manolis Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Φίλε ίσως η μπαταρία ειναι γιατί να το δώσεις με 20€ μπορείς να κανείς δουλειά. Αν δεν ειναι αυτό μετά ίσως ειναι μητρική. Γενικά ίσως κάτι άλλο που βραχυκυκλώνει και κάνει την συσκευή να δουλεύει με αυτό τον τροπο. Θέλει ψάξιμο. Αν ήμασταν κοντά μπορούσα να το ψάξω εγώ Πτολεμαιδα είμαι χθες άλλαξα μπαταρία, τα ίδια. είμαστε μακριά και δεν γίνετε, εγώ τι να ψάξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stendor Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 χθες άλλαξα μπαταρία, τα ίδια. είμαστε μακριά και δεν γίνετε, εγώ τι να ψάξω; Και γιατί δεν το δίνεις να το κοιτάξουν και να σου πουν τι είναι; Γιατί να το ψάξεις μόνος σου; Παράθεση iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1 MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Και γιατί δεν το δίνεις να το κοιτάξουν και να σου πουν τι είναι; Γιατί να το ψάξεις μόνος σου; Αυτο θα κανω, μονος μου δεν ξερω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Αυτο θα κανω, μονος μου δεν ξερω Αν άλαξε μπαταρία και κάνει τα ίδια μετά μεγάλη πιθανότητα έχεις για μητρική Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Αν άλαξε μπαταρία και κάνει τα ίδια μετά μεγάλη πιθανότητα έχεις για μητρική αν είναι μητρική τοτε δεν αξίζει να ασχοληθώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 αν είναι μητρική τοτε δεν αξίζει να ασχοληθώ Πήγαινε το σε ένα κατάστημα. Αλλά μάλλον μητρική έχει θέμα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Πήγαινε το σε ένα κατάστημα. Αλλά μάλλον μητρική έχει θέμα Θα το πάω απόψε σε ένα εδώ στο Πειραιά να δω τι θα μου πουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Θα το πάω απόψε σε ένα εδώ στο Πειραιά να δω τι θα μου πουν Πες του να βγάλει και μερικά από τα περιφερειακά όπως κουμπιά κάμερα μήπως επηρεάζει αυτό Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 Πες του να βγάλει και μερικά από τα περιφερειακά όπως κουμπιά κάμερα μήπως επηρεάζει αυτό Σε διαφημιζόμενη εταιρία θα πάω νομίζω θα ξέρουν. Αν και αυτή τη διάγνωση μπορώ και εγώ να την κάνω. Πιο βαθιά δεν μπορώ να φτάσω :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 ios 8.2 Δε βλεπω πουθενα mobile data toggle. Πως το βαζω Επισης ποια ειναι η καλυτερη εφαρμογη να χω contact shortcuts σε home screen? Παράθεση Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blackprincess18 Δημ. January 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2016 Αγόρασα ένα κινητό iPhone 5s και δεν εμφανίζει τις ειδοποιήσεις που θέλω.τι να κάνω;από τις ρυθμίσεις το έχω κοιτάξει και εχω κάνει τα πάντα αλλά δεν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. January 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2016 Αγόρασα ένα κινητό iPhone 5s και δεν εμφανίζει τις ειδοποιήσεις που θέλω.τι να κάνω;από τις ρυθμίσεις το έχω κοιτάξει και εχω κάνει τα πάντα αλλά δεν.. Καλημέρα φίλε μου, πείτε μας συγκεκριμένα, από ποια εφαρμογή δεν λαμβάνεις ειδοποιήσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Αγόρασα ένα κινητό iPhone 5s και δεν εμφανίζει τις ειδοποιήσεις που θέλω.τι να κάνω;από τις ρυθμίσεις το έχω κοιτάξει και εχω κάνει τα πάντα αλλά δεν.. Τι εννοείς; Καμία πληροφορία; Έγινε επαναφορά της συσκευής πριν την δουλέψεις; Για ποια εφαρμογή μιλάς; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anduril Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Τη βοήθεια σας σε κάτι αν μπορείτε. Το 5s της κοπέλας μου έχει σημαντικές καθυστερήσεις στο iMessage. Δεν ξέρω τι φταίει. Έχει συνομιλίες απο το 2012 (iPhone 4) και σκέφτομαι ότι έχει βαρύνει αλλά το θεωρώ υπερβολικό. Απο όγκο πιάνει περίπου 2,4 gb ως εφαρμογή. Έχετε καμία ιδέα; Δεν θέλει να διαγράψει όλο ιστορικό και έχει δίκιο. Απο την αλλη οι συνομιλίες με τα μηνύματα καθυστερούν σημαντικά. Πάνω απο 20' Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Τη βοήθεια σας σε κάτι αν μπορείτε. Το 5s της κοπέλας μου έχει σημαντικές καθυστερήσεις στο iMessage. Δεν ξέρω τι φταίει. Έχει συνομιλίες απο το 2012 (iPhone 4) και σκέφτομαι ότι έχει βαρύνει αλλά το θεωρώ υπερβολικό. Απο όγκο πιάνει περίπου 2,4 gb ως εφαρμογή. Έχετε καμία ιδέα; Δεν θέλει να διαγράψει όλο ιστορικό και έχει δίκιο. Απο την αλλη οι συνομιλίες με τα μηνύματα καθυστερούν σημαντικά. Πάνω απο 20' Και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο δεν γίνεται Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anduril Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο δεν γίνεται Δηλαδή θεωρείς ότι αυτό φταίει ; Κάθε 6μηνες π.χ. εσύ τα σβήνεις όλα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Δηλαδή θεωρείς ότι αυτό φταίει ; Κάθε 6μηνες π.χ. εσύ τα σβήνεις όλα; Τα μηνύματα; Δεν τα κρατάω τι να τα κάνω; Καθε δυο τρεις μέρες τα σβήνω. Τέλος πάντων ο καθένας όπως τον βολεύει. Επαναφορά της συσκευής και ρύθμιση από την αρχή ως νέα συσκευή ποτέ έγινε τελευταία φορά; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Τη βοήθεια σας σε κάτι αν μπορείτε. Το 5s της κοπέλας μου έχει σημαντικές καθυστερήσεις στο iMessage. Δεν ξέρω τι φταίει. Έχει συνομιλίες απο το 2012 (iPhone 4) και σκέφτομαι ότι έχει βαρύνει αλλά το θεωρώ υπερβολικό. Απο όγκο πιάνει περίπου 2,4 gb ως εφαρμογή. Έχετε καμία ιδέα; Δεν θέλει να διαγράψει όλο ιστορικό και έχει δίκιο. Απο την αλλη οι συνομιλίες με τα μηνύματα καθυστερούν σημαντικά. Πάνω απο 20' Αν δε θέλει να σβήσει τις συνομιλίες/κείμενα, ας σβήσει τουλάχιστον τυχών συνημμένα, όπως εικόνες ή βίντεο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anduril Δημ. January 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2016 Αυτό ακριβώς έκανα. Έσβησα πολλά συνημμένα ( βίντεο και φωτογραφίες). Ο χώρος μειώθηκε αρκετά, και περιμένω να δω αν θα είναι πιο γρήγορο πλέον. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είναι και τα δύο υπερβολικά. Και να κρατάς 4 χρόνια συνομιλίες αλλά και εξίσου να τα σβήνεις κάθε τρεις μέρες κατά τη γνώμη μου. Τελευταίο setup as new έγινε πριν από 6 μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2016 Αυτό ακριβώς έκανα. Έσβησα πολλά συνημμένα ( βίντεο και φωτογραφίες). Ο χώρος μειώθηκε αρκετά, και περιμένω να δω αν θα είναι πιο γρήγορο πλέον. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είναι και τα δύο υπερβολικά. Και να κρατάς 4 χρόνια συνομιλίες αλλά και εξίσου να τα σβήνεις κάθε τρεις μέρες κατά τη γνώμη μου. Τελευταίο setup as new έγινε πριν από 6 μήνες. Εγω πχ δεν βρίσκω κανένα λόγο να κρατήσω μηνύματα. Δεν έχουν μέσα κάτι που χρειάζομαι. Αν θελω κάτι να αποθηκευσω το βάζω στις σημειώσεις, στις φωτογραφίες, σε screenshot, γενικά σε αλλη εφαρμογή οχι στα μηνύματα. Ο καθένας όπως βολεύεται Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. February 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2016 παιδια τα φώτα σας.... καποιες φορές (όχι παντα, περιέργως) το iPhone μου όταν εχει περιπου 20% μπαταρία, κλείνει!!!!! παω να το ανοιξω και μου βγταζει την ενδειξη της φόρτισης. άλλες φορές πάλι λειτουργεί κανονικά μέχρι και στο σημείο να φτάσει στο 1% της μπαταρίας του... τι φταίει? το έχει συναντήσει κανείς? ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1984aggelidi Δημ. February 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2016 100% μπαταρία! Λογικά στο 20% που λες θα σου κλείνει όταν τρεχει καμία βαριά εφαρμογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalgeorge Δημ. February 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2016 100% μπαταρία! Λογικά στο 20% που λες θα σου κλείνει όταν τρεχει καμία βαριά εφαρμογή όχι τιποτα... το εχω ανοικτο απλα, ειανι στο 20% και παω να πατησω κληση αριθμου, και κλεινει.... παρολο που είναι στο 20%!! παω να το ανοιξω και μου δειχνει ενδειξη μπαταριας αυτό που μου κανει εντυπωση είναι ότι δεν το κανει παντα..... υπαρχουν πολλες φορες που αφηνω να φτασει μεχρι και 4% πχ για αν το φορτισω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geram Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 Παιδιά καλημέρα, Μετά την τελευταία αναβάθμιση η μπαταρία έχει χειροτερέψει χωρίς να έχω κάνει καμμία αλλαγή στη καθημερινή χρήση. Το έχει παρατηρήσει άλλος αυτό; Επίσης τα μηνύματα αργούν πολύ να φτάσουν στον παραλήπτη και πολλά μου έχονται καθυστερημένα. Το imessage είναι ενεργοποιημένο, μήπως φταίει αυτό και το reset που έκανα; Ευχαριστώ, Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill1984aggelidi Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Ποιο μοντέλο έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts