Vangelakis4 Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Όταν λες επανεκκίνηση; Κλείσιμο - άνοιγμα ή restart; Κλεισιμο τελειως και ξανα ανοιγμα. Εκλεισα το imessage το ξανα ανοιξα αλλα μετα απο καθε ανοιγμα του κινητου ζηταει ξανα ενεργοποιηση και αν πατησω οκ μου χρεωνει παλι το μηνυμα ενεργοποιησης. Με βλεπω για τα restore γιατι εχω απηυδησει συνεχεια να βαζω καρτα και να μου την τρωει η ενεργοποιηση του imessage Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Κλεισιμο τελειως και ξανα ανοιγμα. Εκλεισα το imessage το ξανα ανοιξα αλλα μετα απο καθε ανοιγμα του κινητου ζηταει ξανα ενεργοποιηση και αν πατησω οκ μου χρεωνει παλι το μηνυμα ενεργοποιησης. Με βλέπω για τα restore γιατι εχω απηυδησει συνεχεια να βαζω καρτα και να μου την τρωει η ενεργοποιηση του imessage Γιατί κλείνετε το iMessage; Μήπως έχετε Wind; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Σημερα απεκτησε η γυναίκα μου ενα 5s. Τι λύσεις υπάρχουν για δωρεάν navigation ? Google maps με φωνητική καθοδήγηση οπως στο android παιζει?Εχει κατι δικό της δωρεάν η Apple ? Σε οποια απο αυτες τις λύσεις , υπάρχει δυνατότητα offline (να εχεις κατεβασει απο πριν χαρτες) ? Ευχαριστώ προκαταβολικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlosdr Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 Σημερα απεκτησε η γυναίκα μου ενα 5s. Τι λύσεις υπάρχουν για δωρεάν navigation ? Google maps με φωνητική καθοδήγηση οπως στο android παιζει?Εχει κατι δικό της δωρεάν η Apple ? Σε οποια απο αυτες τις λύσεις , υπάρχει δυνατότητα offline (να εχεις κατεβασει απο πριν χαρτες) ? Ευχαριστώ προκαταβολικά. HERE Maps δοκίμασέ τους...δεν χρειάζονται ιντερνετ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. November 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2015 HERE Maps δοκίμασέ τους...δεν χρειάζονται ιντερνετ Εννοείται.....;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiskok Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Παιδιά καλησπέρα. Μία φίλη μου πήρε την προγούμενη βδομάδα το iPhone 5S χρυσό 16 Gb από Kaiser shop στο Skroutz. Όταν ανοίξε το κουτί και τη συσκευή όταν την πήραν τηλέφωνο δεν μπορούσα να ακούσει από το ακουστικό ενώ από τα handsfree και από το μεγάφωνο άκουγε κανονικά και την ακούγαμε κανονικά . Της είπα να κάνει για αρχή hard reset αλλά δεν διορθώθηκε και μετά την είπα να κάνει αναβάθμιση στο iOS 9.1 γιατί βρίσκεται στο 8 0.4 . Έχει παρατηρήσει κανεις το ίδιο πρόβλημα; Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Να κάνει την αναβάθμιση που την είπα, να κάνει κάτι άλλο, ή να το στείλει πίσω να της το φτιάξουν; Υπάρχει ππεριπτωση να την πουν ότι δεν το δεχόμαστε γιατί έκανε αναβάθμιση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Παιδιά καλησπέρα. Μία φίλη μου πήρε την προγούμενη βδομάδα το iPhone 5S χρυσό 16 Gb από Kaiser shop στο Skroutz. Όταν ανοίξε το κουτί και τη συσκευή όταν την πήραν τηλέφωνο δεν μπορούσα να ακούσει από το ακουστικό ενώ από τα handsfree και από το μεγάφωνο άκουγε κανονικά και την ακούγαμε κανονικά . Της είπα να κάνει για αρχή hard reset αλλά δεν διορθώθηκε και μετά την είπα να κάνει αναβάθμιση στο iOS 9.1 γιατί βρίσκεται στο 8 0.4 . Έχει παρατηρήσει κανεις το ίδιο πρόβλημα; Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Να κάνει την αναβάθμιση που την είπα, να κάνει κάτι άλλο, ή να το στείλει πίσω να της το φτιάξουν; Υπάρχει ππεριπτωση να την πουν ότι δεν το δεχόμαστε γιατί έκανε αναβάθμιση ; να κανει ενα restore αν συνεχιζει το ιδιο προβλημα.,.. να το παει πισω και να ζητησει ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ. οχι ανακατασκευασμενο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiskok Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 να κανει ενα restore αν συνεχιζει το ιδιο προβλημα.,.. να το παει πισω και να ζητησει ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ. οχι ανακατασκευασμενο!! Το δικαιούται καινούργιο γιατί την ειπαν να το στείλει με acs και θα το στείλουν στην εταιρία και θα κάνει 12-15 μέρες άρα για ανακατασκευασμένο το πάνε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Το δικαιούται καινούργιο γιατί την ειπαν να το στείλει με acs και θα το στείλουν στην εταιρία και θα κάνει 12-15 μέρες άρα για ανακατασκευασμένο το πάνε! Τι 10 μέρες; 1 μέρα κάνει να πάει. Οπωσδήποτε καινούργιο αν είναι DOA Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys_541 Δημ. December 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2015 Παιδιά καλησπέρα. Μία φίλη μου πήρε την προγούμενη βδομάδα το iPhone 5S χρυσό 16 Gb από Kaiser shop στο Skroutz. Όταν ανοίξε το κουτί και τη συσκευή όταν την πήραν τηλέφωνο δεν μπορούσα να ακούσει από το ακουστικό ενώ από τα handsfree και από το μεγάφωνο άκουγε κανονικά και την ακούγαμε κανονικά . Της είπα να κάνει για αρχή hard reset αλλά δεν διορθώθηκε και μετά την είπα να κάνει αναβάθμιση στο iOS 9.1 γιατί βρίσκεται στο 8 0.4 . Έχει παρατηρήσει κανεις το ίδιο πρόβλημα; Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Να κάνει την αναβάθμιση που την είπα, να κάνει κάτι άλλο, ή να το στείλει πίσω να της το φτιάξουν; Υπάρχει ππεριπτωση να την πουν ότι δεν το δεχόμαστε γιατί έκανε αναβάθμιση ; Την ζελατίνα μπροστά την έχει βγάλει? Την εργοστασιακή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiskok Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Την ζελατίνα μπροστά την έχει βγάλει? Την εργοστασιακή. Κι εγώ αυτο ρώτησα 1ο πράγμα !!! Μου είπε ναι! Δεν το εχω στα χέρια μου να κρίνω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Παιδιά καλησπέρα. Μία φίλη μου πήρε την προγούμενη βδομάδα το iPhone 5S χρυσό 16 Gb από Kaiser shop στο Skroutz. Όταν ανοίξε το κουτί και τη συσκευή όταν την πήραν τηλέφωνο δεν μπορούσα να ακούσει από το ακουστικό ενώ από τα handsfree και από το μεγάφωνο άκουγε κανονικά και την ακούγαμε κανονικά . Της είπα να κάνει για αρχή hard reset αλλά δεν διορθώθηκε και μετά την είπα να κάνει αναβάθμιση στο iOS 9.1 γιατί βρίσκεται στο 8 0.4 . Έχει παρατηρήσει κανεις το ίδιο πρόβλημα; Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Να κάνει την αναβάθμιση που την είπα, να κάνει κάτι άλλο, ή να το στείλει πίσω να της το φτιάξουν; Υπάρχει ππεριπτωση να την πουν ότι δεν το δεχόμαστε γιατί έκανε αναβάθμιση ; Αν ειναι μεσα στο χρονο του DOA θα απαιτησει καινουργιο! Αν εχει περασει ο χρονος, δυστυχως θα πας σε refurbished! Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Αν ειναι μεσα στο χρονο του DOA θα απαιτησει καινουργιο! Αν εχει περασει ο χρονος, δυστυχως θα πας σε refurbished! Ο χρόνος εγγύησης DOA (dead on arrival) καθορίζεται από το κατάστημα. Δεν είναι υποχρεωμένα από το νόμο να παρέχει τέτοιου είδους εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiskok Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Της ειπαν ότι το doa δεν το παρέχουν για το iPhone μόνο για τα αλλα! Ισχύει αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. December 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2015 Της ειπαν ότι το doa δεν το παρέχουν για το iPhone μόνο για τα αλλα! Ισχύει αυτο; Αν το καταστημα δεν παρεχει DOA... Ο χρόνος εγγύησης DOA (dead on arrival) καθορίζεται από το κατάστημα. Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiskok Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Αν το καταστημα δεν παρεχει DOA... Το kaizershop ειναι παιδιά και στο site λέει κάθαρα 7 ημέρες doa και δεν εξαιρεί κάπου τα Apple! Για να αποφύγουν την αντικατάσταση με καινούργιο μου μυρίζει ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 προφανως και παει να γλιτωσει το καινουργιο τηλεφωνο...γιαυτο το κανει... να πει οτι θα κινηθει νομικα αν δεν τις δωσουν καινουργια... ειναι κακη δυσφημιση για ενα μαγαζι οπως το kaizer να συμβαινει αυτο...ας τιμωριθουν οποιοι πανε να το παιξουν εξυπνοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Το kaizershop ειναι παιδιά και στο site λέει κάθαρα 7 ημέρες doa και δεν εξαιρεί κάπου τα Apple! Για να αποφύγουν την αντικατάσταση με καινούργιο μου μυρίζει ! προφανως και παει να γλιτωσει το καινουργιο τηλεφωνο...γιαυτο το κανει... να πει οτι θα κινηθει νομικα αν δεν τις δωσουν καινουργια... ειναι κακη δυσφημιση για ενα μαγαζι οπως το kaizer να συμβαινει αυτο...ας τιμωριθουν οποιοι πανε να το παιξουν εξυπνοι. Παιδια αν εχει περασει το οριο των 7ημερων τελειωσε! Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 Παιδια αν εχει περασει το οριο των 7ημερων τελειωσε! και το οριο να εχει περασει, αν το χειριστεις σωστα στο αλλαζουν με καινουργιο...αρκει να εχεις ορεξει να το τραβηξεις για να βρεις το δικιο σου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. December 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2015 και το οριο να εχει περασει, αν το χειριστεις σωστα στο αλλαζουν με καινουργιο...αρκει να εχεις ορεξει να το τραβηξεις για να βρεις το δικιο σου!! Σε 5S δε το πιστευω πλεον Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikepaltri Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Παιδιά, ενώ έχω δει όλα τα mail από προχθές μου εμφανίζει ότι είναι 2 αδιάβαστα. Έψαξα πίσω μέχρι και τον Αύγουστο αλλά δεν βρήκα κάτι. Τι μπορεί να φταίει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mavrios Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Παιδιά, ενώ έχω δει όλα τα mail από προχθές μου εμφανίζει ότι είναι 2 αδιάβαστα. Έψαξα πίσω μέχρι και τον Αύγουστο αλλά δεν βρήκα κάτι. Τι μπορεί να φταίει? Κλεισε την εφαρμογη (με διπλο στο home και συρσιμο προς τα πανω) και μετα ανοιξε την ξανα Παράθεση κ @ τ @ ν τ ι @ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mikepaltri Δημ. December 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2015 Την εχω κλεισει, την εχω ξανανοιξει αλλα τιποτα!!! Στο ipad φαινονται ολα διαβασμενα ενω στο iphone φαινονται αυτα τα δυο αδιαβαστα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Την εχω κλεισει, την εχω ξανανοιξει αλλα τιποτα!!! Στο ipad φαινονται ολα διαβασμενα ενω στο iphone φαινονται αυτα τα δυο αδιαβαστα... Καλημέρα φίλε μου. Πήγαινε Όλα τα εισερχόμενα > Αλλαγές > Επισήμανση όλων κάτω δεξιά > Τα είδα. Περίμενε λίγο εάν δεν αλλάξει η κατάσταση κάνε ένα restart πατώντας παρατεταμένα home+power buttons. Εάν συνεχίζεται το πρόβλημα, κάνε μία αποσύνδεση από το λογαριασμό Mail, (διαγραφή λογαριασμού) και στη συνέχεια προσθήκη εκ νέου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. December 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2015 Την εχω κλεισει, την εχω ξανανοιξει αλλα τιποτα!!! Στο ipad φαινονται ολα διαβασμενα ενω στο iphone φαινονται αυτα τα δυο αδιαβαστα... Καμία φορά κολλάει μου έχει τύχει κι εμένα. Μετά μόνη της η εφαρμογή στρώνει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts