Jump to content

iPhone 5S

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Συγγνώμη από τους mod που ξαναποσταρω αλλά γνωρίζει κανείς με σιγουριά αν έχω τη δυνατότητα σύνδεσης σε 4G σε μοντέλο A1530; αν μου πει η infoquest πως καλύπτομαι από εγγύηση σκέφτομαι να το κρατήσω

Απο αυτο το λινκ παντως φαινεται να εχει ολες τις ευρωπαικες συχνοτητες LTE. Λογικα δεν θα εχεις προβλημα να εχεις κανονικα 4G στην ελλαδα.

https://www.apple.com/iphone/LTE/

Take five..

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Παιδια ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις σας. Φαινεται να μην εχω θεμα με το 4g. Βεβαια μεσα στο μενου δεν μου εμφανιζει το διακοπτη για lte κατω απο τον διακοπτη για τα δεδομενα μεσα στις ρυθμισεις.

Ευελπιστω οτι αυτο συμβαινει επειδη δεν εχω ενεργοποιημενο το 4g και ουτε προκειται να το ενεργοποιησω στο αμεσο μελλον..

Επομενως αφου καλυπτομαι για εγγυηση το πιο πιθανο να το κρατησω αν και σε επικοινωνια που ειχα με το καταστημα ηταν ευγενικοτατοι και μου ειπαν πως αν εχω θεμα θα γινει ανυικατασταση.

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Παρατήρησα χτες ότι το ios 7 έχει μια ηλιθιομάρα που μάλλον δεν φταίει η Apple αλλά η Ευρωπαική Ένωση. Αν βάλει κάποιος ακουστικά και αυξομειώνει την ένταση και εντέλει ξεπεράσει το επιτρεπτό όριο κατά την Ε.Ε. τότε σου δείχνει κίτρινο τετραγωνάκι εκεί που δείχνει την ένταση και αν πάει πιο τέρμα, σου εμφανίζει κόκκινο τετραγωνάκι. Εντάξει δεν με ενοχλεί να τα δείχνει αυτά ΑΛΛΑ όταν έχω κλειστό το κινητό και αυξομειώνω την ένταση λόγω θορύβου έξω, τότε ανάβει και η οθόνη όταν πάει στα κίτρινα ή κόκκινα τετραγωνάκια που είναι σπαστικό!?!?! Και χρησιμοποιείται και η μπαταρία πιο πολύ και είναι είναι εκνευριστικό να ανάβει και να σβήνει. Ακόμη και αν μείωσουμε την φωτεινότητα, πάλι θα εμφανίζεται έστω και λίγο.

Από ότι διάβασα σε κάτι ξένα forums πρέπει να οφείλεται στην χαζό Ε.Ε. και όχι στην Apple. Σε λίγο θα μας βγάζει μήνυμα μετά τις 12:00 ότι πρέπει να πάμε να κοιμηθούμε.. :(

Παιδια ευχαριστω πολυ για τις αμεσες απαντησεις σας. Φαινεται να μην εχω θεμα με το 4g. Βεβαια μεσα στο μενου δεν μου εμφανιζει το διακοπτη για lte κατω απο τον διακοπτη για τα δεδομενα μεσα στις ρυθμισεις.

Ευελπιστω οτι αυτο συμβαινει επειδη δεν εχω ενεργοποιημενο το 4g και ουτε προκειται να το ενεργοποιησω στο αμεσο μελλον..

Επομενως αφου καλυπτομαι για εγγυηση το πιο πιθανο να το κρατησω αν και σε επικοινωνια που ειχα με το καταστημα ηταν ευγενικοτατοι και μου ειπαν πως αν εχω θεμα θα γινει ανυικατασταση.

....για να είσαι σίγουρος μπορείς από κάποιον γνωστό σου να δοκιμάσεις με μια sim που έχει ενεργοποιημένο το 4G.......;)

LG G4

Παιδια εχω το 5Σ και ενα φιλοσ το σ4 και θελω ενα ορογραμμα να βρισκει κοδικουσ απο wifi o filos mou εχει ενα /greek wifi finder αλλα δεν υπραχει στο appstore μοορειτε να μου οειτε ενα αλλο

Μετα απο 20 μέρες με 7.1.1 μπορώ να πω οτι είμαι ευχαριστημενος απο το 5s.

Δεν ξέρω τι έφταιγε. Ηταν τόσο χάλια η 7.0.4? Έφταιγε το JB? Πιστεύω μάλλον το πρώτο γιατί ειχα κάνει δοκιμές με σκέτο JB. Χωρίς tweak δηλαδή.

Εντάξει και τώρα παρατηρώ που και που αδικαιολόγητη αύξηση στην κατανάλωση οταν χρησιμοποιώ κάποιες συγκεκριμένες εφαρμογές που δεν κλείνω μετα την χρηση τους, αλλά πάντα σε λογικά πλαίσια. Το ίδιο και η θερμοκρασία. Ναι μεν ανεβαίνει σε κάποιες περιπτώσεις αλλά δεν "καίει". Θα έλεγα φυσιολογικο για το μέρος που βρίσκομαι και το αλουμίνιο. Με θήκη δεν το καταλαβαίνεις.

Όπως και να χει, δεν νομίζω να επιστρέψω σε JB.

Το κυριότερο πρόβλημα είναι οτι απο την στιγμή που δεν μπορείς να επανέλθεις σε official κατάσταση χωρίς να χάσεις την δυνατότητα να ξανα γίνει JB, δεν μπορείς να τσεκάρεις την συσκευή σου για να δεις πόσο σωστά δουλεύει. Συν οτι αναγκάζεσαι να παραμένεις σε προβληματικες εκδόσεις του ios.

Ελπίζω να μην έχουμε τα ίδια με το ios 8. Να φτάσει δηλαδή Απρίλιος για να δούμε την σωστή έκδοση. Είναι ασυγχώρητη η apple σ αυτό το θέμα. Φέτος το παραξεφτιλισε.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Σαν θεατής, από την απέξω δηλαδή χωρίς να έχω τη συσκευή, παράκολουθωντας τα γραφόμενα σας, αυτή η αίσθηση μου δημιούργηθηκε, πως το ios 7 χρειάστηκε ένα χρόνο για να έρθει στα ίσα του.

Από τη μία χαίρομαι που πήρα αυτό το διάστημα το 5s και από την άλλη είμαι περίεργος να δω τι θα γίνει με το ios 8. Έχω την εντύπωση πως το ios 7 ήταν πιο Major αναβάθμιση...

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

μονο οταν το χρησιμοποιεις με wifi ειναι μια χαρα το κινητο για το 5σ μιλαω.. αν εισαι με 3γ και ζεσταινεται και πεφτει η μπαταρια ..κανενα νοημα δλδ δεν εχει αυτο,το 3γ ειναι το πιο σημαντικο και εκει υστερει πολυ το κινητο

Σαν θεατής, από την απέξω δηλαδή χωρίς να έχω τη συσκευή, παράκολουθωντας τα γραφόμενα σας, αυτή η αίσθηση μου δημιούργηθηκε, πως το ios 7 χρειάστηκε ένα χρόνο για να έρθει στα ίσα του.

Από τη μία χαίρομαι που πήρα αυτό το διάστημα το 5s και από την άλλη είμαι περίεργος να δω τι θα γίνει με το ios 8. Έχω την εντύπωση πως το ios 7 ήταν πιο Major αναβάθμιση...

Σίγουρα ήταν πιο major για πολλούς λόγους αλλά κυρίως λόγο της αλλαγής στην φιλοσοφία του multitasking. Όσον αφορά αποκλειστικά το 5s, υπήρξε και θέμα με την προσαρμογή εφαρμογών τριτων στον 64αρη επεξεργαστή.

Πιθανώς και του ίδιου του λειτουργικού αφού έπρεπε να τρέχει σε επεξεργαστές εντελως διαφορετικής δόμησης.

Όπως και να χει, είναι απαράδεκτο να χρειάζεται 5 μήνες απο την κυκλοφορία του και 9 απο την πρωτη beta για να στρώσει.

Είναι κάτι που συμβαίνει τα τελευταία 3 χρόνια. Απο το ios 5 και μετά. Κάθε χρόνο αργούν περισσότερο.

@ marvel

Με 3g υπάρχει αυξημένη κατανάλωση σε όλες τις συσκευές. Στο iphone φαίνεται περισσοτερο γιατί διαθέτει πολύ μικρότερη μπαταρία.

Και στο θέμα θερμοκρασίας το αλουμίνιο ενω ψύχεται πιο γρήγορα είναι καλός αγωγός θερμότητας και δίνει την αίσθηση αυτή, παρόλο που εσωτερικά μπορεί να έχει μικρότερη θερμοκρασία απο μια πλαστική συσκευή.

Πιθανώς όμως να συμβάλει και η κεραία. Το iphone δεν έχει το καλύτερο σήμα. Αυτή την στιγμή εχω διπλα διπλα το Note 8 και το i5s.

Με ιδιο παροχο και τα δύο. Στο Note εχω φουλ σημα ενω στο iphone 2 με 3 γραμμές το πολύ. Αυτό απο μόνο του αυξάνει την κατανάλωση αλλά και την θερμοκρασία αφού η ενίσχυση του σήματος απαιτεί περισσότερη ενέργεια και ισχύ από τον επεξεργαστή.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Σίγουρα ήταν πιο major για πολλούς λόγους αλλά κυρίως λόγο της αλλαγής στην φιλοσοφία του multitasking. Όσον αφορά αποκλειστικά το 5s, υπήρξε και θέμα με την προσαρμογή εφαρμογών τριτων στον 64αρη επεξεργαστή.

Πιθανώς και του ίδιου του λειτουργικού αφού έπρεπε να τρέχει σε επεξεργαστές εντελως διαφορετικής δόμησης.

Όπως και να χει, είναι απαράδεκτο να χρειάζεται 5 μήνες απο την κυκλοφορία του και 9 απο την πρωτη beta για να στρώσει.

Είναι κάτι που συμβαίνει τα τελευταία 3 χρόνια. Απο το ios 5 και μετά. Κάθε χρόνο αργούν περισσότερο.

@ marvel

Με 3g υπάρχει αυξημένη κατανάλωση σε όλες τις συσκευές. Στο iphone φαίνεται περισσοτερο γιατί διαθέτει πολύ μικρότερη μπαταρία.

Και στο θέμα θερμοκρασίας το αλουμίνιο ενω ψύχεται πιο γρήγορα είναι καλός αγωγός θερμότητας και δίνει την αίσθηση αυτή, παρόλο που εσωτερικά μπορεί να έχει μικρότερη θερμοκρασία απο μια πλαστική συσκευή.

Πιθανώς όμως να συμβάλει και η κεραία. Το iphone δεν έχει το καλύτερο σήμα. Αυτή την στιγμή εχω διπλα διπλα το Note 8 και το i5s.

Με ιδιο παροχο και τα δύο. Στο Note εχω φουλ σημα ενω στο iphone 2 με 3 γραμμές το πολύ. Αυτό απο μόνο του αυξάνει την κατανάλωση αλλά και την θερμοκρασία αφού η ενίσχυση του σήματος απαιτεί περισσότερη ενέργεια και ισχύ από τον επεξεργαστή.

Φανταζομαι η κεραια του Νοτε8 ειναι οσο μεγαλο ειναι το iPhone...

Δεν μπορεις να συγκρινεις το 5s σε σημα με ενα ταμπλετ,για μενα ουτε καν με κινητο 5,5 ιντσων.

Ειναι λιγο ασχημο ομως να μην εχει σημα ενω εχει το υψηλοτερο sar που υπαρχει.

Οσον αφορα το ios ναι φετος αργησαν παρα πολυ και το ιδιο θα γινει και του χρονου και ο λογος ειναι απλος,εχουν να υποστηριξουν περισσοτερες συσκευες

Κατα τα αλλα το 5s αποτελει την πιο futureproof συσκευη αυτην την στιγμη και την πιο ομορφη ενω αν καποιος εχει ενα ταμπλετ πιστευω δεν χρειαζεται αλλο

Λιγο η μπαταρια και η οθονη μας τα χαλαει αλλα με το 6 αυτο θα τελειωσει.

Edited by pik.

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Ειναι αληθεια οτι μια μεγαλη σε μεγεθος κεραια βοηθαει το σημα. Αλλα δεν εχω παραπονα απο το αιφονι στο θεμα του σηματος. Τα παει καλυτερα απο τα android που ειχα πριν (note2-optimus g)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Ειναι αληθεια οτι μια μεγαλη σε μεγεθος κεραια βοηθαει το σημα. Αλλα δεν εχω παραπονα απο το αιφονι στο θεμα του σηματος. Τα παει καλυτερα απο τα android που ειχα πριν (note2-optimus g)

Συγκρινεις κινητα δυο ετων με το τελευταιο μηλο; Για βαλε το διπλα απο s5 να δουμε :lol:

Ακομα και το ταπεινο της υπογραφης μου ανωτερο ειναι σε σημα,αλλο αν ειναι entry level σε specs

Γενικα ομως απο το 4s και μετα δεν εχουν προβλημα τα μηλα με το σημα

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Συγκρινεις κινητα δυο ετων με το τελευταιο μηλο; Για βαλε το διπλα απο s5 να δουμε :lol:

Ακομα και το ταπεινο της υπογραφης μου ανωτερο ειναι σε σημα,αλλο αν ειναι entry level σε specs

Γενικα ομως απο το 4s και μετα δεν εχουν προβλημα τα μηλα με το σημα

Ρε Μητσο, αυτα ειχα, αυτα συγκρινω :p

Ενταξει, το σημα δεν ειναι σαν τις cpu , καθε 3μηνο να βγαινουν και καλυτερες.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

@ marvel

υπαρει καποιο προβλημα αν ζεσταινεται καθε φορα δλδ στην λειτουργια του κινητου η στην μπαταρια πχ μελλοντικα? γτ εμενα καθε φορα με 3γ ζεσταινεται.

υπαρει καποιο προβλημα αν ζεσταινεται καθε φορα δλδ στην λειτουργια του κινητου η στην μπαταρια πχ μελλοντικα? γτ εμενα καθε φορα με 3γ ζεσταινεται.

Δεν νομίζω γιατί αν φτάσει σε επικίνδυνο σημείο διακόπτεται η λειτουργία.

Βεβαίως αν μια συσκευή δουλεύει όλη μέρα στα κόκκινα, υπάρχει φόβος για τα κυκλώματα αλλά και την μπαταρία.

Οταν το αισθανόμαστε πολύ ζεστό η θερμοκρασία της μπαταρίας ειναι κάπου μεταξύ 40-44• c. Καθόλου ασυνήθιστη θερμοκρασία το καλοκαίρι όταν ξεκινά από sleep στους 32.

Είπαμε το μέταλλο σε κάνει να την αισθάνεσαι περισσότερο γιατί στην ουσία την ρουφαει από το εσωτερικό και την αποβάλει.

Τα πλαστικά όπως πχ τα samsung lg κλπ που έχουν διπλό καπάκι, ανεβάζουν περισσότερο και δεν ψύχονται εύκολα

Το S4 zoom που έχω, στο κάτω μέρος εχει μια θυρίδα που ειναι για να αφαιρείται η μπαταρία και για την sim.

Αν την ανοίξεις μετά από σκληρή χρήση, ειναι σαν να ανοίγεις την πόρτα φούρνου.

Εχει κολλησει το συστημα της apple και μου στελνει συνεχεια sms για το iCloud keychain verification code... τι να κανω;
Samsung S21 Ultra

Περί των κεραίων που αναφέρεστε είναι άσχετα αυτά που λέτε με την λήψη και εκπομπή του σήματος. Σαφώς και παίζει ρόλο ο σχεδιασμός αλλά και ο τύπος της κεραίας αλλά το μέγεθος δεν παίζει σχεδόν καθόλου (το τονίζω το σχεδόν). Η απολαβή, η ισχύς του σήματος αλλά και το υπεύθυνο Modem κάνουν την διαφορά καθώς επίσης και ο σχεδιασμός γενικά του τηλεφώνου, το που έχει τοποθετηθεί και πως. Μπορείτε να κάνετε μετρήσεις με εξοπλισμό όπως είναι μια επαγωγική κεραία αλλά δεν θα εξάγετε συμπέρασμα γιατί περισσότερο εξαρτίομαστε απο τις κεραίες των παρόχων παρά του τηλεφώνου μας. Σε περιπτώσεις που έχουμε τον ίδιο πάροχο και αντιμετωπίζουμε πρόβλημα σήματος με μία συσκευή ενώ με μια άλλη όχι ίσως να δείχνει την ποιόητα γενικά αυτού που αποκαλούμαι κεραίας.

Αλλά αυτό περί μεγαλύτερης κεραίας στο Note 8 δεν νομίζω πως είναι αλήθεια. Εκεί βέβαια μιλάμε και μόνο για data οπότε ίσως να γίνετε και διαφορετική ρ'υθμιση στο modem.

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Περί των κεραίων που αναφέρεστε είναι άσχετα αυτά που λέτε με την λήψη και εκπομπή του σήματος. Σαφώς και παίζει ρόλο ο σχεδιασμός αλλά και ο τύπος της κεραίας αλλά το μέγεθος δεν παίζει σχεδόν καθόλου (το τονίζω το σχεδόν). Η απολαβή, η ισχύς του σήματος αλλά και το υπεύθυνο Modem κάνουν την διαφορά καθώς επίσης και ο σχεδιασμός γενικά του τηλεφώνου, το που έχει τοποθετηθεί και πως. Μπορείτε να κάνετε μετρήσεις με εξοπλισμό όπως είναι μια επαγωγική κεραία αλλά δεν θα εξάγετε συμπέρασμα γιατί περισσότερο εξαρτίομαστε απο τις κεραίες των παρόχων παρά του τηλεφώνου μας. Σε περιπτώσεις που έχουμε τον ίδιο πάροχο και αντιμετωπίζουμε πρόβλημα σήματος με μία συσκευή ενώ με μια άλλη όχι ίσως να δείχνει την ποιόητα γενικά αυτού που αποκαλούμαι κεραίας.

Αλλά αυτό περί μεγαλύτερης κεραίας στο Note 8 δεν νομίζω πως είναι αλήθεια. Εκεί βέβαια μιλάμε και μόνο για data οπότε ίσως να γίνετε και διαφορετική ρ'υθμιση στο modem.

Στο Note 8 δεν μιλάμε μόνο για data. Είναι και τηλέφωνο κανονικό.

Εκτός απο το σήμα του παροχου, τα πάει καλύτερα και σε wifi οπότε ειναι λογικό αν και εφόσον το μέγεθος της κεραίας είναι μεγαλύτερο.

Στο Note 8 δεν μιλάμε μόνο για data. Είναι και τηλέφωνο κανονικό.

Εκτός απο το σήμα του παροχου, τα πάει καλύτερα και σε wifi οπότε ειναι λογικό αν και εφόσον το μέγεθος της κεραίας είναι μεγαλύτερο.

Θα ήθελα πολύ να μου εξηγήσεις για ποιο λόγο μετράει τόσο πολύ το μέγεθος της κεραίας. Μην φοβηθείς τεχνικούς όρους, είμαι του επαγγέλματος και θα τους καταλάβω :)

Σε σχέση με το iPad Air και το Galaxy S4 τι διαφορές παρατηρείς;

ΥΓ. έτσι κάτι απλό προς μελέτη: https://www.ceid.upatras.gr/webpages/faculty/alexiou/ahts/notes/kef09.pdf

Αν ίσχυε αυτό για το μέγεθος θα βάζαμε όλοι μεγαλύτερες στα κινητά μας. Κάποτε είχαμε και σύνδεση για εξωτερική κεραία πχ στο αμάξι αλλά πλέον λόγω διαμόρφωσης και εξέλιξης του σήματος (δεν μείναμε στο GSM αλλά φτάσαμε στο LTE Κλπ) κρίνεται άσκοπη η χρήση μεγάλης κεραίας ή έστω πτυσόμενης.

Edited by aliengoa

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Εχει κολλησει το συστημα της apple και μου στελνει συνεχεια sms για το iCloud keychain verification code... τι να κανω;

Είναι το αντίστοιχο 2-step verification;;

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Θα ήθελα πολύ να μου εξηγήσεις για ποιο λόγο μετράει τόσο πολύ το μέγεθος της κεραίας. Μην φοβηθείς τεχνικούς όρους, είμαι του επαγγέλματος και θα τους καταλάβω :)

Σε σχέση με το iPad Air και το Galaxy S4 τι διαφορές παρατηρείς;

ΥΓ. έτσι κάτι απλό προς μελέτη: https://www.ceid.upatras.gr/webpages/faculty/alexiou/ahts/notes/kef09.pdf

Αν ίσχυε αυτό για το μέγεθος θα βάζαμε όλοι μεγαλύτερες στα κινητά μας. Κάποτε είχαμε και σύνδεση για εξωτερική κεραία πχ στο αμάξι αλλά πλέον λόγω διαμόρφωσης και εξέλιξης του σήματος (δεν μείναμε στο GSM αλλά φτάσαμε στο LTE Κλπ) κρίνεται άσκοπη η χρήση μεγάλης κεραίας ή έστω πτυσόμενης.

Υποθέσεις κάνουμε, γιατί το συγκεκριμένο tablet είχε καλύτερο σήμα και από το note2 που διαθέτει το ίδιο hardware.

Μπορεί να οφείλεται και στην θέση, ακόμα και στην άνεση χώρου που εχει το tablet.

Αυτή την στιγμή έχω δίπλα δίπλα 4 συσκευές με τον ίδιο πάροχο. Το note8 ειναι πιο πάνω από όλα.

Για να λες εσύ ότι δεν παίζει ρόλο, έτσι θα ναι αφού είσαι της δουλειάς.

Είναι το αντίστοιχο 2-step verification;;

Νομιζω ναι.... το βραδυ μου στειλε 2 sms ... συνολικα 25 sms απο εχθες το πρωι... :X

Samsung S21 Ultra

Μήπως έκανες καμιά ανεπιτυχή προσπάθεια σύνδεσης;; Φοβάμαι μήπως προσπαθεί να εισέλθει κάποιος κακόβουλος...

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Οχι εχθες εκανα restore απο την 8 beta σε 7.1.1 και εκει στην "κλειδωθηκη" του iCloud κατι μου ελεγε να στειλει κωδικο κτλ για να επιβεβαιωσει οτι ειμαι εγω. Το θεμα ειναι οτι εστειλε sms στον ελληνικο αριθμο που εχω τον οποιο δεν τον ειχα μπροστα μου (το αφησα σπιτι το κινητο) και εκανα επαναφορα κωδικου με αλλο τροπο αλλα αυτο συνεχιζε να στελνει στον ελληνικο.... Για να δουμε σημερα εαν θα στειλει αλλα και ποσα....
Samsung S21 Ultra

Καλημέρα!Γνωρίζετε αν υπάρχει τρόπος ένα encrypted backup απο iTunes να το κάνω decrypt ώστε να εξάγω τα SMS σε άλλη συσκευή (android) ; Τον κωδικό που έβαλα τότε που έγινε το backup τον γνωρίζω.

• The title was changed to iPhone 5S
  • The topic was unpinned