Jump to content

iPhone 5S

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το istorm έχει το 32gb στα 459€, αξίζει ?

Με 480-500 παίρνεις ένα 6αρι λίγο μεταχειρισμένο και είσαι καλύτερα

Nokia 8800 Scirocco

Με 480-500 παίρνεις ένα 6αρι λίγο μεταχειρισμένο και είσαι καλύτερα

Δεν έχει να ζηλέψει κάτι το 5s από το 6άρι, εκτόε από την οθόνη του....

Δεν έχει να ζηλέψει κάτι το 5s από το 6άρι, εκτόε από την οθόνη του....

Υποστήριξη. Κάμερα. Μεταπώληση. Μπαταρία.

Nokia 8800 Scirocco

Υποστήριξη. Κάμερα. Μεταπώληση. Μπαταρία.

Υποστήριξη έχει ακόμη το 4s οπότε φαντάσου το 5s...

Κάμερα ίδια μπρός-πίσω

Μεταπώληση με ελάχιστη διαφορά

Μπαταρία καμία διαφορά. Όσο κρατάει το ένα κρατάει και το άλλο (τα έχω και τα δύο γι αυτό εκφέρω γνώμη)...

Μήπως μιλάς για το 6s??

Επίσης καλύτερο κράτημα το 5s. Το 6άρι μου έχει φύγει από τα χέρια 2-3 φορές...

Υποστήριξη έχει ακόμη το 4s οπότε φαντάσου το 5s...

Κάμερα ίδια μπρός-πίσω

Μεταπώληση με ελάχιστη διαφορά

Μπαταρία καμία διαφορά. Όσο κρατάει το ένα κρατάει και το άλλο (τα έχω και τα δύο γι αυτό εκφέρω γνώμη)...

Μήπως μιλάς για το 6s??

Επίσης καλύτερο κράτημα το 5s. Το 6άρι μου έχει φύγει από τα χέρια 2-3 φορές...

Τα έχεις και τα δύο άλλα μάλλον δεν κάνεις την ίδια χρήση.

Μπαταρία σίγουρα έχει καλύτερη το 6. Και στα χαρτιά και στην πράξη.

Κάμερα έχει ίδια ανάλυση αλλά καλύτερο φακό. Μεταπώληση κανα 100€ διαφορά

Υποστήριξη πώς γίνεται το ίδιο αφού έχει βγει ένα χρόνο αργότερα και έχει νεότερο επεξεργαστή.

Στο κράτημα είναι όντως πιο μεγάλο.

Τέλος πάντων ότι βολεύει τον καθένα πάντως μιλάμε για νεότερη συσκευή με ότι συνεπάγεται αυτό.

Nokia 8800 Scirocco

Tελικα το εδωσα το 5s, και μιας και ειχα επιδοτηση απο τη Κοσμοτε, εδωσα το ιδιο ποσο που το πουλησα και το πηρα σε καινουργιο και ασπρο χρωμα που μου αρεσει περισσοτερο. Μιας και εχω το s6 edge για πρωτο τηλεφωνο, δεν ειχα την αναγκη να παρω κατι αλλο η καλυτερο. Νομιζω εκανα καλη επιλογη. Τι λετε;

Tελικα το εδωσα το 5s, και μιας και ειχα επιδοτηση απο τη Κοσμοτε, εδωσα το ιδιο ποσο που το πουλησα και το πηρα σε καινουργιο και ασπρο χρωμα που μου αρεσει περισσοτερο. Μιας και εχω το s6 edge για πρωτο τηλεφωνο, δεν ειχα την αναγκη να παρω κατι αλλο η καλυτερο. Νομιζω εκανα καλη επιλογη. Τι λετε;

Έδωσες το 5s και πήρες ξανά το 5s και ρωτάς αν έκανες καλή επιλογή;

Αφού μπήκες στην διαδικασία νομίζω έπρεπε να πας σε iPhone 6 ΑΛΛΙΩΣ ας έμενες με το προηγούμενο 5s η ας μην έπαιρνες συσκευή και να σου ααφαιρουσαν κάθε μήνα ένα μικρό ποσό από το λογαριασμό σου

Nokia 8800 Scirocco

Έδωσες το 5s και πήρες ξανά το 5s και ρωτάς αν έκανες καλή επιλογή;

Αφού μπήκες στην διαδικασία νομίζω έπρεπε να πας σε iPhone 6 ΑΛΛΙΩΣ ας έμενες με το προηγούμενο 5s η ας μην έπαιρνες συσκευή και να σου ααφαιρουσαν κάθε μήνα ένα μικρό ποσό από το λογαριασμό σου

H εκπτωση παγιου ηταν μικρη ουτως η αλλως, οποτε δεν με συμφερει..Το 6ρι το ειχα, αλλα δεν με βολεψε ποτε το μεγεθος συν το οτι το design του δεν το συμπαθησα ποτε. Ουσιαστικα πηρα ενα καινουργιο 5ς στην ιδια τιμη που πουλησα το προβληματικο. Και με αυτα τα λεφτα δεν υπηρχε και κατι αλλο πιο αξιολογο.

Edited by lifeowner771

H εκπτωση παγιου ηταν μικρη ουτως η αλλως, οποτε δεν με συμφερει..Το 6ρι το ειχα, αλλα δεν με βολεψε ποτε το μεγεθος συν το οτι το design του δεν το συμπαθησα ποτε. Ουσιαστικα πηρα ενα καινουργιο 5ς στην ιδια τιμη που πουλησα το προβληματικο. Και με αυτα τα λεφτα δεν υπηρχε και κατι αλλο πιο αξιολογο.

Για μια επιλογή που 1000% ήταν μονόδρομος για σένα δεν μπορούμε τότε να σου πουμε αν έκανες καλά η οχι

Να χαρείς την συσκευή σου καλό βράδυ

Nokia 8800 Scirocco

Λάθος που μάλλον δεν διαβάζεις πιο κάτω στο τμήμα cosmote για επιδοτήσεις και εκπτώσεις παγίου. Ότι το 5s είναι καλύτερο από το 6 οχι δεν είναι σε τίποτα μόνο στο μέγεθος, τώρα που η τιμή του είναι χαμηλή αξίζει αλλά κανείς δεν ξέρει πόσο ακόμα θα αντέξει γιατί με μια αναβάθμιση μπορεί να γίνει αργό σαν το 4s. Νομίζω αφού παράγετε ακόμα για ένα χρόνο θα πάει καλά, ήταν από τις πιο επιτυχημένες και όμορφες συσκευές της apple.

Για μια επιλογή που 1000% ήταν μονόδρομος για σένα δεν μπορούμε τότε να σου πουμε αν έκανες καλά η οχι

Να χαρείς την συσκευή σου καλό βράδυ

Καλα πιο πολυ ριτορικη ηταν η ερωτηση μου :lol::lol: Απλως μιας και ειχα ρωτησει στο τοπικ για το θεμα με την μπαταρια, ειπα να αναφερω και που κατεληξα. :lol:

Καλα πιο πολυ ριτορικη ηταν η ερωτηση μου :lol::lol: Απλως μιας και ειχα ρωτησει στο τοπικ για το θεμα με την μπαταρια, ειπα να αναφερω και που κατεληξα. :lol:

Καλά έκανες. Είναι αξιόλογη συσκευή το 5s να λέμε την αλήθεια. Βασικά όλα τα S μοντέλα νομίζω βγήκαν καλύτερα. Έτσι μου φαίνεται.

Nokia 8800 Scirocco

• Administrators
Βασικά όλα τα S μοντέλα νομίζω βγήκαν καλύτερα. Έτσι μου φαίνεται.

Λογικό δεν είναι από τη στιγμή που το "S" είναι η εξέλιξη του απλού;

Modpic.gif

Βασικά όλα τα S μοντέλα νομίζω βγήκαν καλύτερα. Έτσι μου φαίνεται.

Το 4s ήταν καλύτερο απο το 4 και χειρότερο απο το 5. Το 5s ήταν καλύτερο απο το 5 και χειρότερο από το 6.... Καθετί καινούριο είναι καλύτερο από το προηγούμενο.....

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Το 4s ήταν καλύτερο απο το 4 και χειρότερο απο το 5. Το 5s ήταν καλύτερο απο το 5 και χειρότερο από το 6.... Καθετί καινούριο είναι καλύτερο από το προηγούμενο.....

Αναφέρομαι κατασκευαστικά και μόνο. Προβλήματα δηλαδή και λοιπά.

Nokia 8800 Scirocco

Μου ήρθε το καινούργιο 5s, ευτυχώς καλύτερη μπαταρία από το προηγούμενο :lol:

Το άσπρο χρώμα είναι κούκλα. Ίσως το iPhone είναι η μοναδική συσκευή που μου αρέσει περισσότερο σε άσπρο.

Λάθος που μάλλον δεν διαβάζεις πιο κάτω στο τμήμα cosmote για επιδοτήσεις και εκπτώσεις παγίου. Ότι το 5s είναι καλύτερο από το 6 οχι δεν είναι σε τίποτα μόνο στο μέγεθος, τώρα που η τιμή του είναι χαμηλή αξίζει αλλά κανείς δεν ξέρει πόσο ακόμα θα αντέξει γιατί με μια αναβάθμιση μπορεί να γίνει αργό σαν το 4s. Νομίζω αφού παράγετε ακόμα για ένα χρόνο θα πάει καλά, ήταν από τις πιο επιτυχημένες και όμορφες συσκευές της apple.

το 5s θα συνεχισει να πηγαινε καλα για 1-2 χρονια ακομα!! ειναο 64bit που βοηθαει σε αυτο!!

Για το 4s που αναφερεις μπορω να σου πω οτι ειναι ποιο γρηγορο στην 9 απ'οτι στην 8. ΑΝ κανεις clean ιnstall παει μια χαρα και φυσικα το περιμενεις οτι δεν θα ειναι οπως οταν πρωτοβγηκε ειναι και συσκευη 5ετιας με support ακομα!

@life θα το χαρεις το 5s ειναι απο τις πολυ αξιολογες συσκευες!! και φυσικα αφου την θες σαν 2η συσκευη!!

εγω προσωπικο προτιμω το 5 απο το 6. καθαρα απο θεμα εμφανισης. τα κινητα πλεον εχουν ξεφυγει στο θεμα μεγεθους σε σημειο που δεν χωρανε στην τσεπη. πιστευω τα επομενα μοντελο θα τα μικρυνουν παλι

Καλησπέρα. Εδώ και μέρες μου έχει μπει στο μυαλό η σκέψη να δοκιμάσω το ios. Ανέκαθεν είχα android κινητά, τα οποία αλλάζω πολύ συχνά καθώς τα βαριέμαι σχετικά γρήγορα. Αυτή τη στιγμή είμαι με ένα Note 4. Είχα πάντα απωθημένο να αποκτήσω ένα iPhone αλλά 2 παράγοντες με έκαναν να μην πάρω ένα. 1ος παράγοντας είναι ο "φόβος" της αλλαγής του λειτουργικού καθώς και οι εφαρμογές που θα χάσω από το android τις οποίες έχω πληρώσει. Ο 2ος παράγοντας ήταν η τιμή των iPhone.

Η χρήση που κάνω είναι απλή, με λίγο Internet με wifi καθημερινά, λίγες κλήσεις και σπάνια ανοίγω χάρτες για να βρω κάποια οδό. Εφαρμογές δεν πολυχρησιμοποιώ. Απλά θέλω η συσκευή που έχω στα χέρια μου να είναι όμορφη και ποιοτική. Γιαυτό το λόγο επέλεξα το 5s σε χρυσό χρώμα.

Ξέρω ότι η διαφορά στο μέγεθος της οθόνης σε σχέση με το note 4 θα είναι χαοτική. Θα ήθελα τη γνώμη σας εάν αξίζει γενικά να δώσω γύρω στα 350 ευρώ για το κινητό την ώρα που η συσκευή κλείνει ήδη 3 χρόνια στην αγορά.

Καλησπέρα. Εδώ και μέρες μου έχει μπει στο μυαλό η σκέψη να δοκιμάσω το ios. Ανέκαθεν είχα android κινητά, τα οποία αλλάζω πολύ συχνά καθώς τα βαριέμαι σχετικά γρήγορα. Αυτή τη στιγμή είμαι με ένα Note 4. Είχα πάντα απωθημένο να αποκτήσω ένα iPhone αλλά 2 παράγοντες με έκαναν να μην πάρω ένα. 1ος παράγοντας είναι ο "φόβος" της αλλαγής του λειτουργικού καθώς και οι εφαρμογές που θα χάσω από το android τις οποίες έχω πληρώσει. Ο 2ος παράγοντας ήταν η τιμή των iPhone.

Η χρήση που κάνω είναι απλή, με λίγο Internet με wifi καθημερινά, λίγες κλήσεις και σπάνια ανοίγω χάρτες για να βρω κάποια οδό. Εφαρμογές δεν πολυχρησιμοποιώ. Απλά θέλω η συσκευή που έχω στα χέρια μου να είναι όμορφη και ποιοτική. Γιαυτό το λόγο επέλεξα το 5s σε χρυσό χρώμα.

Ξέρω ότι η διαφορά στο μέγεθος της οθόνης σε σχέση με το note 4 θα είναι χαοτική. Θα ήθελα τη γνώμη σας εάν αξίζει γενικά να δώσω γύρω στα 350 ευρώ για το κινητό την ώρα που η συσκευή κλείνει ήδη 3 χρόνια στην αγορά.

για μενα δεν αξιζει.οταν σε λιγοτερο απο 2 βδομαδες θα βγει το καινουργιο κινητο της apple με 4ιντσες,δηλαδη αναβαθμισμενο 5s.

σαν κινητο εμενα μ'αρεσει πολυ,το ειχα και παλιοτερα.η ποιοτητα που εχουν τα κινητα αυτα δεν θα σε αφησουν παραπονεμενα.υπομονη καποιες μερες..αλλιως σκεωουν για κανα μεταχειρησμενο 6αρι με εγγυηση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το διάβασα ότι θα βγει το ανανεωμένο 5αρι αλλά πιστεύω η τιμή του θα κινηθεί στα γνωστά υψηλά επίπεδα. Για μεταχειρισμένο δεν κοιτάω καν μόνο καινούργιο. Θα περιμένω λίγο μέχρι να βγει το καινουργιο.

Το διάβασα ότι θα βγει το ανανεωμένο 5αρι αλλά πιστεύω η τιμή του θα κινηθεί στα γνωστά υψηλά επίπεδα. Για μεταχειρισμένο δεν κοιτάω καν μόνο καινούργιο. Θα περιμένω λίγο μέχρι να βγει το καινουργιο.

ναι αυτο ομως θα βοηθησει ακομη να πεσει η τιμη του 5s.εγω φαμταζομαι οτι το καινουργιο 4ιντσο κινητο (ανανεωμενο 5αρι) θα παιξει κατω απο 500 ευρο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με λίγα ψιλά παραπάνω βρίσκεις μεταχειρισμένο άριστο 6αρι που θα το καταευχαριστηθεις. Προσωπικά αυτό θα έκανα και χωρίς κανέναν φόβο.

Υ.Γ. Και βέβαια όχι χρυσό......:lol: :lol:

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

• 3 weeks later...
Καλησπέρα, έχοντας ανοίξει το iPhone μου άπειρες φορές κατάφερα από ηλιθιότητα να κόψω το flex cable του home/Touch ID button...γνωρίζω ότι αλλάζοντάς το απλά χάνω το Touch ID...ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να ξαναδουλέψει...? φτιάχνεται...?

Apple Iphone 5s , Htc Desire HD , Samsung i780 , Qtek 8310 + GPS BT-74S , Sony Ericsson M600i , Nokia 6670 , Sony Ericsson p900....

http://theslavezone.blogspot.com/

• The title was changed to iPhone 5S
  • The topic was unpinned