Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αμφοτερα τραγικα ειναι αν θελουμε να ειμαστε ακριβοδικαιοι και να διατεινομαστε οτι μας εχει μεινει και λιγο αισθητικη... ;)

@truckman

Μπα Παρη,με τιποτα το ui της sony τρωγεται καπως, σε καμια περιπτωση δεν αγγιζει τα εκτρωματα των κορεατων...

Παιδια, προσοχη μιλαμε για σχεδιασμος, οχι για δυνατοτητες/πληροτητα...

Οι καλυτεροι third party launchers ερχονται απο Asus/Acer/HTC,σε ανδροειδη...

Ενα flip case, απομιμηση του s-view που παρηγγειλα και απομενει να δουμε αν εχει εστω αποδεκτη ποιοτητα, αναμενοντας τα original:

http://www.ebay.com/itm/Fashion-Flip-OEM-S-View-Smart-Case-Battery-Cover-For-Samsung-Galaxy-Note-3-N9000-/221286127341?pt=LH_DefaultDomain_2&var=&hash=item3385ae56ed

Καταξοδεύτηκες :-)

Το smoothness σε σχέση με xperia ultra πως είναι ;

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Καταξοδεύτηκες :-)

Το smoothness σε σχέση με xperia ultra πως είναι ;

Θα τα πεταγα τα 50 για το αυθεντικο s-view, αλλα που ειναι? Αφαντο...

Το smoothness ειναι στα ιδια επιπεδα με το z ultra, σε κορυφαια επιπεδα δηλαδη. Εκει που υπερτερει το note 3 -μεταξυ αλλων- ειναι στο touch, που για μια ακομη Samsung συσκευη προσεγγιζει τα επιπεδα iphone...

Θα τα πεταγα τα 50 για το αυθεντικο s-view, αλλα που ειναι? Αφαντο...

Το smoothness ειναι στα ιδια επιπεδα με το z ultra, σε κορυφαια επιπεδα δηλαδη. Εκει που υπερτερει το note 3 -μεταξυ αλλων- ειναι στο touch, που για μια ακομη Samsung συσκευη προσεγγιζει τα επιπεδα iphone...

Αυτο το τελευταίο δεν το καταλαβαίνει οποίος δεν έχει χρησιμοποιησει κορυφαίες συσκευές άλλων κατασκευαστων.

Όταν πάω στο S4 μετά από χρήση των Nexus 4 & 7 που έχουμε στο σπίτι αισθάνομαι αγαλλίαση.

Περιμένω πως και πως το 8αρι μου γιατί το N7 είναι ταλαιπωρία.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Έχω πάρει απο το Πλαίσιο ένα note 3 μαύρο και ενώ έκανα επαναφορά απο το λογαριασμό μου της google , όλες αγορασμένος εφαρμογές περίπου 200 και ενώ το βράδυ το είχα σβήσει και το πρωί το άνοιξα τότε αυτό κολλούσε στο μπουταρισμα και αναβοσβήνει το logo της samsung Δοκίμασα να βγάλω την μπαταρία για 30 δευτερα και να την ξανά βάλω , τίποτε , έκανα wipe cash και reboot τίποτε , έκανα full wipe και τότε ξεκίνησε απο την αρχή . Μετά απο ώρες και ενώ είχε κατεβάσει τις εφαρμογές μου έκανε τα ίδια και δεν φόρτωνε το λειτουργικό Το πήγα στο κατάστημα αγοράς μου το αντικατέστησε με καινούργιο , το οποίο μου κάνει ακριβώς τα ίδια και παρα την τελευρταια προσπάθεια μου αδυνατεί να μου κάνει boot και μένει στο samsung logo . Παρακαλώ εάν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει γιατί δεν έχω πλέον λύσεις Ευχαριστώ

Αυτο το τελευταίο δεν το καταλαβαίνει οποίος δεν έχει χρησιμοποιησει κορυφαίες συσκευές άλλων κατασκευαστων.

Όταν πάω στο S4 μετά από χρήση των Nexus 4 & 7 που έχουμε στο σπίτι αισθάνομαι αγαλλίαση.

Περιμένω πως και πως το 8αρι μου γιατί το N7 είναι ταλαιπωρία.

Ακριβώς Κώστα. Ειναι μεγάλη η διαφορά και σοβαρή αλλοίωση της εμπειρίας χρήσης. Ναι Στο 8 θα σου φανεί μεγάλη η διαφορά και μαζί με τη γραφιδα θα την ευχαριστηθείς.

Ίσως πάρω κι εγώ ένα 8αρι πάλι για χρήση Filofax τώρα που έβαλαν Evernote sync στο awesome note...

@dimlintas

εφόσον στο αντικατεστησαν και έχεις πάλι τα ίδια είναι 1000% σίγουρο ότι κάποια εφαρμογή σου δημιουργεί θέμα. Κανε Wipe και μην επαναφέρεις όλες μαζί τις εφαρμογές για να δεις ποια είναι κακογραμμενη και κάνει τη ζημιά...

Edited by v@gelis

Σε όποιον αρέσει περισσότερο το ΙΙ από το ΙΙΙ το πιθανότερο είναι να έχει αισθητικό πρόβλημα. :p :lol:

Galaxy Note 3 vs Galaxy Note 2

Edited by Jig
smile
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Σε όποιον αρέσει περισσότερο το ΙΙ από το ΙΙΙ το πιθανότερο είναι να έχει αισθητικό πρόβλημα.

Αποτι είδα δεν έχει night mode στη φωτογραφία. Πρόβλημα αυτό.

Σε όποιον αρέσει περισσότερο το ΙΙ από το ΙΙΙ το πιθανότερο είναι να έχει αισθητικό πρόβλημα.

Μηπως θα πρεπει να γουσταρουμε ολοι και την ιδια γυναικα που αρεσει σε σενα ειδαλως θα ειμαστε προβληματικοι??...λεω εγω τωρα... μια και το έθεσες τοσο χοντρα

Edited by truckman

Αποτι είδα δεν έχει night mode στη φωτογραφία. Πρόβλημα αυτό.

Μηπως αυτο στην φωτο βοηθαει;

Μηπως θα πρεπει να γουσταρουμε ολοι και την ιδια γυναικα που αρεσει σε σενα ειδαλως θα ειμαστε προβληματικοι??...λεω εγω τωρα... μια και το έθεσες τοσο χοντρα

Εχεις δικιο, κατι ξεχασα να βαλω στο τελος, παω να το προσθεσω :)

Edited by Jig
Παράθεση από truckman

Κατάστημα εχει δεν ξέρω αν το έχει σε άσπρο σε ένα που πηγα φαληρο το είχε μόνο σε μαυρο ωραίο άλλα έλεγα μπας και σε άσπρο λέει τίποτα....εσυ τι χρώμα λες?

Αυτό μόνο εσύ μπορείς να το αποφασίσεις.

Τα γούστα όλων μας, από ότι βλέπεις και εδώ, είναι διαφορετικά(ευτυχώς).

Και τα δυο είναι ωραία αλλά το πήρα σε λευκό που μου έκανε ένα κλικ παραπάνω.

Κατάστημα εχει δεν ξέρω αν το έχει σε άσπρο σε ένα που πηγα φαληρο το είχε μόνο σε μαυρο ωραίο άλλα έλεγα μπας και σε άσπρο λέει τίποτα....εσυ τι χρώμα λες?

Στο Πειραια Εθν. Αντιστασεως 21 πηγες να δεις?

kTm Duke 690

Λοιπον το κινητο σκοτωνει κυριολεκτικα.........

Ειδικα η καμερα ειναι απιστευτη.

Ξεκιναει σημαδευει και τραβαει χωρις να προλαβεις να καταλαβεις τι εγινε.

Ημουν σημερα στο 5o PICK Patras και τραβηξα μερικες φωτο αλλα σε πολυ γρηγορο ρυθμο.

Δεν ξερω αν μπορω να σας δειξω καποιες απο αυτες για να δειτε την ταχυτητα και την ποιοτητα τους.

Μιλαμε σε μεσα στο δευτερολεπτο 3-4 φωτογραφιες.

Αν μπορει καποιος ας μου πει που μπορω να ανεβασω να δειτε τι εννοω....

Edited by gnkgr

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Ευχαριστώ ξέρεις αν το είχαν σε άσπρο? Θα τους παρω βέβαια και τηλ.

Λογο οικονομικης "ανεσης" που με διακατεχει προς το παρον διαβαζω τα παιδια που το εχουν ειδη το εργαλειο... Δεν εχω μπει καν στο κοπο αδελφε μου να δω στο skroutz τι παιζει... Δεν θελω να μπω στο τρυπακι να δωσω το ΙΙ και επιπλεον χρηματα που δεν υπαρχουν προς ωρας... Ισως το μελλον αν δεν με κερδισει καποιο αλλο... Σου ευχομαι ολοψυχα παντος καλοριζικο απο τωρα... Παρε τηλ ρωτα αν το εχουν και το ενα και το αλλο και πηγαινε να τα δεις απο κοντα μαζι για να δεις πιο σου αρεσει περισσοτερο

kTm Duke 690

Εχει ασχοληθει κανεις με ροοτ;

Είναι πολλά τα λεφτά Άρη για να τα ρισκάρεις (έστω και στο ελάχιστο) να τα σκοτώσεις τόσο γρήγορα!

Εγω θα παρακαλέσω για άλλη μια φορά να κάνετε τις ερώτησης σας στο σωστό θέμα .:!:

Τα μηνύματά που αφορούσαν την διαθεσιμότητά μεταφερθήκαν εκεί που επρεπε

Samsung galaxy s21+

Αν θέλει κάποιος να κατεβάσει το εγχειρίδιο χρήσης :

http://downloadcenter.samsung.com/content/UM/201309/20130913084746369/SM-N9005_UM_EU_Jellybean_Eng_Rev.1.0_130910_Screen.pdf

Παιδιά έκανα ένα βιντεάκι από το πως έβαλα ένα
γιατί ακόμα receiver για Note3 δεν βρήκα πουθενά. Edited by BlueChris

There's no substitute for Experience

Admin CorollaClub.com

Για δώστε αν μπορείτε την σελίδα να κατεβάσω το flash.

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Ενα ενδιαφέρον συγκριτικό φέρνει την έκπληξη εφόσον δεν συμβαίνει κάτι άλλο.

Θα είχε ενδιαφέρον να το επαληθεύσουμε σε λίγες μέρες που θα είμαι στην Ελλάδα.

SAMSUNG GALAXY NOTE 3 VS SAMSUNG GALAXY S4 BROWSING SPEED COMPARISON

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ενα ενδιαφέρον συγκριτικό φέρνει την έκπληξη εφόσον δεν συμβαίνει κάτι άλλο.

Θα είχε ενδιαφέρον να το επαληθεύσουμε σε λίγες μέρες που θα είμαι στην Ελλάδα.

SAMSUNG GALAXY NOTE 3 VS SAMSUNG GALAXY S4 BROWSING SPEED COMPARISON

Να συμπληρώσω ότι υπάρχει βίντεο του ιδίου που δείχνει ότι το Νοτε 2 κάνει γρηγορότερο browsing από το S4.

Αρα το Νοτε 2 κάνει γρηγορότερο browsing από όλα. ;;;;;;;;;;

Edited by nnik_1969

Να συμπληρώσω ότι υπάρχει βίντεο του ιδίου που δείχνει ότι το Νοτε 2 κάνει γρηγορότερο browsing από το S4.

Να συμπληρωσω κι εγω οτι εχω διπλα μου το s4 του αδερφου μου και το note 3 μου και τα αποτελεσματα φυσικα ειναι διαφορετικα.

Μαζι με το z ultra ειναι αυτη τη στιγμη τα γρηγοροτερα κινητα σε browsing...

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)