jote Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Καλημέρα ,ξέρει κανείς αν θα χρειαστούμε νέες σιμ για 4τζι της wind? Γιατί στο Πειραιά που είμαι στα αιγινιτικα δεν μου βγάζει τίποτα για 4τζι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Δεν νομιζω να χρειαστει αλλη sim. Πληροφοριακα σημερα ειχα ενδειξη 4G στην πλατεια των Αγ. Αναργυρων. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Καλημέρα ,ξέρει κανείς αν θα χρειαστούμε νέες σιμ για 4τζι της wind? Γιατί στο Πειραιά που είμαι στα αιγινιτικα δεν μου βγάζει τίποτα για 4τζι Όχι φίλε μου δεν θα χρειαστείς κάτι άλλο, απλά συμβατή 4G συσκευή! Αναμονή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jote Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Συμβατή συσκευή έχουμε (note 3 ) τώρα πρέπει να έχουμε υπομονή για την αναμονή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jote Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Και εφόσον δεν χρειάζεται νέα σιμ γιατί στην ρημαδα την κοσμοτε σε βάζουν να πάρεις νέα σιμ? Για το ρημάδι το 5€? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Και εφόσον δεν χρειάζεται νέα σιμ γιατί στην ρημαδα την κοσμοτε σε βάζουν να πάρεις νέα σιμ? Για το ρημάδι το 5€? Στην Cosmote ΔΕΝ σε βάζουν να αγοράσεις νέα κάρτα . Σε κάποιο αντιπροσώπο πιθανόν είτε από άγνοια είτε για τα 5 ευρώ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Σε iPhone μόλις μου έκανε update carrier settings και μου δίνει σαν επιλογή την ενεργοποίηση 4G. Το ενεργοποίησα αλλα μου βγάζει 3G (ισως δεν εχει κάλυψη 4G στην Βουλιαγμένη) Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Σε iPhone μόλις μου έκανε update carrier settings και μου δίνει σαν επιλογή την ενεργοποίηση 4G. Το ενεργοποίησα αλλα μου βγάζει 3G (ισως δεν εχει κάλυψη 4G στην Βουλιαγμένη) το αρνητικό είναι πως δεν μας δίνει πάλι την επιλογή 2G. πάει η μπαταρία!!! Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Σε iPhone μόλις μου έκανε update carrier settings και μου δίνει σαν επιλογή την ενεργοποίηση 4G. Το ενεργοποίησα αλλα μου βγάζει 3G (ισως δεν εχει κάλυψη 4G στην Βουλιαγμένη) Και σε μενα εγινε update settings και μου εδωσε την επιλογη της ενεργοποιησης 4G. το αρνητικό είναι πως δεν μας δίνει πάλι την επιλογή 2G. πάει η μπαταρία!!! Μια χαρα δινει την επιλογη 2G. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. December 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2014 Και σε μενα εγινε update settings και μου εδωσε την επιλογη της ενεργοποιησης 4G. Μια χαρα δινει την επιλογη 2G. μπορεις να με βοηθησεις??? [software] iOS 8 Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 μπορεις να με βοηθησεις??? [software] iOS 8 Τι ακριβως θελεις? Στις επιλογες των δικτυων υπαρχει η επιλογη gsm που αντιστοιχει σε 2g. Μιλω παντα για το Lg g2. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DemetreKre Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Τι ακριβως θελεις? Στις επιλογες των δικτυων υπαρχει η επιλογη gsm που αντιστοιχει σε 2g. Μιλω παντα για το Lg g2. Ο.Κ. παρεξήγηση. Κι εγώ κι ο φίλος πιο πάνω μιλούσαμε για iPhone Παράθεση Αγγελία: [ Πώληση ] Wind F2G <<Ειδικής Προσφοράς>> Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tech_geek Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Και 1 GB τσάμπα με το F2G και 4G, τρέλανε μας :) Έκανε και σε μένα το iPhone update τα settings αλλά ακόμα δεν έχω δει 4G σηματάκι... αναμένουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. December 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2014 Ο.Κ. παρεξήγηση. Κι εγώ κι ο φίλος πιο πάνω μιλούσαμε για iPhone Κανενα προβλημα , να βοηθησω ηθελα.:) Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Και 1 GB τσάμπα με το F2G και 4G, τρέλανε μας :) Έκανε και σε μένα το iPhone update τα settings αλλά ακόμα δεν έχω δει 4G σηματάκι... αναμένουμε Με iPhone 5 δεν προκειται να δουμε 4G γιατι δεν υποστηριζει την συχνοτητα. Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nucleogenesis Δημ. December 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2014 Με iPhone 5 δεν προκειται να δουμε 4G γιατι δεν υποστηριζει την συχνοτητα. ? ? ? ? ? ? ? ? Παράθεση Porphyrion - Electronic music Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchris79 Δημ. December 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2014 Με iPhone 5 δεν προκειται να δουμε 4G γιατι δεν υποστηριζει την συχνοτητα. Τι εννοείς φιλε μου .Απαντησε σε παρακαλώ γιατί ειμαςτε πολλοί με iPhone 5 Παράθεση s7 edge 935F LG Gpad V500 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. December 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2014 Μαλλον εννοεί οτι δεν θα βάλει 4G σε 1800. Αλλα μονο σε 800/2600 που δεν υποστηρίζει το 5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jote Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα όχι μόνο στα apple αλλά και σε πολλά άλλα που διαφημιζονται σαν 4τζι αλλά δεν έχουν όλες τις συχνότητες . Για αυτό ρωτάω συνέχεια σε ποιες συχνότητες θα δουλεύουν αλλά φως δεν βλέπω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jote Δημ. December 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2014 Όταν λέω ρωτάω εννοώ τις εταιρείες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PetroSalonika Δημ. December 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2014 Και στο δικο μου Νοτε 3 ΔΕΝ μου εμφανιζει την επιλογή LTE Μηπως εμφανιστεί όταν θα είναι διαθεσιμο το 4G;:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jote Δημ. December 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2014 Για να φανει πρέπει η wind να κανει εκπομπή 4τζι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Εμένα στο νέξους 5 φαινόταν κανονικά. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jote Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Εμένα στο νέξους 5 φαινόταν κανονικά. Σε ποια περιοχή είδες 4τζι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Δεν είπα ότι έπιασα 4G αλλά ότι υπήρχε η επιλογή στις ρυθμίσεις δικτύου. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts