jbrookham Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Καλησπέρα ! Γνωρίζει κάποιος που μπορώ να βρω γραμματοσειρές για να προσθέσω στις εργοστασιακές ; Σαν διαθέσιμες είναι μόνο 5. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stravakas Δημ. May 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2016 Γειά σας. Το core duos υπάρχει και σε κάποια παραλλαγή με μια κάρτα; Είναι νέο μοντέλο ή κάπως παλιό? Υπάρχουν σχετικά φθηνά μοντέλα να είναι και νέα στην αγορά, μέχρι 120 -130 ευρώ και με 4 ή 4.5 οθόνη? Γειά σας καλό βράδυ. Ήθελα να δείξω link για κάποιο μοντέλο αλλά δεν μπορώ να το κάνω επικόλληση από το πρόχειρο που το χω. Πώς πρέπει να το κάνω? Στάλθηκε από το SM-G355HN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1967 Δημ. April 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2017 Αν και παλιό το θέμα, θέλω να κάνω μια ερώτηση. Μια φίλη μου έχει το 8260 (για λόγους συναισθηματικούς δεν θέλει να το αλλάξει) και παρουσίασε το εξεις. Ξαφνικά που και που άρχισε να κάνει επανεκκινήσεις μέχρι που κόλλησε στο logo και δεν προχωρούσε, εδώ το αναλαμβάνω εγω. Δοκιμάζω μέσω odin και του περνάω απο sammobile την 4.1.2 που βρήκα γιατί δεν ήθελα να το ρουταρω.Την πήρε κανονικά και το κινητό δούλεψε 2-3 ημέρες μέχρι που άρχισε τα κουφά. Ξεκινάει κανονικά και κάθε 3 λεπτά περίπου κάνει επανεκκινήσεις. Αυτό γίνετε συνεχώς όσο το αφήνω ανοιχτό. Δοκίμασα ξανά με το odin αλλά αυτή την φορά βγάζει σφάλμα στην NAND και δεν προχωρά. Αλλο παράξενο, διαγράφω κάτι εφαρμογές που έχει και ενώ λέει οτι της διέγραψε, οι εφαρμογές ξανα εμφανίζονται! Κάνω επαναφορά εργοστασιακών, και το κινητό ξεκινά και πάλι με όλες της εφαρμογές και της ρυθμίσεις. Κάνω factory reset, και ξεκινάει και πάλι σαν να μην το έκανα καθόλου! Στο xda που το έψαξα γράφουν οτι το σφάλμα στην nand δεν είναι και καλά θέμα chip αλλά μπορεί να είναι από software. Για δώστε καμιά ιδέα βρε μάγκες, ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisly Δημ. April 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2017 Αν και παλιό το θέμα, θέλω να κάνω μια ερώτηση. Μια φίλη μου έχει το 8260 (για λόγους συναισθηματικούς δεν θέλει να το αλλάξει) και παρουσίασε το εξεις. Ξαφνικά που και που άρχισε να κάνει επανεκκινήσεις μέχρι που κόλλησε στο logo και δεν προχωρούσε, εδώ το αναλαμβάνω εγω. Δοκιμάζω μέσω odin και του περνάω απο sammobile την 4.1.2 που βρήκα γιατί δεν ήθελα να το ρουταρω.Την πήρε κανονικά και το κινητό δούλεψε 2-3 ημέρες μέχρι που άρχισε τα κουφά. Ξεκινάει κανονικά και κάθε 3 λεπτά περίπου κάνει επανεκκινήσεις. Αυτό γίνετε συνεχώς όσο το αφήνω ανοιχτό. Δοκίμασα ξανά με το odin αλλά αυτή την φορά βγάζει σφάλμα στην NAND και δεν προχωρά. Αλλο παράξενο, διαγράφω κάτι εφαρμογές που έχει και ενώ λέει οτι της διέγραψε, οι εφαρμογές ξανα εμφανίζονται! Κάνω επαναφορά εργοστασιακών, και το κινητό ξεκινά και πάλι με όλες της εφαρμογές και της ρυθμίσεις. Κάνω factory reset, και ξεκινάει και πάλι σαν να μην το έκανα καθόλου! Στο xda που το έψαξα γράφουν οτι το σφάλμα στην nand δεν είναι και καλά θέμα chip αλλά μπορεί να είναι από software. Για δώστε καμιά ιδέα βρε μάγκες, ευχαριστώ. ΚΑΤΑΡΧΗΝ ... δεν του περνας την TWRP , ετσι σαν πρωτη φαση ? https://forum.xda-developers.com/galaxy-core/development/recovery-twrp-3-0-2-0-samsung-galaxy-t3468405 απο εκει μπορεις να κανεις τα καταλληλα wipe για να βγαλεις πιο ασφαλη συμπερασματα στη συνεχεια περασε του μια εκδοση λειτουργικου Lineage Os να στρωσει το κινητο και να ειναι καπως πιο updated Παράθεση Ψαχνω ΚΟΜΙΚΣ Disney Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albert0 Δημ. April 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2019 Έχει κάποιος ή υπάρχει πουθενά να κατεβάσω την I8262XXAMJ2 firmware version for Samsung Galaxy Core (GT-I8262) from region TRA! Firmware Version Info (PDA: CSC: CHANGELIST: 1447296 BUILD DATE: 23.10.2013) ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
albert0 Δημ. April 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2019 τελικά βρέθηκε στο https://samdb.org Έχει κάποιος ή υπάρχει πουθενά να κατεβάσω την I8262XXAMJ2 firmware version for Samsung Galaxy Core (GT-I8262) from region TRA! Firmware Version Info (PDA: CSC: CHANGELIST: 1447296 BUILD DATE: 23.10.2013) ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts