβάσουν κάτι για το συγκεκριμένο κινητό. Φαντάζομαι ότι δεν είναι τεχνικό το ζήτημα για τους moderators και ότι θα διορθωθεί όσο το δυνατόν πιο άμεσα. Σκέφτομαι κάποιους που μπορεί να ψάξουν από sites του εξωτερικού να αγοράσουν το κινητό αναζητώντας το Ν9000 και τελικά να διαπιστώσουν ότι αυτό που αγόρασαν δεν είναι αυτό που πωλείται στην Ελλάδα, με δυσάρεστες για αυτούς συνέπειες μετά και από τις νέες δικλείδες ασφαλείας (region lock) που έχει βάλει η samsung στο κινητό.

Εγώ να ρωτήσω κάτι άλλο? Το έχουν επισημάνει και άλλοι στο συγκεκριμένο thread αλλά δεν έχει γίνει κάτι. Γιατί ο τίτλος τόσο του κεντρικού thread όσο και αυτού αναφερει ότι αφορά στο SM-N9000 ενώ αυτό που κυκλοφορεί στην Ελλάδα είναι το SM-N9005? Είναι λάθος το πιο έγκυρο site να μπερδεύει έτσι όσους μπαίνουν ίσως και για πρώτη φορά εδώ για να διαβάσουν κάτι για το συγκεκριμένο κινητό. Φαντάζομαι ότι δεν είναι τεχνικό το ζήτημα για τους moderators και ότι θα διορθωθεί όσο το δυνατόν πιο άμεσα. Σκέφτομαι κάποιους που μπορεί να ψάξουν από sites του εξωτερικού να αγοράσουν το κινητό αναζητώντας το Ν9000 και τελικά να διαπιστώσουν ότι αυτό που αγόρασαν δεν είναι αυτό που πωλείται στην Ελλάδα, με δυσάρεστες για αυτούς συνέπειες μετά και από τις νέες δικλείδες ασφαλείας (region lock) που έχει βάλει η samsung στο κινητό.

Για τέτοιες επισημάνσεις, καλύτερα να στέλνετε μήνυμα, γιατί δεν είναι δυνατόν να παρακολουθούμε, όλα τα posts.

Υπήρχε μια σύγχυση στην αρχή για το μοντέλο εισαγωγής.

Το μοντέλο εισαγωγής λοιπόν είναι όντως το SM-N9005 και διορθώθηκε ο τίτλος.

Καλησπέρα

Πριν λίγο ήρθε και σε εμένα η αναβάθμιση των ~30ΜΒ (Ουγγρική συσκευή από γνωστό skroutzομάγαζο που "ψωνίζω" συχνότατα). Πάντως, μετά από αυτά που διαβάζω στο νήμα, εδώ και μία εβδομάδα που συμβιώνω με το N3, έχω αρχίσει να πιστεύω ότι παρόλο που η μάνα μου είναι μακροσυγγενής του Μητσοτάκη (θου Κύριε!), δεν έχει περάσει στο DNA μου κάποιο τμήμα του δικού του, και δη αυτό της απαράμιλλης γκαντεμιάς!

Δεν έχω θέματα υπερθέρμανσης, σε βαθμό που να με έβαζε σε σκέψεις. Είναι η βασική μου συσκευή, μιλάω αρκετά μέσα στη μέρα, το σκαλίζω πολύ (μην πω συνεχώς και ακουστώ υπερβολικός) από την προηγούμενη Τετάρτη που το παρέλαβα και δεν έχω νιώσει ενοχλητικές θερμοκρασίες στη συσκευή. Το home button δεν έχει τζόγο και ανταποκρίνεται μία χαρά. Οι photos - ακόμα και σε εσωτερικό χώρο - δεν φαίνεται να έχουν θέμα, τουλάχιστον στα δικά μου αδαή μάτια... δεν έχω ψηφιακό θόρυβο, δεν έχω κοκκινίλες ή άλλα στίγματα. Τι στο καλό, να πάω να πάρω μία πεντάδα Λαϊκό Λαχείο...???

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

Καλησπέρα

Πριν λίγο ήρθε και σε εμένα η αναβάθμιση των ~30ΜΒ (Ουγγρική συσκευή από γνωστό skroutzομάγαζο που "ψωνίζω" συχνότατα). Πάντως, μετά από αυτά που διαβάζω στο νήμα, εδώ και μία εβδομάδα που συμβιώνω με το N3, έχω αρχίσει να πιστεύω ότι παρόλο που η μάνα μου είναι μακροσυγγενής του Μητσοτάκη (θου Κύριε!), δεν έχει περάσει στο DNA μου κάποιο τμήμα του δικού του, και δη αυτό της απαράμιλλης γκαντεμιάς!

Δεν έχω θέματα υπερθέρμανσης, σε βαθμό που να με έβαζε σε σκέψεις. Είναι η βασική μου συσκευή, μιλάω αρκετά μέσα στη μέρα, το σκαλίζω πολύ (μην πω συνεχώς και ακουστώ υπερβολικός) από την προηγούμενη Τετάρτη που το παρέλαβα και δεν έχω νιώσει ενοχλητικές θερμοκρασίες στη συσκευή. Το home button δεν έχει τζόγο και ανταποκρίνεται μία χαρά. Οι photos - ακόμα και σε εσωτερικό χώρο - δεν φαίνεται να έχουν θέμα, τουλάχιστον στα δικά μου αδαή μάτια... δεν έχω ψηφιακό θόρυβο, δεν έχω κοκκινίλες ή άλλα στίγματα. Τι στο καλό, να πάω να πάρω μία πεντάδα Λαϊκό Λαχείο...???

Και εγω μπορω να πω το ιδιο.

Μετα την αντικατασταση του πρωτου που μου κολλαγε το home button το δευτερο μπορω να πω ειναι αψογο.....

Και προς ενημερωση δεν μου εχει ερθει ακομα ειδοποιηση για update.

Ειμαι με εκδοση βασικου φασματος: Ν9005ΧΧUMI6

και αριθμο κατασκευης JSS15J.Ν9005XXUBBMI7

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Κάποιες συσκευές έχουν πρόβλημα και όλες οι άλλες μαζί και η δικιά μου είναι καταπληκτικότρομερές .φτου φτου ....

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)