bill_viper Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Προς το παρόν (3 κυκλοι) φαίνεται να είναι στα ίδια τουλάχιστον με το Note 2. Την πρώτη μέρα ήταν σαφώς χειρότερα και τελικά έφταιγε μια επιλογή του wifi που ψάχνει για δίκτυα ακόμα και αν ενώ είναι κλειστό. Το κατάλαβα από το διάγραμμα της μπαταρίας που ενώ το το είχα απενεργοποιημένο, αυτό φαινόταν συνεχώς ανοιχτό. Wi-Fi > Settings > Keep Wi-Fi on during sleep > Always, αυτό εννοείς; Στα μηνύματα δε βλέπω να υπάρχουν πουθενά τα Android emoticons, για τη χαμογελαστή φατσούλα π.χ. πρέπει να βάζω κάθε φορά ":-)". Αν πάω να βάλω από τα υπόλοιπα που έχει (που είναι σαν αυτά του iPhone) τότε μου γυρνάει αυτόματα το sms σε mms. Υπάρχει καμία λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Αυτό: http://img.tapatalk.com/d/13/10/03/7udu5e7e.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Καλημέρα. Λέω να μην το πάρω. Θα δοκιμάσω τον συνδυασμό S4+Note 8 tablet. Με τα λεφτά που θα χάσω από την πώληση του S4 αγοράζω το μισό Note 8 3g. :D Πήγαινε αν θες την γνώμη μου κατευθείαν στο θηρίο και ασε στην ακρη το S4... Απο σήμερα δοκιμάζω και ενα λευκό και πιστεύω οτι το Μαύρο θα το δώσω... Αν θες στο στέλνω... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karn Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Πήγαινε αν θες την γνώμη μου κατευθείαν στο θηρίο και ασε στην ακρη το S4... Απο σήμερα δοκιμάζω και ενα λευκό και πιστεύω οτι το Μαύρο θα το δώσω... Αν θες στο στέλνω... Mπορεις να ανεβασεις καποια φωτο με το ενα διπλα στο αλλο? Θελω να δω την μπροστινη οψη του μαυρου που δεν υπαρχει σε κανενα καταστημα ανοιχτο... Κανει και αυτο το pattern του λευκου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 (edited) Mπορεις να ανεβασεις καποια φωτο με το ενα διπλα στο αλλο? Θελω να δω την μπροστινη οψη του μαυρου που δεν υπαρχει σε κανενα καταστημα ανοιχτο... Κανει και αυτο το pattern του λευκου? Αυτό το βίντεο εκτός από το μπροστά μέρος της συσκευής δίχνει και λέει πολλά για τη μεγάλη διαφορά μεταξύ του μαύρου και του λευκού μοντέλου όσον αφορά στην αίσθηση του πίσω μέρους.(Μαύρο = Όψη Δέρματος + Αίσθηση δέρματος | Λευκό = Όψη Δέρματος + Αίσθηση πλαστικού) Εγώ το έχω παραγγείλει και το αναμένω από μέρα σε μέρα σε μαύρο πάντως! Να πω την αλήθεια, έχω λίγο ανησυχήσει για το Home (κουμπί) και τις περιπτώσεις των ελαττωματικών συσκευών! Μόλις πάω να το παραλάβω θα το ανοίξω επί τόπου. Θα μου χαλάσει λίγο την ιεροστελεστία του ξετυλίγματος του κουτιού, αλλά αν είμαι άτυχος να γλιτώσω τουλάχιστον τη ταλαιπωρία να το πηγαίνω πίσω! :cry: Edited October 3, 2013 by sotiris_rez Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AudiTT Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Μόλις παρέλαβα και το δικό μου. Εχω όμως ένα πρόβλημα. Εχω κλείσει την ρύθμιση αυτόματης φωτεινότητας και την έχω ρυθμισμένη στο τέρμα, αλλά παρόλα αυτά ανεβοκατεβαίνει η φωτεινότητα μόνη της ανά 2,3 λεπτά. Εκεί που το έχω δηλαδή στο 100% σα να πέφτει για λίγο στο 50 Και μετά επανέρχεται στο 100. Κάτι ανάλογο μου έκανε και το s4 από υπερθέρμανση. Και το note 3 το βρίσκω αρκετά ζεστό στο πίσω μέρος της κάμερας :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Yannisaeg Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Παιδια καλησπερα, Μια ερωτηση για αυτα που διαβαζω σχετικα με προβληματα στο home button σε καποιους που αγορασαν απο το Πλαισιο.Εαν το παραγγειλω απο εκει αλλα σε μαυρο χρωμα θα ειναι οκ η θα τρεχω για αλλαγη? Επισης αν η παραγγελια γινει ονλαιν ισχυει αυτη η εκπτωση που αναφερει η ειναι μονο για αγορα στο καταστημα? Δωστε λιγο τα φωτα σας γιατι εχω μπερδευτει:( Ευχαριστω πολυ, Γιαννης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Πήγαινε αν θες την γνώμη μου κατευθείαν στο θηρίο και ασε στην ακρη το S4... Απο σήμερα δοκιμάζω και ενα λευκό και πιστεύω οτι το Μαύρο θα το δώσω... Αν θες στο στέλνω... Νικόλα ευχαριστώ αλλά μ έχει βολέψει το μέγεθος του 4. χρειάζομαι οπωσδήποτε tablet και το Note 8 είναι ιδανικό για την δουλειά μου. Το 3αρι ξέρω ότι διαθέτει όσα λείπουν από το S4 αλλά εδώ που είμαι θα φορέσω σακάκι τον Δεκεμβριο μέχρι τέλος Μάρτη. Συν ότι κάθε βράδυ βγαίνω για τρέξιμο και καταλαβαινεις ότι πρέπει να φτιάξω εξτρα τσέπη :) Αν σκόπευα να το πάρω θα πήγαινα κατευθείαν από το Note 2 στο 3 για να μην χάσω δύο φορές χρήματα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harvik Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Με αρκετή χρήση τηλ , ψάξιμο ,ρυθμίσεις ,Ίντερνετ ,κατέβασμα εφαρμογών , απο τις 10 η ώρα χθες το πρωί και το βράδυ ανοικτό η μπαταρία στο 51 % δηλαδή 30 ώρες.πολυ καλά για πρώτη φόρτιση. Ερώτηση , όταν μπαίνει με το καλώδιο στον υπολογιστή φορτίζει όπως το s3 mini που είχα η δεν φορτίζει όπως το. iPhone? Επίσης μπήκα στο site της Samsung Hellas και κάπου στα εγχειρίδια ,λήψεις του note 3, είχε ένα αρχείο το κατέβασα και ειναι το kies 3 beta. Εάν το συνδέσω ποιο απο τα δυο θα συνδεθεί με το note? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Αρκετές φορές όταν πιάνω το κινητό ενώ το έχω αφήσει π.χ. στο τραπέζι με κλειστή οθόνη δονείται στιγμιαία. Τι ειν' τούτο πάλι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Αρκετές φορές όταν πιάνω το κινητό ενώ το έχω αφήσει π.χ. στο τραπέζι με κλειστή οθόνη δονείται στιγμιαία. Τι ειν' τούτο πάλι; Μηπως εχεις καμια ειδοποιηση η αναπαντητη; Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Αρκετές φορές όταν πιάνω το κινητό ενώ το έχω αφήσει π.χ. στο τραπέζι με κλειστή οθόνη δονείται στιγμιαία. Τι ειν' τούτο πάλι; Είχες αναπάντητη ή μήνυμα; Αν ναι είναι ενεργοποιημένη η ειδοποίηση μέσω δόνησης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanomarkidis Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Ειλικρινα δεν το χορταινω το τερας μακραν το καλυτερο κιν που ειχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Μετά από το update τ samsung keyboard η αναγνώριση του χειρογράφου είναι πλέον θεϊκή!!! Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Μηπως εχεις καμια ειδοποιηση η αναπαντητη; Είχες αναπάντητη ή μήνυμα; Αν ναι είναι ενεργοποιημένη η ειδοποίηση μέσω δόνησης. Πράγματι, αυτό ήταν, είχα ενεργοποιήσει το Smart Alert από το μενού Motions. Γίνεται ένας μικροπανικός πάντως με τις ρυθμίσεις της συσκευής, έχει άπειρα πράγματα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AudiTT Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Μόλις παρέλαβα και το δικό μου. Εχω όμως ένα πρόβλημα. Εχω κλείσει την ρύθμιση αυτόματης φωτεινότητας και την έχω ρυθμισμένη στο τέρμα, αλλά παρόλα αυτά ανεβοκατεβαίνει η φωτεινότητα μόνη της ανά 2,3 λεπτά. Εκεί που το έχω δηλαδή στο 100% σα να πέφτει για λίγο στο 50 Και μετά επανέρχεται στο 100. Κάτι ανάλογο μου έκανε και το s4 από υπερθέρμανση. Και το note 3 το βρίσκω αρκετά ζεστό στο πίσω μέρος της κάμερας :wacko: τελικά κανείς δεν έχει το δικό μου πρόβλημα με την φωτεινότητα? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Η εγγραφή video είναι 4κ η 2κ? στις ρυθμίσεις vido η μέγιστη ανάλυση είναι 2κ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Η εγγραφή video είναι 4κ η 2κ? στις ρυθμίσεις vido η μέγιστη ανάλυση είναι 2κ.. Τη λες 2Κ επειδή είναι 2 φορές μεγαλύτερη η ανάλυση κάθε μεγέθους μάλλον. Έχεις δίκαιο, απλά είναι 2Χ μήκος (2Κ) 2Χ πλάτος (2Κ) ... άρα 4Κ :hypno: Λίγο μπερδεμένα στα λέω, αλλά πάνω κάτω αυτή είναι η φιλοσοφία. (4 φορές μεγαλύτερο μέγεθος, UHD δλδ) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Τη λες 2Κ επειδή είναι 2 φορές μεγαλύτερη η ανάλυση κάθε μεγέθους μάλλον. Έχεις δίκαιο, απλά είναι 2Χ μήκος (2Κ) 2Χ πλάτος (2Κ) ... άρα 4Κ :hypno: Λίγο μπερδεμένα στα λέω, αλλά πάνω κάτω αυτή είναι η φιλοσοφία. (4 φορές μεγαλύτερο μέγεθος, UHD δλδ) :lol: Τώρα για να το δούμε καλά θέλουμε και τηελοραση UHD? :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiris_rez Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 :lol: Τώρα για να το δούμε καλά θέλουμε και τηλεοραση UHD? :p Είναι αυτό που λέει ο έξυπνος λαός μας... " Η καλή νοικοκυρά πριν πεινάσει μαγειρεύει! " ...τι κι αν λοιπόν δεν έχουμε UHD ΤV, ας μπορούμε να τραβήξουμε τα βίντεο μας σε τέτοια ανάλυση και αχρείαστο να' ναι ρε αδερφέ! :wink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ||||||||||||||[be the change you want to see in the world]||||||||||||||| Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Ουπς... με έπιασες αδιάβαστο! Δεν ήξερα ότι έχεις/θα πάρεις Note 8.0. Πάντως, αδερφέ μου κακή επιρροή είσαι. Από τότε που "με κόλλησες" με το Note, I could never go back... Να είσαι καλά. Απο τοτε που τον ψησαμε και πηγε σε νοτελι 2 δε μπορει χωρις s-pen, τι να το κανουμε :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile-gr Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Εχω παρατηρήσει το εξής πρόβλημα, όταν βρίσκει 4G (LTE) τότε ακόμα και αν πέφτει το σήμα πολύ χαμηλά δεν το αφήνει ώστε να πέσει σε HSPA αλλά παραμένει με πολύ χαμηλό σήμα (-120db) στο 4G με αποτέλεσμα τα data να σέρνονται και να μην φορτώνει σελίδες. Οταν μετά από κάποια ώρα τελικά πέσει στο HSPA ( με πολύ δυνατότερο σήμα φυσικά ) τότε πετάει ξανά. Μιλάω πάντα για την ίδια τοποθεσία. Υπάρχει τρόπος να μην επιτρέπουμε το 4G αλλά μόνο HSPA ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosr1 Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Καλησπερα και απο εμενα ευτuχης κατοχος του note 3.To τηλεφωνο ειναι απιστευτο σε ολους τους τομεις. Σας παραθετω και μια φωτο τραβηγμενη απο το τηλεφωνο http://img23.imageshack.us/img23/8385/7o4k.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkontogia Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Καλησπέρα!!! Σήμερα και εγώ το είδα στο Public Πάτρας....Ωραία οθόνη, πιο ελαφρύ από το Note 2 αλλά το πλαστικό καπάκι που έχει καθώς και το σχεδιο που έχει στο πλάι δεν με ενθουσίασε καθόλου...αλλά κατά τα άλλα ωραίο ( και μου είπαν οτι το έχει και προσφορά αντίστοιχη του πλαισίου με 100 ευρώ κάτω ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AudiTT Δημ. October 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2013 Μόλις παρέλαβα και το δικό μου. Εχω όμως ένα πρόβλημα. Εχω κλείσει την ρύθμιση αυτόματης φωτεινότητας και την έχω ρυθμισμένη στο τέρμα, αλλά παρόλα αυτά ανεβοκατεβαίνει η φωτεινότητα μόνη της ανά 2,3 λεπτά. Εκεί που το έχω δηλαδή στο 100% σα να πέφτει για λίγο στο 50 Και μετά επανέρχεται στο 100. Κάτι ανάλογο μου έκανε και το s4 από υπερθέρμανση. Και το note 3 το βρίσκω αρκετά ζεστό στο πίσω μέρος της κάμερας :wacko: επειδή βλέπω ότι κανεις δεν μου απαντάει πανω σε αυτό το θέμα, μπορειτε τουλάχιστον να μου πείτε πόσο score σας βγαζει στο antutu? εμενα βγαζει γυρω στα 26700. Και ρωτω αν είναι φυσιολογικό αυτό το score η θα έπρεπε να βγάζει παραπάνω. Διότι αν τα σκαμπανεβάσματα της φωτεινότητας που εχει το δικό μου οφείλονται στην υπερθέρμανση λογικά επηρεάζει και το score. Θέλω να βγάλω γρήγορα συμπέρασμα διότι αν έχει πρόβλημα πρέπει να το επιστρέψω στο expansys το συντομότερο και να μου το αλλάξουν. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts