Tasos19s Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Είναι φυσιολογικό που το κινητό ζεστενεται ενώ φορτίζει? Το έχω αφήσει με ανοιχτό Wifi χωρίς να το χρησιμοποιώ και είναι αρκετά ζεστό, όχι μόνο το κινητό αλλά και ο φορτιστής. Απόλυτα φυσιολογικό. Ειδικά αυτούς τους μήνες του καλοκαιριού Όταν φορτίζει καλά ειναι να μην το χρησιμοποιείς όσο φορτίζει. Κανει ζημιά στην μπαταρία η θερμοκρασία Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sip1995 Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Απόλυτα φυσιολογικό. Ειδικά αυτούς τους μήνες του καλοκαιριού Όταν φορτίζει καλά ειναι να μην το χρησιμοποιείς όσο φορτίζει. Κανει ζημιά στην μπαταρία η θερμοκρασία Για μια στιγμή νόμιζα ότι είχε κάτι το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Για μια στιγμή νόμιζα ότι είχε κάτι το κινητό. Σε θερμοκρασία δωματίου η συσκευή δουλεύει περίπου στους 40-50 βαθμούς ανάλογα την χρήση. Τώρα που εξω έχει 40 βαθμούς η συσκευή άνετα φτάνει 60-70 Βάλε και η φόρτιση. Βάλε και η χρήση. Γενικά οσο μπορείς πιο cool Τόσο λιγότερη ζημιά στην μπαταρία και στα υποσυστήματα της μητρικής Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sip1995 Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Σε θερμοκρασία δωματίου η συσκευή δουλεύει περίπου στους 40-50 βαθμούς ανάλογα την χρήση. Τώρα που εξω έχει 40 βαθμούς η συσκευή άνετα φτάνει 60-70 Βάλε και η φόρτιση. Βάλε και η χρήση. Γενικά οσο μπορείς πιο cool Τόσο λιγότερη ζημιά στην μπαταρία και στα υποσυστήματα της μητρικής Κατάλαβα, ευχαριστώ...πάντως με το που το αντιλήφθηκα έβαλα τον ανεμιστήρα να φυσάει το κινητό...:lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2016 Κατάλαβα, ευχαριστώ...πάντως με το που το αντιλήφθηκα έβαλα τον ανεμιστήρα να φυσάει το κινητό...:lol::lol::lol: Ενταξει, μην υπερβαλουμε κιολας.:) Ετσι και αλλιως, ο κατασκευαστης εχει προβλεψει οτι η συσκευη θα λειτουργει και υπο μεγαλες θερμοκρασιες για καποιο διαστημα (πχ οταν παιζεις παιχνιδια). Απλα, οπως σου λεει και ο Τασος, η θερμοκρασια γενικα βλαπτει. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nichio Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Αγόρασα επιτέλους την περασμένη εβδομάδα ένα 5s 16gb space gray από Vodafone €299. Απίστευτο κινητό, κάνει τα πάντα άψογα με 9.3.2. Η μπαταρία με μέτρια χρήση βγάζει 3 μέρες, super. Προσωπική γνώμη, μακριά από OS10 αν θέλετε τη συσκευή σας να παραμείνει άψογη σε μπαταρία & επιδόσεις. Η OS9 θα υποστηρίζεται από όλα τα app για τουλάχιστον 2-3 χρόνια ακόμα... Αυτό που έχω καταλάβει από την Apple, 6 χρόνια τώρα είναι ότι αν κάνει κάποιος σε iPhone ή ipad παραπάνω από 2 Major upgrade, δημιουργείται χοντρό θέμα στη συσκευή με lag & μπαταρία. Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση My Devices : :DIPAD 2 - 16GB / WIFI / Black Iphone 3GS - 16GB / Black Palm Treo 680 SE K810i - Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Αγόρασα επιτέλους την περασμένη εβδομάδα ένα 5s 16gb space gray από Vodafone €299. Απίστευτο κινητό, κάνει τα πάντα άψογα με 9.3.2. Η μπαταρία με μέτρια χρήση βγάζει 3 μέρες, super. Προσωπική γνώμη, μακριά από OS10 αν θέλετε τη συσκευή σας να παραμείνει άψογη σε μπαταρία & επιδόσεις. Η OS9 θα υποστηρίζεται από όλα τα app για τουλάχιστον 2-3 χρόνια ακόμα... Αυτό που έχω καταλάβει από την Apple, 6 χρόνια τώρα είναι ότι αν κάνει κάποιος σε iPhone ή ipad παραπάνω από 2 Major upgrade, δημιουργείται χοντρό θέμα στη συσκευή με lag & μπαταρία. Sent from my iPad using Tapatalk 3 μέρες μπαταρία ειναι με ελάχιστη μα πολυ ελάχιστη χρήση. Μισή μέρα βγάζει με λίγο ζόρι. 1 μέρα μέσο όρο με normal χρήση. Με iOS 9 ειναι πολυ καλο το τηλέφωνο πάντως Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Radis Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Ενδιαφέρονται να αγοράσω ενα iphone 5s αλλά δεν ξέρω απο ποιο καταστημα να το αγοράσω και να είναι και φτηνα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 δες στο σκρουτζ Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Αγόρασα επιτέλους την περασμένη εβδομάδα ένα 5s 16gb space gray από Vodafone €299. Απίστευτο κινητό, κάνει τα πάντα άψογα με 9.3.2. Η μπαταρία με μέτρια χρήση βγάζει 3 μέρες, super. Προσωπική γνώμη, μακριά από OS10 αν θέλετε τη συσκευή σας να παραμείνει άψογη σε μπαταρία & επιδόσεις. Η OS9 θα υποστηρίζεται από όλα τα app για τουλάχιστον 2-3 χρόνια ακόμα... Αυτό που έχω καταλάβει από την Apple, 6 χρόνια τώρα είναι ότι αν κάνει κάποιος σε iPhone ή ipad παραπάνω από 2 Major upgrade, δημιουργείται χοντρό θέμα στη συσκευή με lag & μπαταρία. Sent from my iPad using Tapatalk Εγω εβαλα 9.3.3 και το πηρα εδω και ενα μηνα στα 200€ απο Γερμανο.Ναι συσκευαρα ειναι και μαλλον στο 10 δεν ξερω αμα παω. Ενας λογος ειναι το music app που χαλασε το UI και δευτερον η 10 δεν με ενθουσιασε ως προς τα features. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filipsyros Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 Όσον αφορά την ios 10 δεν χρειάζονται βιασύνες, θα την βάλει αρκετός κόσμος θα γεμίσουν τα φόρουμ με απόψεις, τυχόν προβλήματα που μπορεί να εμφανιστούν, βίντεο στο youtube με ios 9.3 vs 10 κλπ. Κι αν έχει χοντρά θέματα το 5s μας τότε περιμένουμε στην απροβληματιστη 9.3.4 μέχρι να τα διορθωθούν. Εγώ πάντως δεν με κόβω να περιμένω όταν βγει επίσημα θα αναβαθμιστώ :p Παράθεση iPhone 3G ➡ 5S ➡ 6S ➡ 7 Plus ➡ XR ➡ 11 ➡ 12 ➡ 14 Pro Samsung Galaxy A5, S7, S8, S22 Ultra Other phones: LG Optimus L9, Motorola Moto X. Xiaomi Mi 8 Lite, Honor Play, Xiaomi Mi A1, Huawei P20, Google Pixel 6a Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. August 16, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Εγώ πάντως δεν με κόβω να περιμένω όταν βγει επίσημα θα αναβαθμιστώ :p Αν και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα είναι πιο βαριά η 10 από την 9 η οποία και δουλεύει πάρα πολύ καλά στο 5s, προτείνεται ή να περιμένεις για εντυπώσεις άλλων κατόχων ή αναβαθμίζεις άμεσα για να κρίνεις μόνος σου αλλά σε χρονικό διάστημα που να υπογράφεται ακόμα η 9 για να γυρίσεις πίσω σε περίπτωση που δεν μείνεις ικανοποιημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Αν και είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα είναι πιο βαριά η 10 από την 9 η οποία και δουλεύει πάρα πολύ καλά στο 5s, προτείνεται ή να περιμένεις για εντυπώσεις άλλων κατόχων ή αναβαθμίζεις άμεσα για να κρίνεις μόνος σου αλλά σε χρονικό διάστημα που να υπογράφεται ακόμα η 9 για να γυρίσεις πίσω σε περίπτωση που δεν μείνεις ικανοποιημένος. Οσο καλο και να ειναι το iOS 10 θα φανεί μετά τον Δεκέμβριο Ιανουάριο. Να πάρει μερικές μικρές ενημερώσεις και μετά. Ποια έκδοση ήταν τέλεια μόλις βγήκε; Όποτε κάποιος που θέλει την συσκευή του γρήγορη και απροβλημάτιστη μένει ως έχει μέχρι να έρθει ο καιρός και να δείξει αν πχ η 10.1-10.2 ειναι τόσο καλή που αξίζει η μετάβαση. Προς θα πίσω μπορείς να πας μόνο στην προτελευταία υποστηριζόμενη για κάποιο μικρό διάστημα όποτε δεν ειναι παιχνίδι η αναβάθμιση. Θέλει προσοχή. Πολλές φορές την έχω πατήσει. Αναγκάστικα να πουλήσω την συσκευή γιατί δεν άντεχα να βλέπω να μην λειτουργεί όπως θα έπρεπε. Γνώμη μου ειναι να περιμένουμε αρκετά πριν αναβαθμίσουμε. Πλέον ετσι λειτουργώ αφού έφαγα φόλα αρκετές εκδόσεις Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Παιδια με δεδομενα η μπαταρια γινεται καλαμακι ή μου φαινεται; Γιατι σε 4-5 ωρες τελειωνει...χωρια το κακο σημα εκει που ειμαι. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Παιδια με δεδομενα η μπαταρια γινεται καλαμακι ή μου φαινεται; Γιατι σε 4-5 ωρες τελειωνει...χωρια το κακο σημα εκει που ειμαι. Οσο χειροτερο το σημα τοσο χειροτερα τα πραγματα. Ναι οντως με δεδομενα την τρωει στο φτερο ομως. Ετσι ειναι το τηλεφωνο απο οταν βγηκε δεν μπορουμε να κανουμε κατι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sip1995 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Οσο χειροτερο το σημα τοσο χειροτερα τα πραγματα. Ναι οντως με δεδομενα την τρωει στο φτερο ομως. Ετσι ειναι το τηλεφωνο απο οταν βγηκε δεν μπορουμε να κανουμε κατι Άρα μόνο με powerbank σώζεται η κατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Άρα μόνο με powerbank σώζεται η κατάσταση. Ναι αλλά ξέρεις τι γίνεται; Αν δεν έχει σήμα ήδη το πιάνεις και καίει το τηλέφωνο νεφώσεις στην θάλασσα που ήμουν έκαιγε. Αν το βάλεις να φορτίζει κιόλας πιστεύω σε δυο τρεις μέρες θα λιώσει εγώ το λυπάμαι πάντως να το δουλέψω ετσι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Ναι αλλά ξέρεις τι γίνεται; Αν δεν έχει σήμα ήδη το πιάνεις και καίει το τηλέφωνο νεφώσεις στην θάλασσα που ήμουν έκαιγε. Αν το βάλεις να φορτίζει κιόλας πιστεύω σε δυο τρεις μέρες θα λιώσει εγώ το λυπάμαι πάντως να το δουλέψω ετσι Πιερια που ειμαι η κοσμοτε μου τρωει την μπαταρια.Φουλ ασταθες 3G και παιζω με 4G που δεν εχει καλο σημα.Εχω αναγκαστει να το κλειδωνω σε 2G. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Πιερια που ειμαι η κοσμοτε μου τρωει την μπαταρια.Φουλ ασταθες 3G και παιζω με 4G που δεν εχει καλο σημα.Εχω αναγκαστει να το κλειδωνω σε 2G. Αναγκαστικά θα σου τρώει την μπαταρία. Στην παραλία και παραλία Κορινού επειδή πηγαίνω συχνά δεν έχει καθόλου σήμα. Στο σπίτι την νύχτα μπορεί να μου φάει και 40-50% μπαταρία. Φαντάσου. Χωρίς να κάνω τίποτα δηλαδή. Κλειδωμένο. Ενώ τώρα εδω που είμαι την νύχτα τρώει 3-4% Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Αναγκαστικά θα σου τρώει την μπαταρία. Στην παραλία και παραλία Κορινού επειδή πηγαίνω συχνά δεν έχει καθόλου σήμα. Στο σπίτι την νύχτα μπορεί να μου φάει και 40-50% μπαταρία. Φαντάσου. Χωρίς να κάνω τίποτα δηλαδή. Κλειδωμένο. Ενώ τώρα εδω που είμαι την νύχτα τρώει 3-4% Να το παω στην 9.3.4; Γιατι εκανα το λαθος να παω στην 9.3.3 και η αυτονομια νομιζω χαλασε... Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Να το παω στην 9.3.4; Γιατι εκανα το λαθος να παω στην 9.3.3 και η αυτονομια νομιζω χαλασε... Ν την κανεις .εγω με την 9.3.4 απεκτησα πλεον την σταθεροτητα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Ν την κανεις .εγω με την 9.3.4 απεκτησα πλεον την σταθεροτητα. Την εκανα και ολα οκ...μου φαινεται το ιδιο γρηγορη.Μπαταρια θα δειξει αν και με 4G πεφτει αισθητα γρηγορα...με κοσμοτε δεν βραζει ομως,παρολο που το σημα ειναι χαμηλο.Με Wind ηταν πιο ζεστο... ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αναγκαστικά θα σου τρώει την μπαταρία. Στην παραλία και παραλία Κορινού επειδή πηγαίνω συχνά δεν έχει καθόλου σήμα. Στο σπίτι την νύχτα μπορεί να μου φάει και 40-50% μπαταρία. Φαντάσου. Χωρίς να κάνω τίποτα δηλαδή. Κλειδωμένο. Ενώ τώρα εδω που είμαι την νύχτα τρώει 3-4% Και μενα τρωει στο σπιτι μου 1-2% το πολυ(ειμαι κοντα στην κεραια και εχω καλο 3G).Αλλα στη παραλια εχω θεμα.Πλακα Λιτοχωρου και Λεπτοκαρυα που πηγαινω εχω χαλια 3G και εναλλαγες σε Edge πολλες. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Την εκανα και ολα οκ...μου φαινεται το ιδιο γρηγορη.Μπαταρια θα δειξει αν και με 4G πεφτει αισθητα γρηγορα...με κοσμοτε δεν βραζει ομως,παρολο που το σημα ειναι χαμηλο.Με Wind ηταν πιο ζεστο... ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και μενα τρωει στο σπιτι μου 1-2% το πολυ(ειμαι κοντα στην κεραια και εχω καλο 3G).Αλλα στη παραλια εχω θεμα.Πλακα Λιτοχωρου και Λεπτοκαρυα που πηγαινω εχω χαλια 3G και εναλλαγες σε Edge πολλες. Η αυτονομία επηρεάζεται απο παρά πολλούς παράγοντες όποτε μερικές φορές ίσως ειναι και η ιδέα μας ανάλογα με τις μετακινήσεις. Την περιοχή που περνάμε αρκετές ώρες. Ακόμα και μεσα στο σπίτι τυχαίνει να αφήσεις το τηλέφωνο το βράδυ 1-2 μέτρα παρά δίπλα και τρώει αρκετή μπαταρία την νύχτα. Κατα γενική ομολογία όμως είμαι ευχαριστημένος με την 9.3.2 και δεν προχώρησα στις νεότερες Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keras Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Ν την κανεις .εγω με την 9.3.4 απεκτησα πλεον την σταθεροτητα. Διάβασα ότι η 9.3.4 είναι μάλλον για την αποφυγή του jailbrake και όχι για κάτι ουσιαστικό. Παράθεση HP 5710 θα την θυμάμαι πάντα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2016 Διάβασα ότι η 9.3.4 είναι μάλλον για την αποφυγή του jailbrake και όχι για κάτι ουσιαστικό. Παιδες, γνωμη μου ειναι να κανετε ολα τα updates. Ακομα και αν υπαρχει καποιο θεμα σε μια αναβαθμιση, θα διορθωθει γρηγορα με επομενη. Δεν εχετε λογο να αποφευγετε τις ενημερωσεις, που στο κατω κατω περιεχουν και ενημερωσεις ασφαλειας. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts