ddr2 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 ναι για πες τι κανετε; Για τον Mac και πολυ εχεις αργησει πιστευω. δεν ειναι δυνατον να εχεις iP5s+iPadMini Retina και να εχεις υπολογιστη Windows.... :p Τίποτα. με λίγη προσοχή, το δικό μου είναι εντελώς καινούριο μέχρι σήμερα (5 μηνών.)Εντελώς όμως.... Το μακ θα το πάρω... :) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 εκανα ολα τα βηματα αλλα δεν μου εμφανιζει κατι στο noitification bar .. πρεπει να ενεργοποιησω καποια ρυθμιση αλλη? πρεπει να εχω στο notification center sto include το calendar η να εχω τσεκαρισμενο απλα το Calendar day view στο today view? Έχεις επαφές που έχουν γενέθλια σήμερα ; Οταν μπαίνεις στο ημερολόγιο δεν σου εμφανίζει τώρα όλους τους φίλους του fb ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 για τις μικρογρατζουνιες στο νικελενιο μικρο μπεζελ περιμετρικα της οθονης και της πλατης τι λυση βρηκες; Εγω το εχω τον περισσότερο καιρό μονο με το pouch της bugatti. Θέλει προσοχή μονο οταν το σηκώνεις απο το τραπέζι. Αν φοβάσαι να το πιάσεις απο την οθόνη για τυχόν δαχτυλιές, κάποια στιγμή θα σου γλυστρησει. Εκεί την πατάνε οι περισσότεροι. Το σηκώνουν πιάνοντας το με τα ακροδαχτυλα απο το μέταλλο των πλαϊνών που δεν έχει καλό grip. Αντιθέτως στην οθόνη κολλάει ο αντίχειρας. Έχω κι άλλες θήκες, πήρα πριν καιρό την original δερμάτινη αλλά υο κάνει να μοιάζει με το 5c. Αν είναι να του βαζουμε θήκες που καλύπτουν τα πάντα τότε δεν λέει να ψάχνουμε για μέταλλο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Έχεις επαφές που έχουν γενέθλια σήμερα ; Οταν μπαίνεις στο ημερολόγιο δεν σου εμφανίζει τώρα όλους τους φίλους του fb ? στο ημερολογιο που ακριβως να μου εμφανιζει τους φιλους του fb? edit:μου τους βγαζει..Στο notification den ξερω αλλα δεν εχω καποιον που εχει γενεθλια σημερα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Εγω το εχω τον περισσότερο καιρό μονο με το pouch της bugatti. Θέλει προσοχή μονο οταν το σηκώνεις απο το τραπέζι. Αν φοβάσαι να το πιάσεις απο την οθόνη για τυχόν δαχτυλιές, κάποια στιγμή θα σου γλυστρησει. Εκεί την πατάνε οι περισσότεροι. Το σηκώνουν πιάνοντας το με τα ακροδαχτυλα απο το μέταλλο των πλαϊνών που δεν έχει καλό grip. Αντιθέτως στην οθόνη κολλάει ο αντίχειρας. Έχω κι άλλες θήκες, πήρα πριν καιρό την original δερμάτινη αλλά υο κάνει να μοιάζει με το 5c. Αν είναι να του βαζουμε θήκες που καλύπτουν τα πάντα τότε δεν λέει να ψάχνουμε για μέταλλο. δεν αλλαζω το slim premium της bugatti με τιποτα. κορυφαιο. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DALIKERMAN84 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 θελω να ρωτησω αν γινετε απο τις εφαρμογες να καθαριζω τα δεδομενα που αποθηκευονται ? Σας δειχνω σχετικη φωτογραφια,π.χ το viber σαν εφαρμογη είναι 45,6 mb και εχει αποθηκευμενα εγγραφα και δεδομενα 234 mb,αφου εγω ολα τα μηνυματα και της φωτογραφιες της εχω διαγραψει ! Το ιδιο γινετε και με της άλλες εφαρμογες ! Ευχαριστω ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 στο ημερολογιο που ακριβως να μου εμφανιζει τους φιλους του fb? edit:μου τους βγαζει..Στο notification den ξερω αλλα δεν εχω καποιον που εχει γενεθλια σημερα.. Θα σου βγάλει μόλις έχει κάποιος και σε ενημερώνει και μια μέρα πριν .. Εμένα σήμερα μου ήρθε ειδοποίηση ότι αύριο έχουν 2 φίλοι γενέθλια και κατεβάζοντας την μπάρα στο σήμερα κάτω από το ημερολόγιο μου γράφει αύριο υπάρχουν 2 ολοήμερα προγραμματισμένα γεγονότα .. Αυτές τις επιλογές τις έχεις ον ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Ναι,αυτες χρειαζομαι μονο να εχω ενεργες και οχι να εχω το calendar στο notification center ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 θελω να ρωτησω αν γινετε απο τις εφαρμογες να καθαριζω τα δεδομενα που αποθηκευονται ? Σας δειχνω σχετικη φωτογραφια,π.χ το viber σαν εφαρμογη είναι 45,6 mb και εχει αποθηκευμενα εγγραφα και δεδομενα 234 mb,αφου εγω ολα τα μηνυματα και της φωτογραφιες της εχω διαγραψει ! Το ιδιο γινετε και με της άλλες εφαρμογες ! Ευχαριστω ! Υπάρχουν κάποιες εφαρμογές για clean αλλά δεν κάνουν σπουδαία πράγματα. Σοβαρό καθάρισμα γίνεται μόνο με το iCleaner pro που ειναι μόνο για jailbreak συσκευές. @@pik Δημήτρη όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο συμφιλιωνομαι με το iPhone. Μέχρι και βιβλίο κατάφερα να διαβάσω στην οθόνη του. :) Θα περιμένω να δώ το ios8 για να καθορισω τον συνδυασμό συσκευών μου για την επόμενη χρονιά. Η απόλυτη επικοινωνία με το MacBook με βάζει σε σκέψεις για all over χρήση του παντοφλέ iPhone των 5.5" μαζί με το MacBook μου, συν ένα Motorola των 150 euro για οταν δεν μπορώ να κουβαλάω το θηριο. Στην παρουσίαση χρησιμοποιούσαν συνεχώς το mini retina. Δεν νομίζω οτι ήταν τυχαίο. Όσο προστίθενται νέα πράγματα, η μεγαλύτερη οθόνη γίνεται αναγκαία. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alcateluser Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 (edited) Κατέβασα το iOS8 beta1 χωρίς UDID από το evad3rs και το πέρασα σε 5s και ενώ αρχικά το βλέπει το iTunes ότι ενημερώθηκε σε iOS8, μόλις κάνω επανεκκίνηση το 5s, λέει σφάλμα ενεργοποίησης... Σύνδεσα το 5s με τον Η/Υ και έκανα επαναφορά λογισμικού 7.1.1 πέρασα το iOS8 με shft και δεξί κλικ στην ενημέρωση λογισμικού και όταν τελείωσε έφερα το back up μου που είχα σώσει στο iTunes. Βλέπει το iTunes ότι το 5s πήρε το iOS8... αλλά όπως είπα μόλις κάνω επανεκκίνηση το 5s λέει σφάλμα ενεργοποίησης! Τι κάνω λάθος; Ευχαριστώ! Edited June 5, 2014 by alcateluser Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 (edited) προς mods μηπως να ανοιξουμε ενα τοπικ για iOS8? δεν ειναι λιγο κουραστικο να μπαινει καποιος για το iPhone και να μιλανε ολοι για το iOs8? @@pik Δημήτρη όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο συμφιλιωνομαι με το iPhone. Μέχρι και βιβλίο κατάφερα να διαβάσω στην οθόνη του. :) Θα περιμένω να δώ το ios8 για να καθορισω τον συνδυασμό συσκευών μου για την επόμενη χρονιά. Η απόλυτη επικοινωνία με το MacBook με βάζει σε σκέψεις για all over χρήση του παντοφλέ iPhone των 5.5" μαζί με το MacBook μου, συν ένα Motorola των 150 euro για οταν δεν μπορώ να κουβαλάω το θηριο. Στην παρουσίαση χρησιμοποιούσαν συνεχώς το mini retina. Δεν νομίζω οτι ήταν τυχαίο. Όσο προστίθενται νέα πράγματα, η μεγαλύτερη οθόνη γίνεται αναγκαία. εμενα με επεισε αυτο που ειδα στο keynote. Μακ + iPhone + iPad = πληρης αρμονια.Μαλιστα αρχιζω να πιστευω οτι αν εχω iPad Mini + iPhone5s δεν χρειαζομαι μεγαλυτερο iPhone.Το λειτουργικο του ειναι τελειο οπως ειναι,οι εφαρμογες ειναι καλα σχεδιασμενες και η μπαταρια του αν ειναι βοηθητικη συσκευη σιγουρα θα κραταει 2 μερες. Καταλαβαινω οτι δεν μπορουν ολοι να εχουν αυτον τον συνδυασμο γιατι στοιχιζει 2000ευρω. Ομως ειναι ο απολυτος τεχνολογικος συνδυασμος. Με αυτα και αυτα για πες τωρα...ασπρο η χρυσαφι; Edited June 5, 2014 by pik. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DINFUN Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 προς mods μηπως να ανοιξουμε ενα τοπικ για iOS8? δεν ειναι λιγο κουραστικο να μπαινει καποιος για το iPhone και να μιλανε ολοι για το iOs8? εμενα με επεισε αυτο που ειδα στο keynote. Μακ + iPhone + iPad = πληρης αρμονια.Μαλιστα αρχιζω να πιστευω οτι αν εχω iPad Mini + iPhone5s δεν χρειαζομαι μεγαλυτερο iPhone.Το λειτουργικο του ειναι τελειο οπως ειναι,οι εφαρμογες ειναι καλα σχεδιασμενες και η μπαταρια του αν ειναι βοηθητικη συσκευη σιγουρα θα κραταει 2 μερες. Καταλαβαινω οτι δεν μπορουν ολοι να εχουν αυτον τον συνδυασμο γιατι στοιχιζει 2000ευρω. Ομως ειναι ο απολυτος τεχνολογικος συνδυασμος. Με αυτα και αυτα για πες τωρα...ασπρο η χρυσαφι; Αν θες τη γνώμη μου επελεξε κλασικά λευκό ή grey - black το χρυσαφι το βαρέθηκα σε μία εβδομάδα και το εδωσα στη γυναίκα μου κι εμεινα με το 5 αλλά black :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agid Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Υπάρχουν κάποιες εφαρμογές για clean αλλά δεν κάνουν σπουδαία πράγματα. Σοβαρό καθάρισμα γίνεται μόνο με το iCleaner pro που ειναι μόνο για jailbreak συσκευές. @@pik Δημήτρη όσο περνάει ο καιρός τόσο περισσότερο συμφιλιωνομαι με το iPhone. Μέχρι και βιβλίο κατάφερα να διαβάσω στην οθόνη του. :) Θα περιμένω να δώ το ios8 για να καθορισω τον συνδυασμό συσκευών μου για την επόμενη χρονιά. Η απόλυτη επικοινωνία με το MacBook με βάζει σε σκέψεις για all over χρήση του παντοφλέ iPhone των 5.5" μαζί με το MacBook μου, συν ένα Motorola των 150 euro για οταν δεν μπορώ να κουβαλάω το θηριο. Στην παρουσίαση χρησιμοποιούσαν συνεχώς το mini retina. Δεν νομίζω οτι ήταν τυχαίο. Όσο προστίθενται νέα πράγματα, η μεγαλύτερη οθόνη γίνεται αναγκαία. iPad Air πιστευω χρησιμοποιουσαν. Το 8 φερνει πολλα χαρακτηριστικα που ειχε το Ανδροιδ αλλα δεν ειχε ακομα το ιΟς οποτε πραγματικα δεν βλεπω τον λογο γιατι καποιος να προτιμησει Ανδροιδ αυτην την στιγμη. Ενα απιστευτο καλο της Απλ ειναι οτι δεν σε αναγκαζει να αλλαξεις κινητο στους 18 μηνες. Συμπληρωσα 18 μηνες με το 5 και ουτε που σκεφτομαι να το αλλαξω. Θα βαλω και το 8 τον Σεπτεμβρη μια χαρα δεν πιστευω οτι θα εχει διαφορα μεγαλη στην αποδοση λογω του 1 γκιγκα μνημη. Εκει ομως που προβληματιζομαι αν πρεπει να παρω καινουριο iPad γιατι ακομα εχω το 2 και σε λιγο κλεινει 3 χρονια. Ισως ομως να το κρατησω 1 χρονο ακομα... Παράθεση Take five.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Ναι,αυτες χρειαζομαι μονο να εχω ενεργες και οχι να εχω το calendar στο notification center ετσι? Σωστά ! Αλλά σήμερα παρατήρησα ότι πάλι δεν δουλεύει σωστά .. Πχ.. Χτες μου γράφει ότι έχω σήμερα 2 προγραμματισμένα γεγονότα (2 φίλοι που έχουν γενέθλια ) κ σήμερα μου εμφανίζει στις γνωστοποιήσεις τον ένα φίλο πάλι .. Κ τυχαίνει να είναι πάλι ο φίλος που έχω και τον τηλεφωνικό του αριθμό .. Δεν ξέρω τι παίζει αλλά βαρέθηκα να το ψάχνω κιόλας .. Αν ξεχάσω και κάποιον δεν χάλασε ο κόσμος !!! :lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Γεια σας. Πουλαει ενας φιλος 5s 64gb τηλεφωνο αλλα με αγγλικη γλωσσα.η τιμη ειναι κυριολεκτικα μισοτιμης,και τηλεφωνο εχει μερικες ωρες λειτουργιας στο εξωτερικο. Θα ειναι το μενου αγγλικο και θα δουλεψει? Η ειναι κλειδωμενο,δηλαδη βαζοντας την sim cosmote δεν θα δουλεψει? Αν ισχυει αυτο,υπαρχει τροπος να γινει Ελληνικο,η ειναι νωρις ακομα? ευχαριστω. Παράθεση huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 (edited) Τα ελληνικά ως γλώσσα πληκτρολογίου όσο και συστήματος (μενού), είναι ενσωματωμένα σε όλα τα iPhones. Πηγαίνοντας στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Διεθνές > Γλώσσα μπορείς να επιλέξεις τα ελληνικά. Δες ποιο μοντέλο είναι η συσκευή. Αυτό αναφέρεται στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Πληροφορίες > Νομικά > Ρυθμιστικοί φορείς, πρώτο-πρώτο ή αλλιώς στη συσκευασία της συσκευής. Το ευρωπαϊκό/ελληνικό μοντέλο είναι το A1457. Αν είναι κλειδωμένο, μόνο ο ιδιοκτήτης το γνωρίζει. Ρώτησε τον από πού το έχει αγοράσει. Βεβαιώσου πως δεν είναι κλειδωμένο, διότι μόνο ο φορέας δικτύου έχει τη δυνατότητα να το ξεκλειδώσει μόνιμα. Edited June 5, 2014 by Itchrist86 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Παιδιά το Viber σας δουλεύει σωστά? Σε μένα απο την αρχή που πηρα το iphone όταν με καλούν δεν εχω τρόπο να απαντήσω. Πρέπει να παω στην οθόνη που εχω το εικονίδιο να ανοιξω την εφαρμογή και να πατήσω στο όνομα αυτού που με καλεί αν προλςβω να το δω στην ειδοποίηση της κλήσης. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Παιδιά το Viber σας δουλεύει σωστά? Σε μένα απο την αρχή που πηρα το iphone όταν με καλούν δεν εχω τρόπο να απαντήσω. Πρέπει να παω στην οθόνη που εχω το εικονίδιο να ανοιξω την εφαρμογή και να πατήσω στο όνομα αυτού που με καλεί αν προλςβω να το δω στην ειδοποίηση της κλήσης. Το ίδιο και σε μένα...Αρκετά ενοχλητικό... :/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 το ιδιο επαθα και εγω πριν λιγο.νομιζω οτι πρεπει να το εχεις ανοιχτο στο background αλλιως δεν στο εμφανιζει ,,σαν να ειναι κλειστο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Αν θες τη γνώμη μου επελεξε κλασικά λευκό ή grey - black το χρυσαφι το βαρέθηκα σε μία εβδομάδα και το εδωσα στη γυναίκα μου κι εμεινα με το 5 αλλά black :) ευχαριστω!!!! θα το παρω οταν κατεβω Ελλαδα Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Idomeneas80 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Παιδιά το Viber σας δουλεύει σωστά? Σε μένα απο την αρχή που πηρα το iphone όταν με καλούν δεν εχω τρόπο να απαντήσω. Πρέπει να παω στην οθόνη που εχω το εικονίδιο να ανοιξω την εφαρμογή και να πατήσω στο όνομα αυτού που με καλεί αν προλςβω να το δω στην ειδοποίηση της κλήσης. Κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα. Βέβαια στις ρυθμίσεις έχω επιλεξη να μην εμφανίζεται κάποια ειδοποίηση παρά μόνο να ακούγεται ο ήχος του μηνύματος. Ίσως φταίει κι αυτό. Παράθεση Ιδομενέας iPhone 7 Black iPad Air 2 Space Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα. Βέβαια στις ρυθμίσεις έχω επιλεξη να μην εμφανίζεται κάποια ειδοποίηση παρά μόνο να ακούγεται ο ήχος του μηνύματος. Ίσως φταίει κι αυτό. Σε μένα ήταν απο μόνο του προεπιλεγμένο καθόλου ειδοποιήσεις. Όμως δεν ξέρω αν το κλείδωμα θα μου επιτρέψει την απάντηση πατώντας στην ειδοποίηση οπως γίνεται με την εφαρμογή του τηλεφώνου. Δείτε ένα screenshot που αποδεικνύει την πολύ καλή αυτονομία οταν η συσκευή λειτουργεί άψογα. Σχεδόν οι 5 ώρες ειναι πραγματικός χρόνος χρήσης οθόνης. 4[ATTACH]45854[/ATTACH] Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Και με 33% μπαταρία; 3G ανοιχτό; Χρήση με πολύ wifi; Facebook έχεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Και με 33% μπαταρία; 3G ανοιχτό; Χρήση με πολύ wifi; Facebook έχεις; Απ ολα έχω αλλά η χρήση αυτή έγινε για να δώ πως τα παει η οθόνη σε κατανάλωση και προήλθε απο ανάγνωση βιβλίων στο iBooks συν την νορμαλ χρήση που κάνω. Τελικό συμπέρασμα ο επεξεργαστής και οι εφαρμογές που τον χρησιμοποιούν στο φουλ ξεσχιζουν την μπαταρία. Η οθόνη του iPhone αν και τα βιβλία λόγο οτι ειναι στατικές μονόχρωμες εικόνες δεν καταναλώνουν πολυ, τα παει μια χαρά. [ATTACH]45862[/ATTACH] Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m4rvel Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 (edited) Έχεις επαφές που έχουν γενέθλια σήμερα ; Οταν μπαίνεις στο ημερολόγιο δεν σου εμφανίζει τώρα όλους τους φίλους του fb ? μου τους βγαζει στο calendar αλλα οταν τραβαω το Notification δεν μου λεει οτι σημερα πχ εχει γενεθλια καποιος.. ενω σημερα εχω 2 φιλους που εχουν γενεθλια(ακομα και εγω εχω :) ) Τι λαθος εχω κανει? πρεπει να ρυθμισω τπτ στο calendar η στο facebook απο τα settings? btw δεν θελω ειδοποιησεις,απλα οταν τραβαω το notification center να βλεπω ποιος εχει γενεθλια σημερα και αυριο.. τα εχω κανει ολα τα βηματα και δεν μου δειχνει οτι σημερα εχουν γενεθλια 3 ατομα που εχουν... ενω στο ημερολογιο μου εχει εμφανιζει τις κουκιδες που οταν παταω μεσα λεει οτι σημερα εχουν 3 ατομα γενεθλια.. Edited June 6, 2014 by m4rvel Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts