DINFUN Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Παραδόξως σκέφτηκα ότι μάλλον δεν πρέπει να πατησω ναι και δεν το πάτησα .. Άλλη μια ερώτηση .. Μπορώ να φορτισω το iPhone με τον φόρτιση του iPad Air ? ναι μπορείς, καλό θα είναι όμως να το αποφεύγεις :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 ναι μπορείς, καλό θα είναι όμως να το αποφεύγεις :) Γιατί ;:O:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2014 Γιατί ;:O:O Γιατί δίνει περισσότερη ενέργεια και μπορεί να κάνεις ζημιά στην μπαταρία η και στην συσκευή. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Εντάξει δυο φορές το φορτισα μόνο ..:rolleyes: Αυτή η ρύθμιση τι είναι ; Δεν θυμάμαι να μου την είχε βγάλει σε άλλο iPhone .. Μόλις ενεργοποίησα την συσκευή μου ήρθαν ρυθμίσεις από την Vodafone και τώρα είδα και αυτό στις ρυθμίσεις .. :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Σχετικά με τους φορτιστές iPhone και iPad εγώ έχω απλά βάλει και τα δύο καλώδια usb --> thurderbolt σε μια από αυτές τις συσκευές που βάζεις στην πρίζα και έχουν δύο usb εξόδους συν την πρίζα και κάθε βράδυ τα βάζω και φορτίζουν εκεί. Έτσι δε μπλέκω με το ποιος φορτιστής πάει που. Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DALIKERMAN84 Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Απλα εχει συμβει πολλες φορες γι αυτο και το αναφερα, ανθρωπινα ειναι αυτα. Στο θεμα μας την πηγες στο σερβις?Και καλα εκανες και μου το ειπες για την ζελατινα ! Στο service δεν εχω παει ακομα θα το τσεκαρο και με αλλα iPhone 5s και μετα θα δω τι θα κανω. Παντος το samsung s4 που ειχα το χαμηλωνα σε δρομο με φασαρια γιατι ακουγοταν παρα πολύ δυνατα ενώ το iPhone 5s το εχω στο τερμα και δεν ακουω δυνατα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Εντάξει δυο φορές το φορτισα μόνο ..:rolleyes: Αυτή η ρύθμιση τι είναι ; Δεν θυμάμαι να μου την είχε βγάλει σε άλλο iPhone .. Μόλις ενεργοποίησα την συσκευή μου ήρθαν ρυθμίσεις από την Vodafone και τώρα είδα και αυτό στις ρυθμίσεις .. :O Απάντηση κανείς ;:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkarafo Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Καλημέρα. Και εγώ έχω φορτίσει το iphone 5s με τον φορτιστή του ipad 4 πολλές φορές. Έχω κάνει ζημιά στην μπαταρία του iphone; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Καλημέρα. Και εγώ έχω φορτίσει το iphone 5s με τον φορτιστή του ipad 4 πολλές φορές. Έχω κάνει ζημιά στην μπαταρία του iphone; Τι κύκλωμα της συσκευής έχει προστασία δηλαδή τραβάει όσο χρειάζεται αλλά είναι καλό να φορτίζει την συσκευή μόνο με τον δικό της φορτιστή. Με μια 2 φορές δεν θα γίνει τίποτα. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkarafo Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Τι κύκλωμα της συσκευής έχει προστασία δηλαδή τραβάει όσο χρειάζεται αλλά είναι καλό να φορτίζει την συσκευή μόνο με τον δικό της φορτιστή. Με μια 2 φορές δεν θα γίνει τίποτα. Οκ, σε ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 (edited) Λοιπόν από χθες το μεσημέρι έχει αρχίσει και μου βγάζει ανά πολύ τακτά διαστήματα στη lock screen ένα μήνυμα στο οποίο μου λέει ότι το iCloud backup ζητάει να επιβεβαιώσω τον κωδικό μου. Βάζω τον κωδικό αλλά μετά από λίγη ώρα σκάει ξανά το ίδιο μήνυμα. Όσες φορές κι αν το έκανα δε σταματάει. Το έχει πάθει κανείς άλλος; Ξέρουμε γιατί το κάνει; Verify iCloud Password iCloud Backup requires that you verify your password Υ.Γ. Πηγαίνοντας να βρω την εικόνα από το print screen που έκανα στο φάκελο με τις iCloud photos στο PC μου για να την ανεβάσω να τη δείτε παρατήρησα ότι κι εκεί δεν είχα πρόσβαση στις εικόνες. Χρειάστηκε να μπω στο iCloud control panel και να ενεργοποιήσω την επιλογή των εικόνων (που ως τώρα πάντα έβλεπα)... http://prntscr.com/4b2fln Edited August 9, 2014 by Idomeneas80 Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Τι κύκλωμα της συσκευής έχει προστασία δηλαδή τραβάει όσο χρειάζεται αλλά είναι καλό να φορτίζει την συσκευή μόνο με τον δικό της φορτιστή. Με μια 2 φορές δεν θα γίνει τίποτα. Βλέπω άλλο avatar! Επέστρεψες στα πάτρια εδάφη? :) Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Βλέπω άλλο avatar! Επέστρεψες στα πάτρια εδάφη? :) Δεν άντεξα άλλο. Καλό και το Android αλλά την λειτουργία του iPhone σε αυτά που θέλω δεν θα την φτάσει. Όπως και το iOS σε επιλογές δεν θα φτάσει το Android. Όμως εγώ θέλω ένα τηλέφωνο με μερικά αλλά πράγματα. Άλλοι θέλουν ένα υπολογιστή με λίγο τηλέφωνο. Γούστα. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Δεν άντεξα άλλο. Καλό και το Android αλλά την λειτουργία του iPhone σε αυτά που θέλω δεν θα την φτάσει. Όπως και το iOS σε επιλογές δεν θα φτάσει το Android. Όμως εγώ θέλω ένα τηλέφωνο με μερικά αλλά πράγματα. Άλλοι θέλουν ένα υπολογιστή με λίγο τηλέφωνο. Γούστα. Welcome back, δυνατό το android, αλλα η πληθώρα επιλογών και ελευθερίας μάλλον σε αδιέξοδα οδηγεί πιο πολύ...μήπως εχει δοκιμάσει κανεις πώς παίζει στο ios 8 beta το airplay χωρίς να εισαι συνδεδεμένος στο wifi; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2014 Welcome back, δυνατό το android, αλλα η πληθώρα επιλογών και ελευθερίας μάλλον σε αδιέξοδα οδηγεί πιο πολύ...μήπως εχει δοκιμάσει κανεις πώς παίζει στο ios 8 beta το airplay χωρίς να εισαι συνδεδεμένος στο wifi; Δεν μου αρεσουν τα πολλα πολλα μαλλον γι αυτο γυρισα. Λιγα και καλα. Βεβαια 5s ηθελα αλλα λογο χρηματων δεν πηρα. Οχι οτι τωρα θα μου προσφερει τιποτα απλα σε βαθος χρονου θα αντεξει περισσοτερο λογο Harware. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Δεν μου αρεσουν τα πολλα πολλα μαλλον γι αυτο γυρισα. Λιγα και καλα. Βεβαια 5s ηθελα αλλα λογο χρηματων δεν πηρα. Οχι οτι τωρα θα μου προσφερει τιποτα απλα σε βαθος χρονου θα αντεξει περισσοτερο λογο Harware. Τάσο κάθε λειτουργικό εχει υπέρ και κατα. Εσύ θελησες να γνωρίσεις το σημερινό android με λάθος συσκευή. Ενα moto G των 180 ευρώ, θα σου άφηνε καλύτερες εντυπώσεις. Δουλεύοντας ταυτόχρονα και τα δυο, θα πω ότι εκεί που ξεχωρίζει το iPhone ειναι στην προσοχή που δίνεται σε κάθε λειτουργία. Όχι ότι δεν υπάρχουν λάθη η αργοπορειες στην εξεύρεση της καλύτερης λύσης. Φάνηκε με την 7.1 που χρειάστηκε 6 μήνες για να δοθεί το σωστό software. Για μένα όπως ειναι το iPhone αποτελεί συμπληρωματική συσκευή. Σύντομα όμως θα δούμε αυτό που ζητούσαμε απο το 2012. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Τάσο κάθε λειτουργικό εχει υπέρ και κατα. Εσύ θελησες να γνωρίσεις το σημερινό android με λάθος συσκευή. Ενα moto G των 180 ευρώ, θα σου άφηνε καλύτερες εντυπώσεις. Δουλεύοντας ταυτόχρονα και τα δυο, θα πω ότι εκεί που ξεχωρίζει το iPhone ειναι στην προσοχή που δίνεται σε κάθε λειτουργία. Όχι ότι δεν υπάρχουν λάθη η αργοπορειες στην εξεύρεση της καλύτερης λύσης. Φάνηκε με την 7.1 που χρειάστηκε 6 μήνες για να δοθεί το σωστό software. Για μένα όπως ειναι το iPhone αποτελεί συμπληρωματική συσκευή. Σύντομα όμως θα δούμε αυτό που ζητούσαμε απο το 2012. Τα ξέρω δεν είμαι άσχετος. Μια συσκευή όμως moto G 180€ Την παίρνεις και μετά δεν την δίνεις. Το S3 το πήρα 150€ τώρα το έδωσα 170€ δεν είναι ότι το πήρα για να δω την απόλυτη εμπειρία. Εγώ ο ίδιος λέω αν θέλεις Android μόνο Nexus η Htc One. Με τις οποίες ελλείψεις βέβαια. Το iPhone θέλει μεν δουλειά αλλά είναι ακόμα μπροστά από τον ανταγωνισμό. Εγώ προσωπικά κανά 2 συντομευσεις θα ήθελα στις ήδη υπάρχων και λίγο καλύτερη αυτονομία. Ούτε το μέγεθος της οθόνης με κουράζει ούτε τίποτα. Ίσα ίσα για το χέρι το 4s ήταν καλύτερο. Το S3 μου έφυγε κανά 2 φορές. Είναι μεγάλα για τηλέφωνα. Το 5s είναι οριακά για εμένα ανεκτό. Φυσικά όλα αυτά είναι προσωπική άποψη Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Καλησπέρα !! Όταν το τηλέφωνο ειναι ευρωπαϊκής προέλευσης εχει κάποιο θέμα με εγγύηση η γενικά ; Και κάτι άλλο παρατηρώ ότι ζεσταίνεται πολύ εύκολα με ελάχιστη χρήση τι μπορεί να φταίει ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Καλησπέρα !! Όταν το τηλέφωνο ειναι ευρωπαϊκής προέλευσης εχει κάποιο θέμα με εγγύηση η γενικά ; Και κάτι άλλο παρατηρώ ότι ζεσταίνεται πολύ εύκολα με ελάχιστη χρήση τι μπορεί να φταίει ; Αν δεν σου το εκανε απο την αρχη ισως καποια εφαρμογη κολλαει και κραταει τον επεξεργαστη σε χρηση με αποτελεσμα να ζεσταινεται παραλληλα με αλλες εφαρμογες. Δοκιμασε να δεις μετα απο επανεκκινηση της συσκευης αν το κανει αν οχι καποια εφαρμογη φταιει. Αλλιως κανε ενα restore και αν συνεχιζει εχει προβλημα η συσκευη. Ισως φταιει και η εφαρμογη mail του συστηματος κολλαει καμια φορα και εγω ειχα παλια τα ιδια ακριβως με εσενα καπου καπου. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Αν δεν σου το εκανε απο την αρχη ισως καποια εφαρμογη κολλαει και κραταει τον επεξεργαστη σε χρηση με αποτελεσμα να ζεσταινεται παραλληλα με αλλες εφαρμογες. Δοκιμασε να δεις μετα απο επανεκκινηση της συσκευης αν το κανει αν οχι καποια εφαρμογη φταιει. Αλλιως κανε ενα restore και αν συνεχιζει εχει προβλημα η συσκευη. Ισως φταιει και η εφαρμογη mail του συστηματος κολλαει καμια φορα και εγω ειχα παλια τα ιδια ακριβως με εσενα καπου καπου. Από την αρχή μου το έκανε απλά δεν έδινα σημασία τώρα αρχίζει να με ενοχλεί .. :I Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Καλησπέρα !! Όταν το τηλέφωνο ειναι ευρωπαϊκής προέλευσης εχει κάποιο θέμα με εγγύηση η γενικά ; Και κάτι άλλο παρατηρώ ότι ζεσταίνεται πολύ εύκολα με ελάχιστη χρήση τι μπορεί να φταίει ; Δεν έχει πρόβλημα εγγύησης. Το αντίθετο θα έλεγα καθώς δεν πάει arvato όπως τα αγορασμένα από Ελλάδα. Για την υπερθέρμανση φταίει .....το ότι είναι iPhone :) Μην σε ανησυχεί δεν υπάρχει πρόβλημα εκτός από την ενόχληση στο χέρι που το κρατάς. Συμβαίνει κυρίως όταν το δουλεύεις με LTE η 3g. Η θερμοκρασία δεν είναι μεγάλη απλά το αλουμίνιο την κάνει περισσότερο αισθητή. Αν ξεπεράσει το όριο διακόπτεται αυτόματα η λειτουργία του. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Κώστα σου έχει τύχει να κλείσει λόγω υπερθέρμανσης; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Κώστα σου έχει τύχει να κλείσει λόγω υπερθέρμανσης; Όχι γιατί ξέρω να το προσέχω. :) Δεν θα βάλω την βάση στο μπαμπριζ για να κάνω πλοήγηση αλλά σε σημείο που το πιάνουν οι θυρίδες του αιρκοντισιον. Ούτε θα το αφήσω στον ήλιο να παίζει μουσική. Δεν θα παίξω real racing στην παραλία. Δεν αναπτύσσει πολύ μεγάλες θερμοκρασίες απλά το σημείο που ζεσταίνεται βρίσκεται κάτω δεξιά όπως το κοιτάς και καλύπτεται από την παλάμη με αποτέλεσμα να εμποδίζεται η αποβολή της θερμοκρασίας. Μάλλον εκεί βρίσκεται η κεραία του 3g. Μπορεί να λέω βλακεία γιατί δεν έχω ψάξει την διάταξη. Όμως εκεί βρίσκεται το κακό. Σ αυτό το σημείο είναι και η μπαταρία οπότε ζεσταίνεται κι αυτή. Κανονικά τα εξαρτήματα που παράγουν θερμότητα πρέπει να βρίσκονται ψηλά ώστε να μην εμποδίζεται η αποβολή της και να μην ενοχλείται ο χρήστης. Αυτό ακριβώς έχουν κάνει στο OnePlus και σε κάποια Samsung. Με θήκη πάντως δεν ενοχλεί. Ειδικά με την original της Apple που είναι από πραγματικό δέρμα, είναι άνετα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. August 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2014 Εγω παρατηρώ οτι καίει υπερβολικά όταν προσπαθώ να σερφάρω με χαμηλό σήμα 3G...μπουρλότο...αλλιώς δε με ενοχλεί πουθενά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. August 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2014 Για να ξέρετε όλα τα iPhone ανεβάζουν θερμοκρασία με χρήση 3G ειδικά όταν δεν έχει καλό σήμα. Αυτό οφείλεται στο chip του 3G δεν γνωρίζω περισσότερα. Είτε παιχνίδια είτε άλλες λειτουργίες δεν ζορίζεται η συσκευή τόσο όσο το 3G Η θήκη απλά δεν στο δείχνει στο χέρι όμως μέσα η πλακέτα καίει Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts