Jump to content

ZTE Blade V

George6633
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Απο Ελλαδα εδω: http://www.ebw.gr/el/product/382401/Original-LCD-Digitizer-ZTE-Blade-V (ειναι μαζι με την οθονη πακετο)

Απο εξωτερικο: http://www.ebay.co.uk/itm/New-Touch-Screen-Glass-Digitizer-Replacement-Parts-For-ZTE-Blade-V-/231183834187?pt=UK_Replacement_Parts_Tools&hash=item35d3a15c4b

Δεν ξερω αν η οθονη ειναι ερμητικα κολλημενη με το τζαμι,αν ξερει καποιος ας απαντησει.

Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα (έσπασε!) αλλά αν παρατηρήσετε ο connector του digitizer στα δυο link που παραθετετε είναι διαφορετικά. Επειδή το δικο μου το ελυσα και το είδα, είναι σαν κι αυτό στο ελληνικό site. Αυτο απο το ebay φοβάμαι πως είναι ασύμβατο

Edited by bill79

• Απαντήσεις 332
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδιά έχω και εγ'ω το συγκεκριμένο τηλέφωνο εδώ και 4 μήνες και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος!!!!!θα ήθελα να το κάνω root και λέω να χρησιμοποιήσω την μέθοδο kingo android. ;Έχετε διαπιστώσει κάποι πρόβλημα μ' αυτήν την μέθοδο; Ευχαριστώ

Παιδιά έχω και εγ'ω το συγκεκριμένο τηλέφωνο εδώ και 4 μήνες και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος!!!!!θα ήθελα να το κάνω root και λέω να χρησιμοποιήσω την μέθοδο kingo android. ;Έχετε διαπιστώσει κάποι πρόβλημα μ' αυτήν την μέθοδο; Ευχαριστώ

Αυτη την μεθοδο εχω χρησιμοποιησει και γω πολλες φορες χωρις κανενα προβλημα :)

Homtom HT7

το τζάμι της οθόνης απ΄το ebw.gr δεν υπάρχει πια. μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω άλλο ,από Ελλάδα?

Καλημερα Παυλο,παρ'τους τηλεφωνο και ρωτησε τους,ισως εξαντληθηκε και περιμενουν κι αλλα κομματια.Αν οχι τα πραγματα ειναι λιγο δυσκολα :wacko:

ΥΓ:Σου εσπασε και η οθονη η μονο το τζαμι?

Homtom HT7

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους....Εδώ και μέρες έχω θέμα με το ακουστικό από το τηλέφωνο, ενώ το έχω στο μέγιστο ακούγεται ελάχιστα....(το έχει πάθει κάποιος αυτό;).Μίλησα με το service και μου είπανε να το στείλω να το δούνε αφού πρώτα κρατήσω τα δεδομένα....Πως και με ποιον τρόπο κάνω συνολικό Backup στο κινητό έτσι ώστε να τα έχω όλα αν σβηστούνε;(επαφές, φωτο, λογαριασμούς κτλ.)Παρακαλώ για την βοήθεια σας.Ευχαριστώ

Guest margarita12
Δυστυχως αγοραζοντας το zte blade v εκανα την πιο αστοχη αγορα ever! Δελεαστηκα απο την Πασχαλιατικη προσφορα των 99 ευρω και την πατησα... Μολις ανοιξα το καπακι για να βαλω καρτες sim και μνημης ξεκολλησε ο ασημι δακτυλιος στην καμερα! Τρελαθηκα! Το πηγα σε φιλικο προσωπο τεχνικο και μου το εφτιαξε λεγοντας μου οτι η εγγυηση δεν θα το καλυπτε,θα επικαλουνταν δικη μου υπαιτιοτητα,μου ειπε οτι υπηρξε κατασκευαστικη αστοχια και οτι τα "πατηματα" στο πλαστικο ηταν ευαισθητα και ηταν λαθος η τοποθετηση του μονο για ωραια εφανιση.Διακρινω προσπαθεια μιμησης Galaxy ...Ξενερωμα με το καλημερα! Πρωτες εντυπωσεις; κακιστη καμερα,οθονη ευαισθητη με καθετες γραμμες-κουκιδες,κακη ακουστικη,χαλια hands free,χαμηλη φωτεινοτητα οθονης.Χαμηλη τιμη για τετραπυρηνο; αλλα κακη κατασκευη! Δοκιμασα τα διπυρηνα Huawei Y530 και G510 και υπερηχαν σε ολους τους τομεις(και εχουν και gorilla glass οθονη...)αν και διπυρηνα..... Τουλαχιστον η Huawei εμαθε απο τα λαθη του παρελθοντος(βλεπε vodafone συσκευες με τα τοτε προβληματα...) και βελτιωθηκε! Καλο ειναι η zte να ακολουθησει το παραδειγμα της.... Edited by margarita12

Καλησπέρα και χρόνια πολλά και από μένα,εδώ και 3 μέρες περίπου έχω ένα πρόβλημα,δε μου ενεργοποιείτε το wifi καθόλου,χάλασε ξαφνικά,υπάρχει κάποιος τρόπος να φτιαχτεί ή να το πάω για servise?

Guest margarita12
Καλησπέρα και χρόνια πολλά και από μένα,εδώ και 3 μέρες περίπου έχω ένα πρόβλημα,δε μου ενεργοποιείτε το wifi καθόλου,χάλασε ξαφνικά,υπάρχει κάποιος τρόπος να φτιαχτεί ή να το πάω για servise?

Πηγαινε το και υπομονη... δυστυχως ατυχησαμε αγοραζοντας το...

Κατάλαβα δεύτερη φορά που το πάω από τότε που το αγόρασα,κρίμα και αρχικά ήταν πολύ καλό κινητό,πάλι καλά που υπάρχει και η εγγύηση

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά σε όλους....Εδώ και μέρες έχω θέμα με το ακουστικό από το τηλέφωνο, ενώ το έχω στο μέγιστο ακούγεται ελάχιστα....(το έχει πάθει κάποιος αυτό;).Μίλησα με το service και μου είπανε να το στείλω να το δούνε αφού πρώτα κρατήσω τα δεδομένα....Πως και με ποιον τρόπο κάνω συνολικό Backup στο κινητό έτσι ώστε να τα έχω όλα αν σβηστούνε;(επαφές, φωτο, λογαριασμούς κτλ.)Παρακαλώ για την βοήθεια σας.Ευχαριστώ

Καλημέρα.....κάποιος να μου πει ένα τρόπο να πάρω Backup του κινητού στον H/Y; Με ποιον τρόπο γίνεται;

Ξεστοκαρισε ο κοτσοβολος?

60% αυξηση, 160 το πηγε!

Καλησπέρα!

Χτες αγόρασα το ZTE Blade V και δεν συνδέεται με τίποτα με το wifi μου. http://imagizer.imageshack.us/v2/280x200q90/841/3bqrb.jpgΓενικά έχω μαύρα μεσάνυχτα από κινητά και δη smartphones καθώς είναι το πρώτο μου. Βέβαια, από ότι έβλεπα από φίλους, δεν είναι και πυρηνική φυσική, απλά έτυχε σε εμένα να βγάλει τη ψυχή.

http://imageshack.com/a/img845/4811/kuuf.png

To router μου (linksys WAG200G) είναι φρεσκό resetαρισμένο και ρυθμισμένο από τεχνικό. Το λαμπάκι του wireless ανάβει κανονικά. Έχω αλλάξει τα κανάλια του wireless από το 8 μέχρι και το 12, έχω αλλάξει σε wep/wap κλπ, έχω αλλάξει κωδικούς, έχω βάλει την ip σε static, και έχω προσπαθήσει να ανοιξω το interface του router μου από το κινητό (και όλα αυτά ταυτόχρονα και χώρια).. Εν ολίγοις, τζίφος. Έχω πιάσει να διαβάσω κάτι άρθρα περί reverse teethering και κάτι όρους που δεν έχω ξαναματαδεί ποτέ μου. Δεν έχω βγάλει άκρη. Εν αρχή δεν ήθελα να παραδεχτώ την ήττα μου. Είπα στον εαυτό μου πως είμαι μια νέα δυναμική και έξυπνη γυναίκα, αλλά ουχί.. δεν βγάζω άκρη.

Προτείνετε ιδεές και μοιραστείτε με μια πελαγωμένη (και ανίδεη) χρήστρια τη λύση σας, αν είχατε παρόμοια εμπειρία.. Ευχαριστώ!

Υ.Γ. αν δεν βρω λύση, λέω αύριο να το πάρω στα χεράκια μου και να το πάω στον Κωτσόβολο από όπου το πήρα, μπας και με λυπηθεί κανείς και το διορθώσει.. http://imagizer.imageshack.us/v2/280x200q90/845/3i0k.jpg

Please..help me!

Δεν έχω ιδέα τι μπορεί να φταίει... Πρέπει να το δω από κοντά μπας και καταλάβω τπτ, γιατί οι πληροφορίες που δίνεις δεν είναι αρκετές, αλλά μην είμαστε υπερβολικοί. Κάποια 'έξυπνα' μόντεμ-ρούτερ έχουνε ένα κουμπάκι που πρέπει να το πατήσεις ακριβώς πριν συνδέσεις μία συσκευή. Υπάρχει περίπτωση να έχεις κάτι τέτοιο; (το λέω αυτό διότι είπες ότι σου σέταρε το δίκτυο τεχνικός) Τα άλλα που διαβάζεις είναι υπερβολές.
free yourself

Όχι δεν υπάρχει τέτοιο κουμπάκι.. θα χαρώ να σου δώσω πληροφορίες αν μου πεις συγκεκριμενα τι θα ήθελες.

Nαι το είδα το μόντεμ. Παλιό είναι. Είδες μήπως στο μενού έχει ενεργοποιημένο το IMAC για να συνδέονται οι συσκευές? Πως συνδέεται ο υπολογιστής σου, ασύρματα ή ενσύρματα?

Αν συνδέεται ο υπολογιστής σου κανονικά, κάνε δοκιμή να συνδέσεις το κινητό σε άλλο ρούτερ και μετά ξαναδοκίμασε στο δικό σου.

BTW διαβάζω εκείνο που λες με την εξυπνάδα και τη δυναμικότητα και κλαίω! αν ήταν έτσι δεν θα χρειαζόντουσαν οι τεχνικοί στις μεγάλες επιχειρήσεις που υπάρχουν (θεωρητικά) πολλοί τέτοιοι άνθρωποι...

free yourself

Που ακριβως βρίσκεται αυτό το IMAC? Δοκίμασα να δω αν μπαίνει σε αλλα wifi και μπαινει κανονικα.. Edited by DoppelgangerMuse

Έλα τώρα! Με απογοητεύεις!

Είπα στον εαυτό μου πως είμαι μια νέα δυναμική και έξυπνη γυναίκα

Μέσα από τις ρυθμίσεις του ρούτερ δες αν είναι ενεργοποιημένη η ασφάλεια μέσω MAC. Κάθε (μα κάθε) συσκευή έχει μία μοναδική διεύθυνση MAC την οποία μπορείς να τη δηλώσεις στο ρούτερ σου ώστε να μπορεί να συνδεθεί μόνο η συσκευή που εσύ έχεις ορίσει (περα από τον κωδικό). Πω πω! Μόλις είδα ότι έγραψα IMAC! Αυτό είναι λάθος, σκέτο MAC. Είναι 12 ψηφία που χωρίζονται ανα δύο με παύλα.

free yourself

Ζητώ συγνώμη με έπιασε προσωρινή θολούρα εκείνη την ώρα. Με μπερδεψε το Ι μπροστα από το mac. Το δοκίμασα πριν απο 2 μέρες αυτό. Τίποτα, τζίφος..

Ζητώ συγνώμη με έπιασε προσωρινή θολούρα εκείνη την ώρα. Με μπερδεψε το Ι μπροστα από το mac. Το δοκίμασα πριν απο 2 μέρες αυτό. Τίποτα, τζίφος..

Τσέκαρε εδώ: http://www.modaco.com/topic/350652-brand-new-zte-blade-will-not-connect-to-my-netgear-router/ και εδώ: http://community.virginmedia.com/t5/Mobile-Android-Phones/ZTE-blade-V-Wont-connect-to-WiFi/td-p/1994342 για να βγάλεις συμπεράσματα και να δοκιμάσεις καμιά ιδέα, είτε να αγοράσεις ένα άλλο ρούτερ...

Λυπάμαι.

free yourself

Τα χω τσεκάρει και τα 2..Νομίζω πως φταίει οτι είναι παλιό το ρουτερ και πρέπει να πάρω άλλο.. Αν ξέρετε να προτείνετε κανένα θα σας ήμουν ευγνωμων!

Τα χω τσεκάρει και τα 2..Νομίζω πως φταίει οτι είναι παλιό το ρουτερ και πρέπει να πάρω άλλο.. Αν ξέρετε να προτείνετε κανένα θα σας ήμουν ευγνωμων!

Μην το σκέφτεσαι για το ρούτερ και τόσο, πήγαινε πάρε ένα. Φρόντισε να είναι μόντεμ-ρούτερ όμως για να μην μπλέκεις με pairing μεταξύ συσκευών (γιατί μπορείς να πάρεις ένα απλό ρούτερ, το οποίο θα συνδέσεις με το linksys και αυτό θα στέλνει ενσύρματα το σήμα στο ρούτερ στο οποίο θα συνδέσεις ασύρματα τις άλλες συσκευές). Για μένα είναι εύκολο επειδή το έχω ξανακάνει, αλλά η πρώτη φορά είναι ταλαιπώρια... Συνιστώ ένα νέο μόντεμ-ρούτερ.

Δες αυτό: TP-Link Wireless ADSL2+ Modem/Router Ν300 Annex A TD-W8970, όχι ότι το ξέρω αλλά έχει καλά specs (δεν ξέρω κατά πόσο σε ενδιαφέρουν...) και το δικό μου είναι αντίστοιχο (παλαιότερο μοντέλο). Εγώ αν θα έπαιρνα τώρα, θα έπαιρνα αυτό επειδή είναι dual band: TP-Link Wireless Dual Band Modem / Router N 600Mbps TD-W8980, αλλά είναι ακόμα πιο ακριβό...

Βασικά επειδή είμαστε εκτός θέματος, καλύτερα στείλε κάνα πμ άμα χρειάζεσαι επιπλέον πληροφορίες για δίκτυο κτλ.

Edited by ptsolak
free yourself