Alexandra_85 Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Καλησπέρα! Έβαλα εδώ και 3-4 μέρες το Dropbox στον υπολογιστή και στο κινητό και θυμάμαι μόλις συνέδεσα το κινητό στον υπολογιστή μου έβγαλε μια επιλογή που δε θυμάμαι για το Dropbox! :O Από τότε. όταν συνδέω το τηλέφωνο στον υπολογιστή δε μου εμφανίζει το παράθυρο αυτόματης εκτέλεσης του iPhone αν και το αναγνωρίζει κανονικά σα συσκευή, δεν έχει κανένα πρόβλημα. Χωρίς όμως το παράθυρο αυτόματης εκτέλεσης. Ξέρει κανείς πως το διωρθώνω αυτό; :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Καλησπέρα σας, αναφέρεστε στην αυτόματη έναρξη του iTunes; ή στον αυτόματο συγχρονισμό φωτογραφιών; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandra_85 Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 Όχι στην αυτόματη έναρξη του iTunes. Αναφέρομαι στο παραθυράκι που πετάει αυτόματα ο υπολογιστής όταν του συνδέουμε το iPhone. Αυτό που πετάει όταν συνδέουμε και ένα usb flash ας πούμε! Το ίδιο! Αυτό έχει εξαφανιστεί! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 αααα τώρα κατάλαβα κάνετε τα εξής: 1. Συνδέστε το iPhone σας στον υπολογιστή. 2. Από το Start menu επιλέξτε Control Panel 3. Στη συνεχεια επιλέξτε Hardware and Sound (εάν δεν κάνω λάθος). 4. Επιλέξτε auto play 5. Κατεβείτε κάτω κάτω στο labeled devices θα πρέπει να βρείτε τη συσκευή σας εκεί κι επιλέξτε "Start this program" από το drop down menu και στη συνέχεια Save. Tα παραπάνω είναι για windows 7 έαν έχετε άλλο λειτουργικό ενημερώστε με! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Τι ειναι καλυτερο να φορτιζουμε το κινητο μας μεσω πριζας η μεσω usb στο pc? οσον αφορα τη μακροβιοτητα της μπαταριας και οσον αφορα την αυτονομια της? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Μακράν USB φίλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Μακράν USB φίλε μου γιατι φιλε μου εχεις να μου πεις καποια πραγματα πανω σε αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 γιατι φιλε μου εχεις να μου πεις καποια πραγματα πανω σε αυτο? Ειναι αργη η φορτιση και δεν ανεβαζει θερμοκρασιες. Αυτος ειναι ο λογος που κανει καλο στην μπαταρια. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pontikiman Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Φιλε μην κουράζεσαι με εξώδικα και τετοια τζαμπα κόπος και έξοδα......εμένα το iphone 4 στο 6μηνο μου χάλασε το κουμπί το στρογγυλό και στο 4s στο 10ημερο το κουμπί του κλειδώματος και άκρη δεν μπόρεσα να βγάλω.. apple τρελη εγγυηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Ποιες ήταν οι ενέργειες που κάνατε και δεν βγάλατε άκρη; Πληροφοριακά το κόστος επισκευής αντικατάστασης, flex home button και power flex δεν ξεπερνούν τα 45€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Φιλε μην κουράζεσαι με εξώδικα και τετοια τζαμπα κόπος και έξοδα......εμένα το iphone 4 στο 6μηνο μου χάλασε το κουμπί το στρογγυλό και στο 4s στο 10ημερο το κουμπί του κλειδώματος και άκρη δεν μπόρεσα να βγάλω.. apple τρελη εγγυηση Προβλημα θα υπήρχε με το κατάστημα όχι με την εταιρία. Ειχες εγγύηση κανονικά; Απο ποιο καταστημα; Τι σου είπαν οταν τα πηγες; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
setter Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Ποιες ήταν οι ενέργειες που κάνατε και δεν βγάλατε άκρη; Πληροφοριακά το κόστος επισκευής αντικατάστασης, flex home button και power flex δεν ξεπερνούν τα 45€. Το κάθε ενα ξεχωριστά 45€: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Στην ουσία το κόστος εργασίας αντικατάστασης ανταλλακτικού είναι το ίδιο. Εάν κάνετε αντικατάσταση σε μία συσκευή και των δύο flex η διαφορά είναι μόνο στο επιπλέον κόστος του δεύτερου ανταλλακτικού, δεν χρεώνεται διπλή εργασία. Εάν κάνετε μεμονωμένα τις αντικαταστάσεις σε δύο διαφορετικές συσκευές, τότε υπολογίστε ανά αντικατάσταση 40€ κατά μέσο όρο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Ειναι αργη η φορτιση και δεν ανεβαζει θερμοκρασιες. Αυτος ειναι ο λογος που κανει καλο στην μπαταρια. εχει καλυτερη αυτονομια δηλαδη η μπαταρια αν την φορτιζουμε μεσω usb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 εχει καλυτερη αυτονομια δηλαδη η μπαταρια αν την φορτιζουμε μεσω usb? Όχι, σε καμία περίπτωση:rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 εχει καλυτερη αυτονομια δηλαδη η μπαταρια αν την φορτιζουμε μεσω usb? Οχι, αλλα ζει περισσοτερο σε βαθος χρονου. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 και ολα αυτα περι να σταματας τη φορτιση οταν πηγαινει 100% ισχυουν ? η πχ να κανεις μικρες φορτισεις απο οτι μεγαλες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Από ότι ξέρω ναι έχει καλύτερη αυτονομία από USB γιατί γίνεται πιο καλή φόρτιση αλλά πιο αργή. Πολλά λέγονται για τις μπαταρίες του καλύτερο είναι να μην δίνουμε πολύ σημασία έτσι κι αλλιώς στα 20 ευρώ περίπου στον 1,5-2 χρόνια δεν είναι πολλά πιστεύω. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 20 ευρω αυθεντικη μπαταρια και αντικατασταση μονο? Τεσπα αν γνωριζει καποιος κατι ας το πει περι μπαταριας-φορτισεων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NeverMind Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 20 ευρω αυθεντικη μπαταρια και αντικατασταση μονο? Τεσπα αν γνωριζει καποιος κατι ας το πει περι μπαταριας-φορτισεων 1) Δεν υπαρχουν αυθεντικες μπαταρίες σαν ανταλλακτικά στην αγορα. Γενικότερα δεν υπαρχουν αυθεντικα αξεσουαρ/ανταλλακτικά για iPhones. Υπαρχουν μονο ποιοτητας εφαμιλλης των original (και φυσικα χαμηλοτερης ποιοτητας) 2)Η μπαταρια απο το εργοστασιο εχει καποια μεγιστη ονομαστικη χωρητικότητα. Ας πουμε 1400 mAH. Οσο το φορτιζουμε απο USB και του κανουμε αργη φορτιση, θα συνεχισει να διατηρει την χωρητικότητα της η μπαταρια σε αυτα τα επιπεδα. Οι συνεχομενες φορτίσεις απο πριζα και εαν το αφηνουμε να πεφτει κατω απο 10% ή ακομα χειρότερα να κλεινει απο μπαταρία μπορεί να ρίξουν την χωρητικότητα αρκετα ας πουμε στα 1200 mAH. Δηλαδη αν το φορτισουμε 100% δεν θα γεμισει πανω απο 1200mAH. Φυσικα εαν η μπαταρία είναι παλια κι εχει πολλούς κυκλους φόρτισης δεν υπαρχει περιπτωση μετα απο 2 χρονια να εχει την χωρητικότητα που ειχε στην αρχή. Θα πεσει για παραδειγμα στα 1330mAH. Σε καμια περιπτωση δεν γινεται η USB φορτιση να αυξήσει την χωρητικότητα της μπαταρίας ας πουμε στα 1500mAH. Tα νουμερα είναι τυχαια Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Πολύ σωστη η αναφορά σου σχετικά με τους κυκλους φόρτισης, σε ευχαριστούμε :) 20 ευρω αυθεντικη μπαταρια και αντικατασταση μονο? Τεσπα αν γνωριζει καποιος κατι ας το πει περι μπαταριας-φορτισεων Το κόστος σήμερα για αντικατάσταση με OEM μπαταρία, όπως γράφτηκε παραπάνω για κάποιον που δεν γνωρίζει να το κάνει μόνος του κυμαίνεται στα 45€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 1) Δεν υπαρχουν αυθεντικες μπαταρίες σαν ανταλλακτικά στην αγορα. Γενικότερα δεν υπαρχουν αυθεντικα αξεσουαρ/ανταλλακτικά για iPhones. Υπαρχουν μονο ποιοτητας εφαμιλλης των original (και φυσικα χαμηλοτερης ποιοτητας) Αυθεντικα αξεσουαρ υπαρχουν βεβαια (μαλον κατι αλλο θα ηθελες να πεις), αλλα για τα ανταλλακτικα, εχεις απολυτο δικιο. θεωρητικα, επειδη τα αιφον δεν επισκευαζονται (αλλαζονται με αλλα , ανακατασκευασμένα) δεν βγαινουν ανταλλακτικα επισημως. Βεβαια, τα εφαμιλλα των original, στην πραγματικοτητα, ΕΙΝΑΙ και τα original. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandra_85 Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 αααα τώρα κατάλαβα κάνετε τα εξής: 1. Συνδέστε το iPhone σας στον υπολογιστή. 2. Από το Start menu επιλέξτε Control Panel 3. Στη συνεχεια επιλέξτε Hardware and Sound (εάν δεν κάνω λάθος). 4. Επιλέξτε auto play 5. Κατεβείτε κάτω κάτω στο labeled devices θα πρέπει να βρείτε τη συσκευή σας εκεί κι επιλέξτε "Start this program" από το drop down menu και στη συνέχεια Save. Tα παραπάνω είναι για windows 7 έαν έχετε άλλο λειτουργικό ενημερώστε με! Αυτό εννοούσα και εγώ! Λύθηκε! Σε ευχαριστώ πολύ! :) :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 πολύ χαίρομαι, για ό,τι άλλο χρειατείτε στη διάθεσή σας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Πολύ σωστη η αναφορά σου σχετικά με τους κυκλους φόρτισης, σε ευχαριστούμε :) Το κόστος σήμερα για αντικατάσταση με OEM μπαταρία, όπως γράφτηκε παραπάνω για κάποιον που δεν γνωρίζει να το κάνει μόνος του κυμαίνεται στα 45€. Aυτο που ειπε ο φιλος με το 100 % τι εννοουσε? Να μην το αφηνουμε να φτασει 100 %? να το αφηνουμε στο 99% πχ? Και γιατι αυτο γιατι δλδ να μην φτασει τα 1400 mah πχ αν φτασει στο 100% (και η μπαταρια ειναι 1400 mah) ? αν φτασει δλδ στο 99% θα φτασει πχ τα 1380 mah και αν το φορτισουμε μεχρι 100 θα φτασει τα 1200 mah? Δεν το καταλαβαινω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts