Jump to content

Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)

StratosGR
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στην Πατρα το εχει φερει καποιο καταστημα να το χαρουμε και εμεις???

Τώρα πέρασα από Πλαίσιο και public. Κανένα δεν το είχε.

Με την λειτουργία s Beam η με την εφαρμογή smart switch Mobile (που θα βρεις στο Samsung apps). Και στις δύο περιπτώσεις μεταφέρεις τα δεδομένα σου εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικα.

Και με το wifi direct επίσης

Edited by StratosGR

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Πρώτη φορά βλέπω οθόνη τόσο καθαρά και να τη φωτίζει ο ήλιος. Δεν ψάχνω σκιά για να δω.

Πρώτη φορά βλέπω οθόνη τόσο καθαρά και να τη φωτίζει ο ήλιος. Δεν ψάχνω σκιά για να δω.

Το έχω πει εδώ και καιρό. Η Samsung έλυσε το πρόβλημα αυτό με το S4.

Δεν με προβλημάτισε ουτε μια φορά η χρήση της συσκευής στο ήλιο, όλο το καλοκαίρι.

Η οθόνη είναι κορυφαία σε όλους τους τομείς.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Μόλις έφτιαξα ένα βιντεάκι συγκριτικό μεταξύ sony z ultra vs note3 στο παίξιμο βίντεο 4k. Όσοι έλεγαν ότι το note3 δεν τα καταφέρνει το αποτέλεσμα τους διαψεύδει.

Και οι δύο συσκευές ανταποκρίθηκαν άριστα στο παίξιμο χωρίς να χάνουν frame σε κανένα σημείο του video.

Η διαφορά είναι στην απεικόνιση όπου το note3 λόγω της κορυφαίας οθόνης που φοράει έχει πολύ πιο ζωντανά χρώματα

Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010).

Θα σε θυμόμαστε για πάντα

Μόλις έφτιαξα ένα βιντεάκι συγκριτικό μεταξύ sony z ultra vs note3 στο παίξιμο βίντεο 4k. Όσοι έλεγαν ότι το note3 δεν τα καταφέρνει το αποτέλεσμα τους διαψεύδει.

Και οι δύο συσκευές ανταποκρίθηκαν άριστα στο παίξιμο χωρίς να χάνουν frame σε κανένα σημείο του video.

Η διαφορά είναι στην απεικόνιση όπου το note3 λόγω της κορυφαίας οθόνης που φοράει έχει πολύ πιο ζωντανά χρώματα

Δεν ξέρω αν φταίει η γωνία της κάμερας αλλά στο βίντεο δείχνει πολύ καλύτερα η οθόνη του ultra. Ακόμα και στα χρώματα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Χτες το πρωι το πηρα απο το Πλαισιο Πατρας και ειχαν φερει αλλο 1 για καποιον που ειχε παραγγειλει.....

Για δειγμα υποθετω οτι θα εχουn απο την επομενη εβδομαδα.

Στα αλλα τωρα....

Πραγματι το τηλ. πεταει.....

Οθονη.... ισως η καλυτερη που εχω δει ως σημερα.

Αισθηση καλυτερη απο οτι αλλο υπαρχει στην αγορα.

Ταχυτητα.... ειπαμε ΠΕΤΑΕΙ.

No lag....... full smooth.

Φωτεινοτητα κατω απο τον ηλιο αψογη.

Και τελος επειδη εχω και τα 2 εχεις την αισθηση οτι ειναι μικροτερο απο το Note 2.....

Γιωργος και.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

φυσικα....

Δεν ξέρω αν φταίει η γωνία της κάμερας αλλά στο βίντεο δείχνει πολύ καλύτερα η οθόνη του ultra. Ακόμα και στα χρώματα.

Αυτό ακριβώς βλέπω κι εγώ.Ότι είναι εμφανώς καλύτερο το ultra.

Φαίνεται ότι υπάρχει πάντως όντως μια ελαφριά γωνία που αβαντάρει το ultra, μιας και είναι περισσότερο στην ευθεία.

Ρε παιδιά οι ρυθμίσεις του tw που είναι και δεν μπορώ να τις βρω???

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Αυτό ακριβώς βλέπω κι εγώ.Ότι είναι εμφανώς καλύτερο το ultra.

Φαίνεται ότι υπάρχει πάντως όντως μια ελαφριά γωνία που αβαντάρει το ultra, μιας και είναι περισσότερο στην ευθεία.

Όταν έγραφα το videaki έβλεπα χρώματα πολύ πιο ζωντανά στο note3. Το κακό είναι ότι το video τραβήχθηκε με την τραγική κάμερα του ipad4 οπότε χρωματικά δεν φαίνεται αυτό που εγώ έβλεπα.

Βέβαια ο σκοπός του video δεν ήταν τα χρώματα, τα οποία είναι εντελώς υποκειμενικό θέμα το ποιο είναι πιο ωραίο, αλλά η δυνατότητα που έχουν και οι δύο συσκευές να παίζουν ένα video 4k χωρίς σπασίματα.

Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010).

Θα σε θυμόμαστε για πάντα

Θα ήθελα να κάνω μια μεγάλη παράκληση στους νέους κατόχους. Κατ'αρχήν με τις υγείες σας και να το χαρείτε όλοι μέχρι τέρμα.

Ήθελα απλά να ζητήσω από τα πρώτα reviews των κατόχων, να μας πουν ποιο μοντέλο πήραν ακριβώς. Το topic έχει ανέβει με το μοντέλο N9000 όπως ίσως να παρατηρήσατε, το οποίο μοντέλο ΔΕΝ είναι με τον snapdragon, αλλά με τον exynos octa, στα 1.9GHz συγχρονισμένο, χωρίς 4G.

Οπότε, θα ήθελα να παρακαλέσω να μας επιβεβαιώσουν το πραγματικό μοντέλο, και ότι όντως ο snapdragon είναι καλύτερος σε απόδοση από τον exynos αν έχει τύχει να τον χειριστούν και αυτόν. Ξέρω, ξέρω είναι νωρίς ακόμα για τέτοιες συγκρίσεις στην συγκεκριμένη συσκευή, αλλά τουλάχιστον μια επιβεβαίωση μοντέλου για τα reviews από χρήστες που ανεβάζουν εδώ, το θεωρώ ιδιαίτερα σημαντικό.

Και μιας και στην Ελλάδα δεν έρχεται το N9000 επίσημα, αλλά μόνο το Ν9005, μήπως θα ήταν καλύτερο να διορθωνόταν και ο τίτλος του topic προς αποφυγή συγχύσεων. Και απλά, αν όντως κάποιος πήρε από εξωτερικό το Ν9000, απλά να το επισημαίνει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_note_3-5665.php

"Available as:

Samsung Galaxy Note 3 N9000 with 3G connectivity

Samsung Galaxy Note 3 N9002 with dual SIM card support

Samsung Galaxy Note 3 N9005 with 3G & LTE connectivity."

Edited by Stavros_595

Μόλις το είδα από κοντά σε μαύρο και μου φάνηκε εξαιρετικό και το πίσω καπάκι μια χαρα μου άρεσε βέβαια θέλω να το δω και σε ασπρο.

Να πω ότι το μαγαζί που το είδα το εχει 699 εύρο δεν ξερω αν επιτρέπετε να πω πιο είναι. Δλδ έγραφε 799 αλά εχει εκπτωση 100 ευρώ. Περιμένω κανα μήνα με το ζόρι και το περνώ και εγω.

Έκπτωση εννοείς την δωροκάρτα; Ε δεν είναι και έκπτωση ακριβώς, πάλι στον ίδιο θα πάνε τα λεφτά! Απλά ένας κράχτης είναι, μιας και όλα τα μεγάλα μαγαζιά, το κάνανε πάλι το καρτέλ τους. Τι κάνει νιάου νιάου...

Έκπτωση εννοείς την δωροκάρτα; Ε δεν είναι και έκπτωση ακριβώς, πάλι στον ίδιο θα πάνε τα λεφτά! Απλά ένας κράχτης είναι, μιας και όλα τα μεγάλα μαγαζιά, το κάνανε πάλι το καρτέλ τους. Τι κάνει νιάου νιάου...

Στο ίντερνετ το είδα τωρα σαν δωροκαρτα αλλά η κοπέλα εκει μου είπε οτι έχει 699 τώρα αν ήταν κόλπο να σου πω δεν συνέχεια την συζήτηση γιατί λέω να το πάρω κάπου στα 600 και θα περιμένω ακομα

Εκεί έπρεπε να κάνεις την πολύ απλή ερώτηση. "Δηλαδή στο ταμείο θα δώσω 699;"

Ή ακόμα καλύτερα, δεν ρωτάς, έχεις τα 699 στο χέρι και αν σου πει η ταμίας ότι λείπουν 100, τότε της λες ότι η πωλήτρια σου είπε άλλη τιμή, και γίνεται ένα πολύ ωραίο νταβαντούρι, με επίκεντρο τον νέο τους κράχτη (χοντρή ζημιά για τα μαγαζιά αυτό) με μοναδικό ωφελημένο, εσένα φυσικά!

Το 699, δεν παίζει σαν τιμή προς το παρόν, ειδικά για τα big stores εδώ. Δεν πρόκειται κανείς να "ξεστρατήσει" από την κοινή γραμμή τους.

Edited by Stavros_595

Το είδα στο πλαίσιο στο Mall. Κορυφαία οθόνη. Τα άλλα που είδα θα τα πω πιο μετά. Τώρα μερικές φώτος με τη ram k δίπλα απ τα Z ultra k S4. Όπως βλέπετε σαφώς διαφορετικές κατηγορίες οπότε δεν υπάρχει σύγκριση όπως έλεγα πάρα μόνο εγκυκλοπαιδικα :)http://img.tapatalk.com/d/13/09/28/u3y6e7ad.jpghttp://img.tapatalk.com/d/13/09/28/dapazagy.jpghttp://img.tapatalk.com/d/13/09/28/a4ata2eq.jpg

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Τα capacitive buttons συνεχίζουν να λειτουργούν μόνο με το δάχτυλο και όχι και με το s Pen?

Στο ίντερνετ το είδα τωρα σαν δωροκαρτα αλλά η κοπέλα εκει μου είπε οτι έχει 699 τώρα αν ήταν κόλπο να σου πω δεν συνέχεια την συζήτηση γιατί λέω να το πάρω κάπου στα 600 και θα περιμένω ακομα

Τα capacitive buttons λειτουργούν και με το S-Pen.

Προς το παρόν ετοιμοπαράδοτο το έχουν μόνο το Πλαίσιο(βιτρίνα) και τα Dixons(για αποστολή)

Στο μεν Πλαίσιο έχει 699€ λόγω της δωροεπιταγής, στα δε Dixons έχει κανονικά 799€

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Στα αλλα τωρα....

Πραγματι το τηλ. πεταει.....

Οθονη.... ισως η καλυτερη που εχω δει ως σημερα.

Αισθηση καλυτερη απο οτι αλλο υπαρχει στην αγορα.

Ταχυτητα.... ειπαμε ΠΕΤΑΕΙ.

No lag....... full smooth.

Φωτεινοτητα κατω απο τον ηλιο αψογη.

Και τελος επειδη εχω και τα 2 εχεις την αισθηση οτι ειναι μικροτερο απο το Note 2.....

Πρώτα από ολα καλοδούλευτο σε όσους τυχερούς το απόκτησαν ηδη,

πολύ πόσιτιβ που τα πρώτα reviews χρηστών δείχνουν πως με το ΝΟΤΕ3 έχουμε μια πολύ προσεγμένη και απροβλημάτιστη υλοποιήση.

Το θέμα της εξαιρετικής φωτεινότητας θα "σώσει"πολύ κόσμο που χρειάζεται το ΝΟΤΕ3 για εργασίες on the go.

Καθώς επίσης και η κατα τα φαινόμενα εξαιρετική αυτονομία του.

Xiaomi Mi Max3 4/64

Πόσα amperes είναι ο φορτιστής του;

Τι έγινε ρε παιιδιά.

Χωρίς φορτιστή το αγοράσατε; :rolleyes:

Την έκπτωση μου την έδωσε επι τόπου για το Note, άρα 699€!

Έχω την εντύπωση ότι λειτουργούν και με το S pen.

Το είχα δει σε ένα videακι.

Και με Spen επιβεβαιώνω!

Το έχει το πλαίσιο στα 699€

Edited by StratosGR

Λοιπόν παιδιά θέλω τα φώτα σας... Από το πρωί που ξύπνησα κατά τις 10, έκανα μια σχετικά σοβαρή χρήση του Note με downloads, σεταρίσματα, video κτλ κτλ... Δεν θα το έλεγα ζόρισμα αλλά τέλος πάντων... Μπαταρία στις 2 περίπου το μεσημέρι.... 20%.... Τώρα στο 2% ΟΕΟ.... Κάνω κάτι λάθος ή είναι λογικό?

Λοιπόν παιδιά θέλω τα φώτα σας... Από το πρωί που ξύπνησα κατά τις 10, έκανα μια σχετικά σοβαρή χρήση του Note με downloads, σεταρίσματα, video κτλ κτλ... Δεν θα το έλεγα ζόρισμα αλλά τέλος πάντων... Μπαταρία στις 2 περίπου το μεσημέρι.... 20%.... Τώρα στο 2% ΟΕΟ.... Κάνω κάτι λάθος ή είναι λογικό?

To τι έτρεξες ή το τι τρέχει στο background του κινητού σου, είναι αδύνατον να το ξέρουμε.

Δες που καταναλώθηκε η μπαταρία σου μέσα από το μενού ή από κάποια εξειδικευμένη εφαρμογή.

Επίσης θα σε παρακαλέσω να τροποποιείς τα μηνύματά σου αν θες να προσθέσεις κάτι ή να χρησιμοποιείς το κουμπάκι (+) που υπάρχει κάτω από κάθε ποστ, όταν θες να κάνεις πολλαπλή παράθεση.

Τι έγινε ρε παιιδιά.

Χωρίς φορτιστή το αγοράσατε; :rolleyes:

Οπως του Note 2 φίλε μου...δηλαδή 2Α

To τι έτρεξες ή το τι τρέχει στο background του κινητού σου, είναι αδύνατον να το ξέρουμε.

Δες που καταναλώθηκε η μπαταρία σου μέσα από το μενού ή από κάποια εξειδικευμένη εφαρμογή.

Επίσης θα σε παρακαλέσω να τροποποιείς τα μηνύματά σου αν θες να προσθέσεις κάτι ή να χρησιμοποιείς το κουμπάκι (+) που υπάρχει κάτω από κάθε ποστ, όταν θες να κάνεις πολλαπλή παράθεση.

Έχεις απόλυτο δίκιο... Μαθαίνουμε.... Ποια εφαρμογή προτείνεις?

Την έκπτωση μου την έδωσε επι τόπου για το Note, άρα 699€!

τι εννοείς στην έδωσε επιτόπου; Πότε θα έπρεπε δηλαδή να στην δώσει; Τα Χριστούγεννα; Στο ταμείο πόσα έδωσες; 699 χωρίς δωροκάρτα, η 799 με δωροκάρτα;

Αμα τα χριστουγεννα βγει καμια καλη προσφορα το χτυπησα!

Κατι μου λεει πως τα χριστουγεννα οντως θα δουμε κατι πολυ ωραιο!:D:D

Edited by ntinoscrypton

• The title was changed to Samsung Galaxy Note 3 (SM-N9005)