Jump to content

iPhone 5S

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ναι έχετε δίκαιο. Εννοείται ότι δεν το χειρίστικα σωστά. Το θέμα είναι όμως ότι στο συγκεκριμένο κατάστημα ακόμα και από την μαγιονέζα που κανονικά δεν καλύπτεται από την εγγύηση όπως είναι φυσιολογικό, αν ήθελε το buzzεράκι αλλαγή θα μου το αλλάζαν δωρεάν. Επίσης είπα οκ ακόμα και μόνος μου μπορώ να το φτιάξω, ο μόνος λόγος που δεν το φτιάχνω μόνος μου είναι να μην γίνει κάτι και μετά από την εγγύηση μου πουν φίλε ας μην το άνοιγες μόνος σου. Anyway ας παω σήμερα να δω τι θα γίνει και θα σας πω μετά!

Κατάλαβα...

Καλή τύχη λοιπόν. :)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

σε ιphone 4s που με είχε βάλει σε παρόμοιο Loop το είχα ξεμπλοκάρει με ένα sw Που λέγεται tiny umbrella.

Ψάξε το αλλά βέβαια και το θέμα της εγγύησης.

Will go to heaven for the climate, to hell for the company...

Είναι που κάποιοι εδώ μέσα έλεγαν ότι πρέπει να το πας σε κατάστημα και αν το κάνει κάποιος άλλος ίσως πάθει ζημιά.

Ζημιές στα καταστήματα γίνονται κάθε μέρα και πάρα πολλές αλλά στην προκειμένη στιγμή ψάξε λίγο να το φτιάξεις μόνος μην το ξανα πας εκεί κάποιο software πρόβλημα είναι πιθανόν

Nokia 8800 Scirocco

Είναι που κάποιοι εδώ μέσα έλεγαν ότι πρέπει να το πας σε κατάστημα και αν το κάνει κάποιος άλλος ίσως πάθει ζημιά.

Ζημιές στα καταστήματα γίνονται κάθε μέρα και πάρα πολλές αλλά στην προκειμένη στιγμή ψάξε λίγο να το φτιάξεις μόνος μην το ξανα πας εκεί κάποιο software πρόβλημα είναι πιθανόν

Άρα προτείνεις να ρωτάνε εδώ και κει όποιος ξέρει να βάφει σπίτια κι έχεις ανοίξει και τη συσκευή του καμιά 10αρια φορές να ανοίγει και του γείτονα. Με συγχωρείς αλλά αυτό δεν έχει λογική, για τους υπαλλήλους μου είμαι υπεύθυνος εγώ έναντι στον πελάτη, κι αν κάποιος τεχνικός μου κάνει ζημιά οφείλω να την αντικαταστήσω ως κατάστημα ακόμη και με νέα συσκευή!

Κατάλαβα...

Καλή τύχη λοιπόν. :)

σε ιphone 4s που με είχε βάλει σε παρόμοιο Loop το είχα ξεμπλοκάρει με ένα sw Που λέγεται tiny umbrella.

Ψάξε το αλλά βέβαια και το θέμα της εγγύησης.

Άρα προτείνεις να ρωτάνε εδώ και κει όποιος ξέρει να βάφει σπίτια κι έχεις ανοίξει και τη συσκευή του καμιά 10αρια φορές να ανοίγει και του γείτονα. Με συγχωρείς αλλά αυτό δεν έχει λογική, για τους υπαλλήλους μου είμαι υπεύθυνος εγώ έναντι στον πελάτη, κι αν κάποιος τεχνικός μου κάνει ζημιά οφείλω να την αντικαταστήσω ως κατάστημα ακόμη και με νέα συσκευή!

Σήμερα πέρασα όλοκληρη περιπέτεια λοιπόν. Το πιο σωστό για εμένα είναι πάντα να το πηγαίνεις στο κατάστημα, ώστε αν πάθει έξτρα ζημιά να μην την χρεωθείς εσύ. Κι εγώ μπορούσα να το ανοίξω μόνος και να το καθαρίσω δεν είναι τίποτα, αλλά αν πέρναν χαμπάρι ότι το έχω ανοίξει αμέσως αμέσως θα έχανα την εγγύηση. Τι γίνεται λοιπόν όμως όταν αυτός από τον οποίο το αγόρασες σου το ανοίγει να κάνει έλεγχο στο buzzεράκι σου και μετά το τηλέφωνο σταματάει να δουλεύει; Κανείς δεν ξέρει γιατί δεν είναι επίσημος συνεργάτης της Apple οπότε αφού το άνοιξε μπορεί εσύ να έχασες την εγγυήση σου. Για να μπω όμως στο θέμα. Επέμεναν ότι ότι δεν μπόρεσα εγώ να φτιάξω μόνος μου εχθές διαβάζοντας στο Ίντερνετ μπορούν να φτιάξουν αυτοί αν τους ξαναπάω. Μιλάω για πράγματα που δεν χρειάζεται να ξεβιδώσεις κάτι και να επέμβεις το εσωτερικό του τηλεφώνου σου. Πήγα λοιπόν πίσω και περίμενα περίπου 2 ώρες για να μου πουν το αυτονόητο δεν ξεκολλάει από το recovery mode. Φεύγω από εκεί και πάω iStorm Τσιμισκή, από το οποίο κατάστημα έχω άριστες εντυπώσεις αφού τους είχα πάει το mac μου παλαότερα και εκτός απο άψογη δουλειά έγινε και αμέσως. Εκεί για κακή μου τύχη έλειπε το αλάνι που βρίσκεται συνήθως κάτω στο service, οπότε οι κοπέλες πάνω μου είπαν ότι θα μου πάρουν 19€ για να μου κάνουν restore, μιας και δεν καλύπτεται από την εγγύηση. (btw δεν ξέραν να ξεχωρίζουν το hardware από το software αλλά δούλευαν για επίσημο retailer της Apple μόνο στην Ελλάδα). Οπότε το άφηνω εκεί και λέω θα γελάσω και με αυτές. Μετά από περίπου 50' με καλούν και μου λένε ότι δεν φτιάχνετε το τηλέφωνο και ότι δεν θα με χρεώσουν αφού δεν διορθώθηκε το πρόβλημα μου, αλλά ότι πρέπει να πάει στο service. Αυτό σημαίνει ότι θα πάει 15 μέρες + όμως εγώ αύριο φεύγω και δεν μπορώ να το αφήσω. Οπότε ως τελευταίο καταφύγιο διαλέγω να το δει άλλος ένας τεχνικός τον οποίο γνωρίζω όχι προσωπικά, αλλά είναι από αυτούς που θα ονομάζαμε "Hackers" εννοώντας ότι ξέρει πολλά και πάντα δουλεέυι με ευλάβια και προσοχή, και εξιδικεύεται σε προϊόντα της apple δεν ασχολείται με τίποτα άλλο. Τώρα αν θα το καταφέρει θα δείξει αν όχι το αφήνω στο iStorm κι αν δεν το καλύπτει η εγγύηση θα το πληρώσει ο κύριος που επενέβει στο τηλέφωνο μου από την αρχή χώρις να είναι σίγουρος και χωρίς να είναι επίσημο service της Apple.

Συγνώμη για το κατεβατό, δεν ξέρω καν αν τα γράφω με σωστή σειρά ή αν θα τα διαβάσετε εύκολα. Και ελπίζω όλο αυτό το μανικί που τραβάω να βοηθήσει κάποιον από μελλοντικούς μπελάδες στο μέλλον.

Υ.Γ. είχα δοκιμάσει το tiny umbrella αλλα δεν δουλεύει με 64bit συστήματα οπότε δεν κάνει για iPhone 5S μόνο το pwnage tool δεν δοκίμασα γιατί δεν το ανακάλυψα και τώρα που μιλάμε δεν έχω το τηλέφωνο στα χέρια μου.

DINFUN Μακάρι να ήξερα που είσαι κι αν βόλευε να το έφερνα σε εσένα..

Ερώτηση...

Το iPhone 6 πότε κυκλοφορεί? Έρχεται άμεσα Ελλάδα μετά την παρουσίαση??:(

Μαρία τα iPhone κυκλοφορούν αρχές Οκτωβρίου στις μεγάλες χώρες. Στην Ελλάδα έρχονται την πρώτη εβδομάδα του Νοέμβρη και επειδή ειναι λίγα κομμάτια προτιμουνται τα νέα μεγάλα συμβόλαια και καλοί πελάτες.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Μαρία τα iPhone κυκλοφορούν αρχές Οκτωβρίου στις μεγάλες χώρες. Στην Ελλάδα έρχονται την πρώτη εβδομάδα του Νοέμβρη και επειδή ειναι λίγα κομμάτια προτιμουνται τα νέα μεγάλα συμβόλαια και καλοί πελάτες.

Δηλαδή εγώ!! :p οπότε βλέπω να παίρνω ξανά το 5s γιατί το Android δεν με βολεύει καθόλου τελικά.. :(

Δηλαδή εγώ!! :p οπότε βλέπω να παίρνω ξανά το 5s γιατί το Android δεν με βολεύει καθόλου τελικά.. :(

Εγω λεω να κανεις υπομονη λιγο καιρο να παρεις το 6αρι κατευθειαν :)

Samsung S21 Ultra

Μπα δεν νομίζω να μπορεί να περιμένει, έχει το σύνδρομο switch :)

Κλασσικό αυτό. Πόσοι πήραμε android και ξανά γυρίσαμε...

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Ποιο android έχεις εάν επιτρέπεται ;

Αν αναφέρεσαι σε μένα είχα διάφορα αλλά τώρα είμαι με ένα S3

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Δεν έχω καθόλου πραγματικά ..:(

Μπα δεν νομίζω να μπορεί να περιμένει, έχει το σύνδρομο switch :)

Μάγος είσαι !!!:p τι ειναι το σύνδρομο switch ??

Κλασσικό αυτό. Πόσοι πήραμε android και ξανά γυρίσαμε...

Ναι αλλά το να θέλεις να γυρίσεις μέσα σε μια βδομάδα ειναι πρόβλημα ...

Και όταν το κανείς και το ξανακάνεις γνωρίζοντας ότι εκεί θα καταλήξεις ξανά ειναι λίγο χαζό ..:O

Ποιο android έχεις εάν επιτρέπεται ;

Πήρα το note 3 δεν το κράτησα ούτε μισή μέρα το έδωσα στον αδερφό μου ..

Πήρα το δικό του ένα galaxy s4 και τώρα θέλω να μου πείτε ΟΛΟΙ εσείς :p ένα αξιόπιστο κατάστημα από το Σκρουτζ να το παραγγειλω ξανά ..:D

δεν εισαι μονη σου :p

απο blackberry πηγα στο 5s, μετα παλι σε blackberry και τωρα γλυκοκοιταζω το 6...

το myphone φταιει που μας παρασυρει :p:lol:

Sorry παιδιά αλλά δεν ξέρετε να χρησιμοποιεισετε τα λειτουργικά. Κάποιος που τα γνωρίζει μπορεί να χρησιμοποιήσει το ίδιο άνετα τις συσκευές που περιγράφετε.

Να δεχτώ οτι το ΒΒ έχει κάποιες ιδιαιτεροτητες αλλά το android ειναι τόσο παραμετροποιησιμο που δεν υπάρχει δεν με βολεύει.

Μόνο το δεν μ αρέσει υπάρχει.

Εχω κάνει το Note 8 μου να έχει το ίδιο στιλ ακριβώς με το iphone μου. Δεν υπαρχουν πράγματα που δεν μπορώ να κάνω στο ενα η στο άλλο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Εμένα λοιπόν το Android ΔΕΝ μου αρέσει..

Αφου δεν σου αρεσει γιατι εδωσες το μηλοφωνο;

Παντως το τελευταιο καιρο (μετα το iOS 7) πολλοι φιλοι και γνωστοι αλλαξαν Galaxy S2 & S3 σε 4s (!) και 5s. Εχω ακουσει σχολια "το Android δεν ειναι για μενα" και οι περισσοτεροι βρισκουν το iOS 7 ποιο απλο και ευκολο στην καθημερινοτητα τους.

Take five..

Αφου δεν σου αρεσει γιατι εδωσες το μηλοφωνο;

Παντως το τελευταιο καιρο (μετα το iOS 7) πολλοι φιλοι και γνωστοι αλλαξαν Galaxy S2 & S3 σε 4s (!) και 5s. Εχω ακουσει σχολια "το Android δεν ειναι για μενα" και οι περισσοτεροι βρισκουν το iOS 7 ποιο απλο και ευκολο στην καθημερινοτητα τους.

Γιατί έχω καλο στον εγκέφαλο ..:D

Το ίδιο ακριβώς θα σου πω και εγώ για εμένα ειναι πιο εύκολο και πιο απλό ..

Ψαχνομουν εδώ και καιρό να πάρω κάτι άλλο για αλλαγή ..έβρισκα διάφορες προφάσεις τύπου θέλω κάτι πιο μεγάλο κτλ αλλά την ποιότητα κατασκευής της Apple και την απλότητα στο λειτουργικό της για για μένα δεν την πιάνει κανείς .. Και για να μην παρεξηγηθώ λέω ΓΙΑ ΜΕΝΑ..

Γιατί έχω καλο στον εγκέφαλο ..:D

Το ίδιο ακριβώς θα σου πω και εγώ για εμένα ειναι πιο εύκολο και πιο απλό ..

Ψαχνομουν εδώ και καιρό να πάρω κάτι άλλο για αλλαγή ..έβρισκα διάφορες προφάσεις τύπου θέλω κάτι πιο μεγάλο κτλ αλλά την ποιότητα κατασκευής της Apple και την απλότητα στο λειτουργικό της για για μένα δεν την πιάνει κανείς .. Και για να μην παρεξηγηθώ λέω ΓΙΑ ΜΕΝΑ..

Και για μένα, είναι αλήθεια αυτό που λες κι εγώ εχω βαρεθεί 7 χρόνια iPhone, αλλά δυσκελέυεμαι να κινηθώ προς Android, ίσως το Nexus 5 .. Ίσως να με κέρδιζε αλλά για πόσο;

Και για μένα, είναι αλήθεια αυτό που λες κι εγώ εχω βαρεθεί 7 χρόνια iPhone, αλλά δυσκελέυεμαι να κινηθώ προς Android, ίσως το Nexus 5 .. Ίσως να με κέρδιζε αλλά για πόσο;

Το nexus 5 ειναι πραγματικά εργαλείο κ απίστευτα γρήγορο.....

nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge

Sorry παιδιά αλλά δεν ξέρετε να χρησιμοποιεισετε τα λειτουργικά. Κάποιος που τα γνωρίζει μπορεί να χρησιμοποιήσει το ίδιο άνετα τις συσκευές που περιγράφετε.

Να δεχτώ οτι το ΒΒ έχει κάποιες ιδιαιτεροτητες αλλά το android ειναι τόσο παραμετροποιησιμο που δεν υπάρχει δεν με βολεύει.

Μόνο το δεν μ αρέσει υπάρχει.

Εχω κάνει το Note 8 μου να έχει το ίδιο στιλ ακριβώς με το iphone μου. Δεν υπαρχουν πράγματα που δεν μπορώ να κάνω στο ενα η στο άλλο.

Κοιτα, προσωπικα πιστευω οτι κανενα λειτουργικο δεν τα εχει ολα, παντα καποιο εχει κατι που δεν το εχουν οι αλλοι και το αντιστροφο. Γι'αυτο και υπαρχουν μετακινησεις χρηστων απο τη μια εταιρεια στην αλλη και πολλοι που εχουν μια συσκευη για κυρια και μια διαφορετικη για συμπληρωμα. Συνδυασε το και με το μικροβιο να θελουμε να δοκιμαζουμε ο,τι καινουριο κυκλοφορει :lol:

Τεσπα αρκετα offtopic βγηκαμε ;)

Φίλος με iPad και iPhone με ρωτάει αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο με το USB otg για iOS συσκευές

• The title was changed to iPhone 5S
  • The topic was unpinned