Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προς το παρόν (3 κυκλοι) φαίνεται να είναι στα ίδια τουλάχιστον με το Note 2.

Την πρώτη μέρα ήταν σαφώς χειρότερα και τελικά έφταιγε μια επιλογή του wifi που ψάχνει για δίκτυα ακόμα και αν ενώ είναι κλειστό. Το κατάλαβα από το διάγραμμα της μπαταρίας που ενώ το το είχα απενεργοποιημένο, αυτό φαινόταν συνεχώς ανοιχτό.

Wi-Fi > Settings > Keep Wi-Fi on during sleep > Always, αυτό εννοείς;

Στα μηνύματα δε βλέπω να υπάρχουν πουθενά τα Android emoticons, για τη χαμογελαστή φατσούλα π.χ. πρέπει να βάζω κάθε φορά ":-)".

Αν πάω να βάλω από τα υπόλοιπα που έχει (που είναι σαν αυτά του iPhone) τότε μου γυρνάει αυτόματα το sms σε mms.

Υπάρχει καμία λύση;

129026.png?1640591734

Καλημέρα. Λέω να μην το πάρω. Θα δοκιμάσω τον συνδυασμό S4+Note 8 tablet.

Με τα λεφτά που θα χάσω από την πώληση του S4 αγοράζω το μισό Note 8 3g. :D

Πήγαινε αν θες την γνώμη μου κατευθείαν στο θηρίο και ασε στην ακρη το S4...

Απο σήμερα δοκιμάζω και ενα λευκό και πιστεύω οτι το Μαύρο θα το δώσω...

Αν θες στο στέλνω...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Αν θες στο στέλνω...

Mπορεις να ανεβασεις καποια φωτο με το ενα διπλα στο αλλο?

Θελω να δω την μπροστινη οψη του μαυρου που δεν υπαρχει σε κανενα καταστημα ανοιχτο... Κανει και αυτο το pattern του λευκου?

Mπορεις να ανεβασεις καποια φωτο με το ενα διπλα στο αλλο?

Θελω να δω την μπροστινη οψη του μαυρου που δεν υπαρχει σε κανενα καταστημα ανοιχτο... Κανει και αυτο το pattern του λευκου?

Αυτό το βίντεο εκτός από το μπροστά μέρος της συσκευής δίχνει και λέει πολλά για τη μεγάλη διαφορά μεταξύ του μαύρου και του λευκού μοντέλου όσον αφορά στην αίσθηση του πίσω μέρους.(Μαύρο = Όψη Δέρματος + Αίσθηση δέρματος | Λευκό = Όψη Δέρματος + Αίσθηση πλαστικού)

Εγώ το έχω παραγγείλει και το αναμένω από μέρα σε μέρα σε μαύρο πάντως!

Να πω την αλήθεια, έχω λίγο ανησυχήσει για το Home (κουμπί) και τις περιπτώσεις των ελαττωματικών συσκευών! Μόλις πάω να το παραλάβω θα το ανοίξω επί τόπου. Θα μου χαλάσει λίγο την ιεροστελεστία του ξετυλίγματος του κουτιού, αλλά αν είμαι άτυχος να γλιτώσω τουλάχιστον τη ταλαιπωρία να το πηγαίνω πίσω! :cry:

Edited by sotiris_rez

[sIGPIC][/sIGPIC]

||||||||||||||[be the change you want to see in the world]|||||||||||||||

Μόλις παρέλαβα και το δικό μου. Εχω όμως ένα πρόβλημα. Εχω κλείσει την ρύθμιση αυτόματης φωτεινότητας και την έχω ρυθμισμένη στο τέρμα, αλλά παρόλα αυτά ανεβοκατεβαίνει η φωτεινότητα μόνη της ανά 2,3 λεπτά. Εκεί που το έχω δηλαδή στο 100% σα να πέφτει για λίγο στο 50 Και μετά επανέρχεται στο 100. Κάτι ανάλογο μου έκανε και το s4 από υπερθέρμανση. Και το note 3 το βρίσκω αρκετά ζεστό στο πίσω μέρος της κάμερας :wacko:

Παιδια καλησπερα,

Μια ερωτηση για αυτα που διαβαζω σχετικα με προβληματα στο home button σε καποιους που αγορασαν απο το Πλαισιο.Εαν το παραγγειλω απο εκει αλλα σε μαυρο χρωμα θα ειναι οκ η θα τρεχω για αλλαγη?

Επισης αν η παραγγελια γινει ονλαιν ισχυει αυτη η εκπτωση που αναφερει η ειναι μονο για αγορα στο καταστημα?

Δωστε λιγο τα φωτα σας γιατι εχω μπερδευτει:(

Ευχαριστω πολυ,

Γιαννης

Αν θες στο στέλνω...

Νικόλα ευχαριστώ αλλά μ έχει βολέψει το μέγεθος του 4.

χρειάζομαι οπωσδήποτε tablet και το Note 8 είναι ιδανικό για την δουλειά μου.

Το 3αρι ξέρω ότι διαθέτει όσα λείπουν από το S4 αλλά εδώ που είμαι θα φορέσω σακάκι τον Δεκεμβριο μέχρι τέλος Μάρτη. Συν ότι κάθε βράδυ βγαίνω για τρέξιμο και καταλαβαινεις ότι πρέπει να φτιάξω εξτρα τσέπη :)

Αν σκόπευα να το πάρω θα πήγαινα κατευθείαν από το Note 2 στο 3 για να μην χάσω δύο φορές χρήματα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Με αρκετή χρήση τηλ , ψάξιμο ,ρυθμίσεις ,Ίντερνετ ,κατέβασμα εφαρμογών , απο τις 10 η ώρα χθες το πρωί και το βράδυ ανοικτό η μπαταρία στο 51 % δηλαδή 30 ώρες.πολυ καλά για πρώτη φόρτιση.

Ερώτηση , όταν μπαίνει με το καλώδιο στον υπολογιστή φορτίζει όπως το s3 mini που είχα η δεν φορτίζει όπως το. iPhone?

Επίσης μπήκα στο site της Samsung Hellas και κάπου στα εγχειρίδια ,λήψεις του note 3, είχε ένα αρχείο το κατέβασα και ειναι το kies 3 beta. Εάν το συνδέσω ποιο απο τα δυο θα συνδεθεί με το note?

Αρκετές φορές όταν πιάνω το κινητό ενώ το έχω αφήσει π.χ. στο τραπέζι με κλειστή οθόνη δονείται στιγμιαία.

Τι ειν' τούτο πάλι;

129026.png?1640591734

Αρκετές φορές όταν πιάνω το κινητό ενώ το έχω αφήσει π.χ. στο τραπέζι με κλειστή οθόνη δονείται στιγμιαία.

Τι ειν' τούτο πάλι;

Μηπως εχεις καμια ειδοποιηση η αναπαντητη;

Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε

Τι ειν' τούτο πάλι;

Είχες αναπάντητη ή μήνυμα; Αν ναι είναι ενεργοποιημένη η ειδοποίηση μέσω δόνησης.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Μηπως εχεις καμια ειδοποιηση η αναπαντητη;

Είχες αναπάντητη ή μήνυμα; Αν ναι είναι ενεργοποιημένη η ειδοποίηση μέσω δόνησης.

Πράγματι, αυτό ήταν, είχα ενεργοποιήσει το Smart Alert από το μενού Motions.

Γίνεται ένας μικροπανικός πάντως με τις ρυθμίσεις της συσκευής, έχει άπειρα πράγματα!!

129026.png?1640591734

Μόλις παρέλαβα και το δικό μου. Εχω όμως ένα πρόβλημα. Εχω κλείσει την ρύθμιση αυτόματης φωτεινότητας και την έχω ρυθμισμένη στο τέρμα, αλλά παρόλα αυτά ανεβοκατεβαίνει η φωτεινότητα μόνη της ανά 2,3 λεπτά. Εκεί που το έχω δηλαδή στο 100% σα να πέφτει για λίγο στο 50 Και μετά επανέρχεται στο 100. Κάτι ανάλογο μου έκανε και το s4 από υπερθέρμανση. Και το note 3 το βρίσκω αρκετά ζεστό στο πίσω μέρος της κάμερας :wacko:

τελικά κανείς δεν έχει το δικό μου πρόβλημα με την φωτεινότητα? :(

Η εγγραφή video είναι 4κ η 2κ? στις ρυθμίσεις vido η μέγιστη ανάλυση είναι 2κ..

Τη λες 2Κ επειδή είναι 2 φορές μεγαλύτερη η ανάλυση κάθε μεγέθους μάλλον.

Έχεις δίκαιο, απλά είναι 2Χ μήκος (2Κ) 2Χ πλάτος (2Κ) ... άρα 4Κ :hypno:

Λίγο μπερδεμένα στα λέω, αλλά πάνω κάτω αυτή είναι η φιλοσοφία. (4 φορές μεγαλύτερο μέγεθος, UHD δλδ)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τη λες 2Κ επειδή είναι 2 φορές μεγαλύτερη η ανάλυση κάθε μεγέθους μάλλον.

Έχεις δίκαιο, απλά είναι 2Χ μήκος (2Κ) 2Χ πλάτος (2Κ) ... άρα 4Κ :hypno:

Λίγο μπερδεμένα στα λέω, αλλά πάνω κάτω αυτή είναι η φιλοσοφία. (4 φορές μεγαλύτερο μέγεθος, UHD δλδ)

:lol: Τώρα για να το δούμε καλά θέλουμε και τηελοραση UHD? :p

:lol: Τώρα για να το δούμε καλά θέλουμε και τηλεοραση UHD? :p

Είναι αυτό που λέει ο έξυπνος λαός μας...

" Η καλή νοικοκυρά πριν πεινάσει μαγειρεύει! "

...τι κι αν λοιπόν δεν έχουμε UHD ΤV, ας μπορούμε να τραβήξουμε τα βίντεο μας σε τέτοια ανάλυση και αχρείαστο να' ναι ρε αδερφέ! :wink:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ουπς... με έπιασες αδιάβαστο! Δεν ήξερα ότι έχεις/θα πάρεις Note 8.0. Πάντως, αδερφέ μου κακή επιρροή είσαι. Από τότε που "με κόλλησες" με το Note, I could never go back... Να είσαι καλά.

Απο τοτε που τον ψησαμε και πηγε σε νοτελι 2 δε μπορει χωρις s-pen, τι να το κανουμε :lol:

Εχω παρατηρήσει το εξής πρόβλημα, όταν βρίσκει 4G (LTE) τότε ακόμα και αν πέφτει το σήμα πολύ χαμηλά δεν το αφήνει ώστε να πέσει σε HSPA αλλά παραμένει με πολύ χαμηλό σήμα (-120db) στο 4G με αποτέλεσμα τα data να σέρνονται και να μην φορτώνει σελίδες. Οταν μετά από κάποια ώρα τελικά πέσει στο HSPA ( με πολύ δυνατότερο σήμα φυσικά ) τότε πετάει ξανά. Μιλάω πάντα για την ίδια τοποθεσία.

Υπάρχει τρόπος να μην επιτρέπουμε το 4G αλλά μόνο HSPA ?

Καλησπερα και απο εμενα ευτuχης κατοχος του note 3.To τηλεφωνο ειναι απιστευτο σε ολους τους τομεις.

Σας παραθετω και μια φωτο τραβηγμενη απο το τηλεφωνο

http://img23.imageshack.us/img23/8385/7o4k.jpg

Καλησπέρα!!! Σήμερα και εγώ το είδα στο Public Πάτρας....Ωραία οθόνη, πιο ελαφρύ από το Note 2 αλλά το πλαστικό καπάκι που έχει καθώς και το σχεδιο που έχει στο πλάι δεν με ενθουσίασε καθόλου...αλλά κατά τα άλλα ωραίο ( και μου είπαν οτι το έχει και προσφορά αντίστοιχη του πλαισίου με 100 ευρώ κάτω )

επειδή βλέπω ότι κανεις δεν μου απαντάει πανω σε αυτό το θέμα, μπορειτε τουλάχιστον να μου πείτε πόσο score σας βγαζει στο antutu? εμενα βγαζει γυρω στα 26700. Και ρωτω αν είναι φυσιολογικό αυτό το score η θα έπρεπε να βγάζει παραπάνω. Διότι αν τα σκαμπανεβάσματα της φωτεινότητας που εχει το δικό μου οφείλονται στην υπερθέρμανση λογικά επηρεάζει και το score. Θέλω να βγάλω γρήγορα συμπέρασμα διότι αν έχει πρόβλημα πρέπει να το επιστρέψω στο expansys το συντομότερο και να μου το αλλάξουν. :(

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)