Jump to content

iPhone 5S

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το 5s έχει θέμα με κάποιες εφαρμογές που δεν έχουν προσαρμοστεί στον 64bit επεξεργαστή.

Crash έχει πολλά και αν μπεις μέσα στα διαγνωστικά θα τα δεις.

Η συσκευή μια χαρά είναι.

Εγώ έχω iPhone 5 και η κοπέλα μου 5s.

Οι ίδιες εφαρμογές στο 5 δουλεύουν καλύτερα.

Λίγο υπομονή κανε θα διορθωθεί το πρόβλημα μόνο του με τις αναβαθμισεις των εφαρμογών

Όντως crash έχει πολλα.. Κρίμα πάντως γιατί έχει περάσει ένας χρόνος κ οι εφαρμογές ειναι πίσω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εγω παντως ειμαι jb σε 7,1,2 κ μπορω να πω πως η μπαταρια ειναι οτι χειροτερο εχω συναντησει σε iPhone.Το αγορασα καινουριο κ ειναι ελληνικο.Ειχα αγορασει κ το 5αρι καινουριο στη 7,0,4 κ η μπαταρια πετουσε..Εχω απογοητευτει κ ξανακοιταω προς android μερια μονο κ μονο για θεμα αυτονομιας.

Έπρεπε τότε να δοκίμαζες το 5C, που πιθανόν να επιβεβαιώνει τις φήμες για καλύτερη μπαταρία απο όλα τα iphone.

Πάντως εξαρτάται και η χρήση του πχ εγώ στις διακοπές έκανα αρκετή χρήση του 3G στο S3 μου και δεν κράτησε ποτέ πάνω απο 14 ώρες με 2 ώρες ενεργή οθόνη, ενώ συνήθως κρατούσε 1,5 μέρα! Νόμιζα πως κάτι έπαθε αλλά έχω 3 συνολικά μπαταρίες (και την μεγάλη).

Το ίδιο είχε γίνει και με το 4S όταν εκεί που έλεγα πως είμαι ευχαριστημένος με την μπαταρία όταν έκανα συχνή χρήση data μέσω 3G έπεφτε κατακόρυφα η μπαταρία! Το παρατράγουδο της υπόθεσης είναι πως και σε κανένα κινητό δεν είχα τόση πτώση μπαταρίας (ή έστω να το πούμε τόση διάρκεια) ακόμα και με απαιτητικά παιχνίδια. Συνήθως τα προγράμματα που γράφουν για την υπολειπόμενη αυτονομία σε τέτοιες περιπτώσεις πέφτουν μέσα. :)

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Όντως crash έχει πολλα.. Κρίμα πάντως γιατί έχει περάσει ένας χρόνος κ οι εφαρμογές ειναι πίσω.

Δεν ξέρω γιατί αλλα δεν έχουν ασχοληθεί τόσο πολύ με τις εφαρμογές για το 5s οι developers.

Ίσως είναι πιο μικρό το μερίδιο του 5s στην αγορά από όλων των άλλων συσκευών και ασχολούνται περισσότερο με τις άλλες συσκευές.

Nokia 8800 Scirocco

Η μπαταρία είναι τραγική και χωρίς εφαρμογές :)

Αλλού είναι η αιτία αν το 5άρια έχει καλύτερη αυτονομία.

Και μ αυτά ου διαβάζουμε ούτε το i6 θα έχει καλύτερη με 1810mAg μπαταρία. Το λέω αυτό γιατί δεν πάσχει από 10% που μπορεί να είναι καλύτερο το 6.

Τα τζιμανια της Apple πιστεύουν ότι οι ανάγκες έχουν παραμείνει στα επίπεδα του 2010.

Δεν με πολύ νοιάζει γιατί το iPhone το έχω δεύτερη συσκευή όταν χρειάζομαι κάτι μικρό και ακριβό :)

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Δεν με πολύ νοιάζει γιατί το iPhone το έχω δεύτερη συσκευή όταν χρειάζομαι κάτι μικρό και ακριβό :)

ειναι πολυ νωρις και μπορει να μη στροφαρω ακομη, οποτε εξηγησε μου ποτε χρειαζεται καποιος ως δευτερη συσκευη καποια μικρη και ταυτιχρονα ακριβη?

Η μπαταρία είναι τραγική και χωρίς εφαρμογές :)

Αλλού είναι η αιτία αν το 5άρια έχει καλύτερη αυτονομία.

Και μ αυτά ου διαβάζουμε ούτε το i6 θα έχει καλύτερη με 1810mAg μπαταρία. Το λέω αυτό γιατί δεν πάσχει από 10% που μπορεί να είναι καλύτερο το 6.

Τα τζιμανια της Apple πιστεύουν ότι οι ανάγκες έχουν παραμείνει στα επίπεδα του 2010.

Δεν μπορώ να πω με σιγουριά ότι έχει καλύτερη αυτονομία. Δεν το είχα στα χέρια μου το 5s για μέρες για να σου πω.

Το σίγουρο για μένα είναι ότι όλη την μπαταρία μου την τρώει το χάλια σήμα στην περιοχή. 1 γραμμή 3G έχω συνέχεια στο σπίτι.

Στο Android μόλις έκλειναν το 3G έστρωσε η κατανάλωση. Μέσα στις ρυθμίσεις που βλέπεις και την ποιότητα του σήματος έβλεπα συνέχεια πορτοκαλί. Μόλις έβαζα 2g συνέχεια πράσινο το σήμα. 20% μπαταρία μιλάμε παραπάνω και να μην πω και πιο μεγάλο νούμερο

Nokia 8800 Scirocco

Μέσα στις ρυθμίσεις που βλέπεις και την ποιότητα του σήματος έβλεπα συνέχεια πορτοκαλί. Μόλις έβαζα 2g συνέχεια πράσινο το σήμα.

Αυτό που λες με το χρώμα φαίνεται μόνο με jb; γιατί δε μου θυμίζει κάτι

ειναι πολυ νωρις και μπορει να μη στροφαρω ακομη, οποτε εξηγησε μου ποτε χρειαζεται καποιος ως δευτερη συσκευη καποια μικρη και ταυτιχρονα ακριβη?

Τι να σου εξηγήσω? Δεν μπορείς πάντα να κουβαλάς τεράστιες συσκευές.

Ακριβές= ποιοτικές συσκευές σε μικρές διαστάσεις δεν υπάρχουν. Οπότε αν θες μικρό μέγεθος και ποιότητα είναι το καλύτερο.

Και για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους και με πάσα ειλικρίνεια, δεν μπορείς να πας σε επαγγελματικό meeting με ZTE.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Χαχα σωστότατος, θυμάμαι διαφημιστής σκάει Γερμανό για κανουρια σύνδεση και του δίνω νούμερο 698 και έπαθε σοκ...οχι φίλε μου λεει 697 θελω νούμερο θα με περάσουν για νέο στη δουλεια :)

Και για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους και με πάσα ειλικρίνεια, δεν μπορείς να πας σε επαγγελματικό meeting με ZTE.

.

Μου θυμισες φιλο γιατρο,που οταν του ειπα να παρει ενα Σκοντα Οκταβια τουρμπο επειδη ηθελε να αλλαξει το Αλφα Ρομεο που ειχε,εξεπλαγη και μου ειπε,μα πως θα παω να παρκαρω με το Σκοντα,διπλα στις Μερσεντες;:lol:

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

.

Μου θυμισες φιλο γιατρο,που οταν του ειπα να παρει ενα Σκοντα Οκταβια τουρμπο επειδη ηθελε να αλλαξει το Αλφα Ρομεο που ειχε,εξεπλαγη και μου ειπε,μα πως θα παω να παρκαρω με το Σκοντα,διπλα στις Μερσεντες;:lol:

Λιγα για την octy μου. :cool:

Με zte δεν πας σε επαγγελματικο meeting. Με htc γιατι πας?

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Αυτό που λες με το χρώμα φαίνεται μόνο με jb; γιατί δε μου θυμίζει κάτι

Στο Android γίνεται όχι στο iPhone. Ίσως δεν το έθεσα σωστά.

Nokia 8800 Scirocco

Τι να σου εξηγήσω? Δεν μπορείς πάντα να κουβαλάς τεράστιες συσκευές.

Ακριβές= ποιοτικές συσκευές σε μικρές διαστάσεις δεν υπάρχουν. Οπότε αν θες μικρό μέγεθος και ποιότητα είναι το καλύτερο.

Παντως τον τελευταιο καιρο πολυ περαση σε επαγγελματικο επιπεδο εχουν τα note.Πιο πολυ σε γιατρους και δικηγορους αναφερομαι...:D

Εχω δωσει εδω και 2 χρονια το 4ρι μου στη γυναικα και εχει συγχρονησει τις επαφες της με το λογαριασμο μου στο icloud αφου τα 2 χρονια αυτα ειμαι με συσκευες android.

Το θεμα μου ειναι το εξης.Επειδη για επαγγελματικους λογους μαλλον θα χρησιμοποιησω για κυριως τηλεφωνο για 2-3 μηνες ενα 5s πως μπορω να το ρυθμισω με το δικο μου λογαριασμο χωρις να πειραχτει τιποτα στις συζυγου;;

Κατα βαση για τις επαφες το λεω.Εμενα οι επαφες μου ειναι στο gmail.Πως μπορω να τις εχω στο iphone χωρις ομως να πειραχτουν της γυναικας μου και γινουν ολα μπαχαλο;

Γενικα κατω απο το ιδιο id μπορω να εχω δυο συσκευες αλλα χωρις κοινες επαφες;

Ευχαριστω

Παντως τον τελευταιο καιρο πολυ περαση σε επαγγελματικο επιπεδο εχουν τα note.Πιο πολυ σε γιατρους και δικηγορους αναφερομαι...:D

Εχω δωσει εδω και 2 χρονια το 4ρι μου στη γυναικα και εχει συγχρονησει τις επαφες της με το λογαριασμο μου στο icloud αφου τα 2 χρονια αυτα ειμαι με συσκευες android.

Το θεμα μου ειναι το εξης.Επειδη για επαγγελματικους λογους μαλλον θα χρησιμοποιησω για κυριως τηλεφωνο για 2-3 μηνες ενα 5s πως μπορω να το ρυθμισω με το δικο μου λογαριασμο χωρις να πειραχτει τιποτα στις συζυγου;;

Κατα βαση για τις επαφες το λεω.Εμενα οι επαφες μου ειναι στο gmail.Πως μπορω να τις εχω στο iphone χωρις ομως να πειραχτουν της γυναικας μου και γινουν ολα μπαχαλο;

Γενικα κατω απο το ιδιο id μπορω να εχω δυο συσκευες αλλα χωρις κοινες επαφες;

Ευχαριστω

Από τη στιγμή που συγχρονίζεις τις επαφές σου με το gmail δεν χρειάζεται να τις συγχρονίζεις και με το iCloud της συζύγου (δεν γίνεται να συγχρονίζεις δύο ομάδες επαφές και δεν σου το συμβουλεύω κιόλας. Τώρα εάν σε ενδιαφέρει για τις εφαρμογές από το App Store, όρισε το ίδιο Apple ID μόνο στο App Store ( Ρυθμίσεις >iTunes και App Store >Apple ID.

Για το πως θα συγχρονίσεις ένα λογαριασμό Gmail με το iPhone υπάρχουν τρόποι θα σου πρότεινα τον 3ο καθώς γίνεται και συγχρονισμός των επαφών αυτόματα με οποιαδήποτε τροποποίηση :p

iOS 7 : Μεταφορά των επαφών από την Android συσκευή σας, στο iPhone

Edited by DINFUN

Το A1533 είναι αμερικάνικο? Και αν ναι, ποιες οι διαφορές?

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Καλησπέρα σας παιδιά. Επειδή είμαι άσχετος με το ios θα ήθελα να ρωτήσω κάτι : αν υπάρχει κάποιος τρόπος να λειτουργεί το i phone σε 2g.

Για καλύτερο σήμα σε απόκρημνες περιοχές. Ευχαριστώ πολύ.

Το A1533 είναι αμερικάνικο? Και αν ναι, ποιες οι διαφορές?

Ναι, είναι το Αμερικάνικο. Η μόνη διαφορά είναι οι υποστηριζόμενες μπάντες 4G-LTE τις οποίες υποστηρίζει σε σχέση με το Ευρωπαϊκό.

Δες εδώ λεπτομέρειες.

Επίσης δες και αυτό.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Καλησπέρα σας παιδιά. Επειδή είμαι άσχετος με το ios θα ήθελα να ρωτήσω κάτι : αν υπάρχει κάποιος τρόπος να λειτουργεί το i phone σε 2g.

Για καλύτερο σήμα σε απόκρημνες περιοχές. Ευχαριστώ πολύ.

Ή θα πρέπει να μην κάνεις αναβάθμιση τα carrier settings που θα σου εμφανίζονται ή θα πρέπει να βρεις τροποποιημένο αρχείο που όταν το περάσεις στο κινητό σου θα σου εμφανίσει ξανά τον διακόπτη 3G στις ρυθμίσεις ώστε να το κλείνεις όποτε θες εσύ.

Κάποτε είχε ανεβάσει ο χρήστης big το συγκεκριμένο αρχείο αλλά δεν ξέρω αν λειτουργεί ακόμα με την έκδοση 7.1.2.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Ρε παιδιά από viber γνωρίζει κανεις;

Είναι εξωτερικο και έβαλα στην κοπέλα μου 5€ μονάδες στο viber και με πήρε κανά 2 φορές και από 19€ που είχα στην κάρτα τώρα 3€ έμειναν. Αφού το viber out μόνο από αυτήν τραβάει μονάδες πως γίνεται να τελείωσε και η δική μου κάρτα;

Αλλα τηλέφωνα εγώ δεν πήρα από εδώ να πω ότι την έφαγα.

Nokia 8800 Scirocco

Ρε παιδιά από viber γνωρίζει κανεις;

Είναι εξωτερικο και έβαλα στην κοπέλα μου 5€ μονάδες στο viber και με πήρε κανά 2 φορές και από 19€ που είχα στην κάρτα τώρα 3€ έμειναν. Αφού το viber out μόνο από αυτήν τραβάει μονάδες πως γίνεται να τελείωσε και η δική μου κάρτα;

Αλλα τηλέφωνα εγώ δεν πήρα από εδώ να πω ότι την έφαγα.

Μήπως συνδέθηκες μέσω παρόχου και όχι μέσω wifi και στα έφαγε;

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Ναι, είναι το Αμερικάνικο. Η μόνη διαφορά είναι οι υποστηριζόμενες μπάντες 4G-LTE τις οποίες υποστηρίζει σε σχέση με το Ευρωπαϊκό.

Δες εδώ λεπτομέρειες.

Επίσης δες και αυτό.

Ευχαριστώ πολύ θα το κρατήσω δηλαδή. Δύσκολα να χρησιμοποιησω 4g λόγω του συμβολαίου μου αλλά ήθελα να είμαι σίγουρος. Απο εγγύηση τι γίνεται? Infoquest?

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Ναι στην infoquest πας.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

• The title was changed to iPhone 5S
  • The topic was unpinned