aliengoa Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Καλησπέρα. Κουρασμένος από το μέγεθος των ναυαρχίδων του Android σκέφτηκα να μεταπηδήσω στο 5S. Θα ήθελα όμως να ρωτήσω κάποια πράγματα. Τα κινητά στο σκρουτζ που λένε EU είναι συμβατά με τα δίκτυα της Ελλάδας; Καλύπτονται από την ελληνική αντιπροσωπία για εγγύηση; Πώς είναι η μπαταρία; Πόση ώρα περίπου ανοιχτή οθόνη (όχι χρήση) μπορεί να καταφέρει με 3g; Πόσο εύκολη είναι η αλλαγή της μπαταρίας; Ποιο χρώμα είναι το πιο καλό για χρήση χωρίς θήκη; Ποιο είναι το πιο όμορφο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. ΩΩ και εσύ τέκνο θα μεταπηδήσεις στο 5S? Τελικά όλοι κύκλους κάνουμε :) Με το καλό λοιπόν και εύχομαι να είναι όπως το φαντάζεσαι. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Σε λίγο που θα ειναι παντοφλέ να δεις πόσοι θα μαζευτούμε. :) Το μόνο που δεν έχω λύσει ακόμα στο iPhone είναι η γρήγορη μεταφορά βίντεο απο κάποια αλλη συσκευή οπως κάνω στο android μέσω wifi direct. Δυστυχώς το air drop ειναι μόνο για iOS. Περιμένω το 6αρι ελπίζοντας οτι δεν θα ειναι πίσω έτσι οπως είδαμε σε κάποιες διαρροές με αυτές τις απαίσιος γραμμές. Καλύτερη αυτονομία και οπωσδήποτε κάμερα με λίγο μεγαλύτερη ανάλυση. Για βραδινές μην περιμένετε πολλά. Δεν υπάρχουν περιθώριο, μακάρι να φτάσει το lumia 920. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 ΩΩ και εσύ τέκνο θα μεταπηδήσεις στο 5S? Τελικά όλοι κύκλους κάνουμε :) Με το καλό λοιπόν και εύχομαι να είναι όπως το φαντάζεσαι. Η αλήθεια είναι ότι ακόμα το σκέφτομαι αλλά είναι μια από τις 2 επιλογές μου αναμένοντας τα 64bitα Android. Ούτως ή άλλως η χρήση που κάνω είναι κυρίως τηλεφώνου αφού το τάμπλετ με καλύπτει σε όλα τα υπόλοιπα. Θέλω να το δοκιμάσω αλλά δεν μπορώ να βρω ένα 5αρι έστω για δοκιμή. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funk Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Σε λίγο που θα ειναι παντοφλέ να δεις πόσοι θα μαζευτούμε. :) Το μόνο που δεν έχω λύσει ακόμα στο iPhone είναι η γρήγορη μεταφορά βίντεο απο κάποια αλλη συσκευή οπως κάνω στο android μέσω wifi direct. Δυστυχώς το air drop ειναι μόνο για iOS. Εγώ στέλνω τα βίντεο μέσω του app του wetransfer που δεν τα συμπιέζει και δεν χάνουν την ποιότητα τους... Βέβαια. Το app στέλνει download link που σημαίνει ότι χρειάζεσαι σύνδεση στο Ίντερνετ. Παράθεση Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700, 3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air, 5s, 6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max 13pro, 15pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Εγώ στέλνω τα βίντεο μέσω του app του wetransfer που δεν τα συμπιέζει και δεν χάνουν την ποιότητα τους... Βέβαια. Το app στέλνει download link που σημαίνει ότι χρειάζεσαι σύνδεση στο Ίντερνετ. Γιατί, με wifi direct τι χρειάζεσαι?? Αν δεν θέλει κάποιος να συνδέσει καλώδιο, το ιντερνετ είναι απαραίτητο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 (edited) Η ευκολία του wifi direct είναι αξεπέραστη. Μεγάλες ταχύτητες για βίντεο που είναι 2-3 gb και καμιά μεσολάβηση ίντερνετ. Στέλνω κατευθείαν τις φωτογραφίες και τα βίντεο από το S4 Zoom στο tablet μου όπου κι αν βρίσκομαι. @@ Γιάννη δεν απαιτηται ίντερνετ. Η μεταφορά γίνεται απευθείας σαν να δημιουργειται δίκτυο μεταξύ των συσκευών που μπορεί να είναι περισσότερες απο 2. Ακόμα και στο βουνό μπορείς να μεταφέρεις οτιδήποτε. Αυτές ειναι οι ουσιαστικές ευκολίες των android συσκευών γιατί λειτουργούν με όλες ανεξάρτητα κατασκευαστή. Edited May 30, 2014 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Η ευκολία του wifi direct είναι αξεπέραστη. Μεγάλες ταχύτητες για βίντεο που είναι 2-3 gb και καμιά μεσολάβηση ίντερνετ. Στέλνω κατευθείαν τις φωτογραφίες και τα βίντεο από το S4 Zoom στο tablet μου όπου κι αν βρίσκομαι. Ααα, σόρρυ, μπερδεύτηκα. Δεν θέλει ίντερνετ, αλλά δεν γίνεται από το pc στις συσκευές. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Ααα, σόρρυ, μπερδεύτηκα. Δεν θέλει ίντερνετ, αλλά δεν γίνεται από το pc στις συσκευές. Όχι δυστυχώς εκεί χρειάζεται καλώδιο. Αλλά δεν έχει και νόημα αφού τον υπολογιστή δεν τον κουβαλάς στον δρόμο αλλά κι αν ακόμα τον κουβαλάς δεν είναι πρόβλημα να έχεις στην τσάντα ενα καλώδιο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 bouss Όλα τα iPhone είναι συμβατά ως προς το 2G/3G. Διαφορές υπάρχουν ως προς το 4G-LTE. Συγκεκριμένα το ευρωπαϊκό μοντέλο, και κατ' επέκταση το ελληνικό, είναι το A1457. Ωστόσο και το αμερικάνικο, A1533, έχει αναφερθεί πως είναι συμβατό με το LTE της Cosmote. Στα υπόλοιπα συμφωνώ με τον προλαλήσαντα. Δηλαδή όσα λένε EU είναι συμβατά με όλα τα δίκτυα της Ελλάδας; Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Harry_Green Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Τe salat υπαρχει τροπος να γλιτωσουμε απ το τελικο ς στις λεξεις οταν αυτο δεν χρειαζεται; Αναγκαζομαι να πεταω κενο μπρος κ πισω απ την λεξη για να κανω το ς σ. Παράθεση MacBook Pro 13.3'' retina iPhone 6 gold iPad Mini Retina space gray iPod Nano white Ούτε η Έυα τόσο μήλο :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Αντιμετωπίζω το εξής παράδοξο. Ενω η μπαταρία ειναι καταπληκτική σε αυτονομία απο το 100% μέχρι το 25%, μετά πέφτει με τρελούς ρυθμούς και με την συσκευή σε sleep mode. Το παρατήρησα προχθές που έχασε σε μια ωρα 4% αλλά δεν έδωσα σημασία και το έβαλα για φόρτιση. Χθες όμως το έψαξα. Μέχρι να πέσει στο 25% ειχα κανει ρεκόρ αυτονομίας με 6,5 ώρες χρήση σε 14 ωρες απο την πλήρη φόρτιση. Και πραγματικά η χρήση μου ηταν σκληρή αφού το χρησιμοποιησα για κάποιες ώρες αντί του tablet και μάλιστα με 3g. Πριν πέσω για ύπνο έκλεισα όλες τις εφαρμογές και το άφησα στο κομοδίνο με 24%. Μετα 3 ώρες ξύπνησα και του έριξα μια ματιά. Ηταν στο 1% :mad: Το έβαλα για φόρτιση και στις 11 που ξύπνησα το έβγαλα. Δεν πείραξα τίποτα δεν άνοιξα η έκλεισα καμιά εφαρμογή ουτε το μετακίνησα απο το κομοδίνο. Σήμερα ειναι αργία εδω και δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτα. Δυόμισι ώρες μετά την πλήρη φόρτιση δεν έχει κατέβει απο το 100%. Πως είναι δυνατόν να χάσει την νυχτα 23% σε 3 ώρες και το μεσημέρι μηδέν?. Επισημαίνω οτι δεν πείραξα τίποτα. Εχω κρατήσει screen shots. Θα το παρακολουθησω με εφαρμογή που δείχνει τα mAh για να δω μήπως τα ποσοστά που δείχνει είναι οτι να ναι. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexzgt4 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Αυτό με την μπαταρία κάτω από το 25% συμβαίνει και σε έμενα και δεν ξέρω το γιατί και συμβαίνει σχεδόν κάθε φορά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelos1983 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Καλησπέρα. Κουρασμένος από το μέγεθος των ναυαρχίδων του Android σκέφτηκα να μεταπηδήσω στο 5S. Θα ήθελα όμως να ρωτήσω κάποια πράγματα. Τα κινητά στο σκρουτζ που λένε EU είναι συμβατά με τα δίκτυα της Ελλάδας; Καλύπτονται από την ελληνική αντιπροσωπία για εγγύηση; Πώς είναι η μπαταρία; Πόση ώρα περίπου ανοιχτή οθόνη (όχι χρήση) μπορεί να καταφέρει με 3g; Πόσο εύκολη είναι η αλλαγή της μπαταρίας; Ποιο χρώμα είναι το πιο καλό για χρήση χωρίς θήκη; Ποιο είναι το πιο όμορφο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Άιντε βρε bouss επιτέλους! Με τις απόψεις που έχεις και με τον τρόπο που βλέπεις τις εξελίξεις στα κινητά, ειλικρινά απορώ τι κάνεις τόσα χρόνια στο Android. Αντιμετωπίζω το εξής παράδοξο. Ενω η μπαταρία ειναι καταπληκτική σε αυτονομία απο το 100% μέχρι το 25%, μετά πέφτει με τρελούς ρυθμούς και με την συσκευή σε sleep mode. Το παρατήρησα προχθές που έχασε σε μια ωρα 4% αλλά δεν έδωσα σημασία και το έβαλα για φόρτιση. Χθες όμως το έψαξα. Μέχρι να πέσει στο 25% ειχα κανει ρεκόρ αυτονομίας με 6,5 ώρες χρήση σε 14 ωρες απο την πλήρη φόρτιση. Και πραγματικά η χρήση μου ηταν σκληρή αφού το χρησιμοποιησα για κάποιες ώρες αντί του tablet και μάλιστα με 3g. Πριν πέσω για ύπνο έκλεισα όλες τις εφαρμογές και το άφησα στο κομοδίνο με 24%. Μετα 3 ώρες ξύπνησα και του έριξα μια ματιά. Ηταν στο 1% :mad: Το έβαλα για φόρτιση και στις 11 που ξύπνησα το έβγαλα. Δεν πείραξα τίποτα δεν άνοιξα η έκλεισα καμιά εφαρμογή ουτε το μετακίνησα απο το κομοδίνο. Σήμερα ειναι αργία εδω και δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτα. Δυόμισι ώρες μετά την πλήρη φόρτιση δεν έχει κατέβει απο το 100%. Πως είναι δυνατόν να χάσει την νυχτα 23% σε 3 ώρες και το μεσημέρι μηδέν?. Επισημαίνω οτι δεν πείραξα τίποτα. Εχω κρατήσει screen shots. Θα το παρακολουθησω με εφαρμογή που δείχνει τα mAh για να δω μήπως τα ποσοστά που δείχνει είναι οτι να ναι. Από το Δεκέμβρη που το έχω, δεν έχω δει ΠΟΤΕ battery drain. Ποτέ όμως. Για αυτό και μου κάνει εντύπωση που ακούω κάτι τέτοιο. Η 7.1 ήταν χάλια για την μπαταρία, η 7.1.1 αντιθέτως, πολύ καλή. Καλές εντυπώσεις είχα και με τις 7.0.x όσο αναφορά τη μπαταρία. Προφανώς και 23% απώλεια, δεν είναι φυσιολογική. Η λογική λέει πως κάποια εφαρμογή έτρεχε όλη νύχτα. Το ζήτημα όμως δεν είναι αυτό. Το ζήτημα είναι γιατί στους υπόλοιπους δεν υπάρχει battery drain και συνέβη σε εσένα. Πιθανώς κάποια κακογραμμένη εφαρμογή; Το jailbrake; Δεν ξέρω. Προσωπικά πάντως, προβλήματα στο κινητό, εγώ τουλάχιστον, δεν έχω δει. Μιλάμε, με άλλα λόγια, για ένα πανάκριβο μεν, απροβλημάτιστο δε κινητό. Εντελώς απροβλημάτιστο όμως! (Δε μπορώ να θεωρήσω πρόβλημα τη μπαταρία που ΟΝΤΩΣ πέφτει γρήγορα με τα data. Αν κάποιος δεν το αποδέχεται αυτό, ας κοιτάξει κάποιο άλλο κινητό. Στο θέμα της υπερθέρμανσης, επιφυλάσσομαι. Μέχρι τώρα, επίσης κανένα απολύτως πρόβλημα. Τυχαίνει σε κάποιες περιπτώσεις να το νιώθω λίγο πιο ζεστό αλλά πάντα στο πλαίσιο του φυσιολογικού. Περιμένω και τις ζέστες του καλοκαιριού να δω τη συμπεριφορά του όμως αν μιλάμε για θερμοκρασίες 40°C και άνω, υπό σκιά, το οποιοδήποτε κινητό θα καίει, όπως θα καίνε τα πάντα άλλωστε-ηλεκτρικές συσκευές, έπιπλα, κτλ- όποτε δεν είναι μέτρο σύγκρισης κάτι τέτοιο. Περιμένω όμως να δω μόλις σφίξουν οι ζέστες για τα καλά.) Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=33852&dateline=1200936946 Εντάξει,το ξέρω οτι είμαι πολύ ωραίο παιδί.Αλλά ηρεμήστε και εσείς λίγο,κορίτσια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 (edited) Πέφτει σχετικά πιο γρήγορα μετά το 25%, αλλά μετά από το 5-0% κρατάει πολύ. Edited May 30, 2014 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Θελει καλιμπράρισμα η μπαταρία σου. Άφησε το μια μέρα εντελως να κλείσει απο μπαταρία και φόρτισε το έως 100% άλλη μισή ώρα Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Παιδιά η ένδειξη ποσοστού που μας δείχνει είναι ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ. Αυτό συμβαίνει και τίποτα άλλο. 4 ωρες και 36 λεπτά μετά την φόρτιση συνεχίζει να δείχνει 100% παρόλο που έχει χάσει 156mA όπως δείχνει το πρόγραμμα που εγκατέστησα. Για την απώλεια του 23% δεν ειναι θεμα κολλήματος εφαρμογής αφού τις ειχα κλείσει όλες και δεν άλλαξα τίποτα ως τώρα. Δεν έκανα δηλαδή reboot για να ξεκολλήσει ουτε καν χρησιμοποιησα κάποια εφαρμογή. Το τηλέφωνο ειναι με κλειστή οθόνη αλλά κανονικά με όλα ανοικτά και τους συγχρονισμούς. Δεν εχω παρατηρήσει βουτιά όσο το ποσοστό είναι μεγάλο εκτός κανα δυο περιπτώσεων που όντως κόλλησε εφαρμογή και φάνηκε γιατί ζεστάθηκε η συσκευή, οχι μονο απο την κατανάλωση. Θα το ψάξω κι άλλο και θα το δοκιμάσω πάλι το βράδυ χωρις να είναι συνδεδεμένο με το pebble. Αν και εχω βαλει ρύθμιση, να σταματά η επικοινωνία απο τις 12 μέχρι τις 8 το πρωί. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Σε λίγο που θα ειναι παντοφλέ να δεις πόσοι θα μαζευτούμε. :) Το μόνο που δεν έχω λύσει ακόμα στο iPhone είναι η γρήγορη μεταφορά βίντεο απο κάποια αλλη συσκευή οπως κάνω στο android μέσω wifi direct. Δυστυχώς το air drop ειναι μόνο για iOS. Περιμένω το 6αρι ελπίζοντας οτι δεν θα ειναι πίσω έτσι οπως είδαμε σε κάποιες διαρροές με αυτές τις απαίσιος γραμμές. Καλύτερη αυτονομία και οπωσδήποτε κάμερα με λίγο μεγαλύτερη ανάλυση. Για βραδινές μην περιμένετε πολλά. Δεν υπάρχουν περιθώριο, μακάρι να φτάσει το lumia 920. http://i.imgur.com/JboxH4B.jpghttp://i.imgur.com/JCSqpk6.jpghttp://i.imgur.com/EPMAAiO.jpghttp://i.imgur.com/DCXCnrt.jpg Δεν είναι wifi direct ούτε airdrop αλλά γίνεται με πολύ λίγα "βήματα". Και σε περίπτωση που δεν υπάρχει wifi router δημιουργείς ένα wifi spot. Παράθεση http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberbop Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 ποια εφαρμογή είναι..??? Παράθεση LG G4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 (edited) Η εφαρμογή είναι το fileexplorer https://itunes.apple.com/gr/app/fileexplorer/id499470113?mt=8 Instashare http://i.imgur.com/qPUwXTc.jpg http://instashareapp.com Το μόνο μειονέκτημα δεν έχει ακόμα εφαρμογή για windows. Edited May 30, 2014 by dedalos Παράθεση http://i.imgur.com/REW6ccY.jpg The future of android by Google. Δεν χρησιμοποιώ πλέον FACEBOOK σε καμία από τις συσκευές μου. Sheepple Γιάννης (dedaliskos@hotmail.com). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 (edited) Προσωπικα, εχοντας τη συσκευη απο αρχες Ιανουαριου δεν εχω αντιμετωποσει κανενα προβλημα, εκτος απο μια φορα που κολλησε και χρειαστηκε ο γνωστος συνδυασμος πληκτρων για να κανει restart η συσκευη. Οταν ανοιξε, ειχε χασει τις ρυθμισεις των δακτυλικων αποτυπωματων μου και επρεπε να τα περασω απο την αρχη. Μονο αυτο μου εχει συμβει σε 5 μηνες συνεχους χρησης. Κανενα αλλο προβλημα. ΥΓ Σα να φτιαξε το tapatalk :) Edited May 30, 2014 by ddr2 Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Μεταξυ αντροιντ και ιος χρησιμοποιω send anywhere αλλα πρεπει ναναι η εφαρμογη και στις 2 συσκευες και συνδεδεμενη στο ιδιο δικτυο wifi. Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Δηλαδή όσα λένε EU είναι συμβατά με όλα τα δίκτυα της Ελλάδας; Εφόσον το EU υπονοεί το ευρωπαϊκό μοντέλο, δηλαδή το A1457, ναι είναι συμβατό. Πρόσεξε μόνο να μην είναι κλειδωμένο σε πάροχο! Τον κωδικό του μοντέλου μπορείς πανεύκολα να τον βρεις στο πίσω μέρος της συσκευασίας. Δες εδώ: http://cdn.techwalls.com/wp-content/uploads/2013/10/iphone-5s-model-number.jpg Το A1533 είναι το αμερικανικό. Εσύ θα κοιτάξεις για το A1457. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Μεταξυ αντροιντ και ιος χρησιμοποιω send anywhere αλλα πρεπει ναναι η εφαρμογη και στις 2 συσκευες και συνδεδεμενη στο ιδιο δικτυο wifi. ΈΧεις και ios? Μου φαίνεται ακολουθείς τα βήματά μου... :) ή μήπως το αντίθετο; :D Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 ΈΧεις και ios? Μου φαίνεται ακολουθείς τα βήματά μου... :) ή μήπως το αντίθετο; :D Τα μεγαλα πνευματα.... :)))) Δες την υπογραφη μου... ;) Αν μπαινεις απο ταπαταλκ τοτε να:optimus g,ipad mini,lumia 620... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Προσωπικα, εχοντας τη συσκευη απο αρχες Ιανουαριου δεν εχω αντιμετωποσει κανενα προβλημα, εκτος απο μια φορα που κολλησε και χρειαστηκε ο γνωστος συνδυασμος πληκτρων για να κανει restart η συσκευη. Οταν ανοιξε, ειχε χασει τις ρυθμισεις των δακτυλικων αποτυπωματων μου και επρεπε να τα περασω απο την αρχη. Μονο αυτο μου εχει συμβει σε 5 μηνες συνεχους χρησης. Κανενα αλλο προβλημα. ΥΓ Σα να φτιαξε το tapatalk :) Γιάννη δεν έχω πρόβλημα απλά διαπιστώνω ότι το ποσοστό που δείχνει δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα και ότι κάποιες φορές μερικές εφαρμογές τρίτων, δεν παγώνουν όπως επιβάλλει το multi tasking αυξάνοντας την κατανάλωση εκεί που δεν το περιμένεις. Αυτό δεν συμβαίνει κάθε μέρα. Γενικά είμαι ικανοποιημενος από την αυτονομία. Για να κάνω το τεστ μου πιο αξιόπιστο μπήκα στον κόπο να αφαιρέσω ολα τα cydia twraks και νσ κάνω καθάρισμα με iCleaner pro ώστε να μείνει μόνο το cydia που δεν επηρεάζει σε τίποτα. Οπως είναι τώρα το iPhone μου, νομίζω ότι δουλεύει σε slow motion. Αν για κάποιο λόγο αναγκαζόμουν να μείνω ετσι χωρίς JB θα το πουλούσα αμέσως. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts