Jump to content

iPhone 5S

mirrorofsorrow
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα στην παρέα. Έχω την εντύπωση ότι με κάθε νέο 5S εκτός από τις εφαρμογές iWork έδιναν μαζί και το infinity blade 3. Αν ισχύει αυτό πως μπορώ να το κατεβάσω δωρεάν;

Ευχαριστώ.

OnePlus 6T

• Απαντήσεις 5,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα στην παρέα. Έχω την εντύπωση ότι με κάθε νέο 5S εκτός από τις εφαρμογές iWork έδιναν μαζί και το infinity blade 3. Αν ισχύει αυτό πως μπορώ να το κατεβάσω δωρεάν;

Ευχαριστώ.

Δεν εχω διαβάσει κάτι τέτοιο.

Αν ισχύει μόλις μπεις στο App Store και βρεις το παιχνίδι θα λέει να το κατεβασεις. Δεν θα λέει το ποσο.

Δεν νομίζω όμως

Nokia 8800 Scirocco

Δεν ισχύει παιδιά.

iWork και iLife δίνουν. Τις 2 αυτές σουίτες εφαρμογών.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Οκ τότε κάνω λάθος αν και ήμουν πολύ σίγουρος. Anyway ευχαριστώ πολύ παιδιά. Καλημέρα σε όλους.
OnePlus 6T

Όσο πλησιάζει το καλοκαίρι και ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες τόσο περισσότερο γίνεται απαραίτητη η χρήση θήκης.

Προς το παρων αντιστέκομαι αν και εμείς έχουμε εδω καλοκαίρι απο τέλη Απριλίου με θερμοκρασίες που η μέγιστη κυμαίνεται απο 32-38°c.

Το αλουμίνιο πίσω ζεσταίνεται εύκολα αν και αποβάλλει καλύτερα την θερμοκρασία απο τα πλαστικά.

Γίνεται όμως ενοχλητικό στο χέρι. Η χρήση σε υπαίθριους χώρους το μεσημέρι ειναι πρόβλημα αφού το μέταλλο ζεσταίνεται απο την εξωτερική θερμοκρασία χωρίς καν να χρησιμοποιείς την συσκευή.

Οπότε οποιαδήποτε εργασία με 3g ειδικά αυτο το facebook την πανε στα ύψη.

Πιστεύω με την δερμάτινη backcover να ειναι λιγότερο ενοχλητικό.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Αυτοι οι λογοι και η μικρη οθονη με εχουν πεισει οτι τα εξυπνα τηλεφωνα κανουν μονο για περιστασιακη χρηση οταν δεν μπορεις να μεταφερεις μια ταμπλετα ή ενα λαπτοπ. Ετσι το χρησιμοποιω και δεν περιμενω πολλα απο αυτο και ειμαι ευχαριστημενος. Ειναι πολυ καλυτερα απο το παρελθον που επρεπε να κουβαλας ενα λαπτοπ παντου.
Take five..

Αν επιλέξεις στο patch το 2g, ότι κι αν κανείς στις ρυθμίσεις το κινητό παραμένει σε GPRS-edge mode...

και αν πατησω ξανα το 3g? επανερχεται σε 3γ?

Αυτοι οι λογοι και η μικρη οθονη με εχουν πεισει οτι τα εξυπνα τηλεφωνα κανουν μονο για περιστασιακη χρηση οταν δεν μπορεις να μεταφερεις μια ταμπλετα ή ενα λαπτοπ. Ετσι το χρησιμοποιω και δεν περιμενω πολλα απο αυτο και ειμαι ευχαριστημενος. Ειναι πολυ καλυτερα απο το παρελθον που επρεπε να κουβαλας ενα λαπτοπ παντου.

Συμφωνώ. Κι εγω έπαψα να περιμένω σπουδαία πράγματα απο ενα smartphone. Υπάρχουν όρια που δεν εχουν ξεπεραστεί ακόμα.

Μπορώ να πω οτι με βόλεψε το 5s φυσικά με τις προσθήκες απο cydia για να λέμε την αλήθεια.

Την οθόνη την συνήθισα ακόμα και στο browsing με read view ειναι οκ.

Πιστεύω οτι εχω καλύψει τις γκατζετικές μου ανησυχίες με τον συνδυασμό συσκευών που κατέχω. Αδυνατώ πλέον να παρακολουθησω την εξέλιξη στις android συσκευές οταν βλέπουμε πχ να μην έχει ακόμα κυκλοφορήσει παντού το Z2 να διαρρέει η Sony το Z3 για τον Αύγουστο. Το ίδιο και η samsung κλπ.

Γενικά όλες οι εταιρείες μαζί και η apple, βαδίζουν προς λάθος κατεύθυνση. Τι να τις κανω τις super cpu gpu, οταν παιχνίδια δεν μπορείς να παίξεις λόγο αυτονομίας;

Ουσιαστικά μόνο στο gaming χρειάζονται οι υπερ-επεξεργαστες,αφού για εφαρμογές και browsing ειναι αρκετός ενας snapdragon 400 η ο Α7.

Παιχνιδια δεν παίζω γιατι θέλω να εχω τηλέφωνο. Άρα αυτο που θα ήθελα ειναι μια οθόνη στις 4.5"-5", βελτίωση των επεξεργαστών οχι σε δύναμη αλλά σε μικρότερη κατανάλωση ενέργειας και λειτουργία σε χαμηλότερες θερμοκρασίες, καλύτερες κάμερες απ ότι διαθέτουν σήμερα.

Μακάρι το επόμενο iphone να πάει σε κατι τέτοιο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Μου βγάζει συχνά πυκνά τώρα τελευταία ό,τι εφαρμογή πάω να κατεβάσω από App Store οτι δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση, προσπαθήστε αργότερα...παίζει σε κάναν άλλον;

Συμφωνώ. Κι εγω έπαψα να περιμένω σπουδαία πράγματα απο ενα smartphone. Υπάρχουν όρια που δεν εχουν ξεπεραστεί ακόμα.

Μπορώ να πω οτι με βόλεψε το 5s φυσικά με τις προσθήκες απο cydia για να λέμε την αλήθεια.

Πιστεύω οτι εχω καλύψει τις γκατζετικές μου ανησυχίες με τον συνδυασμό συσκευών που κατέχω. Αδυνατώ πλέον να παρακολουθησω την εξέλιξη στις android συσκευές οταν βλέπουμε πχ να μην έχει ακόμα κυκλοφορήσει παντού το Z2 να διαρρέει η Sony το Z3 για τον Αύγουστο. Το ίδιο και η samsung κλπ.

Γενικά όλες οι εταιρείες μαζί και η apple, βαδίζουν προς λάθος κατεύθυνση. Τι να τις κανω τις super cpu gpu, οταν παιχνίδια δεν μπορείς να παίξεις λόγο αυτονομίας;

Ουσιαστικά μόνο στο gaming χρειάζονται οι υπερ-επεξεργαστες,αφού για εφαρμογές και browsing ειναι αρκετός ενας snapdragon 400 η ο Α7.

Παιχνιδια δεν παίζω γιατι θέλω να εχω τηλέφωνο. Άρα αυτο που θα ήθελα ειναι μια οθόνη στις 4.5"-5", βελτίωση των επεξεργαστών οχι σε δύναμη αλλά σε μικρότερη κατανάλωση ενέργειας και λειτουργία σε χαμηλότερες θερμοκρασίες, καλύτερες κάμερες απ ότι διαθέτουν σήμερα.

θα παει....

;)

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Θα συμφωνήσω και εγώ μαζί σου! Οσον αφορά το gaming καλύτερα κάποιος να στραφεί στο ταμπλετ για να το απολαύσει και να παίζει και πιο άνετα.

Αλλά για το κινητό συμφωνώ αν και ακόμα μου φαίνεται μεγάλο το 5ιντσο (σκεφτείτε ότι "άφησα" το S3 προς το παρόν για το Ν9)!

ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ

Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB

Όσο πλησιάζει το καλοκαίρι και ανεβαίνουν οι θερμοκρασίες τόσο περισσότερο γίνεται απαραίτητη η χρήση θήκης.

Προς το παρων αντιστέκομαι αν και εμείς έχουμε εδω καλοκαίρι απο τέλη Απριλίου με θερμοκρασίες που η μέγιστη κυμαίνεται απο 32-38°c.

Το αλουμίνιο πίσω ζεσταίνεται εύκολα αν και αποβάλλει καλύτερα την θερμοκρασία απο τα πλαστικά.

Γίνεται όμως ενοχλητικό στο χέρι. Η χρήση σε υπαίθριους χώρους το μεσημέρι ειναι πρόβλημα αφού το μέταλλο ζεσταίνεται απο την εξωτερική θερμοκρασία χωρίς καν να χρησιμοποιείς την συσκευή.

Οπότε οποιαδήποτε εργασία με 3g ειδικά αυτο το facebook την πανε στα ύψη.

Πιστεύω με την δερμάτινη backcover να ειναι λιγότερο ενοχλητικό.

Συμφωνώ απόλυτα στο μεγαλύτερο κομμάτι(με εξαίρεση ότι θα ήθελα 5 ίντσες ελάχιστο και μέγιστο παράλληλα):p

Για το αλουμίνιο έχεις απόλυτα δίκιο,ηδη από εχθές το m8 ζεστενεται απλώς και να το κρατάς στο χέρι τώρα που η εξωτερική θερμοκρασία έπιασε 27-28 βαθμούς.

Και θήκη δεν θα ήθελα να βάλω.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

@alex Θα πρέπει όμως να πούμε οτι το iphone με wifi δεν ζεσταίνεται καθόλου. Στην χειρότερη απλά θα αισθανθείς την πλάτη λίγο πιο ζεστή.

παιδια καλησπερα θελω να κανω μια ερωτηση... εχω συγγενη στην σουηδια ο οποιος βρηκε ενα iphone 5s βεβαια ειναι κλειδωμενο στο δικτυο εκει περα.... προσπαθω να τν ψησω να μου το κανει δωρο και θελω να ρωτησω εδω περα το κινητο γινετε να ξεκλειδωσει και αν ναι τι κοστος εχει???

παιδια καλησπερα θελω να κανω μια ερωτηση... εχω συγγενη στην σουηδια ο οποιος βρηκε ενα iphone 5s βεβαια ειναι κλειδωμενο στο δικτυο εκει περα.... προσπαθω να τν ψησω να μου το κανει δωρο και θελω να ρωτησω εδω περα το κινητο γινετε να ξεκλειδωσει και αν ναι τι κοστος εχει???

Ειναι άχρηστο σ εσένα και σε κείνον. Χωρις τον κωδικό του Apple ID και ξεκλειδωτο να ήταν δεν ενεργοποείται. Καλύτερα να το επιστρέψει όπως ειναι το σωστό. Τα στοιχεία του κατόχου υπάρχουν στην συσκευή.

Επειδή πολλές φορές έχουν ξεκινήσει εκτεταμένες συζητήσεις περί μπαταρίας και σωστής φόρτισης, θα ήθελα να αναφέρω τι ισχύει στη δική μου συσκευή (iPhone 5) μετά από επίσκεψη μου σε Apple Store.

Συγκεκριμένα, μέσω του ενδοεταιρικού συστήματος διάγνωσης* συσκευών της Apple, είδα -μέσω γραφήματος- πως η μπαταρία μου βρίσκεται στο 99% της υγείας της (health), μετά από 6 μήνες χρήσης και με 96 πλήρεις φορτίσεις.

Η τακτική μου όσο αφορά τη φόρτιση της συσκευής είναι να τη συνδέω με το φορτιστή μόνο όταν πέφτει κάτω από 10%. Αντιστοίχως, φροντίζω να την αποσυνδέω από τον φορτιστή κανά 20 λεπτό αφότου έχει εμφανιστεί 100% στην ένδειξη της μπαταρίας.

Το γράφημα ήταν παρόμοιο με αυτό.

* Είναι ένα σύστημα μέσω του οποίου οι εργαζόμενοι στα Apple Store έχουν ασύρματη πρόσβαση σε εκτενή διαγνωστικά που αφορούν τόσο software όσο και hardware της συσκευής.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

εδω οι περισσοτεροι λενε το αντιθετο να μην το αφηνουμε κατω απο 20 τα εκατο και να κανουμε υψηλες φορτισεις και ανα τακτα χρονικα διαστηματα..τελικα τι ισχυει απο τα 2?

Καλημέρα !!!

Οταν εχω ενεργοποιημένο το iMessage και στέλνω σε επαφή που τπ εχει και εκείνη οταν έχουμε και οι δυο κλειστά τα δεδομένα και το wifi δεν μας έρχονται τα μηνύματα παρα μονο οταν ειναι συνδεμένο στο Ίντερνετ υπάρχει τρόπος να αλλαξει αυτό ;;

εδω οι περισσοτεροι λενε το αντιθετο να μην το αφηνουμε κατω απο 20 τα εκατο και να κανουμε υψηλες φορτισεις και ανα τακτα χρονικα διαστηματα..τελικα τι ισχυει απο τα 2?

Στο μανουαλ του Σονυ λαπτοπ μου και επισης σε βιντεακια που βλεπω για το Τεσλα Μοντελ Ες λεει να φορτιζεις την μπαταρια μεχρι 80-90% οχι 100% και ετσι θα κρατησει περισσοτερο. Παντως στο δικο μου λαπτοπ η μπαταρια κρατησε 3.5 χρονια και μετα επεσε αποτομα.

Το προβλημα με το iPhone ειναι αν εισαι πχ στο 30% το πρωι δεν μπορεις να περιμενεις να πεσει στο 10% για να αρχιζεις να φορτιζεις γιατι αν πρεπει να φυγεις απο το σπιτι θα βρε8εις χωρις μπαταρια μετα απο καποιες ωρες. Οποτε αναγκαστικα το φορτιζεις πριν βγεις εξω.

Take five..

Καλημέρα !!!

Οταν εχω ενεργοποιημένο το iMessage και στέλνω σε επαφή που τπ εχει και εκείνη οταν έχουμε και οι δυο κλειστά τα δεδομένα και το wifi δεν μας έρχονται τα μηνύματα παρα μονο οταν ειναι συνδεμένο στο Ίντερνετ υπάρχει τρόπος να αλλαξει αυτό ;;

Θα πας settings > messages και θα ενεργοποιήσεις την επιλογή send as sms. Αυτό σου επιτρέπει να στέλνει αυτόματα τα sms όταν δεν είναι διαθέσιμο το imessage. Επίσης μπορείς να το κάνεις και "χειροκίνητα", όταν στείλεις το imessage αν κρατήσεις πατημένη την "φούσκα" θα σου βγάλει επιλογή send as text message.

iPhone 7 Plus 128GB Black iOS 10.3.1

MacBook Pro 13" macOS Sierra 10.12.4

Περί μπαταρίας, εγώ προσπαθώ να το βάζω στο ρεύμα όταν είναι κάτω από 20% ή ακόμη και 10% και το βγάζω λίγη ώρα αφού φτάσει στο 100%. Δεν το ακολουθώ αυτό το πρόγραμμα όμως δογματικά. Π.χ. αν ξέρω ότι θα βγω για ώρες και είμαι στο 50% πάλι θα το βάλω, αρκεί να νιώθω σίγουρος ότι δε θα ξεμείνω. Στο τέλος της ημέρας σημασία έχει να απολαμβάνουμε τη συσκευή μας και να κάνουμε και τη δουλειά μας. Άλλωστε πόσα χρόνια θα έχουμε τη συσκευή στα χέρια μας ώστε να πέσει η ζωή της μπαταρίας;;

Ιδομενέας

iPhone 7 Black

iPad Air 2 Space Grey

Το θεμα ειναι τι ειναι καλυτερο για την μπαταρια.. Κατι αλλο οταν ανοιγω τις υπηρεσιες τοποθεσιας και μετα τις κλεινω συνεχιζει στην home screen mou να γυρναει το κυκλακι σαν κατι να φορτωνει συνεχεια τι παιζει;; Με κλειστο εννοειται ανανεωση στο υποβαθρο για ολες τις εφαρμογες..

Το θεμα ειναι τι ειναι καλυτερο για την μπαταρια.. Κατι αλλο οταν ανοιγω τις υπηρεσιες τοποθεσιας και μετα τις κλεινω συνεχιζει στην home screen mou να γυρναει το κυκλακι σαν κατι να φορτωνει συνεχεια τι παιζει;; Με κλειστο εννοειται ανανεωση στο υποβαθρο για ολες τις εφαρμογες..

Κάτι κολλάει. Πρέπει να το ψάξεις.

Άνοιξε τις υπηρεσίες και μετα πήγαινε ρυθμίσεις απόρρητο υπηρεσίες τοποθεσίας υπηρεσίες συστήματος και εκεί δες ποιο απο ολα εχει μωβ βελάκι και κολλάει. Ίσως η ζώνη ώρας.

Εγω τα εχω ολα κλειστά δεν μου χρειάζονται

Nokia 8800 Scirocco

Ναι, δεν έχω το pro.

Συμβαίνει καμία φορά...:p

Και στο Android υπάρχουν παρόμοια προβλήματα με αυτήν την εφαρμογή.

(σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης

Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3

Θα πας settings > messages και θα ενεργοποιήσεις την επιλογή send as sms. Αυτό σου επιτρέπει να στέλνει αυτόματα τα sms όταν δεν είναι διαθέσιμο το imessage. Επίσης μπορείς να το κάνεις και "χειροκίνητα", όταν στείλεις το imessage αν κρατήσεις πατημένη την "φούσκα" θα σου βγάλει επιλογή send as text message.

Ενεργοποιημένο το εχω ... :(

• The title was changed to iPhone 5S
  • The topic was unpinned