panos.k2 Δημ. August 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2023 (edited) 20 minutes ago, p_k said: AB IKEA Β7 στα 10MHz; Πρώτη φορά το βλεπω. Edited August 4, 2023 by panos.k2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. August 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2023 Just now, panos.k2 said: Β7 στα 10MHz; Πρώτη φορά το βλεπω. Μήπως γράφει λάθος τη μπάντα ή τα MHz? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2023 Μάλλον λάθος της εφαρμογής 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. August 4, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2023 (edited) 8 minutes ago, Gv2008 said: Μήπως γράφει λάθος τη μπάντα ή τα MHz? Και γω αυτό φαντάστηκα αλλά είχε ανεβάσει παλιότερα κάποιος συμφορουμιτης σε νησί (απο μενού iPhone) πως υπήρχε Β7 στα 10MHz απο τη συνεργάτιδα και ειπα μήπως γίνεται το ίδιο και σε αυτη η κεραια της νοβα. Επισης η ταχύτητα για Β7 στα 20MHz είναι μικρή. Edit: Λάθος της εφαρμογής είναι. Στο cellmapper έχει περαστεί στα 20MHz η Β7. Edited August 4, 2023 by panos.k2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lyricmyth19 Δημ. August 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2023 (edited) Πηγάδι Πτελεού Μαγνησίας. Κάτω προς την θάλασσα πιάνει σε κάποια σημεία 5G αλλά χάνεται εύκολα. Edited August 9, 2023 by Lyricmyth19 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2023 Λαύκος Μαγνησίας πλατεία. 6 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. August 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2023 9 minutes ago, mixtri said: Λαύκος Μαγνησίας πλατεία. Τραγική η nova. Σε όλες τις περιοχές που κινούμαι είναι τραγική. Περίμενα περισσότερα μετά την εξαγορά. Είναι νωρίς ακόμα αλλά δεν βλέπω τη δουλειά της πράσινης ούτε στο ελάχιστο 5 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. August 9, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2023 1 hour ago, Gv2008 said: Τραγική η nova. Σε όλες τις περιοχές που κινούμαι είναι τραγική. Περίμενα περισσότερα μετά την εξαγορά. Είναι νωρίς ακόμα αλλά δεν βλέπω τη δουλειά της πράσινης ούτε στο ελάχιστο Πάνε πιο αργά! Είναι πολλές οι άδειες που είναι σε αναμονή. Του χρόνου τέτοια περίοδο εάν έχουν κάνει λίγα πράγματα θα είμαι ο πρώτος που θα τους κράξω! Πρέπει να έχουμε εναλλακτικές στις υποδομές όχι μόνο έναν πάροχο που κάνει σοβαρές επενδύσεις! 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2023 On 9/8/2023 at 3:00 ΜΜ, Chrischal1908 said: Πάνε πιο αργά! Είναι πολλές οι άδειες που είναι σε αναμονή. Του χρόνου τέτοια περίοδο εάν έχουν κάνει λίγα πράγματα θα είμαι ο πρώτος που θα τους κράξω! Πρέπει να έχουμε εναλλακτικές στις υποδομές όχι μόνο έναν πάροχο που κάνει σοβαρές επενδύσεις! Άτομο που είναι χωμένος καλα μέσα στα συνεργεία , μου είπε χαρακτηριστικά «έρχονται για να δουλέψουν στην cosmote μεσα στα νεύρα από τα αλλά δίκτυα οι εργολάβοι γιατί επικρατεί ένα χαος» . Και στην κινητή και στην σταθερή . Γενικά από ότι κατάλαβα το κύριο πρόβλημα δεν έχουν KPIs 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. August 10, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2023 22 minutes ago, georgebad said: Άτομο που είναι χωμένος καλα μέσα στα συνεργεία , μου είπε χαρακτηριστικά «έρχονται για να δουλέψουν στην cosmote μεσα στα νεύρα από τα αλλά δίκτυα οι εργολάβοι γιατί επικρατεί ένα χαος» . Και στην κινητή και στην σταθερή . Γενικά από ότι κατάλαβα το κύριο πρόβλημα δεν έχουν KPIs Το χάος έχει να κάνει με τα πολλά μέτωπα που έχουν να πάνε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. August 12, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2023 On 10/8/2023 at 10:26 ΜΜ, georgebad said: Άτομο που είναι χωμένος καλα μέσα στα συνεργεία , μου είπε χαρακτηριστικά «έρχονται για να δουλέψουν στην cosmote μεσα στα νεύρα από τα αλλά δίκτυα οι εργολάβοι γιατί επικρατεί ένα χαος» . Και στην κινητή και στην σταθερή . Γενικά από ότι κατάλαβα το κύριο πρόβλημα δεν έχουν KPIs Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση, αλλά τέλος πάντων 😊 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2023 11 ώρες πριν, hercoulis said: Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση, αλλά τέλος πάντων 😊 Δεν είναι δικά μου λογια 🥹 . Αλλά προφανος δεν ειναι και τόσο αντικοειμενικο θα μου πεις 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. August 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2023 (edited) Ας κοιτάξει η κάθε εταιρεία τα προβλήματα της για να δούμε ουσιαστική βελτίωση. Όλες έχουν προβλήματα. Η cosmote ας δει την γεωγραφική κάλυψη και το σημα σε εσωτερικους χωρους και οι άλλες δυο να δουν τις ταχύτητες. Τωρα αυτά περι εργολάβων και περι χαους τα θεωρω λόγια του αέρα. Νεύρα και πίεση υπάρχει σε κάθε δουλειά όπως και να το κάνουμε. Παραδεισος δεν είναι πουθενα, σε καμία εργασια και καμια εταιρεία. Προφανώς η πίεση είναι λίγο μεγαλύτερη στις συνεργάτιδες λόγω ανταγωνισμού αλλά τα πανε πολυ καλά. Μην ξεχνάμε πως Έχουν και αυτές πολλα προτερήματα και σε αρκετούς Τομείς ξεπερνούν την κοσμοτε. Ας λήξουμε το οφφ τοπικ. Edited August 13, 2023 by panos.k2 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnny_htc Δημ. August 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2023 Άτομο που είναι χωμένος καλα μέσα στα συνεργεία , μου είπε χαρακτηριστικά «έρχονται για να δουλέψουν στην cosmote μεσα στα νεύρα από τα αλλά δίκτυα οι εργολάβοι γιατί επικρατεί ένα χαος» . Και στην κινητή και στην σταθερή . Γενικά από ότι κατάλαβα το κύριο πρόβλημα δεν έχουν KPIsΑπόλυτα λογικό. Εταιρείες αρκετά μπάχαλο, που προσπαθούν να πιάσουν την πρώτη. Πιέζουν κάργα να πιάσουν νούμερα και δεν έχουν κανεναν προγραμματισμό όπως έχει η μεγάλη,πχ να τελειώσουμε αυτή τη περιοχή και να τρέξουμε κάπου που πονάει, πάρα μόνο τους βγάζουν τη ψυχή στους μικροεργολαβους για πενταροδεκαρες.. Μια χαρά αντικειμενικο ακούγεται, ο εργολάβος δεν ξεχωρίζει μπλε, πράσινη, κόκκινη. Θα πάει οπου έχει μεροκάματο. Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 8 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2023 (edited) 51 minutes ago, panos.k2 said: Ας κοιτάξει η κάθε εταιρεία τα προβλήματα της για να δούμε ουσιαστική βελτίωση. Όλες έχουν προβλήματα. Η cosmote ας δει την γεωγραφική κάλυψη και το σημα σε εσωτερικους χωρους και οι άλλες δυο να δουν τις ταχύτητες. Τωρα αυτά περι εργολάβων και περι χαους τα θεωρω λόγια του αέρα. Νεύρα και πίεση υπάρχει σε κάθε δουλειά όπως και να το κάνουμε. Παραδεισος δεν είναι πουθενα, σε καμία εργασια και καμια εταιρεία. Προφανώς η πίεση είναι λίγο μεγαλύτερη στις συνεργάτιδες λόγω ανταγωνισμού αλλά τα πανε πολυ καλά. Μην ξεχνάμε πως Έχουν και αυτές πολλα προτερήματα και σε αρκετούς Τομείς ξεπερνούν την κοσμοτε. Ας λήξουμε το οφφ τοπικ. Δεν έχω κανεναν λόγο να πω αερολογίες . Ο άνθρωπος έχει δουλεψει και στις 3 εραιριες και μου είπε χαρακτηριστικά , ότι στις victus επικρατεί ένα μπαχαλο και ειδικά στην Vodafone . Δεν μιλάω για κάλυψη ταχύτητες κτλπ . Μιλάω για εργασιακό περιβάλλον και επαγγελματισμό στον σχεδιασμό και ανάπτυξη δίκτυο . Προφανος και υπάρχουν προτερήματα στις άλλες αλλιώς δεν θα υπήρχαν Edited August 13, 2023 by georgebad 7 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.k2 Δημ. August 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2023 (edited) 35 minutes ago, georgebad said: Ο άνθρωπος έχει δουλεψει και στις 3 εραιριες και μου είπε χαρακτηριστικά , ότι στις victus επικρατεί ένα μπαχαλο και ειδικά στην Vodafone . Δεν μιλάω για κάλυψη ταχύτητες κτλπ . Μιλάω για εργασιακό περιβάλλον και επαγγελματισμό Ωραία που μας διευκρίνισες το χάος, προσωπικά κατάλαβα αλλο πράγμα. Όταν ειπα «λόγια του αέρα» εννοούσα πως το «χαος» ακούστηκε πολυ γενικο, σε καμία περίπτωση δεν εννοούσα πως λες ψέμματα και συγγνώμη αν το πήρες έτσι. Δεν το Διατύπωσα σωστά. Ουτε αμφισβητώ τα λεγόμενα του ανθρώπου, προς θεού. Απλά δεν βρισκω τον λόγο να συζητάμε για το εργασιακό περιβάλλον εδω, για αυτό μίλησα για ταχύτητες/κάλυψη. Ό,τι γίνεται το βλέπουμε στην πράξη. Edited August 13, 2023 by panos.k2 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2023 (edited) 1 hour ago, panos.k2 said: Ωραία που μας διευκρίνισες το χάος, προσωπικά κατάλαβα αλλο πράγμα. Όταν ειπα «λόγια του αέρα» εννοούσα πως το «χαος» ακούστηκε πολυ γενικο, σε καμία περίπτωση δεν εννοούσα πως λες ψέμματα και συγγνώμη αν το πήρες έτσι. Δεν το Διατύπωσα σωστά. Ουτε αμφισβητώ τα λεγόμενα του ανθρώπου, προς θεού. Απλά δεν βρισκω τον λόγο να συζητάμε για το εργασιακό περιβάλλον εδω, για αυτό μίλησα για ταχύτητες/κάλυψη. Ό,τι γίνεται το βλέπουμε στην πράξη. Βρε εννοείτε κουβεντα να γίνεται , μην αγχονεσαι . Το θέμα είναι ότι περνάς πολλές φορές πασαλείφουν και φεύγουν . Πχ το όλο θέμα με το 3G της voda και ενίοτε της nova δικαιολογεί ύπαρξη αδιαφορίας και μη επαγγελματισμού . Όλα θα δείξουν έν καιρό . Είμαστε είδη 3 χρόνια μέσα σχεδόν στην νέα γενιά . Όλα θα φανούν με την αρχή διάθεσης SA , εκεί θα φανούν οι μελέτες που έχει κάνει η κάθε εταιρία . Edited August 13, 2023 by georgebad 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2023 Παραλία Τζάστενη Πηλιο Σε ρίχνει και edge που και που. τα ανέβασα με cosmote 5 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2023 Πού είναι αυτή η παραλία; Την πιάνει ο δορυφόρος; 😂 1 2 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2023 19 ώρες πριν, p_k said: Πού είναι αυτή η παραλία; Την πιάνει ο δορυφόρος; 😂 Είναι πολύ γνωστή! και μια από Βλαχορεμα Πηλίου. Από Σκιάθο η κάλυψη. 5 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. August 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2023 1 ώρα πριν, mixtri said: Είναι πολύ γνωστή! και μια από Βλαχορεμα Πηλίου. Από Σκιάθο η κάλυψη. Καλύτερη η Nova από την πράσινη; Θαύμα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2023 40 minutes ago, Gv2008 said: Καλύτερη η Nova από την πράσινη; Θαύμα Δε νομίζω. Θεωρώ περισσότερη κίνηση για την πράσινη. Στο upload η πράσινη είναι πάντα καλύτερη. 3 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. August 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2023 2 minutes ago, mixtri said: Δε νομίζω. Θεωρώ περισσότερη κίνηση για την πράσινη. Στο upload η πράσινη είναι πάντα καλύτερη. Θεωρώ ότι είναι ανάλογα την περιοχή. Σε N1 πάντα η κόκκινη είναι καλύτερη σχεδόν στα περισσότερα που μετράω εγώ. Βέβαια μπορεί να έχει να κάνει με το ότι η cosmote πάσχει στην περιοχή μου ενώ οι άλλες έχουν αναβαθμίσει πλήρως. Θα ήθελα τη βοήθειά σου σχετικά με ότι έγραψα στο νήμα 5G NR της cosmote σε παρακαλώ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2023 (edited) Επείγουσα ανάγκη η ενίσχυση του δικτύου στην περιοχή του ΙΚΕΑ στη Θεσσαλονίκη, μια έτσι και αλλιώς πολυσύχναστη περιοχή λόγω και του ΑΣ ΙΚΕΑ των αστικών λεωφορείων του πολύπαθου ΟΑΣΘ (με το ρεκόρ εξυπηρέτησης και φιλικής προς τους επιβάτες ατμόσφαιρας) παστώματος στα υπερσύγχρονα λεωφορεία. Λοιπόν, τα νούμερα είναι ενδεικτικά της κατάστασης που επικρατεί στον εξωτερικό χώρο του μεγάλου σούπερ μάρκετ. Στον εσωτερικό χώρο είχαμε ποικιλία αλλού 5g, αλλου 4G plus, αλλού σκέτο 4g, αλλού Ε. Και εδώ τα πράγματα γίνονται σοβαρά, καθώς στο ψυγείο που φιλοξενεί τις κρέμες γάλακτος χρειάστηκε να κάνω βιντεοκλήση με τη σύζυγο, για να δω ποια κρέμα γάλακτος θα αγοράσω (να μη γίνει κάποιο λάθος). Έλα όμως που με Ε βιντεοκλήση δεν μπορεί να γίνει ως γνωστόν... Έτσι, πήρα την πρωτοβουλία και διάλεξα μόνος μου κρέμα γάλακτος και τελικά ήταν η σωστή επιλογή λόγω της μακρόχρονης εμπειρίας μου σε ψώνια για την οικογένεια. Οι φωνητικές κλήσεις γίνονταν πάντως μια χαρά, μόνο που σε απομονωμένα μέρη του καταστήματος έφευγε το Volte. Άρα ή θα ενισχυθεί το δίκτυο στο συγκεκριμένο σημείο ή οι υπεύθυνοι του καταστήματος θα αλλάξουν μέρος στις κρέμες γάλακτος. Edited August 14, 2023 by p_k 2 6 Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. August 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2023 3 minutes ago, p_k said: Επείγουσα ανάγκη η ενίσχυση του δικτύου στην περιοχή του ΙΚΕΑ στη Θεσσαλονίκη, μια έτσι και αλλιώς πολυσύχναστη περιοχή λόγω και του ΑΣ ΙΚΕΑ των αστικών λεωφορείων του πολύπαθου ΟΑΣΘ (με το ρεκόρ εξυπηρέτησης και φιλικής προς τους επιβάτες ατμόσφαιρας) παστώματος στα υπερσύγχρονα λεωφορεία. Λοιπόν, τα νούμερα είναι ενδεικτικά της κατάστασης που επικρατεί στον εξωτερικό χώρο του μεγάλου σούπερ μάρκετ. Στον εσωτερικό χώρο είχαμε ποικιλία αλλού 5g, αλλου 4G plus, αλλού σκέτο 4g, αλλού Ε. Και εδώ τα πράγματα γίνονται σοβαρά, καθώς στο ψυγείο που φιλοξενεί τις κρέμες γάλακτος χρειάστηκε να κάνω βιντεοκλήση με τη σύζυγο, για να δω ποια κρέμα γάλακτος θα αγοράσω (να μη γίνει κάποιο λάθος). Έλα όμως που με Ε βιντεοκλήση δεν μπορεί να γίνει ως γνωστόν... Έτσι, πήρα την πρωτοβουλία και διάλεξα μόνος μου κρέμα γάλακτος και τελικά ήταν η σωστή επιλογή λόγω της μακρόχρονης εμπειρίας μου σε ψώνια για την οικογένεια. Οι φωνητικές κλήσεις γίνονταν πάντως μια χαρά, μόνο που σε απομονωμένα μέρη του καταστήματος έφευγε το Volte. Άρα ή θα ενισχυθεί το δίκτυο στο συγκεκριμένο σημείο ή οι υπεύθυνοι του καταστήματος θα αλλάξουν μέρος στις κρέμες γάλακτος. Καλύτερα να ενισχυθεί το δίκτυο. Πειραιά πάντως έχω πάθει σοκ. Εκπληκτικό το δίκτυο και όλες οι κεραίες αναβαθμισμένες 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts