Tasos19s Δημ. June 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2016 Πιθανόν να είναι όπως τα λες. Έχω το 4s αρκετά χρόνια και θέλω να το αλλάξω (έκανα μια προσπάθεια για το SE αλλά μου έτυχε και βγήκε ελαττωματικό, το έχω γράψει και εδώ), οπότε και λόγω οικονομικών συνθηκών προσανατολίζομαι και προς το 5s. Η τιμή που το πήρες όντως είναι πολύ καλή! Κι εγώ σκεφτόμουν το se αλλά πολλά τα λεφτά. Σε σχέση με το 6 και 6 plus που είχα πριν δεν βλέπω διάφορες σε ταχύτητα. Παιχνίδια δεν παίζω. Άντε οι εφαρμογές στο 6 να άνοιγαν ελάχιστα πιο γρήγορα. Δεν μπορείς να πεις ότι το 5s ειναι αργό όμως. Η τιμή ήταν αρκετά καλή δυστυχώς σε μια μέρα τελείωσαν όλα τα κομμάτια που είχαν ο Γερμανός και το πλαίσιο. Στα 300€ τα 16gb νομίζω δεν αξίζει. Έχει και καλύτερες συσκευές με αυτά τα χρήματα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
V_tec Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Καλησπερα παιδια, εχω ενα θεματακι με το messenger app του facebook. Οσο ειμαι μεσα στην εφαρμογη εχει ηχο κανονικα. Οσο ειμαι με κλειδωμενη οθονη κ εχω μηνυμα.. "ξυπναει" η οθονη αλλα ηχος δεν ακουγεται. Στο ρυθμισεις -> γνωστοποιησεις -> messenger εχω ενεργοποιημενους τους ηχους καθως και εντος της εφαρμογης στο "εγω"-> "ειδοποιησεις στο Messenger" ! Επισης, ειναι ενεργοποιημενη η εφαρμογη στο υποβαθρο/background. Η συσκευη εχει κανονικα ηχο σε αλλες εφαρμογες κλπ. αρα υποθετω οτι ειναι θεμα software. Την εφαρμογη του fb δεν την εχω εγκατεστημενη, δε με βολευει. Να σημειωσω οτι το ιδιο προβλημα μου κανει και στο iPad Air μου. Εχετε καμια ιδεα? ευχαριστω εκ των προτερων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelakis4 Δημ. June 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2016 Καλησπερα παιδια, εχω ενα θεματακι με το messenger app του facebook. Οσο ειμαι μεσα στην εφαρμογη εχει ηχο κανονικα. Οσο ειμαι με κλειδωμενη οθονη κ εχω μηνυμα.. "ξυπναει" η οθονη αλλα ηχος δεν ακουγεται. Στο ρυθμισεις -> γνωστοποιησεις -> messenger εχω ενεργοποιημενους τους ηχους καθως και εντος της εφαρμογης στο "εγω"-> "ειδοποιησεις στο Messenger" ! Επισης, ειναι ενεργοποιημενη η εφαρμογη στο υποβαθρο/background. Η συσκευη εχει κανονικα ηχο σε αλλες εφαρμογες κλπ. αρα υποθετω οτι ειναι θεμα software. Την εφαρμογη του fb δεν την εχω εγκατεστημενη, δε με βολευει. Να σημειωσω οτι το ιδιο προβλημα μου κανει και στο iPad Air μου. Εχετε καμια ιδεα? ευχαριστω εκ των προτερων :) Εχει γενικως προβλημα η εφαρμογη του messenger με τις ειδοποιησεις. Μετα τα ταλευταια update την διελυσαν την εφαρμογη. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
V_tec Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Εχει γενικως προβλημα η εφαρμογη του messenger με τις ειδοποιησεις. Μετα τα ταλευταια update την διελυσαν την εφαρμογη. Sent from my iPhone using Tapatalk Το οτι κάτι επηρέαζε την λειτουργία της εφαρμογής και δεν είναι καλογραμμένη είναι το προφανές, αλλά αυτό δεν αρκει. Τελικά έβγαλα άκρη. Για κάποιο πολύ περίεργο λόγο, ο ήχος δεν λειτουργεί όταν είμαι ταυτόχρονα logged-in στο Facebook και από το desktop pc μου. Με το που έκανα log-off από τον υπολογιστή, ο ήχος επανήλθε στις συσκευές. Ωστόσο, αυτό δεν αποτελεί λύση για εμένα μιας και ο υπολογιστής δεν κλείνει ποτέ, αλλά τουλάχιστον κατάλαβα που γίνεται το conflict για όποιον άλλον αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο. Γενικότερα από τότε που καταργήθηκε το XMPP protocol στο facebook δημιουργήθηκαν πολλά προβλήματα στο messenger. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2016 Το οτι κάτι επηρέαζε την λειτουργία της εφαρμογής και δεν είναι καλογραμμένη είναι το προφανές, αλλά αυτό δεν αρκει. Τελικά έβγαλα άκρη. Για κάποιο πολύ περίεργο λόγο, ο ήχος δεν λειτουργεί όταν είμαι ταυτόχρονα logged-in στο Facebook και από το desktop pc μου. Με το που έκανα log-off από τον υπολογιστή, ο ήχος επανήλθε στις συσκευές. Ωστόσο, αυτό δεν αποτελεί λύση για εμένα μιας και ο υπολογιστής δεν κλείνει ποτέ, αλλά τουλάχιστον κατάλαβα που γίνεται το conflict για όποιον άλλον αντιμετωπίσει κάτι παρόμοιο. Γενικότερα από τότε που καταργήθηκε το XMPP protocol στο facebook δημιουργήθηκαν πολλά προβλήματα στο messenger. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στο vibes όταν έχω ανοιχτή την εφαρμογή στο pc Άρα δεν ειναι μόνο στο messenger. Έτσι το κάνουν να δουλεύει. Δίνουν προτεραιότητα στον υπολογιστή για να μην χτυπάνε όλα μαζί Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfd1978 Δημ. June 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2016 Το 5/5S σαν μεγεθος ειναι το καλυτερο για "τηλεφωνο". Εγω εκανα το λαθος και πηρα ενα 5S με την προσφορα, για δευτερο (βασικη συσκευη το 6S), και στην εβδομαδα επανω καταλαβα οτι δεν το χρησιμοποιουσα παρα μονο για κλησεις...το εδωσα, εδωσα και το ipad mini 3, και χτυπησα ενα 6 Plus, για δευτερο τηλεφωνο αλλα και ταμπλετακι μαζι! 5 μερες τωρα, εχω καταβολευτει! Επισης ξαφνικα το 6S μου φαινεται μικρο. Οπως ητανε πριν η διαφορα μεταξυ 6S και 5S. Ολα θεμα συνηθειας ειναι. Αν μαθεις 5-10 μερες με το 5S, μετα ανετα βγαζεις καλοκαιρι. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Το 5/5S σαν μεγεθος ειναι το καλυτερο για "τηλεφωνο". Εγω εκανα το λαθος και πηρα ενα 5S με την προσφορα, για δευτερο (βασικη συσκευη το 6S), και στην εβδομαδα επανω καταλαβα οτι δεν το χρησιμοποιουσα παρα μονο για κλησεις...το εδωσα, εδωσα και το ipad mini 3, και χτυπησα ενα 6 Plus, για δευτερο τηλεφωνο αλλα και ταμπλετακι μαζι! 5 μερες τωρα, εχω καταβολευτει! Επισης ξαφνικα το 6S μου φαινεται μικρο. Οπως ητανε πριν η διαφορα μεταξυ 6S και 5S. Ολα θεμα συνηθειας ειναι. Αν μαθεις 5-10 μερες με το 5S, μετα ανετα βγαζεις καλοκαιρι. Sent from my iPhone using Tapatalk Όλα ειναι θέμα συνήθειας. Και ανάλογα τις ανάγκες του καθενός. Το 6s πιστεύω ειναι το ιδανικό δεν το λες και μεγάλο αλλά δεν το λες και μικρό. Νομίζω αυτό ειναι το μέγεθος που θα μείνει στα τηλέφωνα με τον καιρό. Εγώ έχω ένα 5s παρόλα αυτά και βολεύομαι Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Η συνήθεια είναι προς τα πάνω...... Κάποτε είχα το Nokia N8 με 3,5" και το θεωρούσα ιδανικό. Τα αλλά μου φαινόταν τεράστια. Μετά πήρα το Lumia 1020 με τις 4,5" και μου φάνηκαν ιδανικές βλέποντας τα μεγαλύτερα ως θηρία. Τώρα πήρα το Lumia 950 με τις 5,2" και όταν έπιασα στα χέρια μου ένα 5s φίλου μου σκέφτηκα πως μπορούσα με αυτές τις ίντσες.... Το iPhone 6 της συζύγου μου φαίνεται οριακά ανεκτικό πλέον. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 12, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Η συνήθεια είναι προς τα πάνω...... Λογικό. Επειδή όμως έχει κορεστεί και αυτό... τελευταία υπάρχει μια τάση επιστροφής στις μικρές - βολικές - συσκευές και γιαυτό έχουν αρχίσει να βγαίνουν καινούργιες συσκευές με χαρακτηριστικά ναυαρχίδας στις 4,3" και 4,6". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Λογικό. Επειδή όμως έχει κορεστεί και αυτό... τελευταία υπάρχει μια τάση επιστροφής στις μικρές - βολικές - συσκευές και γιαυτό έχουν αρχίσει να βγαίνουν καινούργιες συσκευές με χαρακτηριστικά ναυαρχίδας στις 4,3" και 4,6". Έχουν όμως εμπορική επιτυχία; Κι εδώ δεν μιλάνε για 4,6" αλλά για το 5s με τις 4" ...... Απελπιστικά λίγες για την εποχή μας. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Εγω παντως μια φορα πηγα στις 4,7" με ενα Galaxy alpha και νομιζα οτι βγαζω τα ματια μου.Καλο δυνατο,φορητοτητα,αλλα ειναι μονο για εφαρμογες.Σε φωτογραφιες και internet browsing ολο ζουμ εκανα. Το εδωσα για ενα LG G3 32αρι και βρηκα την υγεια μου οσο αφορα την οθονη. Αν και τωρα πειραματιζομαι με ενα S6 edge plus ,θεωρω τις 5-5,2" τις ιδανικες για μια μεση λυση (με bezels κανονικου smartphone ,οχι iphone :lol: ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. June 12, 2016 Administrators Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Έχουν όμως εμπορική επιτυχία; Κι εδώ δεν μιλάνε για 4,6" αλλά για το 5s με τις 4" ...... Απελπιστικά λίγες για την εποχή μας. Το 5s έχει ήδη κάνει την επιτυχία του και ακόμα έχει ζήτηση, το SE από την άλλη έχει πολύ υψηλή τιμή για τα δεδομένα της κατηγορίας και γιαυτό ο κόσμος στρέφεται προς άλλες λύσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Το 5s έχει ήδη κάνει την επιτυχία του και ακόμα έχει ζήτηση, το SE από την άλλη έχει πολύ υψηλή τιμή για τα δεδομένα της κατηγορίας και γιαυτό ο κόσμος στρέφεται προς άλλες λύσεις. Το 5s είχε την επιτυχία του (το είχε και η σύζυγος) γιατί πριν σχεδόν 3 χρονια η οθόνη του ήταν πάλι μικρή αλλά όχι χαοτικά όπως σήμερα. Το να μιλάμε σήμερα για οθόνες 4" μου φαίνεται αρκετά μεγάλο πισωγύρισμα. Και το λέω εγώ που είμαι κατά των πολλών ιντσών. Βέβαια οι ανάγκες ποικίλουν. Όμως θεωρώ πως η συντριπτική πλειοψηφία δεν κοιτάζει αυτές τις συσκευές. Γνώμη πάντα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Το 5s είχε την επιτυχία του (το είχε και η σύζυγος) γιατί πριν σχεδόν 3 χρονια η οθόνη του ήταν πάλι μικρή αλλά όχι χαοτικά όπως σήμερα. Το να μιλάμε σήμερα για οθόνες 4" μου φαίνεται αρκετά μεγάλο πισωγύρισμα. Και το λέω εγώ που είμαι κατά των πολλών ιντσών. Βέβαια οι ανάγκες ποικίλουν. Όμως θεωρώ πως η συντριπτική πλειοψηφία δεν κοιτάζει αυτές τις συσκευές. Γνώμη πάντα. Σιγουρα εχει παει ολη η αγορα σε 4,7 ιντσες και επανω αλλα μετα τις 5-5,2(με μικρα bezels) χανεται η φορητοτητα και η ευχρηστια. Κανω καποιες συγκρισεις τωρα στο 5ς μου με αλλες μεγαλυτερες συσκευες και μπορω να σου πω οτι στο browser επειδη αυτο με ενδιαφερει περισσοτερο σε καποιες σελιδες δειχνει ακομα και περισσοτερο υλικο απο οτι μια συσκευη με 4,7 ιντσες. Βιντεο και λοιπα δεν μ ενδιαφερουν αλλα θελω να πω οτι η ποσοτητα της πληροφοριας που δειχνει η οθονη του 5ς ειναι καλο σε σχεση με συσκευες android μεγαλυτερων διαστασεων Εμενα με βολευει πχ προς το παρων αν και αλλαζω συσκευες πολυ συχνα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 (edited) Σιγουρα εχει παει ολη η αγορα σε 4,7 ιντσες και επανω αλλα μετα τις 5-5,2(με μικρα bezels) χανεται η φορητοτητα και η ευχρηστια. Κανω καποιες συγκρισεις τωρα στο 5ς μου με αλλες μεγαλυτερες συσκευες και μπορω να σου πω οτι στο browser επειδη αυτο με ενδιαφερει περισσοτερο σε καποιες σελιδες δειχνει ακομα και περισσοτερο υλικο απο οτι μια συσκευη με 4,7 ιντσες. Βιντεο και λοιπα δεν μ ενδιαφερουν αλλα θελω να πω οτι η ποσοτητα της πληροφοριας που δειχνει η οθονη του 5ς ειναι καλο σε σχεση με συσκευες android μεγαλυτερων διαστασεων Εμενα με βολευει πχ προς το παρων αν και αλλαζω συσκευες πολυ συχνα Να σου δείχνει περισσότερο υλικό το θεωρώ δύσκολο. Να σου δείχνει το ίδιο με πιο "ψείρες" γράμματα, μπορεί......:) Edited June 12, 2016 by montoya_42 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Να σου δείχνει πρόσφορο υλικό το θεωρώ δύσκολο. Να σου δείχνει το ίδιο με πιο "ψείρες" γράμματα, μπορεί......:) Δεν με ενοχλεί είναι η αλήθεια αυτό. Με ενοχλεί να είμαι συνέχεια πάνω κάτω στις σελίδες για να μπορώ να δω κάποια πράγματα .Εντάξει μιλάμε για λεπτομέρειες μην φανταστείς. Πιστεύω ότι όλοι όμως δεν θέλουν μεγάλες συσκευές. Υπάρχει ποσοστό μεγάλο που μπορεί το se να πάρει αλλά με αυτήν την τιμή σήμερα το θεωρώ ακατόρθωτο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Υπάρχει ποσοστό μεγάλο που μπορεί το se να πάρει αλλά με αυτήν την τιμή σήμερα το θεωρώ ακατόρθωτο Ακριβώς αυτό τα λέει όλα. Γιατί δεν θα το πάρει κανένας? Γιατί με αυτά τα χρήματα αγοράζεις το 6αρι με τις 4,7 και ας είναι περσινή συσκευή. Κανένας ΣΗΜΕΡΑ δεν δίνει τόσα χρήματα για μια συσκευή με οθόνη 4". Αν οι 4" βολευαν (μιλάω πάντα για την συντριπτική πλειοψηφία) δεν θα κολλούσαν στα 480€. Εδώ δίνουν 600αρες για το 6s. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Ακριβώς αυτό τα λέει όλα. Γιατί δεν θα το πάρει κανένας? Γιατί με αυτά τα χρήματα αγοράζεις το 6αρι με τις 4,7 και ας είναι περσινή συσκευή. Κανένας ΣΗΜΕΡΑ δεν δίνει τόσα χρήματα για μια συσκευή με οθόνη 4". Αν οι 4" βολευαν (μιλάω πάντα για την συντριπτική πλειοψηφία) δεν θα κολλούσαν στα 480€. Εδώ δίνουν 600αρες για το 6s. Δεν είναι μόνο το 6αρι σε αυτά τα λεφτά. Έχει ναυαρχίδα πολλών εταιριών σε android που κοστίζουν τόσο. 500 κάνει το s7 δεν είναι μεγάλη η διαφορά στην τιμή. Είναι πολλά για μια συσκευή με hardware 2-3 χρόνων Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Το 5s είχε την επιτυχία του (το είχε και η σύζυγος) γιατί πριν σχεδόν 3 χρονια η οθόνη του ήταν πάλι μικρή αλλά όχι χαοτικά όπως σήμερα. Το να μιλάμε σήμερα για οθόνες 4" μου φαίνεται αρκετά μεγάλο πισωγύρισμα. Και το λέω εγώ που είμαι κατά των πολλών ιντσών. Βέβαια οι ανάγκες ποικίλουν. Όμως θεωρώ πως η συντριπτική πλειοψηφία δεν κοιτάζει αυτές τις συσκευές. Γνώμη πάντα. Επίσης το 5s έκανε την επιτυχία του γιατί τότε δεν έβγαζε σε άλλα μεγέθη συσκευή η apple. Εγώ τώρα έτσι και τα βάλουμε κάτω πάω στοίχημα ότι το plus θα έχει πολύ παραπάνω πωλήσεις από το 5se. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2016 Επίσης το 5s έκανε την επιτυχία του γιατί τότε δεν έβγαζε σε άλλα μεγέθη συσκευή η apple. Εγώ τώρα έτσι και τα βάλουμε κάτω πάω στοίχημα ότι το plus θα έχει πολύ παραπάνω πωλήσεις από το 5se. Είναι ψαρωτικο το plus αλλά πιστεύω είναι μόνο για τι χειμώνα. Στο μπουφάν δεν εχεις πρόβλημα αλλά το καλοκαίρι είναι θέμα η μεταφορά του Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Είναι ψαρωτικο το plus αλλά πιστεύω είναι μόνο για τι χειμώνα. Στο μπουφάν δεν εχεις πρόβλημα αλλά το καλοκαίρι είναι θέμα η μεταφορά του Ισχύει και προσωπικά μόνο μέχρι 5" ή σε πολύ καλό 5,2" προσανατολίζομαι. Από την άλλη δεν μπορώ να παραβλέψω ότι έχω δει αρκετά plus και στα 2 φύλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Δεν είναι μόνο το 6αρι σε αυτά τα λεφτά. Έχει ναυαρχίδα πολλών εταιριών σε android που κοστίζουν τόσο. 500 κάνει το s7 δεν είναι μεγάλη η διαφορά στην τιμή. Είναι πολλά για μια συσκευή με hardware 2-3 χρόνων Αναφέρθηκα στο 6 γιατί αυτό συγκρίνει ο τίτλος του νήματος και για να τονίσω την αξία της μεγαλύτερης οθόνης. Το εφορίας 6αρι κερδίζει άνετα το ολοκαίνουργιο se λόγω ιντσών. Και οι συσκευές που αναφέρεις έχουν πολύ μεγαλύτερη οθόνη από το se ή 5s. Καλώς ή κακώς οι 4αρες πέθαναν. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Αναφέρθηκα στο 6 γιατί αυτό συγκρίνει ο τίτλος του νήματος και για να τονίσω την αξία της μεγαλύτερης οθόνης. Το εφορίας 6αρι κερδίζει άνετα το ολοκαίνουργιο se λόγω ιντσών. Και οι συσκευές που αναφέρεις έχουν πολύ μεγαλύτερη οθόνη από το se ή 5s. Καλώς ή κακώς οι 4αρες πέθαναν. Δεν πέθαναν .Ίσως μόνο για σένα και πολλούς άλλους αλλά σίγουρα υπάρχει έξω αρκετός κόσμος που του αρκεί μια 4άρα οθόνη Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Δεν πέθαναν .Ίσως μόνο για σένα και πολλούς άλλους αλλά σίγουρα υπάρχει έξω αρκετός κόσμος που του αρκεί μια 4άρα οθόνη Τάσο, για την συντριπτική πλειοψηφία πέθαναν. Δες τις συσκευές που κυκλοφορούν (όλων των τιμών) και πες μου ποσοστιαία πόσες έχουν 4αρες οθόνες. Αυτό τα λέει όλα. Ναι, υπάρχει ένα ποσοστό που βολεύεται στις 4". Μονοψήφιο και μάλλον κάτω του 5%. Πρόσεχε, δεν λέω τι είναι καλύτερο. Το καλύτερο είναι ότι βολεύει τον καθέναν. Απλά λέω που έχει πάει το πράμα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. June 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2016 Τάσο, για την συντριπτική πλειοψηφία πέθαναν. Δες τις συσκευές που κυκλοφορούν (όλων των τιμών) και πες μου ποσοστιαία πόσες έχουν 4αρες οθόνες. Αυτό τα λέει όλα. Ναι, υπάρχει ένα ποσοστό που βολεύεται στις 4". Μονοψήφιο και μάλλον κάτω του 5%. Πρόσεχε, δεν λέω τι είναι καλύτερο. Το καλύτερο είναι ότι βολεύει τον καθέναν. Απλά λέω που έχει πάει το πράμα. Ανά τον κόσμο όμως αυτό το 5% είναι χιλιάδες συσκευές. Τέλος πάντων κι εγώ πιστεύω ότι είναι λίγο μικρή ή 4άρα. Ένα iPhone 6 με ίδια οθόνη αλλά λίγο μικρότερο σασί θα ήταν το ιδανικό για εμένα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts