cmvr Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Οπου γινεται αναβαθμιση δικτυου, μπαινουν και καινουργιες κεραιες; (αυξηση καλυψης);Όχι σε όλες τις περιπτώσεις για αυτό υπάρχουν χωριά που πιάνουν έξω 4g από κάποια μακρινή 800αρα και μόλις μπεις μέσα καραμπινάτο 2g. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mukoxanthii Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Ακριβώς αυτό είπαν στο meeting όταν σχεδίαζαν το νέο δίκτυο. απλα κοροϊδευουν το κοσμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Φρέσκα μαντάτα από εταιρία μόλις μίλησα για τεχνικό πρόβλημα και επί τις ευκαιρίας ρώτησα. Γίνονται αναβαθμίσεις για το 4G δίκτυο στην περιοχή της Κατερίνης, στον Νομό Αργολίδας και στον Νομό Σερρών. Επίσης και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Εύχομαι τώρα στον νόμο Σερρών να κλείσουν και την τρύπα από ασπροβαλτα έως Θεσσαλονίκη μικρή και μεγάλη βολβη. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Φρέσκα μαντάτα από εταιρία μόλις μίλησα για τεχνικό πρόβλημα και επί τις ευκαιρίας ρώτησα. Γίνονται αναβαθμίσεις για το 4G δίκτυο στην περιοχή της Κατερίνης, στον Νομό Αργολίδας και στον Νομό Σερρών.Επίσης και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Εύχομαι τώρα στον νόμο Σερρών να κλείσουν και την τρύπα από ασπροβαλτα έως Θεσσαλονίκη μικρή και μεγάλη βολβη. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Παντως στο κεντρο της πολης,καποιο θεμα δεν εχει. Το οτι σερνονται οι ταχυτητες απο B20 ναι,εχω δει και κατω απο 10Mbps στο κεντρο.Στην Βασιλεως Ηρακλειου πριν κατι μηνες ειχα 50αρια με B7. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Παντως στο κεντρο της πολης,καποιο θεμα δεν εχει. Το οτι σερνονται οι ταχυτητες απο B20 ναι,εχω δει και κατω απο 10Mbps στο κεντρο.Στην Βασιλεως Ηρακλειου πριν κατι μηνες ειχα 50αρια με B7.Δεν είχα χρόνο να ρωτήσω λεπτομέριες. Σίγουρα φτιάχνουν σημεία με πρόβλημα και αναβαθμίζουν ταχύτητες με αύξηση χωρητικότητας. Το θέμα είναι να βάλουν και κανένα CA :) Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Δεν είχα χρόνο να ρωτήσω λεπτομέριες. Σίγουρα φτιάχνουν σημεία με πρόβλημα και αναβαθμίζουν ταχύτητες με αύξηση χωρητικότητας. Το θέμα είναι να βάλουν και κανένα CA :) Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) ΑΝ ξαναμιλησεις, ρωτα για Δραμα Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 (edited) Ρώτησα για Θεσσαλονίκη και μου είπαν ότι η αναβάθμιση γίνεται στις περιοχές Ελευθέριο ,Νέο Κορδελιό , Εύοσμο , Μενεμένη , Σταυρούπολη. Επίσης και στην περιοχή της Καλαμαριάς. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ΑΝ ξαναμιλησεις, ρωτα για ΔραμαΑν μιλήσω και τρίτη φορά για την βλάβη θα ρωτήσω. Η Δράμα μέσα στην πόλη έχει 4g αλλά δεν καλύφθηκε ο νομός Βόρεια. Λογικά μόλις κλείσουν τα χοντρά σημεία θα γυρίσουν πίσω όπως κάνανε και στον Βόλο. Οι χάρτες δεν είναι σε καμία εταιρία να τους πάρουμε σοβαρά στο 100% απλά είναι ενδεικτικοί για την κάλυψη. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Edited August 28, 2017 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Εύοσμο γενικα εχει ψιλό διορθωθεί το δικτυο.... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Ρώτησα για Θεσσαλονίκη και μου είπαν ότι η αναβάθμιση γίνεται στις περιοχές Ελευθέριο ,Νέο Κορδελιό , Εύοσμο , Μενεμένη , Σταυρούπολη. Επίσης και στην περιοχή της Καλαμαριάς. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν μιλήσω και τρίτη φορά για την βλάβη θα ρωτήσω. Η Δράμα μέσα στην πόλη έχει 4g αλλά δεν καλύφθηκε ο νομός Βόρεια. Λογικά μόλις κλείσουν τα χοντρά σημεία θα γυρίσουν πίσω όπως κάνανε και στον Βόλο. Οι χάρτες δεν είναι σε καμία εταιρία να τους πάρουμε σοβαρά στο 100% απλά είναι ενδεικτικοί για την κάλυψη. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Δυτικα παντως μια χαρα επαιζε το δικτυο.Για Καλαμαρια,στη Βοτση μπηκε B7 μαζι με την 20. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 απορία . ήμουν σε περιοχή που είναι ~50 μετρα η κεραία της wind ... με το ζόρι έφτανα τα 5MBs γιατι ομως έτσι ρε παιδια;;; Τα 5mbps ηταν σε 4g η' 3g; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisDedos92 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Huawei BTS 3900 τα καινούργια Ericsson RBS 2216 v1 & v2 τα παλιά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frpix Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 (edited) Ρώτησα για Θεσσαλονίκη και μου είπαν ότι η αναβάθμιση γίνεται στις περιοχές Ελευθέριο ,Νέο Κορδελιό , Εύοσμο , Μενεμένη , Σταυρούπολη. Επίσης και στην περιοχή της Καλαμαριάς. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν μιλήσω και τρίτη φορά για την βλάβη θα ρωτήσω. Η Δράμα μέσα στην πόλη έχει 4g αλλά δεν καλύφθηκε ο νομός Βόρεια. Λογικά μόλις κλείσουν τα χοντρά σημεία θα γυρίσουν πίσω όπως κάνανε και στον Βόλο. Οι χάρτες δεν είναι σε καμία εταιρία να τους πάρουμε σοβαρά στο 100% απλά είναι ενδεικτικοί για την κάλυψη. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης)Στην πόλη της Δράμας δεν έχουμε καν ίντερνετ ουσιαστικά, ποσο μάλλον 4g... Να μην παραπληροφορείς αφού δεν ζεις εδω, μόνος σου εξάλλου γραφεις ότι οι χάρτες είναι ενδεικτικοί... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Edited August 28, 2017 by Frpix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Στην πόλη της Δράμας δεν έχουμε καν ίντερνετ ουσιαστικά, ποσο μάλλον 4g... Να μην παραπληροφορείς αφού δεν ζεις εδω, μόνος σου εξάλλου γραφεις ότι οι χάρτες είναι ενδεικτικοί... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Εχεις 4G στην Δραμα εννοεις και ειναι εικονικο; ΓΙα πες μου την εμπειρια σου... με ενδιαφερει Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frpix Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 (edited) Ποτε δεν μου έχει βγάλει ένδειξη 4g. Το δε 3g είναι της τάξεως του 1mb/s το πολύ. Μετά κόπων και βασάνων έχω κάνει speedtest και έχω δημοσιεύσει στο thread δύο φορές για του λόγου το αληθές... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Edited August 28, 2017 by Frpix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Ποτε δεν μου έχει βγάλει ένδειξη 4g. Το δε 3g είναι της τάξεως του 1mb/s το πολύ. Μετά κόπων και βασάνων έχω κάνει speedtest και έχω δημοσιεύσει στο thread δύο φορές για του λόγου το αληθές... Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Κεντρο μενεις; Να υποθεσω πως εχεις το Redmi Note 3; Αν ναι, δεν υποστηριζει την 800αρα και ισως αυτος ειναι ο λογος που δεν πιανεις 4G Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Κεντρο μενεις; Να υποθεσω πως εχεις το Redmi Note 3; Αν ναι, δεν υποστηριζει την 800αρα και ισως αυτος ειναι ο λογος που δεν πιανεις 4G Συνηθως ομως αν εχει 4g δεν εχει και αναβαθμισμενο Η και οχι το παλιο; Ισως εχει δικιο ο φιλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frpix Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 (edited) Φυσικα και έχει 800αρα, είναι το Kate, απο Γερμανό το πήρα. Sent from my iPad using Tapatalk Edited August 28, 2017 by Frpix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 (edited) Στην πόλη της Δράμας δεν έχουμε καν ίντερνετ ουσιαστικά, ποσο μάλλον 4g... Να μην παραπληροφορείς αφού δεν ζεις εδω, μόνος σου εξάλλου γραφεις ότι οι χάρτες είναι ενδεικτικοί... Sent from my Redmi Note 3 using TapatalkΔεν παραπληροφόρω κανένα. Η εταιρία επίσημα έχει κάλυψη στην πόλη. Την ποιότητα της κάλυψης στο σημείο που είσαι δεν μπορώ να την ξέρω. Και εγω που μένω Παγκράτι και θεωρητικά έχουν όλες οι εταιρίες κάλυψη ούτε η Cosmote ούτε η Vodafone έχει κάλυψη 3g και 4g εδώ και χρόνια στην γειτονιά μου. Τι σημαίνει ότι πρέπει να λέω ότι δεν έχει κάλυψη σε ολόκληρη την Αθήνα; Τώρα το πώς πήγε φίλος την Δράμα και είχε 4g κι εσύ δεν έχεις δεν μπορώ να σου το απαντήσω. Αν είναι τόσο τυχερός και είχε στο σημείο που πήγε στους συγγενείς τους τι να πω. Η Δράμα δεν είναι και Αθήνα σε μέγεθος να έχει τόσες αποκλίσεις. Αφού λες ότι η συσκευή σου έχει 800αρα πρέπει να κάνεις 3 κινήσεις. 1ο να την δοκιμάσεις σε άλλη συσκευή, 2ο να επικοινωνήσεις με την εταιρία στο 1231 να σου κάνουν switch on/off το 4g και τα δεδομένα (μου έχει τύχει σε νέα SIM κιόλας) για να ξεκολλήσει και τρίτον αντικατάσταση σιμ μήπως έχεις την παλιά που δεν υποστηρίζει το 4g η και νεα να είναι πάλι αναντικατάστατη μήπως δεν λειτουργεί σωστά. Send by Lenovo Phab plus 6.8" via Tapatalk ooo Edited August 28, 2017 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiwrgos Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 (edited) Λεπτοκαρυα 4g https://ibb.co/cmK4Wk 3g https://ibb.co/cB9Sj5 Edited August 28, 2017 by yiwrgos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Speedtest στον Αποκόρωνα Χανίων. Καλά ειμαστε εν μέσω τουριστικής κίνησης... http://www.speedtest.net/my-result/a/3158733301 Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frpix Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Όταν δεν έχει 4g στην κεντρική πλατεία, στην αγορά, στα καφέ, στη νομαρχία, πού στο διάολο έχει; Η συσκευή μου δεν έχει πρόβλημα, στη Σαλονίκη έχω 4g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimos_Vav Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Σε ποιά περιοχή αναφέρεσαι φίλε μου; Παράθεση Συσκευή: Realme 8 5G 4/64 GB Carriers: 🟢 Cosmote - 🔴 Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Όταν δεν έχει 4g στην κεντρική πλατεία, στην αγορά, στα καφέ, στη νομαρχία, πού στο διάολο έχει; Η συσκευή μου δεν έχει πρόβλημα, στη Σαλονίκη έχω 4gΜόνο αν δεν έχει την 800άρα η συσκευή σου. Άσε που και από την Γερμανία που την πήρες δεν σημαίνει ότι έχει την μπάντα. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) ----- προσθήκη μηνύματος 32 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε ποιά περιοχή αναφέρεσαι φίλε μου;Δράμα αλλά έχει κανονικά στην πόλη. Send by HUAWEI Mate 8 (NXT-L29) 6" DSFA with Tapatalk (mobilemaps.freesite.host - Σύγκριση χαρτών κάλυψης) Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 (edited) Η Δράμα μέσα στην πόλη έχει 4g αλλά δεν καλύφθηκε ο νομός Βόρεια. Μην γράφουμε ανακρίβειες παρακαλώ!!!! Πρίν είκοσι μέρες ήμουνα Δράμα και είχε μόνο παλιό 3G. Επίσης για όσους ξέρουν στην Νέα Αμισσό έπιανε μόνο 2G (Εναλλαγή μεταξύ GPRS και EDGE). Απλά για κλάματα. Ορισμένοι κάνετε λες και είστε μεγαλομέτοχοι της WIND. Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 28, 2017 by elias_ps Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Μην γράφουμε ανακρίβειες παρακαλώ!!!! Πρίν είκοσι μέρες ήμουνα Δράμα και είχε παλιό 3G. Επίσης για όσους ξέρουν στην Νέα Αμισσό έπινε μόνο 2G (Εναλλαγή μεταξύ GPRS και EDGE). Απλά για κλάματα. Ορισμένοι κάνετε λες και είστε μεγαλομέτοχοι της WIND. Στάλθηκε από το EVA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ΑΡα περιμενουμε αναβαθμιση μεχρι τελος του χρονου ελπιζω και για την Δραμα Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts