RAVER Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Καλημερα σας, θελω να κανω καποιες ερωτησεις με την αγορα του κινητου απο μια προσφορα της wind η οποια το δινει στα 400 €! Πρεπει να προσεξω κατι; δηλαδη μηπως ειναι ανακατασκευασμενο;αν ναι υπαρχει καποιο θεμα με αυτα; Η εγγυηση του ειναι πανευρωπαικη; θα το αγοαρασω για λογαριασμο φιλου μου ο οποιος μενει μονιμα στην Αγγλία! Πριν 2 βδομαδες καποιος ξαδερφος μου σφυριξε την προσφορα αυτη(καταστηματαρχης wind) .ηδη ειχε βγει στο κομπιουτερ.και πηγα κι'εγω και πηρα τον εν'λογω κινητο στα 399 ευρο.Το κινητο ειναι ολοκαινουργιο.με ζελατινα ηρθε. αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα αγορασετο.γιατι πανω κατω 50 ευρο παιζουν τα μεταχειρησμενα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosnic2 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Πριν 2 βδομαδες καποιος ξαδερφος μου σφυριξε την προσφορα αυτη(καταστηματαρχης wind) .ηδη ειχε βγει στο κομπιουτερ.και πηγα κι'εγω και πηρα τον εν'λογω κινητο στα 399 ευρο.Το κινητο ειναι ολοκαινουργιο.με ζελατινα ηρθε. αν εχεις την οικονομικη δυνατοτητα αγορασετο.γιατι πανω κατω 50 ευρο παιζουν τα μεταχειρησμενα. Οταν λες ζελατινα εννοείς κανονικα στο κουτι ετσι; Ναι φαινεται πολυ καλη προσφορα, οπως ειπα θα αγοραστει για λογαριασμο φιλου μου που μενει Αγγλία, επισης αυτες οι προσφορες ειναι για καποιο συγκεκριμενο στοκ (να τρεξω δηλαδη να το παρω; ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Οταν λες ζελατινα εννοείς κανονικα στο κουτι ετσι; Ναι φαινεται πολυ καλη προσφορα, οπως ειπα θα αγοραστει για λογαριασμο φιλου μου που μενει Αγγλία, επισης αυτες οι προσφορες ειναι για καποιο συγκεκριμενο στοκ (να τρεξω δηλαδη να το παρω; ). Καλυτερα να τρεξεις. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosnic2 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Καλυτερα να τρεξεις. Οκ, ελπιζω να προλαβω και να μην φαμε κανα άκυρο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Οταν λες ζελατινα εννοείς κανονικα στο κουτι ετσι; Ναι φαινεται πολυ καλη προσφορα, οπως ειπα θα αγοραστει για λογαριασμο φιλου μου που μενει Αγγλία, επισης αυτες οι προσφορες ειναι για καποιο συγκεκριμενο στοκ (να τρεξω δηλαδη να το παρω; ). ναι φιλε.καινουργιο ζελατινα.και ταινια ασφαλειας.εγω το πηρα πριν μια βδομαδα. βεβαια στο καταστημα της πολης κατα ενα περιεργο τροπο εξαφανιστηκε απο το σταντ με τα κινητα.δε μεγαλη πολη σιγουρα θα βρεις αποθεμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Προφανώς συζητάτε για 16αρι το οποίο προσωπικά το θεωρώ απαγορευτικό. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosnic2 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Προφανώς συζητάτε για 16αρι το οποίο προσωπικά το θεωρώ απαγορευτικό. Και ομως φιλε μου για καποιους ειναι υπεραρκετά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Προφανώς συζητάτε για 16αρι το οποίο προσωπικά το θεωρώ απαγορευτικό. εγω 16αρι εχω και ειμαι μια χαρα.δεν εχω μουσικη.και με υπερκαλυπτει απολυτα. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Και ομως φιλε μου για καποιους ειναι υπεραρκετά! Το ξερω φίλε μου. Γι αυτό έγραψα προσωπικά.....;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosnic2 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Το ξερω φίλε μου. Γι αυτό έγραψα προσωπικά.....;) Σκέψου ότι εγώ έχω το note 2 με επιπλέον μία 16αρα sd οποτε συνολο πάνω από 25 gb και αυτη την στιγμη (λογο cloud κυριως) ειναι ολα ελευθερα (μονο το clash of clans εχω και κάτι ψιλοεφαρμογες μικρου μεγεθους). Για το παιδι που θα το παρω ειναι μια ψιλοομοια κατασταση με εμενα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Σκέψου ότι εγώ έχω το note 2 με επιπλέον μία 16αρα sd οποτε συνολο πάνω από 25 gb και αυτη την στιγμη (λογο cloud κυριως) ειναι ολα ελευθερα (μονο το clash of clans εχω και κάτι ψιλοεφαρμογες μικρου μεγεθους). Για το παιδι που θα το παρω ειναι μια ψιλοομοια κατασταση με εμενα! Παντα αυτα πανε αναλογα με τη χρηση, απλα να εχετε γενικα υποψη οτι οι εφσρμογες στο ios πιανουν περισσοτερο χωρο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosnic2 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Απο iphone ειχα το 3g και μετέπειτα το 4s οπου και στραφηκα προς το android και βλεπω εχουν γινει πολλες αλλαγες κυριως στο activation,η επομενη ερωτηση μου ειναι ειναι οταν το παρω να το ενεργοποιησω εγώ εδώ Ελλαδα(να το χαζεψω και λίγο) ή να μην το πειραξω καθόλου γιατι θα υπαρχει θεμα με τον κατοχο του ο οποιος μενει μονιμα στην Αγγλία και θα το παραλαβει σε λιγες μερες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Σκέψου ότι εγώ έχω το note 2 με επιπλέον μία 16αρα sd οποτε συνολο πάνω από 25 gb και αυτη την στιγμη (λογο cloud κυριως) ειναι ολα ελευθερα (μονο το clash of clans εχω και κάτι ψιλοεφαρμογες μικρου μεγεθους). Για το παιδι που θα το παρω ειναι μια ψιλοομοια κατασταση με εμενα! Όλα είναι ανάλογα με την χρήση. Έχω το Lumia 1020 32gb με ελεύθερα 1-2gb. Με 230gb cloud (ας είναι καλά τα δώρα της ms). Η γυναίκα μου με το 5s 64gb έχει ελεύθερα 20+. Επίσης αν θυμάμαι, παρουσιάστηκαν προβλήματα με κάποια updates λόγω χώρου. Όλα ομως έχουν να κάνουν με την χρήση. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Απο iphone ειχα το 3g και μετέπειτα το 4s οπου και στραφηκα προς το android και βλεπω εχουν γινει πολλες αλλαγες κυριως στο activation,η επομενη ερωτηση μου ειναι ειναι οταν το παρω να το ενεργοποιησω εγώ εδώ Ελλαδα(να το χαζεψω και λίγο) ή να μην το πειραξω καθόλου γιατι θα υπαρχει θεμα με τον κατοχο του ο οποιος μενει μονιμα στην Αγγλία και θα το παραλαβει σε λιγες μερες; Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα αλλά θα έλεγα να μη του χαλάσεις την ιεροτελεστία του ανοίγματος.....:lol: :lol: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosnic2 Δημ. July 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2015 Δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα αλλά θα έλεγα να μη του χαλάσεις την ιεροτελεστία του ανοίγματος.....:lol: :lol: Χα χα ελα ντε που θελω ομως να την ζησω εγω....!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 καλημέρα σε όλους, νέος κάτοχος 5s και εγώ πλέον:D κάποιες απορίες.. 1) πιστεύω ότι η μπαταρία δεν κρατάει τόσο πολύ, πώς μπορώ να δω τη χρήση του ;; 2) προτείνετε καμιά καλή εφαρμογή, όχι παιχνίδια. Ευχαριστώ.:) Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcom Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Για το 1ο σου ερωτημα σου εχω απαντηση σε PM , οσο αφορα το 2ο υπαρχουν πολλες εφαρμογες ..πες μας τις ακριβως θες να κανεις για να σου προτεινουμε!! (πχ για φωτογραφιες / φαγητο κλπ. ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Για το 1ο σου ερωτημα σου εχω απαντηση σε PM , οσο αφορα το 2ο υπαρχουν πολλες εφαρμογες ..πες μας τις ακριβως θες να κανεις για να σου προτεινουμε!! (πχ για φωτογραφιες / φαγητο κλπ. ) Και γιατί απαντάς με πμ και όχι εδώ για να μάθουμε οι εμείς??? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Κατι σε organizing θα προτιμουσα :) Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Και γιατί απαντάς με πμ και όχι εδώ για να μάθουμε οι εμείς??? Δεν πρέπει να ξέρετε όλα :p Διάβασε τον σύνδεσμο που ακολουθεί > οδηγός Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2015 Δεν πρέπει να ξέρετε όλα :p Διάβασε τον σύνδεσμο που ακολουθεί > οδηγός Οκ, ευχαριστώ Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Battery CycleCount: 464 DesignCapacity: 1550 FullChargeCapacity: 1500 Status: Success BatteryCurrentCapacity: 32 BatteryIsCharging: true ExternalChargeCapable: false ExternalConnected: true FullyCharged: false GasGaugeCapability: true είναι καλά ;; Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Battery CycleCount: 464 DesignCapacity: 1550 FullChargeCapacity: 1500 Status: Success BatteryCurrentCapacity: 32 BatteryIsCharging: true ExternalChargeCapable: false ExternalConnected: true FullyCharged: false GasGaugeCapability: true είναι καλά ;; Καλύτερα δεν γίνεται. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
max7 Δημ. August 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2015 Παιδια μια βοηθεια. Μια συγγενης που εχει ενοικιαζομενα δωματια βρηκε περσι ενα ξεχασμενο 5s (πιθανον απο Αγγλια). Μου το εστειλε πριν 2 μερες αλλα ειναι κλειδωμενο με pin. Υπαρχει τροπος να το ξεκλειδωσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Παιδια μια βοηθεια. Μια συγγενης που εχει ενοικιαζομενα δωματια βρηκε περσι ενα ξεχασμενο 5s (πιθανον απο Αγγλια). Μου το εστειλε πριν 2 μερες αλλα ειναι κλειδωμενο με pin. Υπαρχει τροπος να το ξεκλειδωσω; Αναφέρεσαι στο κλείδωμα εισόδου ή στο iCloud? αν ειναι το πρώτο βάζεις τη συςκευη σου σε DFU mode και στη συνέχεια προχωράς σε restore. Στους οδηγούς iOS θα βρεις οδηγό :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
max7 Δημ. August 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2015 Αναφέρεσαι στο κλείδωμα εισόδου ή στο iCloud? αν ειναι το πρώτο βάζεις τη συςκευη σου σε DFU mode και στη συνέχεια προχωράς σε restore. Στους οδηγούς iOS θα βρεις οδηγό :) Αναφερομαι στο κλειδωμα εισοδου.Το DFU mode να υποθεσω ειναι το αντιστοιχο recovery mode των android;Πως μπαινω σε DFU; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts