airman38 Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Kαλησπέρα το τηλέφωνο είναι κορυφή το αγόρασα απο ebay 140 ευρώ το 32G με απλό ταχυδρομείο συστημένο ήρθε σε 10 ημέρες και γλυτώνεις το τελωνείο (neken mobile) πολύ καλός πωλητής. όσον αφορά το τηλέφωνο όντως σβήνει η οθόνη όταν καλέσεις και μετά, αλλά το πρόβλημα το έλυσα με το hands free βάζοντας το δεν τρώς την ακτινοβολία και η οθόνη παραμένει ανοιχτή κάτι ξέρει ο κινέζος :lol: μεχρι στιγμής δεν έχω αντιμετώπισή κανένα πρόβλημα και το έχω φορτώσει αρκετά και το τηλεφωνάκι πάει σφαίρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomahok Δημ. January 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2014 Καλησπερα παιδια...εχω το συγκεκριμενο κινητο εδω και ενα μηνα...το προβλημα που αναφερατε με τις κλησεις ευτυχως δεν το εχω...εμενα μου εχει παρουσιασει καποιο αλλο προβλημα απο τη πρωτη μερα που το πηρα και το οποιο μπορω να πω μου εχει σπασει τα νευρα...το προβλημα αυτο ειναι με το κλειδωμα της οθονης...δηλαδη οταν το κλειδωνω το κινητο σε καποια φαση μετα απο 1 η 2 λεπτα μπορει και αμεσως να μου ανοιξει την οθονη λες και εχω πατησει το κουμπι του κλειδωματος λες και θελω να δω την ωρα ας πουμε...δεν ξερω τι μπορει να φταει ωστε να το ψαξω καλυτερα διοτι τυχαινει να ειναι και το πρωτο μου android... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. January 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2014 Καλησπερα παιδια...εχω το συγκεκριμενο κινητο εδω και ενα μηνα...το προβλημα που αναφερατε με τις κλησεις ευτυχως δεν το εχω...εμενα μου εχει παρουσιασει καποιο αλλο προβλημα απο τη πρωτη μερα που το πηρα και το οποιο μπορω να πω μου εχει σπασει τα νευρα...το προβλημα αυτο ειναι με το κλειδωμα της οθονης...δηλαδη οταν το κλειδωνω το κινητο σε καποια φαση μετα απο 1 η 2 λεπτα μπορει και αμεσως να μου ανοιξει την οθονη λες και εχω πατησει το κουμπι του κλειδωματος λες και θελω να δω την ωρα ας πουμε...δεν ξερω τι μπορει να φταει ωστε να το ψαξω καλυτερα διοτι τυχαινει να ειναι και το πρωτο μου android... καποια εφαρμογη λογικα σου κανει wake το τηλεφωνο.. μην ψαρωνεις οτι φταιει το νεκεν το κακο.. πολλα απτα ανδροειδη που ειχα ετσι ..:) Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalimera123 Δημ. January 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2014 Μολις το πηρα και δεν μπορω να ακουσω απο το ακουστικο, οταν το αλλαζω σε μεγαφωνο ακουγεται κανονικα, ξερει κανεις τι μπορει να εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 (edited) Μολις το πηρα και δεν μπορω να ακουσω απο το ακουστικο, οταν το αλλαζω σε μεγαφωνο ακουγεται κανονικα, ξερει κανεις τι μπορει να εχει? φιλος με ενα φησυτηρι:rolleyes: φυσηξε ενα κινεζικο ζτε να καθαρισει κ κουνηθηκε το μικροφωνο.. αλλαγη μικροφωνου με 10 ευρω τσακ μπαμ σε μαγαζακι ομονοιας..δεν μου πε ποιο αλλα ολα εκει ιδια δουλεια κανουνε:) το αληθινο ερωτημα που με βασανιζει ειναι νεκεν ν6 ή inew v3?? Edited January 26, 2014 by mertaghon2 Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MariaPozidou0 Δημ. February 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2014 Παιδιά καλησπέρα, έχω αγοράσει τo neken n6 απο το ebay. δυστιχως έχει ενα πρόβλημα όταν παιρνω τηλέφωνο σβήνει η οθόνη μήπως ξέρετε τι έχει ή πως μπορώ να το φτιαξω?? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boltsis Δημ. February 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2014 Βγήκε και Neken N6 pro οκταπύρηνο http://www.pandawill.com/neken-n6-pro-smartphone-mtk6592-2gb-16gb-50-inch-fhd-screen-android-42-otg-p85667.html και υπάρχει και σε 32άρι, το έχει παραγγείλει κανείς σας? Παράθεση Xiaomi Mi Mix 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bkan82 Δημ. February 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2014 το κινητό μου ήρθε τετραπύρηνο σήμερα...πάει σφαίρα και το έχω σκίσει στα παιχνίδια και τις εφαρμογές και κανένα πρόβλημα όταν παίρνω κλήση που είπαν μερικοί...μπόλις το απομακρύνω από το αυτί φωτίζει η οθόνη κανονικά ίσως με μια μικρή καθυστερησούλα που όταν θες να κάνεις αναπάντητη ίσως το σηκώσει αλλά οκ i can live with that! από geekbuying τσατίστηκα γιατί ζήτησα ρουτ...πλήρωσα 5 usd και με γράψαν στα....χωρίς ρουτ μου ήρθε. ίσως το μόνο ελλάτωμα είναι πως στο sony που είχα το μικρόφωνο ήταν πολύ δυνατά και άκουγα και χωρίς να έχω το αυτί κολλημένο στο κιν...το μικρόφωνο του θέλει να χεις κολλημένο το αυτί και οκ ακούς νορμάλ,απλά λέω τις διαφορές με το παλιό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dg_steiner Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Καλησπέρα σας! Παρακαλώ επειδή ενδιαφέρομαι για το κινητό, μπορεί να αναφέρει κάποιος χρήστης/ κάτοχος για απόδοση χρήσης/μπαταρίας! Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bkan82 Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Με κανονική χρήση και λίγα παιχνιδάκια θα σου βγάλει 2 μερούλες... τώρα αν το χρησιμοποιείς πολλές ώρες με surfing κτλπ 1 μερούλα άνετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomahok Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 και επειδη ειμαι ψιλο ασχετος οπως ειπα και στην αρχη...πως μπορω να βρω ποια ειναι αυτη η εφαρμογη..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bkan82 Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 (edited) Γνωρίζει κάποιος πως να κάνω να δουλέψει το IGO ? Μου βγάζει μήνυμα το λογισμικό user interface resolution 1080x1920 is not supported. exiting application, τι μπορώ να κατεβάσω και από που? το βρήκα!έπρεπε να αλλάξω το data.zip το βρήκα για την ανάλυση αυτή. Edited February 14, 2014 by bkan82 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomahok Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Κατι ακομα..εχει βγαλει σε κανεναν απο εσας προβλημα στο να μπει σε recovery mode το κινητο...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metzrs Δημ. February 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2014 Βγήκε και Neken N6 pro οκταπύρηνο http://www.pandawill.com/neken-n6-pro-smartphone-mtk6592-2gb-16gb-50-inch-fhd-screen-android-42-otg-p85667.html και υπάρχει και σε 32άρι, το έχει παραγγείλει κανείς σας? Φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον, για να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dargyris Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 Καλησπέρα σε όλους Είμαι καινούριος στο site και αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το neken n6. Το κινητό το αγόρασα πριν από ένα μήνα. Του έβαλα δυο κάρτες sim, η μια είναι σύνδεση και η άλλη καρτοκινητό από την ίδια εταιρεία. Μερικές φορές (όχι συνέχεια) όταν κάνω κλήση από την σύνδεση μου βγάζει μια ειδοποίηση ότι << ο πομπός είναι απενεργοποιημένος >> καλεί δυο τρεις φορές, σταματά η κλήση, χάνεται το σήμα και από τις δυο sim και μου κλειδώνει και τις δυο τις sim ( ζητάει pin). Μίλησα με την εταιρεία και μου είπαν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με καμία από τις δυο κάρτες. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να είναι αυτό; Είναι κάποια ρύθμιση του κινητού; Είναι θέμα της εταιρείας; Είναι κάποια ρύθμιση στις sim; Έχει τύχει σε κάποιον άλλο με δίκαρτο κινητό; Όποιος γνωρίζει σχετικά παρακαλώ να βοηθήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thrillington Δημ. February 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2014 (edited) καλη χρονια σε ολους. εχω μια εβδομαδα το neken n6 και σβηνει η οθονη οταν κανω κλησεις. πως γινεται η αναβαθμιση της ROM γιατι ειμαι ασχετος με αυτα; ευχαριστω εκ των προτερων. απαντώ (με καθυστέρηση γιατι είχα καιρω να μπω στο forum) ότι η λύση που πέρασα υπάρχει εδώ: επειδή δίνει ΄δύο επιλογές, η επιλογή που εφάρμοσα ήταν "Neken N6 - Feiteng V5 - New Screen" υπάρχουν βεβαια και αλλες ROM για το neken, απλά αυτή διαπίστωσα ότι δουλεύει. Για να κατεβάσετε αρκεί να κάνετε εγγραφή στο site (με μια διεύθυνση email, συνήθη πράγματα). Το εργαλείο για την μεταφορά της ROM στο κινητό μέσω USB είναι το Flash Tools, λινκ στην ίδια σελίδα. Ελπίζω να βοήθησα. Edited February 27, 2014 by Thrillington Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jepeto79 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 137 ευρω εδω:http://www.pandawill.com/happy-hour/ να το χτυπησω,αξιζει σαν κινητο?Αντικειμενικα τι γνωμη εχετε οι κατοχοι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psychopan Δημ. March 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2014 Να παραθέσω απλά την αποψή μου. ΑΞΙΖΕΙ μέχρι και το τελευταίο σεντ......Οταν με τα ίδια λεφτά στην Ελληνική αγορά παίρνεις :X Μία ερώτηση: To έχει κάνει κανείς update πέρα του 4.2.1 ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzakoulis Δημ. April 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2014 καμιά βοηθιέια για το feeting το βάζω στο flash και αυτό δεν καν κίνηση καν κάνεις να δόση καμιά οδηγία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomahok Δημ. April 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2014 βγαλε και ξανα βαλε τη μπαταρια και αυτο θα αρχισει αυτοματα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hoannis Δημ. April 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2014 (edited) Αυτό το μοντέλο το έχει πάρει κάποιος? http://www.pandawill.com/neken-n6-smartphone-2gb-32gb-50-inch-ips-fhd-screen-mtk6589t-quad-core-android-42-p83786.html CPU MTK6589T, Cortex A7 quad core, 1.5GHz; GPU: PowerVR SGX 544 ROM 32GB RAM 2GB και φθηνότερο από το μοντέλο με το 1 GB ($154.99), μου ξεφεύγει κάτι? Edited April 14, 2014 by hoannis Παράθεση Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 3.5 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link https://minepi.com/hoannis and use my username (hoannis) as your invitation code. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dekas Δημ. April 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2014 Καλησπέρα σε όλους Είμαι καινούριος στο site και αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το neken n6. Το κινητό το αγόρασα πριν από ένα μήνα. Του έβαλα δυο κάρτες sim, η μια είναι σύνδεση και η άλλη καρτοκινητό από την ίδια εταιρεία. Μερικές φορές (όχι συνέχεια) όταν κάνω κλήση από την σύνδεση μου βγάζει μια ειδοποίηση ότι << ο πομπός είναι απενεργοποιημένος >> καλεί δυο τρεις φορές, σταματά η κλήση, χάνεται το σήμα και από τις δυο sim και μου κλειδώνει και τις δυο τις sim ( ζητάει pin). Μίλησα με την εταιρεία και μου είπαν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με καμία από τις δυο κάρτες. Έχει κανείς ιδέα τι μπορεί να είναι αυτό; Είναι κάποια ρύθμιση του κινητού; Είναι θέμα της εταιρείας; Είναι κάποια ρύθμιση στις sim; Έχει τύχει σε κάποιον άλλο με δίκαρτο κινητό; Όποιος γνωρίζει σχετικά παρακαλώ να βοηθήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ με 3 ΝΕΚΕΝ. Ειδικά με τη WIND! Σε πρώτη φάση, απενεργοποίηση του 3G και δουλεύει, αλλά δεν είναι αυτό λύση. Στο ψάξιμο είμαι ακόμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Αυτό το μοντέλο το έχει πάρει κάποιος? http://www.pandawill.com/neken-n6-smartphone-2gb-32gb-50-inch-ips-fhd-screen-mtk6589t-quad-core-android-42-p83786.html CPU MTK6589T, Cortex A7 quad core, 1.5GHz; GPU: PowerVR SGX 544 ROM 32GB RAM 2GB και φθηνότερο από το μοντέλο με το 1 GB ($154.99), μου ξεφεύγει κάτι? Καμιά ιδέα για αυτό που ρώτησε ο hoannis; Με τέτοια χαρακτηριστικά θα έπρεπε να είχε ξεπουλήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barbaros Δημ. May 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2014 Αυτό το μοντέλο το έχει πάρει κάποιος? http://www.pandawill.com/neken-n6-smartphone-2gb-32gb-50-inch-ips-fhd-screen-mtk6589t-quad-core-android-42-p83786.html CPU MTK6589T, Cortex A7 quad core, 1.5GHz; GPU: PowerVR SGX 544 ROM 32GB RAM 2GB και φθηνότερο από το μοντέλο με το 1 GB ($154.99), μου ξεφεύγει κάτι? το εχω παραγγειλει εγω και το περιμενω!μολις το παραλαβω θα σας ενημερωσω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
liakosele Δημ. May 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2014 Αυτό το μοντέλο το έχει πάρει κάποιος? http://www.pandawill.com/neken-n6-smartphone-2gb-32gb-50-inch-ips-fhd-screen-mtk6589t-quad-core-android-42-p83786.html CPU MTK6589T, Cortex A7 quad core, 1.5GHz; GPU: PowerVR SGX 544 ROM 32GB RAM 2GB και φθηνότερο από το μοντέλο με το 1 GB ($154.99), μου ξεφεύγει κάτι? Απο ότι είδα είναι μοντελο που το pandawill ξεστοκάρει....Εξ ου και η τιμή. Παράθεση Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2 Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts